Νέα & Δελτία τύπου

Μάθετε τα νέα μας, σε χρονολογική σειρά, μέσα σε κάθε χρονιά!


Νέα & Δελτία τύπου 2013

 • 11
  ΔΕΚ
  Praktiker.gr: Διπλή διάκριση στα e-volution awards 2014


  PRAKTIKER.GR: ΔΙΠΛΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΑ E-VOLUTION AWARDS 2014

  Το praktiker.gr στα δημοφιλέστερα ελληνικά e-shops!

  Δύο, ιδιαίτερα σημαντικές, διακρίσεις απέσπασε το ηλεκτρονικό κατάστημα της Praktiker Hellas, www.praktiker.gr, το οποίο κέρδισε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Εφαρμογή Β-C ηλεκτρονικού εμπορίου» και το δεύτερο βραβείο στην κατηγορία «Είδη Σπιτιού», στο πλαίσιο του θεσμού e-volution awards, του σημαντικότερου θεσμού στην Ελλάδα που αναγνωρίζει τις βέλτιστες πρακτικές στο ηλεκτρονικό επιχειρείν. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2013, στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental, παρουσία επαγγελματιών του ηλεκτρονικού εμπορίου.

  Συνεπής στη συνεχιζόμενη προσπάθειά της για συνεχή βελτίωση της «e-εξυπηρέτησης» που προσφέρει, η Praktiker επενδύει στρατηγικά και δυναμικά στο online εμπόριο, ενισχύοντας, διαρκώς, την ηγετική της θέση στον κλάδο της. Με την αναβάθμιση του online shop www.praktiker.gr και χάρη στην υψηλή λειτουργικότητά του, την καινοτομία, την ταχύτητα και την πληθώρα προϊόντων, έχει γίνει ένας εξαιρετικά δημοφιλής προορισμός για τους online καταναλωτές, με ρεκόρ επισκεψιμότητας πάνω από 1.200.000 επισκέψεις και 20.000.000 page views το μήνα. Το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Εφαρμογή Β-C Ηλεκτρονικού Εμπορίου, έρχεται ως επισφράγιση της προσπάθειας αυτής

  Ταυτόχρονα, η βράβευση της Praktiker στην ειδική κατηγορία «Είδη σπιτιού», που ανέδειξε τα καλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα με βάση  όχι μόνο τους όγκους πωλήσεων αλλά τις πρακτικές εξυπηρέτησης, την προϊοντική κάλυψη, τις προσωποποιημένες υπηρεσίες στους πελάτες, τη στρατηγική προώθησης/ μάρκετινγκ και την ολοκληρωμένη στρατηγική επέκτασής τους, αποδεικνύει πως το online shop της Praktiker, www.praktiker.gr, είναι ο ιδανικός προορισμός για τους καταναλωτές που θέλουν να φτιάξουν ή να ανανεώσουν το σπίτι τους αλλά και τη διάθεση τους, έξυπνα, γρήγορα, όμορφα και οικονομικά.

  Κατά την παραλαβή των βραβείων η κ.Πάολα Πεσσάρη -Digital Marketing Manager της Praktiker Hellas- δήλωσε: «Εκ μέρους της Praktiker θέλω να εκφράσω τη χαρά μου για τα βραβεία «Εφαρμογή Β-C Ηλεκτρονικού Εμπορίου» και «Είδη σπιτιού» για το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Τα βραβεία αυτά αποτελούν επιβεβαίωση των προσπαθειών όλης της ομάδας που εργάζεται καθημερινά για το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και έχει ιδιαίτερη βαρύτητα αφού έρχεται να επιστεγάσει το πάθος για πρωτοπορία και καινοτομία, αλλά και το όραμα για την αποδοτική αξιοποίησή του διαδικτύου και των δρόμων που ανοίγει. Είμαστε βέβαιοι πως θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στους καταναλωτές μας ενισχύοντας συνεχώς τα μοναδικά ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα.»

 • 10
  ΔΕΚ
  Αναδείχθηκε ο νικητής του Citan Mercedes-Benz


  ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ CITAN MERCEDES-BENZ

  Μετά από κλήρωση στις 10/12/2013, νικητής της κλήρωσης Mercedes-Benz αναδείχθηκε ο κ. Παπαδόπουλος Δημήτρης από τα Ιωάννινα.

  Ο τυχερός νικητής κερδίζει 1 Mercedes-Benz CITAN 108 CDI LONG, το οποίο θα λάβει από την εταιρία Mercedes-Benz.

  Τις καλύτερες ευχές μας για καλές διαδρομές!

 • 2
  ΔΕΚ
  Κλήρωση Ενέργειας Citan Mercedes-Benz, 10/12


  ΚΛΗΡΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ CITAN MERCEDES-BENZ, 10/12

  Ανακοινώνεται ότι στις 10/12 και ώρα 11.00πμ, στα κεντρικά γραφεία της Praktiker στον Ταύρο - Πειραιώς 176, Τ.Κ. 17778, θα διενεργηθεί η διαδικασία κλήρωσης, που αφορά την ενέργεια που διήρκησε από 16/09/2013 έως και 14/10/2013, για την ανάδειξη 1 νικητή που θα κερδίσει 1 Mercedes-Benz CITAN 108 CDI LONG.

  Σημειώνεται ότι την ίδια μέρα θα ανακινωθεί το όνομα του τυχερού νικητή στο www.praktiker.gr.

  Σχετικό αρχείο:

 • 1
  ΝΟΕ
  Αναδείχθηκαν οι νικητές του Θεσμού «DIY Προϊόντας της Χρονιάς, 2013»


  ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ «DIY ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ, 2013» 

  Ο ετήσιος θεσμός «DIY ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ, 2013» που διοργανώθηκε από το περιοδικό ‘‘μαστορέματα’’ με μεγάλο χορηγό το Praktiker, με σκοπό την επιβράβευση των καλύτερων και οικονομικότερων προϊόντων της κατηγορίας DIY, ολοκληρώθηκε στις 31/10.

  Το κοινό που ψήφισε συμμετείχε σε κλήρωση από την οποία αναδείχθηκαν οι παρακάτω 10 τυχεροί που κερδίζουν ο καθένας από μια δωροεπιταγή Praktiker αξίας 50 ευρώ.

  1. ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ - ΑΛΙΜΟΣ
  2. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΡΔΑΞΟΓΛΟΥ - ΓΑΛΑΤΣΙ
  3. ΜΙΧΑΛΗΣ  ΜΕΛΕΣΣΑΝΑΚΗΣ - ΡΕΘΥΜΝΟ
  4. ΠΑΝΤΕΛΙΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  5. ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  6. ΜΑΡΙΝΑ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗ - ΣΑΛΑΜΙΝΑ
  7. ΙΩΣΗΦ ΜΑΚΡΙΩΝΙΤΗΣ - ΑΡΤΕΜΙΔΑ
  8. ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΟΥ - ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ
  9. ΜΑΡΙΑ ΜΠΟΤΣΗ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  10. ΕΥΔΟΞΙΑ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΥ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 • 30
  ΟΚΤ
  Συνεργασία Praktiker & Conous


  ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΧΩΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ PRAKTIKER ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ CONOUS
   
  Πρωτοπορώντας διαρκώς με σημαντικές συνεργασίες προνομιακής εξυπηρέτησης και ανταγωνιστικών τιμών, η Praktiker Hellas εξελίσσει τις υπηρεσίες της και αλλάζει τα δεδομένα στο χώρο της, προσφέροντας μια νέα καινοτόμο υπηρεσία σε αποκλειστική συνεργασία με την Conous, εταιρία σχεδιασμού/ αρχιτεκτονικής μελέτης και κατασκευής χώρων.

  Η νέα υπηρεσία παρέχει ευελιξία λύσεων σε όσους αναζητούν οικονομικούς τρόπους ανακαίνισης ή και κατασκευής κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, και ξεκινά από το κατάστημα Praktiker της περιοχής Ελληνικού. Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο ενημέρωσης παρουσιάζονται οι δυνατότητες προτάσεων της Conous, η οποία παρέχει, μέσω της αγοράς ενός ειδικού κουπονιού, υπηρεσίες πλήρους μελέτης εσωτερικών χώρων μόνο με 99€, για τους ιδιώτες που αναζητούν ειδικούς για διακοσμητική μελέτη κατοικίας αλλά και τους επαγγελματίες που σχεδιάζουν τη δημιουργία ή την ανανέωση των χώρων τους (έως 200τμ).

  Οι ειδικοί σύμβουλοι της Conous μελετούν και αξιολογούν, προτείνοντας καινοτόμες σχεδιαστικές και κατασκευαστικές λύσεις με πρακτικό και οικονομικό αποτέλεσμα, ανάλογα πάντα με τις εκάστοτε ανάγκες και τους διαθέσιμους χώρους.  Παράλληλα, μέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας Praktiker, όλοι οι καταναλωτές που θα συνεργαστούν με το επιτελείο ειδικών της Conous κερδίζουν επιπρόσθετα οφέλη καθώς:
  για κάθε εργασία (ανακαίνισης ή κατασκευής) παρέχεται 10% επιστροφή με μορφή δωροεπιταγής Praktiker
  για κάθε εργασία (ανακαίνισης ή κατασκευής) αξίας 12.000€, παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ η ανακαίνιση του μπάνιου

  Η νέα πρωτοποριακή υπηρεσία της Praktiker, που συνδυάζει το σχεδιασμό προτάσεων με την επαγγελματική «υπογραφή» της Conous μαζί με την ευκολία πρόσβασης  και το πρόσθετο κέρδος από το «πρακτικό κομμάτι της ζωή μας», που για περισσότερα από 22 χρόνια είναι τα καταστήματα Praktiker σε 10 πόλεις της Ελλάδας!

 • 22
  ΟΚΤ
  Οι Μάστορες της Πόλης μας-2013


  ΟΙ ΜΑΣΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ-2013

  Η Praktiker Hellas «δρα» πανελλαδικά,
  σε συνεργασία με εθελοντικές ομάδες και φορείς
  11 αστικές δράσεις με 400 συμμετοχές εθελοντών
  στο πλαίσιο ευθύνης της «Οι Μάστορες της Πόλης μας»


  H Praktiker Hellas, το Νο1 δίκτυο καταστημάτων τεχνικού και οικιακού εξοπλισμού στην Ελλάδα, εδώ και χρόνια είναι μέρος της ζωής σε καθεμία από τις 10 πόλεις που έχει παρουσία με καταστήματά της. Στο πλαίσιο της κοινωνικής υπευθυνότητας της εταιρίας και των εργαζομένων της, η Praktiker Hellas υλοποιεί μαζί με εθελοντές συνεργάτες της και για 2η συνεχή χρονιά, το πρόγραμμα «Μάστορες της Πόλης μας», αναλαμβάνοντας πανελλαδικά «δράση» με στόχο τη βελτίωση του κυρίως αστικού περιβάλλοντος και της ζωής μας στις πόλεις.

  Οι 11 φετινές αστικές δράσεις σχεδιάστηκαν και πραγματοποιήθηκαν από τον Ιούνιο ως και τον Οκτώβριο σε Αθήνα (x2), Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης, Πάτρα, Ιωάννινα, Βόλο, Καλαμάτα, Λάρισα, Ξάνθη και Αλεξανδρούπολη.

  Αναζητώντας τρόπους για να βελτιωθεί η καθημερινότητά μας μέσα στην πόλη, η Praktiker συνεργάστηκε στενά με τοπικές εθελοντικές ομάδες και κατά τόπους Δήμους, που υπέδειξαν και συντόνισαν αναγκαίες βελτιωτικές εργασίες, όπως: καθαρισμό και καλλωπισμό κεντρικών ή και ιστορικών σημείων, εργασίες ανάπλασης (επισκευές, βάψιμο), καθώς και πρωτοβουλίες καθαρισμού φυσικού περιβάλλοντος.
   
  Η Praktiker Hellas πρόσφερε τα απαραίτητα υλικά, τεχνογνωσία και εθελοντική εργασία, καθώς «εθελοντές μάστορες» ήταν οι εργαζόμενοι από τα καταστήματα και τα κεντρικά γραφεία της. Οι δημιουργικές αστικές παρεμβάσεις έγιναν πράξη με: τους Atenistas στην Αθήνα, τους Patrinistas στην πόλη της Πάτρας, τους Paguristas στα Ιωάννινα, τους Minoistas στην πόλη του Ηρακλείου Κρήτης, τους Thessalonistas στην Θεσσαλονίκη, το Δήμο Ελευσίνας, το Δήμο Λάρισας, το Δήμο Βόλου, το Δήμο Αλεξανδρούπολης, το Δήμο Καλαμάτας και το Δήμο Αβδήρων.

  Οι τοπικές κοινωνίες των 10 πόλεων αγκάλιασαν τις αστικές δράσεις με θετική διάθεση και αρκετοί  εθελοντές πολίτες «ένωσαν» τις δυνάμεις τους με τις εθελοντικές ομάδες και τους «μάστορες» της Praktiker, για να βελτιώσουν την εικόνα της πόλης τους.

  Τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα των φετινών δράσεων έχουν ως εξής:

  • 400 εθελοντές μάστορες
  • Υλοποίηση 11 δράσεων σε 10 πόλεις (2 στην Αττική & 9 στην περιφέρεια)
  • Συλλέχθηκαν περισσότεροι από 2 τόνοι απορριμμάτων
  • Έγιναν βελτιωτικές εργασίες σε 4 παιδικές χαρές, 2 πλατείες, 2 πάρκα και λοιπούς χώρους δημοσίου ενδιαφέροντος
  • Δημιουργήθηκαν 2 νέα μικρά πάρκα
  • Αξιοποιήθηκαν περισσότερα από 300 λίτρα χρώμα, για βάψιμο εξωτερικών σημείων (παγκάκια, τοιχία, πεζούλια, κάγκελα κλπ)
  • Χρησιμοποιήθηκαν μηχανήματα (θαμνοκοπτικά, χλοοκοπτικά) & εργαλεία κήπου και καθαρισμού (τσουγκράνες, τσάπες), πολλών ειδών ηλεκτρικά εργαλεία & εργαλεία χειρός, πινέλα, ρολά, ξυλεία, πολλά φυτά & γάντια καθαρισμού  

  Η Praktiker Hellas ανταποκρίνεται έμπρακτα στη στήριξη των τοπικών κοινωνιών, όπου δραστηριοποιείται μέσω των 14 καταστημάτων της, αποτελώντας «το πρακτικό κομμάτι της ζωής μας», εντός και εκτός σπιτιού. Η εταιρία ευχαριστεί θερμά τους εθελοντές «μάστορές» της, τις τοπικές εθελοντικές ομάδες και τους κατά τόπους Δήμους, που, μαζί, ανανέωσαν και επισκεύασαν αστικά και φυσικά σημεία, ευαισθητοποιώντας τους κατοίκους των περιοχών και αποδεικνύοντας πως όπου υπάρχει διάθεση, όρεξη και μεράκι, μπορούμε με απλές ενέργειες να βελτιώσουμε την  καθημερινότητα μας μέσα στις πόλεις που ζούμε!

  Σχετικό αρχείο:

 • 10
  ΟΚΤ
  Ζεστές Λύσεις από 7,99€


  ΖΕΣΤΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟ 7,99€

  Ειδικός κατάλογος θέρμανσης από τα Praktiker
  για ζεστό σπίτι έξυπνα & οικονομικά


  Ο προορισμός για ένα ζεστό και οικονομικό χειμώνα περνάει, και φέτος, από τα καταστήματα Praktiker και το νέο «Κατάλογο Θέρμανσης», που περιλαμβάνει συμβουλές και περισσότερα από 100 είδη σε προνομιακές τιμές, για «ζεστές λύσεις» που ξεκινούν από 7,99€.

  Η κατάλληλη επιλογή θέρμανσης απασχολεί, σήμερα, όλο και περισσότερους καταναλωτές, με κύριο άξονα τη χαμηλή κατανάλωση και το κόστος αγοράς του εκάστοτε συστήματος θέρμανσης. Τα καταστήματα Praktiker και το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας διατηρώντας το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της μεγάλης ποικιλίας ειδών σε προσιτές τιμές, παρουσιάζουν μέσα από το νέο «Κατάλογο Θέρμανσης Praktiker» πληθώρα επιλογών σε: συστήματα θέρμανσης, θερμαντικά σώματα, τζάκια και καύσιμη ύλη,  εργαλεία κοπής και αξεσουάρ αποθήκευσης & μεταφοράς ξυλείας, χαλιά και μοκέτες, προϊόντα μόνωσης.

  Επιπρόσθετα, οι καταναλωτές κερδίζουν όφελος και στα ακόλουθα:

  • Δωρεάν μεταφορά με αγορές σε είδη θέρμανσης άνω των €200, για το διάστημα από 1η ως 30/11/2013
  • Ειδικές τιμές τοποθέτησης κλιματιστικών
  • Δώρο ο ΦΠΑ με αγορές σε μονωτικά είδη TESA

  Ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις και καταναλωτικές προτιμήσεις για νέα είδη εναλλακτικής θέρμανσης, στα Praktiker φέτος δίνεται έμφαση και στις θερμάστρες pellet και στην ενδοδαπέδια υπέρυθρη θέρμανση, πλέον των best-selling ειδών όπου, βάσει των περσινών προτιμήσεων των καταναλωτών, αφορούσαν κυρίως σε θερμάστρες ξύλου, υγραερίου και αλογόνου, θερμοπομπούς και κονβέκτορ.

  Η Praktiker Hellas, συνεργαζόμενη με 21 Έλληνες προμηθευτές γνωστών εταιριών (κατασκευαστές και εισαγωγείς) καθώς και με private label θέρμανσης, όπως η ROWI, προσφέρει αξιόπιστα προϊόντα και ολοκληρωμένες προτάσεις θέρμανσης στα 14 καταστήματά της και στο ηλεκτρονικό της κατάστημα, για να διαμορφώσετε ζεστή ατμόσφαιρα στο χώρο σας, εύκολα και οικονομικά.

  Χρήσιμες συμβουλές σχετικά με θέματα θέρμανσης & εξοικονόμησης στο: http://www.praktiker.gr/Tips-And-Ideas-Category.aspx?TCId=9

 • 8
  ΟΚΤ
  Συνεργασία Praktiker και Eurobank


  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ PRAKTIKER KAI EUROBANK

  Προνομιακό Πρόγραμμα για ολοκληρωμένες λύσεις κατοικίας


  Μια σημαντική πρωτοβουλία που έρχεται να τονώσει τον κλάδο επισκευών κατοικίας αποτελεί η συνεργασία της Praktiker Hellas με τη Eurobank, προσφέροντας επιπρόσθετο όφελος στους έλληνες καταναλωτές που επιλέγουν την συγκεκριμένη τράπεζα αναζητώντας λύσεις για επισκευαστικά και πράσινα δάνεια κατοικίας.

  Η Praktiker Hellas, το Νο. 1 Δίκτυο καταστημάτων τεχνικού & οικιακού εξοπλισμού στην Ελλάδα, παρέχει μέχρι και 31/12/2013 την εκπτωτική κάρτα Prakticard Gold με κάθε έγκριση στεγαστικού, επισκευαστικού και πράσινου δανείου Eurobank, που θα προσφέρει στον κάτοχό της έκπτωση 10% για αγορές από τα καταστήματα Praktiker. Η παροχή αυτή ξεκινά με την ενεργοποίηση της κάρτας, η οποία μπορεί να γίνει μέχρι και τις 30/06/2014 και έχει 6μηνη διάρκεια.

  Με αυτό τον τρόπο τα καταστήματα Praktiker δίνουν επιπρόσθετο προνομιακό όφελος για αγορές ειδών σπιτιού μέσα από μια τεράστια γκάμα που περιλαμβάνει πάνω από 35.000 προϊόντα στις κατηγορίες: δόμηση, εργαλεία, μπάνιο, κουζίνα, έπιπλα, λευκά είδη και διακόσμηση, ηλεκτρικές συσκευές, κήπος, ψύξη – θέρμανση.

  Η Praktiker Hellas, εδώ και 22 χρόνια, συνεχίζει να αποτελεί το «πρακτικό κομμάτι» της ζωής των Ελλήνων, εμπλουτίζοντας συνεχώς τις υπηρεσίες της και επενδύοντας σε σημαντικές συνεργασίες, όπως η πρόσφατη με τη Eurobank, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται διαρκώς στα νέα δεδομένα, στις ανάγκες αλλά και στις δυνατότητες των καταναλωτών. Η εταιρία, μέσω των 14 καταστημάτων της, σε 10 πόλεις της Ελλάδας, και του ηλεκτρονικού της καταστήματος παρέχει διαρκώς ποιοτικές και προσιτές λύσεις καθώς και πρόσθετα οφέλη, στηρίζοντας τους έλληνες καταναλωτές.

 • 30
  ΣΕΠ
  Αναδείχθηκε ο νικητής του Διαγωνισμού Βιβεχρώμ (29/08-25/09)


  ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΒΙΒΕΧΡΩΜ

  Στα πλαίσια του Διαγωνισμού της Βιβεχρώμ για 1 ταξίδι 2 ατόμων στο Abu Dhabi για το Grand Prix F1, που πραγματοποιήθηκε σε όλα τα καταστήματα Praktiker από τις 29 Αυγούστου έως και τις 25 Σεπτεμβρίου, μετά από κλήρωση στις 30 Σεπτεμβρίου 2013, αναδείχθηκε ο εξής νικητής και οι προβλεπόμενοι επιλαχόντες:

  ΝΙΚΗΤΗΣ:
  Αλεξανδρής Θεολόγης - Γομάτι Χαλκιδικής

  ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ:
  Μαρία Κούλογλου - Αθήνα
  Γιώργος Χατζιάρας - Ελευσίνα Αττικής
  Ιωάννα Λυβανού - Χριστός Λέρου

 • 18
  ΣΕΠ
  Η Praktiker Hellas συμμετέχει στο θεσμό «DIY ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ, 2013»


  Η PRAKTIKER HELLAS ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΘΕΣΜΟ
  «DIY ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ, 2013»

  Ψηφίστε τα δυο κορυφαία προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας Praktiker μεταξύ των υποψηφιοτήτων


  Η Praktiker Hellas, αποτελώντας το Νo. 1 Δίκτυο καταστημάτων τεχνικού & οικιακού εξοπλισμού στην Ελλάδα, είναι η εταιρία που διέδωσε στο Ελληνικό κοινό τη φιλοσοφία και την αξία του DIY (Do-it-Yourself).
  Σήμερα, 22 χρόνια μετά, τα καταστήματα Praktiker και το www.praktiker.gr έχουν γίνει σημεία αναφοράς για τη διαδομένη, πλέον, τάση του DIY, ειδικά σε μια εποχή που η ανάγκη για οικονομικές και «χειροποίητες» λύσεις κερδίζει διαρκώς έδαφος.

  Και καθώς οι ένθερμοι υποστηρικτές του DIY αυξάνονται διαρκώς στη χώρα μας, ήρθε και ο ετήσιος θεσμός «DIY ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ, 2013» που διοργανώνεται από το περιοδικό ‘’μαστορέματα’’ με μεγάλο χορηγό το Praktiker, και για πρώτη φορά φέτος, επιβραβεύει τα καλύτερα και οικονομικότερα προϊόντα της κατηγορίας DIY, με συμμετοχή 70 προϊόντων γνωστών εταιριών.

  Η Praktiker Hellas, το πρακτικό κομμάτι της ζωής μας, εγκαινιάζει την παρουσία της στο θεσμό με 2 υποψηφιότητες κορυφαίων προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας, που έχουν ήδη διακριθεί με την προτίμηση των καταναλωτών για την άριστη σχέση ποιότητας – τιμής τους:
  •    το χρώμα ελληνικής παραγωγής Praktiker Profi, που αποτελεί υψηλής ποιότητας πλαστικό χρώμα εσωτερικής χρήσης, συνδυάζοντας μεγάλη καλυπτικότητα και πολύ καλή απόδοση
  •    οι λαμπτήρες Led Budget 3W, που συνδυάζουν πολύ καλή τιμή με μεγάλη διάρκεια ζωής (30.000 ώρες) και εξοικονόμηση ενέργειας έως και 85% σε σχέση με τους λαμπτήρες πυράκτωσης

  Τις υποψηφιότητες Praktiker για το θεσμό «DIY προϊόντα της χρονιάς» μπορείτε να τις δείτε στο http://www.praktiker.gr/diy-2013

  Έως τις 31 Οκτωβρίου λοιπόν, το κοινό καλείται να ψηφίσει τα «DIY ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ, 2013», αναδεικνύοντας τα πιο χρήσιμα και πρακτικά προϊόντα που αποτελούν «συμμάχους» για κάθε είδους βελτιωτικές, και όχι μόνο, DIY εργασίες!
  Οι κατηγορίες του διαγωνισμού αφορούν σε ηλεκτρικά εργαλεία, εργαλεία και μηχανήματα κήπου, χρώματα, δομικά υλικά, καινοτομία και εξοικονόμηση ενέργειας.

  H Praktiker Hellas προσκαλεί όλους τους επαγγελματίες και ερασιτέχνες «μάστορες» να επιλέξουν και να αναδείξουν τους «έμπιστους συνεργάτες τους»,  αυτά δηλαδή τα DIY προϊόντα που προσφέρουν ποιοτικές και οικονομικές λύσεις στις καθημερινές βελτιωτικές εργασίες.
  Όσοι ψηφίσουν συμπεριλαμβάνονται σε κλήρωση από την οποία θα αναδειχθούν 10 τυχεροί, οι οποίοι θα κερδίσουν μια δωροεπιταγή Praktiker αξίας 50 ευρώ.
  Η ηλεκτρονική ψηφοφορία γίνεται στο: http://www.mastoremata.gr/diagonismos/index.php/survey/index/sid/871394/newtest/Y/lang/el

 • 9
  ΣΕΠ
  Αναδείχθηκαν οι νικητές του Διαγωνισμού Varta


  ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ VARTA

  Στα πλαίσια του Διαγωνισμού της Varta για 14 ψηφιακές μηχανές Nikon Coolpix L27, που πραγματοποιήθηκε σε όλα τα καταστήματα Praktiker από τις 13 Μαΐου έως και τις 31 Ιουλίου, μετά από κλήρωση στις 6 Σεπτεμβρίου 2013, αναδείχθηκαν, ανά κατάστημα, οι ακόλουθοι νικητές:

     1. Praktiker Αλεξανδρούπολης - Kouroudis
     2. Praktiker Ξάνθης - Α. Σκουλαρίκης
     3. Praktiker Θεσσαλονίκης - Παρασκευή Θεοχάρη
     4. Praktiker Ιωαννίνων - Αλέξανδρος Γιώτης
     5. Praktiker Λάρισας - Δημήτριος Σιούτας
     6. Praktiker Βόλου - Γιώργος    Χαβιαρόπουλος
     7. Praktiker Ελληνικού - Χρήστος    Κοτούλας
     8. Praktiker Ταύρου - Γιώργος Μπουράς
     9. Praktiker Αιγάλεω - Στέλιος Κυρμιζόγλου
    10. Praktiker Μεταμόρφωσης - Αναστασία Τσινέλου
    11. Praktiker Μάνδρας - Kamoutsis
    12. Praktiker Πάτρας - Όλγα Λυσανδροπούλου
    13. Praktiker Καλαμάτας - Νικόλαος Γεωργανάς
    14. Praktiker Ηρακλείου Κρήτης - Αντ. Ζερβός

  Κάθε νικητής κερδίζει από μια ψηφιακή μηχανή Nikon Coolpix L27!

 • 26
  ΑΥΓ
  «Φοιτητικό Σπίτι με τα ΟΛΑ του» από τα Praktiker


  «ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ» ΑΠΟ ΤΑ PRAKTIKER

  Για 2η χρονιά, μοναδικές προτάσεις με τριπλό όφελος για το νέο φοιτητικό σπίτι στα καταστήματα Praktiker και στο
  www.praktiker.gr
    
  Η Praktiker Hellas, στηρίζει διαρκώς τις αγοραστικές επιλογές των καταναλωτών και παρουσιάζει μέχρι τέλος Οκτωβρίου το «Σπίτι με τα όλα του», δίνοντας έμφαση σε προϊοντικές κατηγορίες που ανταποκρίνονται στην καθημερινότητα των καταναλωτών και με είδη που προσφέρονται σε σταθερά ανταγωνιστικές τιμές.

  Για 2η χρονιά, τα Praktiker «καλωσορίζουν» τη νέα γενιά φοιτητών προσφέροντας, και φέτος, οικονομικές προτάσεις και μοντέρνες ιδέες για τον εξοπλισμό κάθε φοιτητικού σπιτιού, καθώς και μοναδικές προσφορές που εξυπηρετούν στο ξεκίνημα της φοιτητικής τους ζωής, έως 30/10:

  • Δωρεάν μεταφορά για όλες τις αγορές των φοιτητών
  • Συναρμολόγηση με 39€ για 1 ως 3 έπιπλα και με 49 € για 4 ως και 6 έπιπλα
  • Προνομιακό πρόγραμμα από 6 ως 24 άτοκες δόσεις 
  Και για τους φοιτητές που «αγαπούν» τις ηλεκτρονικές αγορές, τώρα με ένα κλικ στο www.praktiker.gr επιλέγουν αυτό που θέλουν, απ’ όπου κι αν βρίσκονται, για να στήσουν το νέο τους σπίτι οικονομικά και ανάλογα με το γούστο και τη διάθεσή τους.

  Και για ένα «Σπίτι με τα όλα του» προσαρμοσμένο στις ανάγκες της φθινοπωρινής περιόδου, ο νέος κατάλογος σπιτιού Praktiker, έως 30/10, παρουσιάζει πληθώρα προϊόντων και έξυπνες, χρήσιμες, λειτουργικές και οικονομικές προτάσεις για τη ανανέωση του σπιτιού. Κομψές συλλογές φωτιστικών, επίπλων και αξεσουάρ για το καθιστικό, την τραπεζαρία και την κρεβατοκάμαρα, αλλά και όλο τον απαραίτητο σύγχρονο εξοπλισμό για την κουζίνα και το μπάνιο είναι κάποιες από τις προτάσεις που μπορεί κάποιος να «ανακαλύψει» μέσα στις 100 σελίδες του.

  Επειδή οι χρήσιμες συμβουλές πάντα βοηθούν, στο νέο κατάλογο σπιτιού της Praktiker, αλλά και στο www.praktiker.gr, υπάρχουν πληροφορίες που βοηθούν στη σωστή επιλογή στρώματος, στη φροντίδα της κουζίνας, μυστικά για έξυπνη αποθήκευση κ.ά..

  Praktiker: Το πρακτικό κομμάτι της ζωής μας!

 • 5
  ΑΥΓ
  Δύο καινοτόμες επιλογές τιμών-απάντηση στις ανάγκες των καιρών


  ΔΥΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΙΜΩΝ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ

  Η εταιρία προσφέρει ολοένα και περισσότερες συμφέρουσες λύσεις για τους καταναλωτές, με εκπτώσεις ως και 60% και πάνω από 1.000
  «προϊόντα καλύτερης τιμής»


  Η Praktiker Hellas εξελίσσει τις επιλογές της, παρέχοντας απόλυτα προσιτές τιμές για τους καταναλωτές, μέσα από δύο σημαντικές πρωτοβουλίες, την προσφορά «ανάρπαστων προϊόντων», με έκπτωση ως και 60%, για όλο το καλοκαίρι, και την προσφορά «προϊόντων καλύτερης τιμής» σε κάθε κατηγορία για όλο το χρόνο.

  Πιο συγκεκριμένα,  στα καταστήματα Praktiker οι καταναλωτές βρίσκουν «ανάρπαστα προϊόντα» για το σπίτι, τον κήπο και τις διακοπές, σε απίστευτα προνομιακές τιμές, με εκπτώσεις σε όλες τις προϊοντικές κατηγορίες, για όλο το καλοκαίρι! Μία μεγάλη ποικιλία σε είδη κάμπινγκ, παραλίας και εξοχικού περιμένει τους επισκέπτες να επιλέξουν αυτό που τους ταιριάζει, ενώ για όλο το καλοκαίρι, τα Praktiker προσφέρουν έκπτωση έως και 55%, σε επιλεγμένους μεικτές κουζίνας/μπάνιου, καθώς και όλα τα αξεσουάρ ποτίσματος Praktiker, με έκπτωση έως 50% & επιλεγμένα πόμολα με έκπτωση έως 60%, μέχρι και τις 14/08.

  Παράλληλα, έχοντας ως προτεραιότητα τη διαρκή παροχή ποιοτικών και οικονομικών προϊοντικών λύσεων, που ανταποκρίνονται σε όλες τις ανάγκες και τις δυνατότητες του ελληνικού καταναλωτικού κοινού, τα καταστήματα Praktiker συμπλήρωσαν, πρόσφατα, έναν χρόνο γεμάτο με «προϊόντα καλύτερης τιμής» σε κάθε κατηγορία.

  Με σημείο έναρξης το καλοκαίρι του 2012, τα Praktiker υιοθέτησαν την επιτυχημένη αυτή επιλογή προϊόντων, εγκαινιάζοντας την κατηγορία «προϊόντα καλύτερης τιμής», στην οποία οι καταναλωτές μπορούν να βρουν αγαπημένα τους είδη, σε πολύ χαμηλές τιμές, στην καλύτερη δυνατή ποιότητα. Ήδη από τον πρώτο χρόνο εφαρμογής της, κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και αποτελεί σημαντικό μέρος της ευρείας γκάμας των επιλογών που διαθέτουν τα καταστήματα Praktiker, με πάνω από 1000 είδη.

  Όπως δήλωσε ο κ. Κ. Σταματάκης: «Στην Praktiker Hellas, εδώ και 22 χρόνια, επιμένουμε και συνεχίζουμε να αποτελούμε το «πρακτικό κομμάτι» της ζωής των Ελλήνων, επενδύοντας και ενισχύοντας τις προϊοντικές μας κατηγορίες, έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στα νέα δεδομένα και τις νέες ανάγκες, αλλά και τις δυνατότητες, των καταναλωτών μας. Είναι καθήκον μας να παρέχουμε λύσεις βιώσιμες, ποιοτικές και προσιτές, ώστε ο κάθε ξεχωριστός πελάτης μας να μπορεί να έχει αυτό που θέλει και αυτό που χρειάζεται».

 • 17
  ΙΟΥΛ
  Συνεργασία Praktiker Hellas και πρατηρίων Shell, με όφελος για τους καταναλωτές


  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ PRAKTIKER HELLAS ΚΑΙ ΠΡΑΤΗΡΙΩΝ SHELL, ΜΕ ΟΦΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ

  Με αγορές στα Praktiker, όλοι κερδίζουν μειωμένες τιμές
  σε καύσιμα και πλύσιμο αυτοκινήτου


  Τα Praktiker με τα πρατήρια Shell, προχωρούν σε μία προωθητική ενέργεια, που εξασφαλίζει όφελος για τους καταναλωτές.

  Με αγορές άνω των 30€ στα καταστήματα Praktiker, μέχρι τις 14/08, όλοι οι καταναλωτές κερδίζουν πολυκουπόνια συνολικής αξίας 5€, για καύσιμα & πλύσιμο αυτοκινήτου, σε πρατήρια Shell, που συμμετέχουν στην ενέργεια, με δυνατότητα εξαργύρωσης έως και 31/08/2013.

  Πιο συγκεκριμένα, με κάθε απόδειξη αγορών από όλα τα καταστήματα Praktiker, οι καταναλωτές λαμβάνουν:

  • Για αγορές άνω των 30€, 1 πολυκουπόνι των 5€,
  • Για αγορές άνω των 50€, 2 πολυκουπόνια των 5€

  Κάθε πολυκουπόνι περιλαμβάνει 3 κουπόνια του 1€ για καύσιμα και 1 κουπόνι των 2€ για πλύσιμο.

  Η ενέργεια αυτή της Praktiker, του νούμερο 1 Δικτύου τεχνικών Πολυκαταστημάτων στην Ελλάδα από το 1991, εντάσσεται στη στρατηγική για διαρκή προσφορά οικονομικών προτάσεων και λύσεων στους καταναλωτές. Υλοποιώντας, παράλληλα, στοχευμένες προωθητικές ενέργειες σε συνεργασία με μεγάλες εταιρίες, όπως η Coral που διαχειρίζεται τα πρατήρια με το σήμα Shell, η Praktiker δίνει επιπρόσθετη αξία στις αγορές που πραγματοποιούν οι καταναλωτές από τα 14 καταστήματα Praktiker που διαθέτει πανελλαδικά καθώς και από το ηλεκτρονικό της κατάστημα.

  Μέσα από αξιόπιστες και προσιτές προτάσεις προϊόντων και μοναδικών λύσεων, για το σπίτι, το εξοχικό, τον κήπο αλλά και κάθε άλλη Do-it-Yourself ανάγκη, τα καταστήματα Praktiker προσαρμόζουν τις προσφορές τους στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις των ελλήνων καταναλωτών, αποτελώντας ένα έμπιστο συνεργάτη, με έξυπνες ιδέες, πάντα δίπλα τους! 

 • 5
  ΙΟΥΛ
  Καλοκαιρινές βουτιές, στη «θάλασσα προσφορών» από τα Praktiker!


  ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΒΟΥΤΙΕΣ, ΣΤΗ «ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ» ΑΠΟ ΤΑ PRAKTIKER!

  Τα Praktiker «εξοπλίζουν» το ελληνικό καλοκαίρι με δροσερή διάθεση και μια «θάλασσα» έξυπνων, οικονομικών και πρακτικών προφορών, για κάθε επιθυμία και ανάγκη!

  Στο νέο καλοκαιρινό κατάλογο Praktiker, που διαρκεί ως και τις 14 Ιουλίου, βρίσκουμε αμέτρητα εποχικά καλοκαιρινά προϊόντα:

  • είδη  παραλίας & camping
  • ανεμιστήρες και κλιματιστικά σε μεγάλη ποικιλία και με «δροσερή προσφορά» την υπηρεσία τοποθέτησης κλιματιστικών μόνο με 49€
  • καθώς και ποδήλατα, για ξένοιαστες διακοπές και  βόλτες, στη θάλασσα ή στο βουνό

  Για περισσότερες καλοκαιρινές ιδέες, προσφορές και συμφέρουσες λύσεις, μία βόλτα στα καταστήματα Praktiker ή στο θεματικό ηλεκτρονικό κατάλογο μας «δροσίζει για τα καλά» για ένα ξέγνοιαστο, οικονομικό και πλήρως εξοπλισμένο καλοκαίρι!

 • 27
  ΙΟΥΝ
  Αναδείχθηκαν οι νικητές του Διαγωνισμού Bosch


  ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ BOSCH


  Στα πλαίσια του Διαγωνισμού της Bosch για δωροεπιταγές αξίας 500€, που πραγματοποιήθηκε σε όλα τα καταστήματα Praktiker από τις 30 Μαΐου έως και τις 12 Ιουνίου, μετά από κλήρωση στις 27 Ιουνίου 2013, αναδείχθηκαν, ανά κατάστημα, οι ακόλουθοι νικητές:

  1. Praktiker Αλεξανδρούπολης - ΠΟΥΡΓΙΑΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  2. Praktiker Ξάνθης - ΖΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΣ
  3. Praktiker Θεσσαλονίκης - ΚΑΠΕΤΑΝΟΥ ΚΟΡΝΗΛΙΑ
  4. Praktiker Ιωαννίνων - ΝΑΣΤΟΥ ΜΑΡΙΑ
  5. Praktiker Λάρισας - ΝΤΑΝΑΒΑΡΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
  6. Praktiker Βόλου - ΚΟΥΤΣΟΚΩΣΤΑ ΑΓΑΠΟΥΛΑ
  7. Praktiker Ελληνικού - ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  8. Praktiker Ταύρου - ΒΛΑΧΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  9. Praktiker Αιγάλεω - ΠΙΤΣΙΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
  10. Praktiker Μεταμόρφωσης - ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
  11. Praktiker Πάτρας - ΣΙΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  12. Praktiker Καλαμάτας - ΑΛΕΙΦΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  13. Praktiker Ηρακλείου Κρήτης - ΝΤΟΥΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

  Κάθε νικητής κερδίζει από μια δωροεπιταγή αξίας 500€ για αγορές από τα καταστήματα Praktiker!

 • 19
  ΙΟΥΝ
  Αναδείχθηκαν οι νικητές του Διαγωνισμού Βιβεχρώμ


  ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΒΙΒΕΧΡΩΜ


  Στα πλαίσια του Διαγωνισμού ''Αλλάξτε χρώμα & διάθεση… ταξιδεύοντας με τη BIBEXΡΩM'', που πραγματοποιήθηκε σε όλα τα καταστήματα Praktiker από τις 13 Μαΐου έως και τις 12 Ιουνίου, μετά από κλήρωση στις 18 Ιουνίου 2013, αναδείχθηκαν, ανά κατάστημα, οι ακόλουθοι νικητές:

  1. Praktiker Αλεξανδρούπολης - HYSENAJ KLEANTHI
  2. Praktiker Ξάνθης - ΜΠΑΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
  3. Praktiker Θεσσαλονίκης - ΑΝΔΡΕΑΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
  4. Praktiker Ιωαννίνων - ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΙΩΣΗΦ
  5. Praktiker Λάρισας - ΤΣΟΥΚΑΣ ΒΙΚΤΩΡΑΣ
  6. Praktiker Βόλου - ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ ΕΛΕΝΗ
  7. Praktiker Ελληνικού - ΧΑΝΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ
  8. Praktiker Ταύρου - ΠΑΝΑΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  9. Praktiker Αιγάλεω - ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
  10. Praktiker Μεταμόρφωσης - ΚΟΥΝΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  11. Praktiker Μάνδρας - ΤΣΕΣΜΕΛΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
  12. Praktiker Πάτρας - ΜΠΑΡΛΙΑΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
  13. Praktiker Καλαμάτας - ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  14. Praktiker Ηρακλείου Κρήτης - ΧΡΥΣΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

  Κάθε νικητής κερδίζει από ένα 4ήμερο ταξίδι 2 ατόμων στην Πάρο!

 • 19
  ΙΟΥΝ
  Ανακαίνιση & αναβάθμιση για το www.praktiker.gr


  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ & ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ WWW.PRAKTIKER.GR

  Η εταιρία συνεχίζει να επενδύει στο online εμπόριο με καινοτομίες για τους καταναλωτές και εκπαίδευση στη Do-it-Yourself φιλοσοφία
   
  Η Praktiker επενδύει και εξελίσσει δυναμικά τις online υπηρεσίες που προσφέρει στους Έλληνες καταναλωτές παρουσιάζοντας το αναβαθμισμένο site της, που ήδη έχει θερμή υποδοχή από τους καταναλωτές.

  Εγκαινιάζοντας την είσοδο της για πρώτη φορά στο ηλεκτρονικό εμπόριο τον Ιανουάριο του 2012, η Praktiker ήταν το πρώτο δίκτυο τεχνικών Πολυκαταστημάτων στην Ελλάδα που παρείχε στους καταναλωτές τη δυνατότητα μέσω του www.praktiker.gr, να αποκτούν εύκολα, γρήγορα και με πανελλαδική κάλυψη, προϊόντα για κάθε τους ανάγκη: για το σπίτι, τον κήπο, τις κατασκευές και τον ελεύθερο χρόνο. Περιλαμβάνοντας περισσότερα από 10.000 προϊόντα το www.praktiker.gr αποτελεί σημείο αναφοράς για τις ηλεκτρονικές αγορές στον κλάδο του, σημειώνοντας υψηλά στατιστικά απόδοσης:

  • Μέγιστη μηνιαία επισκεψιμότητα 900.000
  • Μέσος χρόνος παραμονής 5’ (average time on site) σε κατά μέσο όρο 11 σελίδες (page views)
  • Έχει συγκαταλεχθεί στα κορυφαία λιανεμπορικά websites και στα 10 πρώτα ελληνικά e-shops που προτιμούν οι χρήστες στη χώρα μας

  Το ηλεκτρονικό εμπόριο κερδίζει, καθημερινά, ακόμα περισσότερους έλληνες καταναλωτές και καθώς η Praktiker αναπτύσσεται με άξονα τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού, φρόντισε να αναβαθμίσει την παρουσία της στο internet για αγορές που γίνονται ακόμα πιο άνετα, πιο άμεσα και πάντα με ασφάλεια. Το αναβαθμισμένο και ανανεωμένο site www.praktiker.gr βελτιώνει ακόμα περισσότερο την εμπειρία των χρηστών, προσφέροντας:
  • πιο μοντέρνο και φιλικό layout
  • ευκολότερη πλοήγηση και βελτιωμένη αναζήτηση
  • απλοποιημένη διαδικασία αγοράς-παραγγελίας

  Παράλληλα, σημαντικές νέες online δυνατότητες που παρέχονται πλέον είναι:
  • η εξόφληση online παραγγελιών μέσω αντικαταβολής
  • η online ενημέρωση διαθεσιμότητας προϊόντων στα 14 καταστήματα της εταιρίας ανά την Ελλάδα

  Για την ανάπτυξη του ανανεωμένου www.praktiker.gr έχει αξιοποιηθεί η τελευταία λέξη της τεχνολογίας: Microsoft SQL Server 2012, Microsoft Windows Server 2012 και στοιχεία HTML 5, ενώ, ήδη από τις πρώτες μέρες λειτουργίας του τα στατιστικά  απόδοσής του είναι σημαντικά βελτιωμένα.

  Με εμπιστοσύνη στην τεχνογνωσία των εξειδικευμένων ελλήνων συνεργατών της, η Praktiker ανέθεσε την επιμέλεια ανανέωσης του site της στη διακεκριμένη ελληνική εταιρία ολοκληρωμένων e-business λύσεων «Information Systems Impact».

  Η κα Πάολα Πεσσάρη - Digital Marketing Manager της Praktiker, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η Praktiker επενδύει δυναμικά στο online εμπόριο, ενισχύοντας, διαρκώς, την ηγετική της θέση στον κλάδο του ελληνικού λιανεμπορίου με έμφαση στις DIY κατασκευές, για να προσφέρει ακόμα καλύτερη «e-ξυπηρέτηση» στους έλληνες καταναλωτές σε κάθε σημείο της χώρας, ακόμα και εάν δε βρίσκονται κοντά σε κάποιο από τα 14 καταστήματα που διαθέτει».

  Δίνοντας ολοένα νέες λύσεις και αξιόπιστες οικονομικές προτάσεις, τα καταστήματα Praktiker έρχονται ακόμα πιο κοντά με το καταναλωτικό κοινό, μέσα από τις ανανεωμένες online υπηρεσίες στο www.prakitker.gr για ευκολία αγορών και e-ξυπηρέτηση, με ένα «κλικ» και από παντού!

 • 27
  ΜΑΗ
  Τα Praktiker ανακαινίζουν μέσα σε 52 σελίδες!


  ΤΑ PRAKTIKER ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 52 ΣΕΛΙΔΕΣ!

  Ολοκληρωμένες και συμφέρουσες προτάσεις ανακαίνισης, Πλήρες Μπάνιο με 489€ και έτοιμο έπιπλο κουζίνας με 299€


  Η ανακαίνιση του σπιτιού και του εξοχικού γίνεται ακόμα πιο εύκολη και οικονομική, με ολοκληρωμένες και συμφέρουσες λύσεις που έχουν την «υπογραφή» Praktiker!

  Με διάθεση για ανανέωση, τα Praktiker δημιούργησαν, για πρώτη φορά, έναν κατάλογο «Ανακαίνισης» εσωτερικών και εξωτερικών χώρων με ιδέες και λύσεις για εύκολες και απλές αλλαγές, εντός και εκτός σπιτιού.

  Στο νέο κατάλογο Ανακαίνισης Praktiker με διάρκεια ως και 30 Ιουνίου, παρουσιάζονται προϊόντα σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, χρήσιμες συμβουλές & ιδέες, καθώς και έτοιμες λύσεις ανακαίνισης χώρων. Οι κατηγορίες του καταλόγου εστιάζουν σε κύριες ανάγκες ανανέωσης όπως: είδη υγιεινής, κουζίνα, πλακάκια & laminate, χρώματα, πόρτες & παράθυρα, καθώς και ξυλεία.
  Παράλληλα με την ποικιλία ειδών σε κάθε κατηγορία, τις μοναδικές τιμές και την ευρεία γκάμα μοντέλων και χρωμάτων, τα Praktiker προτείνουν ολοκληρωμένες και συμφέρουσες λύσεις, όπως:

  • πλήρες μπάνιο με μόνο 489,28€ που περιλαμβάνει: έπιπλο μπάνιου, είδη υγιεινής, όλα τα αξεσουάρ μπάνιου, λευκά είδη & τα πάντα για τα πλακάκια
  • προσιτή λύση, μοναδικού design, για την ανανέωση της κουζίνας, που αποτελείται από: έτοιμο έπιπλο κουζίνας μόνο με 299€ και όλο το λοιπό εξοπλισμό - εντοιχιζόμενες εστίες & φούρνο, απορροφητήρα, ψυγείο & νεροχύτη με μείκτη- και διατίθεται σε εξαιρετικά δελεαστικές τιμές.

  Καιρός, λοιπόν για «ανακαίνιση Praktiker» εύκολα, απλά, γρήγορα και πάντα οικονομικά, με μοναδικές ιδέες για το μπάνιο, την κουζίνα αλλά και για κάθε άλλο χώρο. Δείτε τις προτάσεις με «οδηγό» τον θεματικό κατάλογο και με μια βόλτα στα καταστήματα Praktiker, ή με ένα «κλικ» στην ηλεκτρονική έκδοση.

 • 9
  ΜΑΗ
  20 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας για το Praktiker Πειραιώς


  20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ PRAKTIKER ΠΕΙΡΑΙΩΣ

  Σημαντικές προσφορές μέχρι τις 16 Μαΐου στο κατάστημα, που είναι ένα από τα κορυφαία καταστήματα του Ομίλου στην Ευρώπη, και σηματοδότησε τη δεκαετία του ’90 την ανάπτυξη της εταιρείας στην Ελλάδα 

  Η Praktiker, η μεγαλύτερη αλυσίδα τεχνικών Πολυκαταστημάτων στην Ελλάδα, γιορτάζει τα 20 χρόνια λειτουργίας του καταστήματός της στην οδό Πειραιώς, στον Ταύρο, με σημαντικές προσφορές σε επιλεγμένες κατηγορίες, ευχαριστώντας τους Έλληνες καταναλωτές για την εμπιστοσύνη τους όλα αυτά τα χρόνια.

  Τα 20 επιτυχημένα χρόνια λειτουργίας του Praktiker Πειραιώς γιορτάζονται προσκαλώντας τους καταναλωτές από τις 10 έως και τις 16 Μαΐου, να «κερδίσουν», αγοράζοντας με προσφορά 20% όλα τα έπιπλα κήπου, τα έπιπλα μπάνιου, τα πλακάκια, τις γλάστρες, τις κουρτίνες και τα στόρια, καθώς και τα λευκά είδη.

  Το κατάστημα Praktiker επί της οδού Πειραιώς, άνοιξε τις πύλες του για πρώτη φορά στις 10 Μαΐου 1993, ενάμιση χρόνο μετά το πρώτο κατάστημα-ορόσημο της Praktiker στο Ελληνικό, ενώ το 2012 ανακαινίστηκε πλήρως, με αποτέλεσμα να είναι σήμερα ένα από τα κορυφαία σε απόδοση καταστήματα του ομίλου στην Ευρώπη.

  To Praktiker Πειραιώς με μια ματιά:

  • Περισσότερα από 9.500 τετραγωνικά μέτρα
  • 120 εργαζόμενοι
  • Πάνω από 800.000 επισκέπτες το χρόνο
  • Περισσότερα από 45.000 είδη για εγγυημένες value for money λύσεις και υπηρεσίες για κάθε ανάγκη
  • Ολοκληρωμένες προτάσεις προϊόντων & υπηρεσιών

  Πρωτοποριακό για την εποχή του και για σήμερα, το κατάστημα Praktiker Πειραιώς ήταν αυτό που σηματοδότησε τη συνέχεια της ανάπτυξης και δέσμευσης της Praktiker στην ελληνική αγορά και ενίσχυσε ακόμα περισσότερο την DIY φιλοσοφία στην Ελλάδα, η οποία πλέον αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας εκατομμυρίων ανθρώπων.

  Δείτε περισσότερα

 • 24
  ΑΠΡ
  Ανακύκλωση ποδηλάτων στα Praktiker


  ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΣΤΑ PRAKTIKER

  Διευρυμένη γκάμα επιλογών, που αριθμεί
  100 διαφορετικά ποδήλατα

  Η Praktiker διευρύνει δυναμικά την παρουσία της στον κλάδο του ποδηλάτου με στόχο να ανταποκρίνεται, διαρκώς, στις σύγχρονες τάσεις της αγοράς. Σε αυτό το πλαίσιο, αναπτύσσει την ποικιλία των μοντέλων και ποδηλατικών αξεσουάρ που διαθέτει, παρέχοντας τις πλέον προσιτές λύσεις που ανταποκρίνονται στην αγοραστική δυνατότητα και στις ανάγκες του Έλληνα καταναλωτή και ποδηλάτη, ενώ παράλληλα προχωράει σε μία πρωτότυπη ενέργεια ανακύκλωσης ποδηλάτων με άμεσο όφελος για τον τελικό καταναλωτή.

  Από τις 22/04 ως και τις 29/05, οι καταναλωτές μπορούν να επισκεφθούν οποιοδήποτε από τα 14 καταστήματα Praktiker σε όλη την Ελλάδα και να ανακυκλώσουν  το παλιό τους ποδήλατο κερδίζοντας δωροεπιταγή 20€ για αγορά νέου ποδηλάτου, αξίας 100€ και άνω.

  Με τον κλάδο του ποδηλάτου να ακολουθεί ανοδική τάση τα τελευταία χρόνια, η εταιρία εμπλουτίζει, διαρκώς, τη γκάμα των σχετικών προϊόντων που προσφέρει στους καταναλωτές, κάθε ηλικίας, η οποία φθάνει ν’ αριθμεί μέχρι και 100 διαφορετικά μοντέλα, σε τιμές που κυμαίνονται από  35€ μέχρι 879€ και περιλαμβάνει αναδιπλούμενα ποδήλατα, ποδήλατα βουνού (mountain), ποδήλατα full suspension καθώς  και ποδήλατα city trekking & παιδικά.

  Ενδεικτικά μοντέλα που διατίθενται από τα Praktiker είναι:

  • ΠΟΔΗΛΑΤΟ EVEREST EXTREME 24" – 149,00€ / ΤΙΜΗ ΜΕ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ 129,00€
  • ΠΟΔΗΛΑΤΟ FITNESS SINTERO 28" ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ & ΑΝΔΡΙΚΟ – 239,00€ / ΤΙΜΗ ΜΕ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ 219,00€
  • ΠΟΔΗΛΑΤΟ EVEREST SUNNY 20" ΑΣΗΜΙ/ΜΑΥΡΟ - 129,00€ / ΤΙΜΗ ΜΕ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ 109,00€

  Επιπλέον, συμβαδίζοντας με την τελευταία τάση στη ποδηλασία, τα καταστήματα Praktiker διαθέτουν και «ηλεκτρικά ποδήλατα»,  τα οποία αποτελούν ένα μέσο ευχάριστης και ξεκούραστης μετακίνησης, αφού διαθέτουν ηλεκτροκινητήρα με διάφορα επίπεδα ενίσχυσης ώστε να βοηθούν τον αναβάτη, αυξάνοντας τη δύναμη του πεταλιού. Σε αυτήν την κατηγορία, τα Praktiker προσφέρουν το ηλεκτρικό ποδήλατο KYROS EBA201A σε διάφορες αποχρώσεις, που αποτελεί μία από τις πιο οικονομικές και αξιόπιστες επιλογές, με αρχική τιμή 849,00€  και τιμή μετά την «ανακύκλωση» στα 829,00€.

  Τα Praktiker «απαντούν» στις απαιτήσεις των Ελλήνων ποδηλατών για οικονομική και οικολογική μετακίνηση, προσφέροντας value-for-money επιλογές και ενισχύοντας, διαρκώς, την παρουσία τους στην αγορά ποδηλάτου με αξιόπιστα και προσιτά μοντέλα, ώστε μικροί και μεγάλοι να κινούνται με ασφάλεια, ευκολία και άνεση στην πόλη και στην εξοχή.

 • 15
  ΜΑΡ
  «Αλλάξτε σελίδα… στον Κήπο & στη Βεράντα σας» με το Νέο Κατάλογο Praktiker


  «ΑΛΛΑΞΤΕ ΣΕΛΙΔΑ… ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ & ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ ΣΑΣ» ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ PRAKTIKER

  Με ανοιξιάτικη διάθεση για ευχάριστες αλλαγές στον κήπο και στη βεράντα μας προσκαλούν τα καταστήματα Praktiker
  , καθώς υποδέχονται την πιο ευχάριστη εποχή του χρόνου με χρωματιστή & outdoor διάθεση, απίθανες τιμές και ανανεωμένη γκάμα  προϊόντων, για να ομορφύνουμε εξωτερικά το σπίτι μας και όχι μόνο!

  Ο φετινός ανοιξιάτικος Κατάλογος Κήπου & Βεράντας Praktiker «γιορτάζει» την αλλαγή της εποχής και είναι αφιερωμένος σε ιδέες και λύσεις ανανέωσης των εξωτερικών χώρων του σπιτιού μας. Μέσα από τις 84 σελίδες του ανοιξιάτικου καταλόγου, αλλάζουμε την όψη του κήπου και της βεράντας με μοναδικές προτάσεις επίπλων και διακόσμησης, φυτεύουμε εποχικά λουλούδια, περιποιούμαστε τις γλάστρες και τα παρτέρια, ενώ τοποθετούμε ποτιστικά συστήματα που κάνουν οικονομία στη κατανάλωση νερού και εξασφαλίζουν την απαραίτητη δοσολογία ποτίσματος.

  Με μία απλή επίσκεψη στα Praktiker είτε μέσω του online καταστήματος, βρίσκουμε μια μεγάλη ποικιλία ειδών κήπου & βεράντας όπως:

  • Έπιπλα κήπου & Είδη Διακόσμησης
  • Εργαλεία κήπου & Είδη Αποθήκευσης
  • Φυτά & Γλάστρες
  • Είδη ποτίσματος
  • Ξυλεία
  • Φωτιστικά
  • Ψησταριές
  Ακόμη, για όσους θέλουν να ξεκινήσουν τις ανοιξιάτικες βόλτες, τα καταστήματα Praktiker προσφέρουν μια πλούσια γκάμα ποδηλάτων, από απλά ως και ηλεκτρικά, καλύπτωντας τις επιθυμίες κάθε ξέγνοιαστου ποδηλάτη!

  «Αλλάζουμε σελίδα… στον κήπο και στη βεράντα μας» με τον ανοιξιάτικο κατάλογο Praktiker και μέσα από διακοσμητικές προτάσεις έξυπνες συμβουλές & βίντεο με αναλυτικές οδηγίες, προσθέτουμε χαρούμενες πινελιές ανανέωσης στην καθημερινή σας διάθεση, εύκολα, απλά και προσιτά!

 • 7
  ΜΑΡ
  «Φτιάξ’το μόνος σου» παρέα με τα ανανεωμένα τηλεοπτικά «μαστορέματα»!


  «ΦΤΙΑΞ' ΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ»
  ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ «ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ»!


  Σε μια εποχή που η φαντασία και η δημιουργικότητα γίνονται εργαλεία ανανέωσης ώστε τίποτα να μη πάει χαμένο, τα τηλεοπτικά «Μαστορέματα» επιστρέφουν ανανεωμένα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ την Κυριακή 10 Μαρτίου και κάθε Κυριακή στις 4μμ, για να μας γεμίσουν με φρέσκιες DIY ιδέες!

  Κάθε Κυριακή, μέσα από μια φρέσκια και καθημερινή προσέγγιση, τα τηλεοπτικά «μαστορέματα» μας προσκαλούν  στον πολύχρωμο και ελκυστικό κόσμο του «φτιάξ’το μόνος σου», για δημιουργικές κατασκευές και λύσεις με την υποστήριξη των εταιρειών Praktiker, Bosch, Dremel, Kaercher, ΒΙΒΕΧΡΩΜ και του περιοδικού Μαστορέματα.

  Οι φετινοί τηλεοπτικοί «μάστορες», Άγγελος Αρβανίτης και Φιλίππα Πασχαλίδου, ανέλαβαν την καθοδήγηση των τηλεθεατών στη φιλοσοφία «Do it yourself – Φτιάξ’ το μόνος σου», όπου με πρακτικό και ευχάριστο τρόπο αποδεικνύεται πως με διάθεση, φαντασία και θέληση μπορούμε να δώσουμε νέα πνοή στο σπίτι μας αξιοποιώντας αντικείμενα που είχαμε ξεχάσει, κάνοντας καθημερινά μερεμέτια και κατασκευές που μας διευκολύνουν ή, ακόμα, και φτιάχνοντας χειροποίητα δώρα για όλους!
  Μείνετε συντονισμένοι στους δέκτες για να πάρετε ιδέες από τους τηλεοπτικούς μάστορες για:

  • κατασκευές και επισκευές
  • πρακτικές ανακύκλωσης & ανανέωσης παλιών ειδών
  • συμβουλές διακόσμησης
  • τεχνοτροπίες και οικονομικές λύσεις
  • οδηγίες χρήσης διαφόρων εργαλείων στην πράξη και πολλά άλλα

  Τα τηλεοπτικά «μαστορέματα», έχοντας και φέτος στην παρέα τους την Praktiker, μας εξοπλίζουν με έξυπνες και πρακτικές ιδέες, καθώς και δημιουργικές και οικονομικές λύσεις, για να αλλάξουμε την καθημερινότητά μας, εύκολα και απλά.

  Το μόνο που μένει είναι να προσθέσουμε τη δική μας διάθεση!

 • 13
  ΦΕΒ
  Νέα διάκριση για την Praktiker Hellas στο θεσμό “Sales Excellence Awards 2013”


  PRAKTIKER HELLAS: ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

  Νέα διάκριση για την Praktiker Hellas
  στο θεσμό “Sales Excellence Awards 2013”


  Η νέα διάκριση για την Praktiker Hellas στην κατηγορία «Εκπαίδευση και ανάπτυξη πωλητών» ήρθε από τον καθιερωμένο και ανανεωμένο θεσμό του λιανεμπορίου, Sales Excellence Awards 2013, που διοργανώθηκε και φέτος από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος & την Boussias Communications, αναδεικνύοντας την προσπάθεια της εταιρίας για διαρκή ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της. Η άρτια εξυπηρέτηση «κάθε πελάτη ξεχωριστά» αποτελεί κομβικό σημείο της εταιρικής φιλοσοφίας της Praktiker, που διατηρεί συνεχώς τον έλληνα καταναλωτή και τις επιθυμίες του στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός της.

  Υποστηρίζοντας έμπρακτα τη φιλοσοφία με επίκεντρο την προσφορά value for money προϊόντων και υπηρεσιών, η Praktiker Hellas το 2012 εντατικοποίησε την εκπαίδευση που παρείχε στους εργαζομένους της σε σχέση με το 2011, επενδύοντας συστηματικά στους δικούς της ανθρώπους για να προσφέρουν άρτια εξυπηρέτηση πελατών και τη μέγιστη ικανοποίηση των προσδοκιών τους. Η Praktiker Hellas ξεχώρισε, στο πλαίσιο του θεσμού, στην  ενότητα αξιολόγησης και επιβράβευσης των βέλτιστων πρακτικών που αξιοποιούνται από τις επιχειρήσεις για την καλύτερη οργάνωση των τμημάτων πωλήσεων, αποδεικνύοντας την αφοσίωση και την επένδυσή της  στη συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωση των πωλητών της.

  Και καθώς η εξυπηρέτηση πελατών είναι μια διαρκής διαδικασία που εμπλουτίζεται από τις επαγγελματικές εμπειρίες, η Praktiker συμμετείχε πρόσφατα και στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών, ένα διεθνώς αναγνωρισμένο θεσμό που διοργάνωσε, και φέτος, με επιτυχία το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών, με στόχο την  ανταλλαγή τεχνογνωσίας και εμπειρίας μεταξύ των εταιριών-μελών από διάφορους κλάδους στη χώρα μας. Με τη γνώση του ειδικού στην «DIY εξυπηρέτηση» η Praktiker πραγματοποίησε ένα διαδραστικό επιμορφωτικό DIY workshop, εισπράττοντας θετικά σχόλια από τους συμμετέχοντες για τις πρακτικές που ακολουθεί στον τομέα του customer service.

  Ο Διευθυντής Πωλήσεων & Ανθρώπινου Δυναμικού της Praktiker Hellas, κ. Ιωάννης Μποζοβίτης, δήλωσε χαρακτηριστικά: ''Είμαστε πρωτοπόροι στο χώρο μας τα τελευταία 21 χρόνια στην Ελλάδα και επενδύουμε στην εκπαίδευση των ανθρώπων μας και στην εξυπηρέτηση των πελατών μας για να συνεχίσουμε να «οδηγούμε την αγορά» για τουλάχιστον άλλα τόσα''.

 • 21
  ΙΑΝ
  «Fitness… για όλους!» από τα Praktiker


  «FITNESS... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!» ΑΠΟ ΤΑ PRAKTIKER

  Με συμφέρουσες λύσεις και οικονομικές ιδέες για «Fitness... για όλους!»
  , τα Praktiker αφιερώνουν το διάστημα από 21 Ιανουαρίου ως 16 Μαρτίου στην άσκηση στο σπίτι, με προτάσεις για να βάλουμε τη γυμναστική στην καθημερινότητά μας, εύκολα και απλά!

  Η γυμναστική συμβάλλει σημαντικά σε μια ισορροπημένη, υγιή και ευδιάθετη ζωή, με τους περισσότερους από εμάς να ενδιαφέρονται, όλο και περισσότερο, για λύσεις άσκησης «εντός σπιτιού» για να διατηρούν τη φυσική τους κατάσταση. Ακολουθώντας αυτή την τάση, τα καταστήματα Praktiker δημιούργησαν ένα ειδικό φυλλάδιο «Fitness… για όλους» με βασικά είδη γυμναστικής, όπως στατικά ποδήλατα, ελλειπτικά, ηλεκτρικοί διάδρομοι, πολυόργανα και αξεσουάρ γυμναστικής, για εύκολη, ευχάριστη και οικονομική άσκηση εντός σπιτιού.

  Και για όσους επωφεληθούν με αγορές «Fitness… για όλους!» έως 16/03, η γυμναστική στο σπίτι έρχεται με επιπλέον όφελος καθώς με αγορές σε όργανα γυμναστικής (διάδρομοι, στατικά ποδήλατα, ελλειπτικά, πολυόργανα), παρέχονται:

  • ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά στις περιοχές των καταστημάτων Praktiker
  • Συναρμολόγηση από 29 ευρώ
  • Πρόγραμμα άτοκων δόσεων με αγορές από 100 ευρώ και άνω

  Με τον ιδανικό εξοπλισμό η σωματική άσκηση γίνεται μία ευχάριστη, καθημερινή συνήθεια εντός σπιτιού, που προσφέρει maximum ενέργεια και βελτίωση της ποιότητας ζωής!

  Γνωρίζατε ότι:
  • Πριν αρχίσετε συστηματική γυμναστική, πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να γυμναστείτε με το όργανο γυμναστικής που έχετε επιλέξει;
  • Τα όργανα αερόβιας άσκησης προσφέρουν ασφαλή, άνετη και αποτελεσματική γυμναστική – με την προϋπόθεση ότι θα τηρηθούν οι κανόνες ασφαλείας και ότι η γυμναστική θα γίνει σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κάθε οργάνου;
  • Η γυμναστική αποτελεί την καλύτερη διέξοδο για διαφυγή από το άγχος και την ψυχολογική πίεση;
  • Η διάρκεια και η ένταση των ασκήσεων πρέπει να αυξάνονται σταδιακά και βαθμιαία;
  • Όσο περνάει το διάστημα που γυμνάζεστε, το σώμα σας θα συνηθίζει και θα ανταποκρίνεται καλύτερα στις απαιτήσεις του προγράμματος;

 • 14
  ΙΑΝ
  Τα Praktiker υποδέχονται τις εκπτώσεις και ρίχνουν πιο κάτω τις τιμές!


  ΤΑ PRAKTIKER ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ!

  Τα Praktiker υποδέχονται τις χειμερινές εκπτώσεις με κεντρικό μήνυμα «Κάτω οι τιμές», προσφέροντας ακόμα πιο προσιτές λύσεις εξοπλισμού για το σπίτι, τον κήπο και τον ελεύθερο χρόνο.

  Οι έξυπνες επιλογές για συμφέρουσες αγορές δεν σταματούν ποτέ στα Praktiker και με μια επίσκεψη στα καταστήματα ή με ένα κλικ στο www.praktiker.gr μπορείτε να αποκτήσετε αυτό που χρειάζεστε.

  Στα Praktiker οι εκπτώσεις έχουν μήνυμα «Κάτω οι τιμές», στηρίζοντας τους Έλληνες καταναλωτές να καλύψουν τις ανάγκες τους με όλα τα απαραίτητα εφόδια για να κυλήσει η νέα χρονιά οικονομικά και δημιουργικά.

Κάντε τις πληρωμές σας με:
VISA MasterCard DINNERS Maestro Bank Upon delivery Iris
Ασφαλείς αγορές με:
Visa MasterCard

Best Workplaces
Best Workplaces Europe
superbrand
Επίλεξε κατάστημα παραλαβής
ή επίλεξε ένα κατάστημα εξυπηρέτησης: