Νέα & Δελτία τύπου 2016


 • 19
  ΜΑΗ
  Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών: Γιορτάστε μαζί μας!


  Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΞΕΚΙΝΑ ΣΤΑ PRAKTIKER ΜΕ ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ & ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 23-28 ΜΑΪΟΥ

  Η ποιοτική και άρτια εξυπηρέτηση των πελατών αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές προτεραιότητες, πάνω στις οποίες βασίζεται η φιλοσοφία της εταιρίας μας. Στο πλαίσιο αυτό, διοργανώνουμε, για 3η συνεχή χρονιά, την Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών που ξεκινά στις 23 και ολοκληρώνεται στις 28 Μαΐου, με δράσεις, προσφορές και διαγωνισμούς και στα 14 καταστήματα Praktiker σε όλη την Ελλάδα.

  Η Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών αποτελεί θεσμό που υποστηρίζεται από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών, και ο οποίος ευθυγραμμίζεται με το συνεχή στόχο της εταιρίας μας να ενισχύει ολοένα και περισσότερο τη σχέση με το κοινό, μέσα από τη βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει.

  «Η αλληλεπίδραση με τους πελάτες μας αποτελεί ένα από τα πλέον ουσιαστικότερα στοιχεία που μας βοηθούν να διατηρούμε υψηλά το επίπεδο εξυπηρέτησης και που συμβάλλει κατ’ επέκταση στην ανάπτυξη της εταιρίας μας», αναφέρει ο Γιάννης Σελαλμαζίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας μας και συνεχίζει σημειώνοντας ότι «Η 3η Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών της Praktiker αποτελεί μια εξαιρετική αφορμή για να δυναμώσουμε περαιτέρω τους δεσμούς μας με τους πελάτες μας και να τους ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στις υπηρεσίες και τα προϊόντα της Praktiker εδώ και 25 χρόνια παρουσίας της στη χώρα μας».

  Καθ’ όλη τη διάρκεια της Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών, στα καταστήματα Praktiker σε όλη τη χώρα θα σας επιφυλάσσουμε μοναδικές εκπλήξεις, δώρα και προσφορές, καλώντας σας ταυτόχρονα να συμμετάσχετε στην αξιολόγηση της εξυπηρέτησης που λαμβάνετε!

  Πιο συγκεκριμένα, η εβδομάδα 23-28/05/2016 θα περιλαμβάνει τα εξής:

  • Διαγωνισμό με δωροεπιταγές Praktiker €100: Μέσω ειδικής ψηφιακής φόρμας «Η Γνώμη σας Μετράει», καθ΄ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, οι πελάτες των καταστημάτων μας θα έχουν τη δυνατότητα να αξιολογήσουν τις υπηρεσίες και την εξυπηρέτηση που λαμβάνουν από τα καταστήματα, λαμβάνοντας αυτόματα μέρος σε κλήρωση 70 δωροεπιταγών €100 η καθεμία (5 δωροεπιταγές / κατάστημα). Κλήρωση στις 10 Ιουνίου.
  • Δωρεάν μεταφορά: Παράλληλα, προσφέρεται δωρεάν μεταφορά για όλες τις αγορές, ανεξαρτήτως αξίας, που θα πραγματοποιηθούν στα καταστήματα αλλά και μέσω του e-shop praktiker.gr.
  • Ειδικές προσφορές: Θα ισχύουν ειδικές προσφορές και τιμές Praktiker σε επιλεγμένα προϊόντα.
  • Καθημερινές DIY επιδείξεις προϊόντων: Με στόχο να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο την DIY νοοτροπία των Ελλήνων, στο πλαίσιο της εβδομάδας αυτής, διοργανώνουμε 12 επιδείξεις σε όλα τα καταστήματα, μέσω των οποίων το κοινό να μάθει εύκολους, απλούς και κυρίως οικονομικούς τρόπους για καθημερινές εργασίες.
  Πρόγραμμα επιδείξεων:
  • Δευτέρα 23/5: Παρουσίαση και χρήση χλοοκοπτικών μηχανών & Συντήρηση ποδηλάτου
  • Τρίτη 24/5: Μεταφύτευση & Εφαρμογές Χρωμάτων (Βιβεχρώμ)
  • Τετάρτη 25/5: Εγκατάσταση αυτόματου ποτίσματος (Gardena) & Τοποθέτηση laminate
  • Πέμπτη 26/5: Παρουσίαση και χρήση πολυεργαλείων Dremel (Bosch) & Εφαρμογές Χρωμάτων  (Vechro / Praktiker)
  • Παρασκευή 27/5: Παρουσίαση και χρήση πολυεργαλείων Dremel (Bosch) & Συντήρηση ποδηλάτου
  • Σάββατο 28/5: Μεταφύτευση & Χρήση πλυστικών μηχανημάτων (Kärcher)

  Επιπλέον, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών, διοργανώνουμε και φέτος το θεσμό «Ημέρα Καταστήματος», κατά τον οποίο, η Διοίκηση αλλά και όλοι οι εργαζόμενοι των κεντρικών γραφείων της εταιρίας μας εργάζονται για μια μέρα στα καταστήματα, με στόχο να βρεθούν σε προσωπική επαφή με τους πελάτες και να συνεργαστούν με τους συναδέλφους τους στην πρώτη γραμμή της εξυπηρέτησης. Παράλληλα, αξιοποιώντας τα αποτελέσματα της αξιολόγησης των καταστημάτων μας από τους πελάτες που θα συμμετέχουν, θα διεξάγουμε και φέτος πανελλαδικό διαγωνισμό για την ανάδειξη των τριών καταστημάτων Praktiker με την καλύτερη εξυπηρέτηση, ανά κατηγορία μεγέθους.

 • 12
  ΜΑΗ
  Ανακοίνωση Νικητών Διαγωνισμού «Μικροί Ποδηλάτες στα Praktiker!»


  ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «ΜΙΚΡΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΣΤΑ PRAKTIKER!»

  Στα πλαίσια του διαγωνισμού «Μικροί Ποδηλάτες στα Praktiker!», έπειτα από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε, αναδείχθηκαν οι 5 νικητές, οι οποίοι κέρδισαν από 1 ποδήλατο.

  Τα ονόματα των νικητών είναι τα ακόλουθα:

  • Γεροκωνσταντής Χαράλαμπος, Ταύρος
  • Βουλάγκας Ευάγγελος, Λάρισα
  • Κανελάκη Μαρία, Θεσσαλονίκη
  • Λιάκα Σπυριδούλα, Πάτρα
  • Παρατσόκα Αστερίνη, Μεταμόρφωση

 • 10
  ΜΑΗ
  Ανακοίνωση Νικητών Διαγωνισμού σε συνεργασία με τo Mama365.gr


  ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ PRAKTIKER – MAMA365.GR

  Στα πλαίσια του διαγωνισμού της Praktiker Hellas σε συνεργασία με το Mama365.gr, έπειτα από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε, αναδείχθηκαν 2 νικητές, ο ένας από τους οποίους κέρδισε 1 σετ αυτόματου ποτίσματος και ο άλλος 1 πακέτο φύτευσης το οποίο περιλαμβάνει λίπασμα, φυτόχωμα, ελαφρόπετρα, γλάστρα, γάντια και ένα φυτό.

  Τα ονόματα των νικητών είναι τα ακόλουθα:

  • Κορδιστός Νικόλαος, σετ αυτόματου ποτίσματος
  • Νασιοπούλου Αφροδίτη, πακέτο φύτευσης

 • 2
  ΜΑΗ
  Νέος κατάλογος Ποδηλάτου Praktiker 2016


  ΝΕΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ PRAKTIKER 2016

  Φύγαμε για #PodilatadaPraktiker!


  Ένα βήμα πριν το καλοκαίρι, και ο καιρός είναι ιδανικός για μοναδικές αποδράσεις με ποδήλατο, στην πόλη ή την εξοχή! Με το νέο κατάλογο ποδηλάτων Praktiker, μπορείτε να βρείτε το ποδήλατο εκείνο που ταιριάζει στην προσωπικότητα και τις προτιμήσεις σας, αλλά και όλα όσα χρειάζεστε για μοναδικές ποδηλατάδες.

  Η μεγαλύτερη γκάμα ποδηλάτων (περισσότερα από 120 μοντέλα) και ποδηλατικών αξεσουάρ, είναι τώρα διαθέσιμη στα 14 καταστήματά μας σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα praktiker.gr.

  Η πλούσια συλλογή ποδηλάτων, η οποία φέτος εμπλουτίστηκε με ακόμη περισσότερα μοντέλα και χρώματα, καλύπτει τις ανάγκες ποδηλατών κάθε τύπου και ηλικίας, και περιλαμβάνει κορυφαίες σε ποιότητα επιλογές σε όλες τις κατηγορίες ποδηλάτων για ενήλικες και παιδιά:

  • Mountain & Trekking για τους περιπετειώδεις
  • City για τους πιο urban τύπους
  • Racing για τους αθλητικούς
  • Σπαστά και Fat bikes για τους πιο εναλλακτικούς και
  • μία πλήρη σειρά παιδικών ποδηλάτων, παιδικών αυτοκινούμενων οχημάτων και scooters, για λιλιπούτιους αναβάτες από 1 έτους.

  Πρωταγωνιστής σε όλες τις κατηγορίες ποδηλάτων, είναι οι σειρές Everest & Everest Pro, οι οποίες κατασκευάζονται αποκλειστικά από την εταιρία Μανιατόπουλος για την Praktiker, συνδυάζοντας μοναδική ποιότητα και αντοχή, σε μοναδικές τιμές Praktiker.

  Επίσης, στα Praktiker διαθέτουμε την πιο πλήρη σειρά αξεσουάρ κορυφαίων brands (Abus, Master Lock, Oxford) για τον αναβάτη, αλλά και το ποδήλατο: κράνη, επιγονατίδες, γάντια, φώτα, καλύμματα σέλλας, τρόμπες, παγούρια και κλειδαριές ασφαλείας, είναι μόνο μερικά από τα απαραίτητα αξεσουάρ για κάθε φανατικό ποδηλάτη.

  Παράλληλα, είμαστε πάντα διαθέσιμοι να σας βοηθήσουμε και να σας δώσουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεστε για την ιδανική επιλογή ποδηλάτου, αλλά και να φροντίσουμε και την τελική συναρμολόγηση, τον έλεγχο & τη ρύθμισή του.

  Στο ολοένα και πιο ενημερωμένο site & e-shop μας praktiker.gr, μπορείτε να βρείτε χρήσιμα tips και ιδέες για τη συντήρηση του ποδηλάτου, για ασφαλείς βόλτες, ακόμη και video για πρωτότυπη DIY κατασκευή  αποθήκευσης ποδηλάτου.

  Ελάτε στα Praktiker για να βρείτε το ιδανικό ποδήλατο και μέσα από μία #PodilatadaPraktiker ξεκινήστε ένα συναρπαστικό ταξίδι ανακάλυψης καινούριων, αλλά και αγαπημένων προορισμών, εντός και εκτός πόλης!
  Κάντε μια μοναδική βόλτα, μοιραστείτε στο facebook μια περιγραφή από την αγαπημένη σας βόλτα ή ακόμη καλύτερα μία φωτογραφία με τη θέα και τα τοπία που συναντάτε, χρησιμοποιώντας το hashtag #PodilatadaPraktiker, και κερδίστε ένα ολοκαίνουριο ποδήλατο.

  Περισσότερα στη σελίδα της Praktiker Hellas στο facebook.

 • 30
  ΜΑΡ
  Βράβευση στα Sales Excellence Awards


  ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΤΑ SALES EXCELLENCE AWARDS

  Ο θεσμός 'Sales Excellence Awards' θεωρείται ο σημαντικότερος θεσμός αναφορικά με την προώθηση και τη βράβευση των καλύτερων πρακτικών πωλήσεων όλων των επιχειρηματικών κλάδων. Η Praktiker Hellas συμμετείχε στο συγκεκριμένο θεσμό, αποκομίζοντας το SILVER βραβείο στην κατηγορία «Εξυπηρέτηση – Ικανοποίηση Πελατών» για την υποψηφιότητα «B2B, το ‘χουμε».

  Η υπηρεσία μας, η οποία βραβεύτηκε είναι η «Praktiker Business», η οποία είναι μια Υπηρεσία Προσωπικής & Εξατομικευμένης Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων (B2B) και αποτελείται από εξειδικευμένη ομάδα 7 συμβούλων.

  • Ρόλος Υπηρεσίας στην εταιρία: Αποτελεί ένα νεοσύστατο αλλά εξαιρετικά δυναμικό τμήμα εξυπηρέτησης με μεγάλη δραστηριότητα και θετικότατα αποτελέσματα για τον οργανισμό μέσα από μια διευρυμένη κατά τουλάχιστον 20% γκάμα σε σχέση με εκείνη των καταστημάτων μας.
  • Φιλοσοφία Υπηρεσίας: Οι συνεργάτες της ομάδας είναι 24h/7d κοντά στον πελάτη, έτοιμοι να ανταποκριθούν σε κάθε απαίτηση και ανάγκη, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία απόλυτα προσωποποιημένης εξυπηρέτησης, με εξατομικευμένες λύσεις & προτάσεις, χωρίς χρονικούς περιορισμούς, με σκοπό την ανάπτυξη ουσιαστικής σχέσης εμπιστοσύνης.

 • 29
  ΜΑΡ
  Ανανεωμένη Έκθεση Επίπλων στα Praktiker


  ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΠΛΩΝ ΣΤΑ PRAKTIKER

  Στα καταστήματα Praktiker σε Λάρισα, Ηράκλειο Κρήτης, Πάτρα και Μάνδρα, μπορείτε να δείτε την ανακαινισμένη έκθεση επίπλων. Σε συνεργασία με εξειδικευμένη ομάδα διακόσμησης, προχωρήσαμε σε ολοκληρωμένη ανανέωση σε επίπεδο υποδομής και σχεδιασμού, με φρέσκια παρουσίαση των προϊόντων με στόχο να κάνουμε ακόμη πιο ευχάριστη αλλά και άνετη την επίσκεψη σας. Με μια ευρεία γκάμα επίπλων για όλους τους χώρους του σπιτιού: από το υπνοδωμάτιο και το καθιστικό, μέχρι το γραφείο, την κουζίνα και την τραπεζαρία αλλά και κάθε βοηθητικό χώρο, η πλούσια ποικιλία των επίπλων, σε χρώματα, σχέδια και υλικά αναδεικνύεται πλέον στο μέγιστο με την πλήρως νέα παρουσίασή της και βρίσκεται στη διάθεσή σας.

 • 24
  ΜΑΡ
  Συνεργασία Praktiker Hellas με Vodafone


  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ PRAKTIKER HELLAS ΜΕ VODAFONE

  Με τη συμμετοχή σας στα προγράμματα ανταμοιβής της Vodafone μπορείτε να κερδίσετε 10% έκπτωση στις αγορές σας σε όλα τα καταστήματα Praktiker.

  Συγκεκριμένα:

  • Για τους πελάτες του CU: 10% έκπτωση για αγορές άνω των €40.
  • Για τους πελάτες της Vodafone: 10% έκπτωση για αγορές άνω των €60.

  Αναλυτικά τους όρους συμμετοχής μπορείτε να δείτε εδώ.
   

 • 10
  ΜΑΡ
  Ανακοίνωση Νικητών Διαγωνισμού «FITNESS ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ»


  ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «FITNESS ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ»

  Στα πλαίσια του διαγωνισμού «FITNESS ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ» που πραγματοποιήθηκε από τις 13 Φεβρουαρίου έως και τις 27 Φεβρουαρίου 2016, έπειτα από κλήρωση, αναδείχθηκαν οι 5 νικητές οι οποίοι κέρδισαν από 3 δωρεάν επισκέψεις ο καθένας, από επαγγελματία Personal Trainer στο χώρο τους.

  Τα ονόματα των νικητών είναι:

  • Παράβαλος Στέλιος
  • Πατάς Γεώργιος
  • Λουκά Νεκταρία
  • Αντωνιάδης Ιωάννης
  • Πατεράκη Γεωργία


 • 1
  ΜΑΡ
  Ανακοίνωση Νικητών Διαγωνισμού σε συνεργασία με τo Askmen.gr


  ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ PRAKTIKER – ASKMEN.GR

  Στα πλαίσια του διαγωνισμού της Praktiker Hellas σε συνεργασία με το Askmen.gr, έπειτα από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε, αναδείχθηκαν 2 νικητές οι οποίοι κέρδισαν 2 δωροεπιταγές αξίας 50 ευρώ η καθεμία, για αγορές από τα καταστήματα Praktiker.

  Τα ονόματα των νικητών είναι τα ακόλουθα:

  • Λάζαρος Πετρίδης
  • Στέφανος Κεσίδης

 • 29
  ΦΕΒ
  Δενδροφύτευση Πανεπιστημιούπολης Πατρών


  ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗΣ ΠΑΤΡΩΝ

  Εκατοντάδες κόσμου, φορείς, σωματεία, σχολεία, υπηρεσίες και εταιρικές οργανώσεις συμμετείχαν στη δενδροφύτευση της Κυριακής 28/02/2016, φυτεύοντας περί τα 2.000 δένδρα, με σύμμαχο τον καλό καιρό, σε 18 διαφορετικές τοποθεσίες στην Πανεπιστημιούπολη της πόλης της Πάτρας, μεταμορφώνοντας την κοινότητα σε έναν τόπο χαράς, πολιτισμού και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης.

  Η Praktiker Hellas ήταν παρούσα τόσο με τους εργαζομένους της, οι οποίοι συμμετείχαν εθελοντικά στη δραστηριότητα φυτεύοντας, όσο και με χρήσιμα για τη δενδροφύτευση προϊόντα (χώμα, εργαλεία, κλπ).

 • 11
  ΦΕΒ
  Στα Praktiker παίρνουμε το fitness προσωπικά!


  ΜΕ TIPS & ΕΙΔΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ, FITNESS EVENTS & ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΙΟ FIT ΖΩΗ!


  Μπορεί να είναι ακόμη Φεβρουάριος, αλλά τα Praktiker σας παρακινούν να ξεκινήστε από τώρα τη γυμναστική για να είστε σε φόρμα, όχι μόνο το καλοκαίρι, αλλά όλο το χρόνο!

  Επειδή όμως η γυμναστική θέλει παρέα, κάθε μέρα (10:00 – 20:00), έως και το Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, διοργανώνουμε ανοιχτά Fitness Events στα καταστήματά μας σε Αθήνα (Ταύρο, Μεταμόρφωση, Αγ. Βαρβάρα, Ελληνικό) και Θεσσαλονίκη, όπου επαγγελματίες γυμναστές θα είναι εκεί και θα σας περιμένουν για να σας δώσουν πρακτικές συμβουλές fitness και ευεξίας, αλλά και για να δημιουργήσετε το προσωπικό σας πρόγραμμα εκγύμνασης ανάλογα με τις  ανάγκες σας.

  Επιπλέον, στα Praktiker μπορείτε τώρα να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε  το προσωπικό σας γυμναστήριο στο σπίτι, επιλέγοντας μέσα από μια τεράστια ποικιλία ειδών γυμναστικής που καλύπτει από απλές έως και πιο απαιτητικές ανάγκες, περιλαμβάνοντας διαδρόμους, ελλειπτικά μηχανήματα, στατικά ποδήλατα, πολυόργανα & πάγκους, καθώς και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ γυμναστικής. Επιπλέον, μέσα από το site μας μπορείτε να βρείτε τα πιο έξυπνα fitness tips για να βάλετε δυναμικά τη γυμναστική στη ζωή σας.

  Διαγωνισμός BUY & WIN – Κερδίστε δωρεάν συνεδρίες personal training

  Τέλος, με κάθε αγορά σε είδη γυμναστικής αξίας €50, που θα πραγματοποιηθεί έως και τις 27 Φεβρουαρίου, συμμετέχετε αυτόματα σε κλήρωση για δωρεάν συνεδρίες personal training. Συγκεκριμένα, 5 νικητές θα κερδίσουν από 3 δωρεάν επισκέψεις επαγγελματία Personal Trainer στο χώρο τους.

  Σας περιμένουμε, έως τις 27/2, σε ένα κατάστημα Praktiker για να γυμναστούμε παρέα!

  *Η ενέργεια ισχύει έως 27/02/2016 αποκλειστικά στα καταστήματα Ταύρου, Μεταμόρφωσης, Αγ. Βαρβάρας, Ελληνικού και Θεσσαλονίκης.
  **Οι επισκέψεις μπορούν να πραγματοποιηθούν αποκλειστικά σε περιοχές εντός του νομού των καταστημάτων (Ν. Αττικής, Ν. Θεσσαλονίκης).
  *** Με στόχο μας την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών στους πελάτες μας, συμμετέχουμε στο πρόγραμμα επιβράβευσης καρτών της Eurobank “Επιστροφή”. Από 15 έως 27 Φεβρουαρίου 2016, οι κάτοχοι των πιστωτικών καρτών Eurobank κερδίζουν 5% Επιστροφή επί των αγορών τους σε όλα τα καταστήματα & προϊόντα Praktiker και στο praktiker.gr, επιπλέον άλλων προσφορών ή/και εκπτώσεων. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.praktiker.gr/Eurobank-promo. • 8
  ΦΕΒ
  Ανακοίνωση Νικητών Διαγωνισμού Varta


  ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ VARTA

  Στα πλαίσια του διαγωνισμού Varta, που πραγματοποιήθηκε από τις 29 Οκτωβρίου 2015 έως και τις 9 Ιανουαρίου 2016, έπειτα από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε, αναδείχθηκαν οι 15 νικητές, 1 από κάθε κατάστημα Praktiker και 1 από το e-shop, οι οποίοι κέρδισαν από 1 φωτογραφική NIKON 1 J4.

  Τα ονόματα των νικητών είναι τα ακόλουθα:

  • Σούκας Βαγγέλης , Ελληνικό
  • Αγγέλου Μιχάλης, Ταύρος
  • Παπανδρέου Μαρία, Αγ.Βαρβάρα
  • Πετσεπες Ευθύμιος, Λάρισα
  • Φίτσας Νικόλαος, Θεσσαλονίκη
  • Κουρλέσης Παναγιώτης, Πάτρα
  • Βήττα Θεοφάνης, Μεταμόρφωση
  • Πανδή Μαρία, Ηράκλειο
  • Μηνογιάννης Αναστάσιος, Μάνδρα
  • Μαρκέτος Δημήτρης, Ιωάννινα
  • Μαγκάφα Βαρβάρα, Βόλος
  • Μπιλάλ Ιμαμ Εφένδη, Ξάνθη
  • Γιαννόπουλος Νικόλαος, Καλαμάτα
  • Εξαδάκτυλος Στέλιος, Αλεξανδρούπολη
  • Τσιώτος Βλάσης, E-shop

 • 2
  ΦΕΒ
  Τα πάντα για το αυτοκίνητο και τη μηχανή στα Praktiker!


  ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΓΚΑΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΣ ΣΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ.

  Στα 14 καταστήματα Praktiker αλλά και στο praktiker.gr, μπορείτε να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για το αυτοκίνητο και τη μηχανή σας, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές: δάπεδα & καλύμματα, ελαστικά, ηχοσυστήματα, μπαταρίες, είδη καθαρισμού & περιποίησης και διάφορα αξεσουάρ.

  Ειδικότερα, για να προετοιμαστείτε για τη χειμερινή περίοδο, μία εποχή που οι ανάγκες προστασίας των οχημάτων είναι αυξημένες, στα Praktiker βρίσκετε όλα όσα χρειάζεται το αγαπημένο σας αυτοκίνητο προσφέροντάς σας ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις τόσο για την εξωτερική όσο και την εσωτερική φροντίδα του, όπως κουκούλες, αλυσίδες χιονιού & αντιολισθητικά καλύμματα, αντιψυκτικά υγρά και καθαριστικά. Τα Praktiker είναι επίσης ο απόλυτος προορισμός και για τους easy riders, καθώς βρίσκετε είδη και αξεσουάρ μηχανής, όπως κράνη, ισοθερμικά, μπουφάν, αδιάβροχα, καλύμματα και ποδιές, για οδήγηση με άνεση και ασφάλεια, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Πάντα με χρήσιμα tips & ιδέες!
   
  Ελάτε σήμερα σε ένα κατάστημα Praktiker ή επισκεφθείτε το praktiker.gr και βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για το αυτοκίνητο και τη μηχανή σας, σε μοναδικές τιμές!

 • 21
  ΙΑΝ
  Απονομή Αυτοκινήτου στον Τυχερό Νικητή του Διαγωνισμού ''20 χρόνια Πάτρα''!


  ΑΠΟΝΟΜΗ ΑΥΤOΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΥΧΕΡΟ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΤΡΑ»!

  Στα πλαίσια του εορτασμού των 20 χρόνων λειτουργίας του καταστήματος Praktiker Πάτρας, πραγματοποιήθηκε η απονομή του μεγάλου δώρου, ενός αυτοκινήτου Suzuki Celerio, στον τυχερό νικητή του διαγωνισμού «20 χρόνια Πάτρα» κύριο Καλόφωνο Δημήτριο.

 • 19
  ΙΑΝ
  Μοναδικές εκπτώσεις στα Praktiker! Χαμηλότερες τιμές έως και 50%


  ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ PRAKTIKER!
  ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 50%


  Οι χειμερινές εκπτώσεις ξεκίνησαν και η Praktiker προσφέρει μοναδικές προσφορές και σούπερ τιμές στην πλούσια γκάμα προϊόντων της.

  Προσφέροντας σταθερά μέσα στη χρονιά μεγάλο εύρος προϊόντων σε συνδυασμούς ποιότητας-τιμής και ανταγωνιστικές τιμές, τα Praktiker γίνονται για ακόμη μία φορά ο απόλυτος προορισμός και στις φετινές εκπτώσεις, με ειδικές τιμές και ασυναγώνιστες προσφορές που αγγίζουν έως και το 50%. Στα 14 καταστήματα Praktiker αλλά και στο praktiker.gr,  προσφέρονται μοναδικές τιμές σε εργαλεία, προϊόντα θέρμανσης, ηλεκτρικές συσκευές, έπιπλα, είδη σπιτιού και σε οτιδήποτε μπορεί να χρειάζεστε για το σπίτι, τον κήπο, τια κατασκευές, το αυτοκίνητο και τον ελεύθερο χρόνο σας.

 • 5
  ΙΑΝ
  Ανακοίνωση Νικητών Διαγωνισμού #GETCREATIVE σε συνεργασία με τη Black+Decker


  ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚAN ΟI ΝΙΚΗΤEΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ #GETCREATIVE

  Στα πλαίσια του διαγωνισμού #GETCREATIVE της Praktiker Hellas σε συνεργασία με τη Black+Decker, έπειτα από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε, αναδείχθηκαν 14 νικητές, οι οποίοι κέρδισαν από μια σέγα B+D και 1 νικητής ο οποίος κέρδισε 1 δωροεπιταγή αξίας 500 ευρώ, για αγορές από τα καταστήματα Praktiker.

  Το όνομα του νικητή της δωροεπιταγής αξίας 500 ευρώ είναι:

  • Αναστασία Χριστοδούλου

  Τα ονόματα των νικητών της σέγας Β+D είναι:

  • Τριαντάφυλλος Καροφίλης
  • Βασιλική Κονδύλη
  • Στέφανος Κουρκουζέλης
  • Φρόσω Φανουράκη
  • Δήμητρα Χούνου
  • Εμμανουήλ Κουτεντάκης
  • Παναγιώτης Παντελής
  • Ελευθερία Στάθη
  • Αντώνης Πετρίδης
  • Κωνσταντίνα Αλεβίζου
  • Θεοφάνης Γεωργαλής
  • Στέλλα Καπερνάρου
  • Ρένα Χριστοδούλου
  • Αικατερίνη Ραφαηλία Σκούρα


 • 4
  ΙΑΝ
  Ανακοίνωση Νικητή Διαγωνισμού σε συνεργασία με τo justdiy.gr


  ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ PRAKTIKER – JUSTDIY.GR

  Στα πλαίσια του διαγωνισμού της Praktiker Hellas σε συνεργασία με το justdiy.gr, έπειτα από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε, αναδείχθηκε 1 νικητής, ο οποίος κέρδισε 1 δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ, για αγορές από τα καταστήματα Praktiker.

  Το όνομα του νικητή είναι:

  • Πέτση Ασημένια