Νέα & Δελτία τύπου 2017


 • 2
  ΜΑΡ
  Σημαντική ενημέρωση: Προληπτική ανάκληση ανιχνευτή μονοξειδίου του άνθρακα Elro RM335, με κωδικό Praktiker: 346208


  ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗ ΜΟΝΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ ELRO RM335

  Η Praktiker Hellas, με γνώμονα τη διαρκή προστασία και την εγγύηση ασφάλειας των καταναλωτών, αλλά και τη σταθερή προσφορά ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών, προχωρεί στην προληπτική ανάκληση του ανιχνευτή μονοξειδίου του άνθρακα μάρκας Elro RM335. Ο συγκεκριμένος ανιχνευτής ενδέχεται να μην εγείρει συναγερμό εγκαίρως, το οποίο μπορεί ενδεχομένως να προκαλέσει προβλήματα στην υγεία από την παρατεταμένη εισπνοή μονοξείδιου του άνθρακα. Ως εκ τούτου, το προϊόν δεν πρέπει να χρησιμοποιείται πλέον. Σε συνεννόηση με τον κατασκευαστή του συγκεκριμένου προϊόντος και τη Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης , έχει ήδη δρομολογηθεί η προληπτική ανάκλησή του, η οποία γίνεται για προληπτικούς λόγους καθώς, μέχρι στιγμής, δεν έχει αναφερθεί περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται µε το εν λόγω προϊόν. Οι καταναλωτές που έχουν προμηθευθεί το προϊόν, παρακαλούνται να διακόψουν τη χρήση του και να το επιστρέψουν είτε στο κατάστημα Praktiker από το οποίο το προμηθεύτηκαν, προκειμένου να τους επιστραφεί το αντίτιμο της αγοράς, ή εναλλακτικά στην εταιρεία που προμηθεύει το προϊόν (εταιρεία Smartwares, service.smartwares.eu) ώστε να αντικατασταθεί με κάποιο αντίστοιχο προϊόν. Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις σχετικά, επικοινωνείτε στο +31 (0)13 59 40 347 ή μέσω του info@praktiker.gr.


  Ακολουθεί και η επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας Smartwares. 


  Σχετικό αρχείο:

 • 6
  ΦΕΒ
  Νέος B2B Κατάλογος Προϊόντων


  ΝΕΟΣ B2B ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

  Η Praktiker Hellas, με στόχο να καλύψει στο μέγιστο βαθμό κάθε σύγχρονη επαγγελματική ανάγκη, δημιούργησε την B2B υπηρεσία Praktiker Business, που υποστηρίζεται από εξειδικευμένο τμήμα εξυπηρέτησης το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά σε επιχειρήσεις, λαμβάνοντας υπόψη τα ειδικά χαρακτηριστικά και τις απαιτήσεις τους. Πρόσφατα μάλιστα δημιουργήθηκε ένας κατάλογος περισσότερων από 80 σελίδων, με 1.300 κωδικούς από διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων, αντιπροσωπευτικών της μεγάλης γκάμας >45.000 που είναι στη διάθεση των επιχειρήσεων.
  Οι προσωποποιημένες παροχές Praktiker Business, ανταποκρίνονται στις διαφορετικές απαιτήσεις των επιχειρήσεων όλων των κλάδων και ειδικά αυτών που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό. Συγκεκριμένα, το 50% του κύκλου εργασιών της υπηρεσίας αφορά σήμερα τον κλάδο HO.RE.CA., έναν από τους πιο σημαντικούς και ενεργούς κλάδους στη χώρα μας. Στο πλαίσιο της δραστηριότητάς της, η ομάδα Praktiker Business αναζητεί και συνεργάζεται στενά με νέους προμηθευτές, εμπλουτίζοντας σταθερά την προσφερόμενη γκάμα, με σκοπό να ανταποκρίνεται σε κάθε ξεχωριστή ανάγκη. 

  Η ομάδα Praktiker Business αποτελείται από 8 έμπειρα στελέχη, στη διάθεση κάθε επιχείρησης 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, παρέχοντας χρήσιμες ιδέες, προτάσεις και συμβουλές εξυπηρέτησης. Η συγκεκριμένη ομάδα, στο πλαίσιο της διαρκούς εκπαίδευσής της σε θέματα πωλήσεων και προϊόντων, ενημερώνεται συστηματικά για τις σύγχρονες τάσεις στο χώρο, προσφέροντας ολοένα και πιο αναβαθμισμένες λύσεις και προτάσεις που καλύπτουν κάθε ανάγκη. Οι σύμβουλοί της δημιουργούν ουσιαστικές σχέσεις εμπιστοσύνης με κάθε επιχείρηση, μέσα από μια σειρά μοναδικών προνομίων: 
  • Πανελλαδικό δίκτυο καταστημάτων
  • Άμεση & προσωποποιημένη εξυπηρέτηση με αφοσιωμένους σε κάθε επιχείρηση συνεργάτες
  • Περισσότερα από 45.000 ετοιμοπαράδοτα προϊόντα και δυνατότητα ειδικών παραγγελιών
  • Προσαρμοσμένες τιμές σε όλη τη γκάμα προϊόντων και ανταγωνιστικούς όρους συνεργασίας
  • Διαρκή ετοιμότητα και ανεύρεση λύσεων, ακόμα και στα πιο απαιτητικά ζητούμενα  
  • Αναλυτική ενημέρωση και δυνατότητα σύγκρισης προϊόντων
  • Άμεση πληροφόρηση αποθεμάτων
  Δηλώνετε το ενδιαφέρον σας συμπληρώνοντας μια απλή ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας, και επικοινωνεί μαζί σας o «προσωπικός σας σύμβουλος», για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα επόμενα βήματα της συνεργασίας.

  Με την υπηρεσία Praktiker Business αποδεικνύεται στην πράξη ότι τα Praktiker είναι πολλά περισσότερα από ένα κατάστημα. 

  Διερευνήστε σήμερα την ποικιλία επαγγελματικών προτάσεων και λύσεων στο νέο κατάλογο και επικοινωνήστε με το τμήμα Praktiker Business για την εξατομικευμένη εξυπηρέτησης της δικής σας επιχείρησης.