Νέα & Δελτία τύπου

Μάθετε τα νέα μας, σε χρονολογική σειρά, μέσα σε κάθε χρονιά!


Νέα & Δελτία τύπου 2011

 • 23
  ΔΕΚ
  Ανάδειξη συμπληρωματικού νικητή για τον Διαγωνισμό ''20 χρόνια Praktiker''


  ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΥ ΝΙΚΗΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ "20 ΧΡΟΝΙΑ PRAKTIKER"

  Σε συνέχεια της ανάδειξης των 20 νικητών του Διαγωνισμού ''20 χρόνια Praktiker'', τα ονόματα των οποίων αναρτήθηκαν στις 2 Δεκεμβρίου, και καθώς δεν κατέστη εφικτό να γίνει επικοινωνία με τον κ.ΣΕΙΜΕΝΗ μετά από 20 ημέρες, ανακοινώνεται ότι τη θέση του λαμβάνει ο 1ος αναπληρωματικός νικητής. Πρόκειται για τον κ.ΜΑΙΝΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ο οποίος έχει ενημερωθεί στα στοιχεία επικοινωνίας του.

 • 7
  ΔΕΚ
  Γιορτινές DIY προτάσεις από τα Praktiker


  ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ DIY ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ PRAKTIKER

  Ιδέες και πλούσια ποικιλία για το στολισμό του σπιτιού, το στρώσιμο του τραπεζιού και δώρα για τις γιορτές!

  Τα Praktiker υποδέχονται τα Χριστούγεννα και σας προσκαλούν να δημιουργήσετε το δικό σας εορταστικό περιβάλλον με Do-It-Yourself λύσεις, έξυπνα και οικονομικά.  

  Στα καταστήματα Praktiker, μπορείτε να βρείτε μία πλούσια ποικιλία εποχιακών ειδών που ‘δένουν’ με το χριστουγεννιάτικο πνεύμα κι απαντούν στις ανάγκες σας, να ανανεώσετε τον χώρο σας και να μοιραστείτε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Δημοφιλείς προϊοντικές κατηγορίες, όπως χριστουγεννιάτικα δέντρα, φωτάκια, στολίδια, διακοσμητικά και οικιακά είδη για το γιορτινό τραπέζι, διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία και ελκυστικές τιμές.

 • 2
  ΔΕΚ
  Ανάδειξη νικητών Διαγωνισμού ''20 χρόνια Praktiker''


  ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ''20 ΧΡΟΝΙΑ PRAKTIKER''


  Στα πλαίσια του Διαγωνισμού ''20 χρόνια Praktiker'', που πραγματοποιήθηκε σε όλα τα καταστήματα Praktiker κατά το χρονικό διάστημα 14-19/11/11, με αφορμή τα 20 χρόνια λειτουργίας της εταιρίας, οι καταναλωτές είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε κλήρωση για 20 δωροεπιταγές αξίας €1.000 μετά από κλήρωση, με αγορές άνω των €50.

  Μετά την κλήρωση της 30ης Νοεμβρίου, αναδείχθηκαν οι ακόλουθοι 20 νικητές:

  1.   ΠΕΤΡΟΣ  ΣΕΙΜΕΝΗΣ - Αθήνα
  2.   ΡΑΓΓΟΣ   ΚΩΝ/ΝΟΣ - Αθήνα
  3.   ΛΕΚΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ - Αθήνα
  4.   ΣΕΡΛΕΤΗ ΧΑΙΔΩ - Ελασσόνα
  5.   ΓΙΛΤΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - Θεσ/νίκη
  6.   ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΑΒΒΟΥΛΑ - Πάτρα
  7.   ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ - Αθήνα
  8.   ΜΑΝΩΛΑΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - Κρήτη
  9.   ΚΛΙΜΑΤΣΗΣ ΚΩΣΤΑΣ - Αθήνα
  10. ΖΑΓΚΟΥΒΑΣ ΝΙΚΟΣ - Άμφισσα
  11. ΚΑΤΕΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ - Αθήνα
  12. ΚΟΚΚΙΝΕΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ - Αγ. Θεόδωροι
  13. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ - Αθήνα
  14. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΣ - Αθήνα
  15. ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ - Καλαμάτα
  16. ΓΑΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ - Κόρινθο
  17. ΡΩΡΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ - Θεσ/νίκη
  18. ΚΑΛΦΑ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ - Ξάνθη
  19. ΚΛΩΤΣΟΤΥΡΑ ΑΡΓΥΡΩ - Βόλος
  20. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ - Ιωάννινα

 • 25
  ΝΟΕ
  Αλλαγή ημερομηνίας κλήρωσης 20 Δωροεπιταγών 1.000€


  ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ 20 ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΩΝ 1.000€

  Λόγω ενδεχόμενων απεργιών την Πέμπτη 1/12/11, η κλήρωση για την ανάδειξη των νικητών της προωθητικής ενέργειας που έλαβε χώρα στα καταστήματα Praktiker την εβδομάδα 14-19/11/11 και ήταν προγραμματισμένη για τη μέρα εκείνη, μεταφέρεται την Τετάρτη 30/11/11, και ώρα 11:00πμ.

 • 2
  ΝΟΕ
  Ανακύκλωση εργαλείων με απορρόφηση ΦΠΑ από την Praktiker


  ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΜΕ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΦΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ PRAKTIKER

                     
  H Praktiker Hellas, σε συνεργασία με την εταιρεία Bosch και την εταιρεία Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε., υλοποιεί για 3η συνεχή χρονιά Πρόγραμμα Ανακύκλωσης Εργαλείων και επιβραβεύει τους συμμετέχοντες, επιστρέφοντας τον ΦΠΑ στις αγορές τους.

  Συγκεκριμένα, από 29 Οκτωβρίου έως 26 Νοεμβρίου, οι καταναλωτές καλούνται να επισκεφθούν τα καταστήματα Praktiker, και να αντικαταστήσουν τα παλιά τους εργαλεία, αγοράζοντας εργαλεία Bosch, με κέρδος το Φ.Π.Α.

  Με αυτό τον τρόπο, η Praktiker ανταποκρίνεται στο αίτημα των καταναλωτών για ποιοτικές και οικονομικές αγορές, δίνοντας τη δυνατότητα για έξυπνη και οικονομική ανανέωση του εξοπλισμού τους. Ταυτόχρονα, η εταιρεία ευαισθητοποιεί το κοινό σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και εξοικονόμησης ενέργειας, προσφέροντας κίνητρα για ενεργό συμμετοχή στην ανακύκλωση.

  Η θετική ανταπόκριση των καταναλωτών αποδεικνύεται έντονα από την μεγάλη ποσότητα εργαλείων που συγκεντρώθηκε από τις αντίστοιχες ενέργειες των δύο προηγούμενων ετών, η οποία ανέρχεται σε 10 τόνους και μεταφράζεται σε μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας.

  Η ανακύκλωση όμως στα καταστήματα Praktiker διαρκεί όλο τον χρόνο, καθώς στο πλαίσιο των προγραμμάτων ανακύκλωσης μπαταριών, ηλεκτρικών μικροσυσκευών και λαμπτήρων, παρέχονται ειδικοί κάδοι που είναι τοποθετημένοι σε όλα τα καταστήματα της εταιρείας, συμβάλλοντας γενικότερα στην εξοικονόμηση ενέργειας και τη μείωση της ρύπανσης του περιβάλλοντος.

 • 24
  ΟΚΤ
  Η Praktiker Hellas ‘κλείνει’ τα 20 και μειώνει τις τιμές όσο και τα χρόνια της


  Η PRAKTIKER HELLAS "ΚΛΕΙΝΕΙ" ΤΑ 20 & ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ


  Τα 20 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας της γιορτάζει η Praktiker Hellas και προσκαλεί τους καταναλωτές σε μια ‘γιορτή’ που δεν ξανάγινε, αναγνωρίζοντας και ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη τους όλα αυτά τα χρόνια!

  Συγκεκριμένα, από Δευτέρα 24 έως και Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, η Praktiker Hellas προσφέρει σημαντική μείωση τιμών, όση και τα χρόνια της, σε όλα τα καταστήματα και όλα τα προϊόντα της, με εξαίρεση τις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, τα ελαστικά αυτοκινήτου και τις κουζίνες «Στα μέτρα σας».

  Από τις προνομιακές τιμές μπορούν να επωφεληθούν οι κάτοχοι της κάρτας Prakticard. Οι καταναλωτές, που δεν διαθέτουν ήδη την κάρτα μέλους, έχουν τη δυνατότητα να την αποκτήσουν κάνοντας εγγραφή επί τόπου στο κατάστημα της επιλογής τους λίγο πριν τις αγορές τους.

  Η Praktiker Hellas είναι η εταιρία που εισήγαγε πρώτη το 1991 τη φιλοσοφία των ιδιοκατασκευών (Do It Yourself) στην Ελλάδα, προσφέροντας στο καταναλωτικό κοινό έξυπνες, ποιοτικές και πρακτικές ‘λύσεις για όλα φθηνά και υπεύθυνα’.

 • 22
  ΣΕΠ
  Ανάδειξη νικητών Διαγωνισμού Varta


  ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ VARTA


  Στα πλαίσια του Διαγωνισμού Varta, που πραγματοποιήθηκε σε όλα τα καταστήματα Praktiker κατά το χρονικό διάστημα 25/07/11 έως και 17/09/11, οι επισκέπτες, με την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος Varta, είχαν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε κλήρωση για 1 ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Nikon Coolpix L23.

  Μετά την κλήρωση της 22ης Σεπτεμβρίου, αναδείχθηκαν οι ακόλουθοι 13 νικητές (1 ανά κατάστημα Praktiker):

   1. ΣΠΥΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ - PRAKTIKER Ελληνικού
   2. ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΑΣΤΡΑΚΑΣ - PRAKTIKER Ταύρου 
   3. ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ - PRAKTIKER Αιγάλεω
   4. ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΕΤΣΗ - PRAKTIKER Λάρισας
   5. ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ - PRAKTIKER Θεσ/νίκης
   6. ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ - PRAKTIKER Πάτρας
   7. ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΛΙΟΣΗ - PRAKTIKER Μεταμόρφωσης
   8. ΝΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΑΚΗΣ - PRAKTIKER Κρήτης
   9. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΤΟΥΛΙΩΤΗΣ - PRAKTIKER         Μάνδρας        
  10. ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΝΙΦΑΒΑΣ - PRAKTIKER Ιωαννίνων
  11. ΑΝΝΑ ΘΕΟΚΛΗΤΙΔΗ - PRAKTIKER Βόλου
  12. ΑΝΝΑ ΓΚΕΖΙΜΠΕΚΙΔΟΥ - PRAKTIKER Ξάνθης
  13. ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ - PRAKTIKER Καλαμάτας

 • 7
  ΣΕΠ
  Η Praktiker ‘Zip…αρε’ το φοιτητικό σπίτι σε 22τ.μ.


  Η PRAKTIKER ‘ZIP…ΑΡΕ’ ΤΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΣΕ 22Τ.Μ.

  Η Praktiker έχει συγκεντρώσει τα πάντα σε ένα χώρο 22τ.μ. δημιουργώντας ένα πλήρες σπίτι για τους φοιτητές όπου μπορούν να δουν όλα όσα χρειάζονται για το δικό τους.

  Έπιπλα, οικιακά είδη, ηλεκτρονικά, είδη μπάνιου & διακόσμησης αποτελούν μερικές από τις οικονομικές και έξυπνες ιδέες και λύσεις για ένα ολοκληρωμένο φοιτητικό σπίτι ώστε να ξεκινήσει με τον καλύτερο και πιο οικονομικό τρόπο η φοιτητική ζωή!

 • 25
  ΙΟΥΛ
  Ανάδειξη νικητών Διαγωνισμού Βίβεχρωμ-Φεστιβάλ Ανακαίνισης & Κατασκευών


  ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΒΙΒΕΧΡΩΜ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ

  Στα πλαίσια του 2ου Φεστιβάλ για τα 20 χρόνια της Praktiker Hellas -Φεστιβάλ Ανακαίνισης & Κατασκευών-, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να συμβουλευτούν ειδικούς του χρώματος στην κινητή έκθεση Let’s Colour Tour 2011 της ΒΙΒΕΧΡΩΜ σε επιλεγμένα καταστήματα PRAKTIKER και να λάβουν μέρος σε κλήρωση για δωροεπιταγές ταξιδίου αξίας €600.

  Μετά την κλήρωση της 25ης Ιουλίου, αναδείχθηκαν οι ακόλουθοι 9 νικητές:

   1. ΠΟΥΛΗ ΒΑΣΩ - PRAKTIKER Ταύρου 
   2. ΜΠΟΝΩΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ - PRAKTIKER Ελληνικού
   3. ΓΚΟΥΝΤΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ - PRAKTIKER Αιγάλεω
   4. ΣΤΑΜΑΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞ. - PRAKTIKER Πάτρας
   5. ΣΟΥΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ - PRAKTIKER Λάρισας
   6. ΣΙΑΠΚΑΛΗ ΜΑΓΔΑ - PRAKTIKER Θεσ/νίκης
   7. ΓΚΟΥΝΤΙΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ - PRAKTIKER Ξάνθης
   8. ΦΩΤΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ - PRAKTIKER Μάνδρας
   9. ΚΟΥΡΚΟΥΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - PRAKTIKER         
      Μεταμόρφωσης

 • 14
  ΙΟΥΛ
  Αναδείχθηκαν οι νικητές του Διαγωνισμού Φωτογραφίας «Η ψυχή του σπιτιού»


  ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ONLINE ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ «Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ»

  Στα πλαίσια του 2ου Φεστιβάλ για τα 20 χρόνια της Praktiker Hellas -Φεστιβάλ Ανακαίνισης & Κατασκευών, οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν στον θαυμαστό κόσμο της ανακαίνισης και εκείνο των κατασκευών παίρνοντας ιδέες και συμβουλές, παρακολουθώντας επιδείξεις, βρίσκοντας ανάρπαστα προϊόντα για την αναμόρφωση και αισθητική αναβάθμιση του σπιτιού τους και συμμετέχοντας σε μοναδικούς Διαγωνισμούς με πλούσια δώρα!

  Διοργανώθηκε ειδικός online Διαγωνισμό Φωτογραφίας μέσα από τον οποίο οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να αναρτήσουν φωτογραφίες αποτυπώνοντας την ψυχή του σπιτιού τους, χωρίς την παρουσία τους, αλλά υποδεικνύοντας έμμεσα την παρουσία και τον τρόπο ζωής τους μέσα από τα ίχνη-αντικείμενα και στοιχεία της καθημερινότητάς τους, έως και τις 30/06/2011, και να αναδειχθούν μεγάλοι νικητές!

  Η Επιτροπή του διαγωνισμού, που αποτελούνταν από καθηγητές του ΑΚΤΟ, κύριο Μαρίνο Σορίλο–καθηγητή αρχιτεκτονικής & κύριο Ιωάννη Γιαννακόπουλο-καθηγητή φωτογραφίας και από εκπρόσωπο της Praktiker, ανέδειξε τους 3 «νικητές», οι οποίοι βραβεύτηκαν με δωροεπιταγές αξίας €500, €300, €200 και δωρεάν σεμινάρια του ΑΚΤΟ.

  Δείτε περισσότερα

 • 8
  ΙΟΥΛ
  Ανάδειξη νικητών Διαγωνισμού Black&Decker-Φεστιβάλ Ανακαίνισης & Κατασκευών


  ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ BLACK&DECKER ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ

  Στα πλαίσια του 2ου Φεστιβάλ για τα 20 χρόνια της Praktiker Hellas -Φεστιβάλ Ανακαίνισης & Κατασκευών-, οι επισκέπτες με την αγορά εργαλείων Black&Decker, είχαν τη δυνατότητα συμμετοχής σε κλήρωση για δωροεπιταγές Praktiker!

  Μετά την κλήρωση της 8ης Ιουλίου, αναδείχθηκαν οι ακόλουθοι 3 νικητές:

  1ος Νικητής: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ - Αθήνα
  Δωροεπιταγή €5.000

  2ος Νικητής: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΤΡΟΓΓΟΝΑΣ - Αθήνα
  Δωροεπιταγή €3.000

  3ος Νικητής: ΜΑΝΟ ΚΕΜΑΚ - Βόλος
  Δωροεπιταγή €2.000

 • 7
  ΙΟΥΛ
  Ανάδειξη νικητών Διαγωνισμού Bosch-Φεστιβάλ Ανακαίνισης & Κατασκευών


  ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ BOSCH ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ

  Στα πλαίσια του 2ου Φεστιβάλ για τα 20 χρόνια της Praktiker Hellas -Φεστιβάλ Ανακαίνισης & Κατασκευών- και σε συνδυασμό με τον εορτασμό των 125 χρόνων της Bosch, οι επισκέπτες με την αγορά οποιουδήποτε ηλεκτρικού εργαλείου ή εργαλείου κήπου Bosch, είχαν τη δυνατότητα συμμετοχής σε κλήρωση για €1.500 μετρητά!

  Μετά την κλήρωση της 7ης Ιουλίου, αναδείχθηκαν οι ακόλουθοι 7 νικητές με έπαθλο €1.500 ο καθένας:

   1. ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - Πάτρα
   2. ΕΥΘΥΜΙΑ ΔΡΑΓΑΝΗ - Θεσ/νίκη
   3. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΙΑΠΑΤΗΣ - Γλυφάδα Αττικής
   4. ΗΛΙΑΣ ΛΕΠΤΟΠΟΥΛΟΣ - Λάρισα
   5. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΟΝΤΣΟΠΟΥΛΟΣ - Ξάνθη
   6. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΝΤΟΚΟΡΟΣ - Άρτα
   7. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΙΧΑΗΛ - Αθήνα

 • 20
  ΙΟΥΝ
  Ευχάριστες και φθηνές επιλογές σε αξεσουάρ αυτοκινήτου-μηχανής & ποδήλατα


  ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΘΗΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ-ΜΗΧΑΝΗΣ & ΠΟΔΗΛΑΤΑ
  ΣΤΑ PRAKTIKER

  Έως και τις 25 Ιουνίου
  , αξεσουάρ αυτοκινήτου, μηχανής και ποδήλατα, εξαιρετικής ποιότητας και σε ειδικές ελκυστικές τιμές, περιμένουν τους καταναλωτές που θα επισκεφτούν τα 13 καταστήματα της Praktiker.

  Μοναδικές λύσεις μέσα από επώνυμες ευκαιρίες αποτελούν την ιδανική λύση για ευχάριστες διαδρομές με περισσότερη ασφάλεια και άνεση.

 • 16
  ΙΟΥΝ
  Η Praktiker συμμετέχει στο Πρόγραμμα €πιστροφή της Eurobank


  Η PRAKTIKER ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ €ΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ EUROBANK ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ

  Η Praktiker Hellas συνεχίζει τις καλοκαιρινές εκπλήξεις συμμετέχοντας στην  προωθητική ενέργεια του προγράμματος επιβράβευσης καρτών €πιστροφή της Eurobank.

  Συγκεκριμένα, από τις 10 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου 2011, το πρόγραμμα €πιστροφή, προσφέρει στους κατόχους καρτών Eurobank, 10% επιστροφή επί των αγορών τους σε όλα τα προϊόντα Praktiker, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που βρίσκονται σε προσφορά.

  Επιπλέον, μέσω του προγράμματος €πιστροφή της Eurobank, οι καταναλωτές μπορούν να εξαργυρώσουν άμεσα το σύνολο των ευρώ που ήδη έχουν συγκεντρώσει από προηγούμενες αγορές τους σε πάνω από 3,500 επιχειρήσεις και να πραγματοποιήσουν μια νέα αγορά στα καταστήματα Praktiker πληρώνοντας λιγότερα ή και καθόλου.

 • 18
  ΜΑΗ
  Ανάδειξη νικητών Διαγωνισμού Bosch-Φεστιβάλ Κηπομεταμορφώσεων


  ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ BOSCH ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΗΠΟΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΝ

  Στα πλαίσια του Φεστιβάλ Κηπομεταμορφώσεων για τα 20 χρόνια της Praktiker Hellas, οι επισκέπτες με την αγορά οποιουδήποτε εργαλείου Bosch, είχαν τη δυνατότητα συμμετοχής σε κλήρωση για μεγάλα δώρα!

  3 τυχεροί κέρδισαν δωροεπιταγές Praktiker των €1.000, ενώ 20 τυχεροί δωροεπιταγές Praktiker των €500.

  Μετά την κλήρωση της 18ης Μαΐου αναδείχθηκαν οι ακόλουθοι νικητές:

  Νικητές €1.000 ο καθένας:
   1. ΤΣΑΜΠΑΖΗΣ ΝΙΚΟΣ - Αθήνα    
   2. ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ - Αθήνα
   3. ΓΡΑΤΣΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - Θεσ/νίκη   

  Νικητές €500 ο καθένας:
   1. ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ - Αθήνα 
   2. ΣΚΑΡΑΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ - Αθήνα     
   3. ΜΠΑΜΠΑΤΣΙΚΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ - Ξάνθη
   4. ΓΑΠΔΙΚΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ - Βόλο
   5. LIKA DASHMIR - Καλαμάτα
   6. ΛΟΜΒΑΡΔΕΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - Πάτρα
   7. ΔΟΥΛΓΕΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ - Ηράκλειο Κρήτης
   8. ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ - Χαλκιδική
   9. ΣΦΗΚΑΣ ΑΡΗΣ - Αθήνα 
  10. ΜΠΙΖΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ - Ιωάννινα
  11. ΚΑΡΑΜΗΝΤΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - Λάρισα 
  12. ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ - Σπάρτη
  13. ΠΑΠΑΛΕΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - Αθήνα 
  14. ΚΑΛΑΘΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - Καρδίτσα
  15. ΜΗΤΣΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ - Ιωάννινα
  16. ΚΑΡΤΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - Λευκάδα
  17. ΤΣΕΛΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ - Λαμία
  18. ΚΟΥΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - Τρίκαλα Ημαθίας
  19. ΡΩΜΑΝΟΣ ΝΙΚΟΣ - Αθήνα
  20. ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ - Αθήνα

 • 16
  ΜΑΗ
  Αναδείχθηκαν οι νικητές του Διαγωνισμού Φωτογραφίας «Master Κηπουρός»


  ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ONLINE ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ «MASTER ΚΗΠΟΥΡΟΣ»

  Στα πλαίσια του Φεστιβάλ Κηπομεταμορφώσεων για τα 20 χρόνια της Praktiker Hellas, οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν στον θαυμαστό κόσμο της κηπουρικής παίρνοντας ιδέες και συμβουλές, παρακολουθώντας επιδείξεις, βρίσκοντας ανάρπαστα προϊόντα γύρω από τον κήπο και τη βεράντα και συμμετέχοντας σε μοναδικούς Διαγωνισμούς με πλούσια δώρα!

  Μέσα από τον online Διαγωνισμό Φωτογραφίας που διοργανώθηκε, οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να αναρτήσουν φωτογραφίες από τον κήπο ή τη βεράντα τους, έως και τις 02/05/2011, και να αναδειχθούν «Master-Κηπουροί»!

  Η Επιτροπή του διαγωνισμού, που αποτελούνταν από τους γεωπόνους Μάκη Τσόκα, Σωτήρη Βρεττό, Γιάννη Παναγιωτόπουλο και από εκπρόσωπο της Praktiker, ανέδειξε τους 3 «Master-Κηπουρούς», οι οποίοι βραβεύτηκαν με δωροεπιταγές αξίας €500, €300, €200.

  Δείτε περισσότερα

 • 10
  ΜΑΗ
  Φεστιβάλ Ανακαίνισης & Κατασκευών από την Praktiker Hellas


  ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ
  ΑΠΟ ΤΗΝ PRAKTIKER HELLAS


  Ανάρπαστα προϊόντα, διαγωνισμοί, παιχνίδια,
  επιδείξεις και πολλές ακόμα εκπλήξεις
  στα καταστήματα Praktiker

  Η Praktiker Hellas γιορτάζει τα 20 χρόνια λειτουργίας της στην Ελλάδα και μας προσκαλεί να συμμετάσχουμε στο Φεστιβάλ Ανακαίνισης και Κατασκευών, που διοργανώνει από τις 2 Μαΐου έως τις 30 Ιουνίου.

  Μία μεγάλη συλλογή ποιοτικών προϊόντων, σε μοναδικές τιμές, βρίσκεται στη διάθεσή μας, για έξυπνες και οικονομικές αγορές που θα αναβαθμίσουν τους χώρους τους σπιτιού ή του κήπου μας και θα αλλάξουν τη διάθεσή μας.

  Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, μπορούμε να επισκεφθούμε την κινητή έκθεση Let’s Colour Tour της ΒΙΒΕΧΡΩΜ στα καταστήματα Praktiker, να κερδίσουμε δωροεπιταγές ταξιδίου και να ενημερωθούμε για διακόσμηση, tips και ιδέες γύρω από το χρώμα από ομάδα ειδικών.

  Παράλληλα, υλοποιούνται δύο μεγάλοι διαγωνισμοί με τις εταιρείες BLACK & DECKER και BOSCH, όπου με αγορές εργαλείων προσφέρεται η δυνατότητα συμμετοχής σε κληρώσεις για μεγάλα δώρα αλλά και μετρητά.
  Οι εκπλήξεις συνεχίζονται με τον Online Διαγωνισμό Φωτογραφίας, όπου το κοινό προσκαλείται να φωτογραφίσει την «ψυχή» του σπιτιού του. Οι νικητές, οι οποίοι θα επιλεχθούν σε συνεργασία με το κολλέγιο Τέχνης και Design ΑΚΤΟ, θα κερδίσουν σημαντικά δώρα. Οι συμμετέχοντες μπορούν να εμπνευστούν από την έκθεση φωτογραφίας, με έργα των νικητών-φοιτητών του ΑΚΤΟ στον διαγωνισμό φωτογραφίας «Η Ψυχή του Ελληνικού σπιτιού», που θα φιλοξενείται στα καταστήματα της Praktiker έως τα τέλη Ιουνίου.

 • 28
  ΑΠΡ
  Η Praktiker Hellas στηρίζει τους νέους


  Η PRAKTIKER HELLAS ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ

  Πλήρης εξοπλισμός του Εργαστηρίου Βιομηχανικού Σχεδιασμού του κολεγίου ΑΚΤΟ και διαγωνισμός φωτογραφίας για σπουδαστές με τίτλο «Η ψυχή του ελληνικού σπιτιού» από την Praktiker.

  Η Praktiker Hellas, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και του οράματός της για περαιτέρω διάδοση της Do It Υourself φιλοσοφίας, στηρίζει τους νέους δημιουργούς συμβάλλοντας στην εκπαίδευσή τους μέσα από μια χορηγία στο αναγνωρισμένο κολλέγιο Τέχνης και Design στην Ελλάδα ΑΚΤΟ και τη διοργάνωση σχετικού διαγωνισμού φωτογραφίας.

  Συγκεκριμένα, η εταιρεία, αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο που επιτελείται στο κολλέγιο ΑΚΤΟ, υποστηρίζει τον εξ’ ολοκλήρου επανεξοπλισμό του εργαστηρίου βιομηχανικού σχεδιασμού του κολλεγίου προσφέροντας ηλεκτρικά εργαλεία και αναλώσιμα υλικά. Έτσι, συμβάλλει σημαντικά στην υλοποίηση των δημιουργικών ιδεών των φοιτητών του κολλεγίου.

  Παράλληλα, η Praktiker Hellas προσκάλεσε τους πτυχιακούς φοιτητές των Κλάδων Φωτογραφίας και Αρχιτεκτονικής Εσωτερικών Χώρων και Διακόσμησης του ΑΚΤΟ, να συμμετάσχουν σε πρωτότυπο διαγωνισμό φωτογραφίας με τίτλο «Η Ψυχή του Ελληνικού Σπιτιού». Οι διαγωνιζόμενοι, αποτύπωσαν, έμμεσα, με τον φωτογραφικό φακό τους, την παρουσία και τον τρόπο ζωής των ενοίκων ενός ελληνικού σπιτιού, μέσα από στοιχεία της καθημερινότητάς τους, χωρίς τη φυσική παρουσία των ιδίων. Ο πρώτος νικητής έλαβε  ως έπαθλο μία φωτογραφική μηχανή Canon 5D, ενώ ο δεύτερος και ο τρίτος κέρδισαν δωροεπιταγές αξίας 500 και 300 ευρώ αντίστοιχα. Οι καλύτερες συμμετοχές, θα εκτεθούν σε εκθέσεις στα 13 καταστήματα της εταιρείας και ειδικότερα  στο ‘Φεστιβάλ Ανακαίνισης’ κατά την περίοδο Μαΐου-Ιουνίου.

  Οι παραπάνω ενέργειες εντάσσονται στο πρόγραμμα που υλοποιείται με αφορμή τη συμπλήρωση των 20 ετών επιτυχημένης λειτουργίας της εταιρείας Praktiker.

 • 5
  ΑΠΡ
  Εγκαινιάστηκε το 13ο κατάστημα της Praktiker στην Ξάνθη


  PRAKTIKER HELLAS:
  ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ


  Πάνω από 15.000 ήταν οι επισκέπτες του νέου καταστήματος τις τρεις πρώτες ημέρες λειτουργίας του.

  Θερμή ανταπόκριση επεφύλαξε το καταναλωτικό κοινό στο νέο 13ο κατάστημα της Praktiker Hellas, στο νέο εμπορικό κέντρο Flamingo Retail Park στην Ξάνθη,  καθώς η επισκεψιμότητα ανήλθε σε πάνω από 15.000 άτομα κάθε ηλικίας.  Το νέο κατάστημα άνοιξε τις πύλες του την 1η Απριλίου, φιλοδοξώντας να γίνει ο καλύτερος σύμβουλος σε θέματα ανακαίνισης και γενικότερα Do It Yourself Φιλοσοφίας για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

  Η προσέλευση του κόσμου τις τρεις πρώτες ημέρες της λειτουργίας του καταστήματος υπήρξε εντυπωσιακή, καθώς έως και τη Δευτέρα 4 Απριλίου εκδόθηκαν πάνω από 8.000 αποδείξεις. Η σημαντική αυτή ανταπόκριση του κόσμου αποτελεί επιβράβευση της αναπτυξιακής πολιτικής που προωθεί η Praktiker Hellas στη Βόρεια Ελλάδα, μέσω της επενδυτικής της πολιτικής στην τοπική κοινωνία και αποδεικνύει την ανάγκη των κατοίκων για οικονομικές Do It Yourself και home improvement λύσεις.

  Η λειτουργία του καταστήματος ξεκίνησε πανηγυρικά με την τελετή εγκαινίων που πραγματοποιήθηκε το πρωί της 1ης Απριλίου, προσελκύοντας το ενδιαφέρον των τοπικών παραγόντων και των τοπικών μέσων ενημέρωσης. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Μητροπολίτης Ξάνθης & Περιθωρίου, κ.κ. Παντελεήμων, ο οποίος τέλεσε τα εγκαίνια του νέου καταστήματος, καθώς και πολλοί εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, όπως ο Δήμαρχος Αβδήρων, κ. Βασίλης Τσολακίδης. Κοινό σημείο των ομιλιών αποτέλεσε η αναγνώριση ότι σε μία περίοδο που χαρακτηρίζεται από τις δυσχερείς οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας, η επένδυση της Praktiker  έχει προστιθέμενη αξία, με πολλαπλά οφέλη σε κάθε τομέα της τοπικής κοινωνίας, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τη δημιουργία 75 θέσεων εργασίας. Σημαντική εκτιμάται και η συμβολή της στην τόνωση του ανταγωνισμού, αλλά και η ικανοποίηση των αναγκών του καταναλωτικού κοινού, το οποίο πλέον μπορεί να βρει μία ευρεία γκάμα ποιοτικών προϊόντων.

  Υπενθυμίζεται ότι η παρουσία της Praktiker στη Βόρεια Ελλάδα, θα ενισχυθεί περαιτέρω το 2012 με το 14ο κατάστημά της, στην Αλεξανδρούπολη, που θα βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το αεροδρόμιο της πόλης.

  Δείτε περισσότερα

 • 4
  ΑΠΡ
  Φεστιβάλ Κηπομεταμορφώσεων από την Praktiker Hellas


  ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΗΠΟΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ PRAKTIKER HELLAS

  Ανάρπαστα προϊόντα, ειδικό micro-site,
  online φωτογραφικός διαγωνισμός, δημιουργίες και προτάσεις από 3 διάσημους Κηπουρούς, δωροεπιταγές και πολλές ακόμα εκπλήξεις
  στα καταστήματα της Praktiker.

  Η Praktiker Hellas γιορτάζει τα 20 χρόνια λειτουργίας της στην Ελλάδα και προσκαλεί το καταναλωτικό κοινό να μεταμορφώσει μαζί της τους κήπους και τις βεράντες του, με πλούσια δώρα, διαγωνισμούς και δημιουργικές ιδέες, στο πλαίσιο ειδικού ‘Φεστιβάλ Κηπομεταμορφώσεων’.

  Από τις 28 Μαρτίου έως τις 30 Απριλίου, η Praktiker Hellas ‘ξεναγεί’ τους επισκέπτες των καταστημάτων της στον θαυμαστό κόσμο της κηπουρικής και γίνεται ο καλύτερος σύμβουλός τους σε θέματα διαμόρφωσης κήπου και βεράντας, προτείνοντας μοναδικές, οικονομικές και ποιοτικές ιδέες για κάθε αισθητική. Επιπλέον, τους παρέχει τη δυνατότητα να δουν από κοντά μια μοναδική έτοιμη δημιουργία για έμπνευση, τη ‘σύγχρονη ελληνική βεράντα’, η οποία και θα παραμείνει στημένη μέχρι τις 30 Απριλίου σε όλα τα καταστήματα της Praktiker προσφέροντας ιδιαίτερο χρώμα και στυλ.
  Στο ειδικά σχεδιασμένο micro-site www.praktiker.gr/festivals, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εμπνευστούν από έτοιμες προτάσεις βεραντών για κάθε στυλ, να βρουν χρήσιμες συμβουλές περιποίησης για τους αγαπημένους εξωτερικούς χώρους τους, να επιλέξουν από μία ποικιλία ανάρπαστων προϊόντων και να συμβουλευτούν το πρόγραμμα επιδείξεων που πραγματοποιούνται σε όλα τα καταστήματα της εταιρείας με θέμα τον κήπο.
  Το ενδιαφέρον του κοινού προσελκύει ο ευρηματικός online διαγωνισμός φωτογραφίας, που πραγματοποιείται από τα Praktiker σε συνεργασία με 3 διάσημους Κηπουρούς, τους Μάκη Τσόκα, Σωτήρη Βρεττό και Γιάννη Παναγιωτόπουλο και θα διαρκέσει μέχρι και τις 2 Μαΐου. Οι 3 πρώτοι "Master-Κηπουροί” θα αναδειχθούν από την αξιολόγηση των φωτογραφιών του κήπου ή της βεράντας τους, που θα ανεβάσουν στο link, που έχει δημιουργηθεί για τον διαγωνισμό, και θα επιβραβευτούν με δωροεπιταγές αξίας 500 €, 300 € και 200 € αντίστοιχα.
  Επίσης, από τις 4 Απριλίου και έως τις 9 Απριλίου, οι καταναλωτές μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα και με αγορές αξίας 100 €, να κερδίσουν κουπόνια αξίας 10 €, για τις επόμενες αγορές τους.
  Οι εκπλήξεις συνεχίζονται με τον μεγάλο διαγωνισμό σε συνεργασία με την εταιρεία  Bosch,  με ισχύ από τις 11 Απριλίου έως τις 30 Απριλίου. Με την αγορά οποιουδήποτε εργαλείου και εργαλείου κήπου Bosch και τη συμπλήρωση ενός κουπονιού, οι ενδιαφερόμενοι συμμετέχουν σε κλήρωση που θα γίνει στις 18 Απριλίου, οι νικητές της οποίας μπορούν να κερδίσουν δωροεπιταγές Praktiker έως και 1000 €, με δυνατότητα εξαργύρωσης έως τις 30 Νοεμβρίου.

 • 21
  ΜΑΡ
  Praktiker Hellas: 20 χρόνια πιστεύει και επενδύει στην Ελληνική Οικονομία

  PRAKTIKER HELLAS:
  20 ΧΡΟΝΙΑ  ΠΙΣΤΕΥΕΙ & ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ


  Μια σημαντική επένδυση ύψους €17 εκ. έρχεται να προστεθεί στην εικοσαετή πορεία της Praktiker Hellas, με το άνοιγμα δύο νέων καταστημάτων της εταιρίας στη Βόρεια Ελλάδα.

  Συγκεκριμένα, την 1η Απριλίου 2011 θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το κατάστημα της Praktiker στην Ξάνθη και στο  4ο τρίμηνο του έτους αναμένεται να εγκαινιάσει το κατάστημα της αλυσίδας στην Αλεξανδρούπολη. Με τις νέες αφίξεις, η εταιρεία διευρύνει την παρουσία της, μέσα από 14 καταστήματα, και τη συμβολή της στην απασχόληση και τη στήριξη της ελληνικής επαρχίας. 

  Το κατάστημα της Ξάνθης, που αποτελεί το 13ο κατάστημα της Praktiker Hellas, θα απασχολεί 75 εργαζομένους, της ευρύτερης περιοχής και θα στεγάζεται στο νέο Flamingo Retail Park, συνολικής έκτασης 80 στρεμμάτων, που κατασκευάζεται στον κόμβο με την Εγνατία Οδό, ανατολικά της πόλης της Ξάνθης, παρέχοντας εύκολη πρόσβαση στους επισκέπτες του.
  Προσδοκά να καλύψει τις ανάγκες για οικονομικές Do it yourself και home improvement λύσεις σε κατοίκους τόσο της Ξάνθης, όσο και των γύρω Νομών. Μέσα σε ένα καλαίσθητο χώρο συνολικής μεικτής επιφάνειας 3.500 μ2 οι καταναλωτές της περιοχής, μπορούν να βρουν ποικιλία προϊόντων, επιλέγοντας ανάμεσα σε 40.000 κωδικούς ποιοτικών και οικονομικά προσιτών λύσεων, απολαμβάνοντας τη δυνατότητα χρήσης των 960 θέσεων στάθμευσης που παρέχει το Πάρκο.

  Η παρουσία της Praktiker στη Βόρεια Ελλάδα, θα ενισχυθεί περαιτέρω το 4ο τρίμηνο του 2011 με το 14ο κατάστημά της στην Αλεξανδρούπολη που θα βρίσκεται στο νέο Εμπορικό Κέντρο που κατασκευάζεται, σε κοντινή απόσταση από την πόλη.

  Η Praktiker Hellas συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας. Με αφορμή την επέτειο αυτή, θα προχωρήσει σε όλη τη διάρκεια του έτους σε σειρά ενεργειών ανταποδίδοντας στους καταναλωτές την εμπιστοσύνη και την αγάπη που της δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια.

 • 9
  ΜΑΡ
  15ήμερο ''Υγείας & Ευεξίας'' στα Praktiker

  15ΗΜΕΡΟ ''ΥΓΕΙΑΣ & ΕΥΕΞΙΑΣ”
  ΣΤΑ PRAKTIKER


  Η Praktiker Hellas, γιορτάζει τα 20 χρόνια της στην ελληνική αγορά και συνεχίζει τις προωθητικές ενέργειές της με ανάρπαστες τιμές στα όργανα γυμναστικής και εκπτωτικά κουπόνια για αθλητικά είδη Reebok.

  Από τις 5 έως τις 19 Μαρτίου, οι καταναλωτές, επιλέγοντας ανάμεσα σε μια πλούσια σειρά οργάνων γυμναστικής όπως ποδήλατα, διάδρομοι, ελλειπτικά και πολυόργανα, αξίας άνω των 99€ κερδίζουν εκπτωτικά κουπόνια από 10€, ενώ για αγορές αξίας άνω των 299€ και 599€ το ποσό των εκπτωτικών κουπονιών ανέρχεται σε 20€ και 40€ αντίστοιχα.

 • 1
  ΜΑΡ
  Πρόγραμμα ''Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον'' στα Praktiker

  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ''ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ'' ΣΤΑ PRAKTIKER

  Η Praktiker Hellas, ακολουθώντας τις αρχές της για παροχή ολοκληρωμένων ποιοτικών υπηρεσιών, εξασφαλίζει στους καταναλωτές χρόνο και οικονομικά συμφέρουσες λύσεις για ενεργειακή αναβάθμιση του χώρου τους, αναλαμβάνοντας τα πάντα για την ένταξή τους στο πρόγραμμα ''Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον'' του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ).

  Οι ενδιαφερόμενοι, που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν παρεμβάσεις για να βελτιώσουν την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού τους με έξυπνες και φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις, μπορούν να επισκεφθούν, σε όλα τα καταστήματα της Praktiker Hellas, τα ειδικά περίπτερα Praktiker EcoΣΠΙΤΙ, για να δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα “Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον”, το οποίο επιδοτείται από το ΥΠΕΚA, λαμβάνοντας ενημέρωση για τα οφέλη που παρέχονται:

  • Πλήρη ενημέρωση: Ποιος μπορεί να ενταχθεί και με ποια οφέλη; Ποια είναι τα βήματα για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα;
  • Ενεργειακή Επιθεώρηση Κτηρίου
  • Χρηματοδότηση & επιδότηση από τη EUROBANK
  • Ολοκληρωμένη λύση "με το κλειδί στο χέρι" από την POLYKEM

  Η υποβολή αιτήσεων για την ένταξη στο πρόγραμμα “Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον” του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, ισχύει έως τις 31.03.2011.

  Δείτε περισσότερα

 • 19
  ΙΑΝ
  Μοναδικές προσφορές Praktiker Hellas


  ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ PRAKTIKER ΓΙΑ ΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ

  Η Praktiker Hellas συμπληρώνει τα 20 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας στην Ελλάδα και συνεχούς ανάπτυξης, προσφέροντας μία πλούσια γκάμα ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών σε προσιτές τιμές, εκπαιδεύοντας τους Έλληνες καταναλωτές στη Do It Yourself φιλοσοφία και αποτελώντας τον σημαντικότερο προορισμό για την αναβάθμιση του σπιτιού. 

  Η εταιρεία, από το έτος ίδρυσής της, το 1991, ακολουθεί μια συνεπή πολιτική πελατοκεντρικής προσέγγισης και επενδύσεων τόσο σε πόρους, όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό. Με στόχο να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών έχει σχεδιάσει και γιορτάζει την ειδική επέτειο, με μοναδικές προσφορές και δράσεις προς όφελος των πελατών της.

  Από τις 17 Ιανουάριου και έως τις 5 Φεβρουαρίου, σε όλα τα καταστήματα της Praktiker, οι καταναλωτές μπορούν να βρουν ‘Ανάρπαστα προϊόντα’ σε μοναδικές τιμές! Παράλληλα, με τις παραγγελίες των αγαπημένων τους προϊόντων, απολαμβάνουν μείωση της τάξεως του 30% στις τιμές καταλόγου μεταφορών. H προνομιακή μείωση στο κόστος μεταφοράς, ισχύει για παραγγελίες που πραγματοποιούνται τις ημέρες Τρίτη- Τετάρτη-Πέμπτη και κατά τις ώρες 14:30-17:30.

  Οι ειδικές ενέργειες, με αφορμή τον εορτασμό των 20 χρόνων λειτουργίας της Praktiker, θα συνεχιστούν σε όλη τη διάρκεια του 2011. Αναμένεται, δε, να προκαλέσουν το ενδιαφέρον του κοινού με τις καινοτόμες ιδέες και τα οφέλη που προσφέρονται καθώς οι καταναλωτές μπορούν να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς, να κερδίζουν δωροεπιταγές και δώρα και να επωφελούνται ειδικών προσφορών με τις αγορές τους.

 • 13
  ΙΑΝ
  Πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης κτηρίων EcoΣΠΙΤΙ με KELYFOS


  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΤΗΡΙΩΝ ECO-ΣΠΙΤΙ ΜΕ KELYFOS

  Η Praktiker Hellas εγκαινιάζει ακόμα ένα ‘πράσινο πρόγραμμα’, το EcoΣΠΙΤΙ με το ολοκληρωμένο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης KELYFOS, προϊόν συνεργασίας κορυφαίων εταιριών (Polykem-Dow-Isomat-Alumil) που θα δώσει ‘ανάσα’ ενέργειας και οικονομίας στους καταναλωτές. Επιπλέον, σε συνεργασία με τη Eurobank EFG, παρέχεται η δυνατότητα χρηματοδότησης μέσω του προγράμματος Πράσινο Δάνειο Κατοικίας – Εξοικονόμησης Ενέργειας.

  Το πρόγραμμα EcoΣΠΙΤΙ με KELYFOS από την Praktiker απευθύνεται σε ανθρώπους που αναζητούν έξυπνες λύσεις, φιλικές προς το περιβάλλον,  για κτήρια και κατοικίες, καθώς προσφέρει:

  • εξοικονόμηση ενέργειας έως και 58% σε θέρμανση και κλιματισμό,
  • ιδανική θερμοκρασία στο χώρο τους χειμώνα – καλοκαίρι με ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας,
  • ενεργειακή αναβάθμιση του κτηρίου ακόμη και στις υψηλότερες κατηγορίες πιστοποίησης κατά την ενεργειακή επιθεώρηση,
  • άριστη θερμομόνωση και αισθητικό αποτέλεσμα σε τοίχους, ταράτσα, πιλοτή και κουφώματα και
  • προστασία του περιβάλλοντος, λόγω της μείωσης εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.

  Παράλληλα, το χρηματοδοτικό πρόγραμμα Πράσινο Δάνειο Κατοικίας – Εξοικονόμηση Ενέργειας παρέχει:
  • κάλυψη 100% του κόστους παρεμβάσεων,
  • δυνατότητα χρηματοδότησης με ή χωρίς προσημείωση ακινήτου,
  • προνομιακό κυμαινόμενο επιτόκιο σε ευρώ και
  • ευελιξία στη διάρκεια αποπληρωμής του δανείου

  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υλοποιήσουν όλες τις παρεμβάσεις αξιοποιώντας τη δυνατότητα χρηματοδότησης από τη Eurobank και επίσης να απολαύσουν πρόσθετες ολοκληρωμένες υπηρεσίες, από την Polykem σε όλες τις φάσεις των δράσεων. Αφετηρία των υπηρεσιών αποτελεί η ενημέρωση που προσφέρεται στα ειδικά περίπτερα όλων των καταστημάτων Praktiker, ενώ στη συνέχεια καταρτισμένο προσωπικό προτείνει την κατάλληλη λύση και εξασφαλίζει την άρτια εργασία από εξειδικευμένα συνεργεία με την τοποθέτηση άριστων υλικών. Παράλληλα, προσφέρονται ολοκληρωμένες λύσεις σε θέρμανση και ηλιακούς θερμοσίφωνες.

  Έτσι, η Praktiker είναι η πρώτη λιανεμπορική επιχείρηση μεγάλου μεγέθους που προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για την ενεργειακή αναβάθμιση και εξοικονόμηση ενέργειας, καλύπτοντας πλήρως όλες τις παρεμβάσεις και για όσους συμμετέχουν στο πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ.

  Δείτε περισσότερα

 • 5
  ΙΑΝ
  Συνεργασία Praktiker – Eurobank στα οικιακά φωτοβολταϊκά συστήματα


  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ PRAKTIKER-EUROBANK ΣΤΑ ΟΙΚΙΑΚΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

  Στο χώρο της προώθησης και ανάπτυξης οικιακών εναλλακτικών πηγών ενέργειας εισέρχεται η Praktiker Hellas σε συνεργασία με τη Eurobank –τη μεγαλύτερη ιδιωτική τράπεζα στην Ελλάδα– και κορυφαία ονόματα στην εμπορία και εγκατάσταση τέτοιων συστημάτων όπως η Yingli, BP Solar, Martifer Solar, Aloumil και  Euroconsultants.

  H  Praktiker προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο μελέτης, εγκατάστασης και χρηματοδότησης φωτοβολταϊκών συστημάτων στα καταστήματά της σε όλη την Ελλάδα και αποτελεί την 1η μεγάλου μεγέθους λιανεμπορική επιχείρηση που προσφέρει μία ολοκληρωμένη λύση στο συγκεκριμένο τομέα.

  Η εν λόγω πρωτοβουλία της Praktiker εντάσσεται στο πλαίσιο του σχετικού προγράμματος οικονομικών κινήτρων, που προσφέρονται από την Πολιτεία για επενδύσεις σε οικιακά φωτοβολταϊκά συστήματα καθώς και του ειδικού τραπεζικού προϊόντος «Πράσινο Δάνειο Κατοικίας-Φωτοβολταϊκά» της Eurobank, που χρηματοδοτεί με απλοποιημένες διαδικασίες, την αγορά και εγκατάσταση φωτοβολταϊκών πλαισίων σε κατοικίες.

  Παράλληλα, η Praktiker δεσμεύεται να συνεχίσει να υποστηρίζει ενέργειες που στοχεύουν στη βιώσιμη ανάπτυξη προσφέροντας συνεχώς νέες υπηρεσίες, οι οποίες τοποθετούν το περιβάλλον και τον πελάτη στο επίκεντρο.

  Δείτε περισσότερα

Κάντε τις πληρωμές σας με:
VISA MasterCard DINNERS Maestro Bank Upon delivery Iris
Ασφαλείς αγορές με:
Visa MasterCard

Best Workplaces
Best Workplaces Europe
superbrand

Επίλεξε κατάστημα παραλαβής:

ή επίλεξε ένα κατάστημα εξυπηρέτησης: