Νέα & Δελτία τύπου

Μάθετε τα νέα μας, σε χρονολογική σειρά, μέσα σε κάθε χρονιά!


Νέα & Δελτία τύπου 2017

 • 11
  ΔΕΚ
  Ανακοίνωση Νικητών Διαγωνισμού FOODIVERSITY by e-FOOD σε συνεργασία με το e-food.gr

  Στα πλαίσια του φοιτητικού διαγωνισμού σε συνεργασία με το neolaia.gr, έχουν αναδειχθεί οι 3 νικητές, που κερδίζουν από μία δωροεπιταγή €100 ο καθένας.

  Τα ονόματα των νικητών:
  ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΩΤΙΟΥ
  ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΜΑΣΤΟΡΑ
  ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΔΑΜΑΚΗ

 • 4
  ΔΕΚ
  Ανακοίνωση Νικητών Διαγωνισμού Θέρμανσης σε συνεργασία με το xe.gr

  Στα πλαίσια του διαγωνισμού Θέρμανσης της Praktiker Hellas σε συνεργασία με το xe.gr, αναδείχθηκαν οι 4 νικητές: 

  ΕΙΡΗΝΗ ΦΑΣΛΑ
  ΑΡΧΟΝΤΙΑ ΔΕΡΒΕΝΤΛΗ
  ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΑΛΛΑΡΗΣ
  ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

 • 1
  ΝΟΕ
  Νέος Κατάλογος Θέρμανσης Praktiker, με έξυπνες και χρηστικές προτάσεις.

  Ζεστασιά είναι… να φτιάχνεις το τέλειο κλίμα για αυτούς που αγαπάς! 

  Κάθε χρόνο, όσο πλησιάζουμε στην καρδιά του χειμώνα, αναζητούμε τους ιδανικούς τρόπους για να κρατήσουμε τον χώρο μας ζεστό και φιλόξενο, κόντρα στις χαμηλές θερμοκρασίες της εποχής. Ο νέος Κατάλογος Θέρμανσης των Praktiker, σύμμαχος σε αυτή μας την προσπάθεια, διαθέτει έξυπνες λύσεις και χρηστικές προτάσεις για να ζεσταθούμε αποτελεσματικά και οικονομικά, δημιουργώντας παράλληλα το τέλειο κλίμα για αυτούς που αγαπάμε!

  Το τέλειο «κλίμα» είναι στο χέρι μας, αφού μπορούμε να επιλέξουμε μέσα από μεγάλη ποικιλία από προϊόντα θέρμανσης, συσκευές θέρμανσης, σόμπες, αφυγραντήρες για την καταπολέμηση της υγρασίας, μονωτικά υλικά, ευρεία γκάμα χαλιών για θαλπωρή και χρώμα στον χώρο μας, λευκά είδη, καθώς και πολλές άλλες λύσεις, σε εργαλεία και αξεσουάρ θέρμανσης είναι όλα όσα θα ανακαλύψουμε με μια επίσκεψη στα 15 καταστήματα Praktiker αλλά και το e-shop praktiker.gr.

  Ο νέος Κατάλογος διαθέτει όσα θα χρειαστούμε, αλλά και πρακτικές συμβουλές, προτάσεις & υπηρεσίες, για να ζεστάνουμε το σπίτι και την ατμόσφαιρα των χώρων μας:

  Διευρυμένη γκάμα σε Αφυγραντήρες & εξοπλισμό αφύγρανσης και μόνωσης
  Λύσεις ηλεκτρικής θέρμανσης με Αερόθερμα και Κονβέκτορες, Θερμοπομπούς, Θερμαντικά πάνελ και καλοριφέρ λαδιού
  o Σόμπες Υγραερίου με δώρο ρυθμιστή και φιάλη 5kg από την Coral Gas, Σόμπες Pellet, Ξύλου & Εξωτερικού χώρου
  o Θερμάστρες Αλογόνου, Χαλαζία & Κηροζίνης
  o Ποικιλία σε Κλιματιστικά
  o Πλήρη σειρά χαλιών, καθώς και ηλεκτρικές κουβέρτες
  o Επιλογές σε Καύσιμη Ύλη
  o Χρήσιμα Αξεσουάρ Θέρμανσης, όπως σκούπες στάχτης, καλύμματα για το τζάκι κ.α.
  o Αλυσοπρίονα βενζίνης & ηλεκτρικά, αλλά και λοιπά Αξεσουάρ για τους πιο δραστήριους

  Επισκέψου σήμερα τα καταστήματα ή το praktiker.gr και απόλαυσε δωρεάν μεταφορά με αγορές άνω των €199, 24 άτοκες δόσεις από €50, καθώς και όλες τις έξυπνες και οικονομικές λύσεις θέρμανσης που ανταποκρίνονται στις δικές σου ανάγκες!

 • 31
  ΟΚΤ
  Ανακοίνωση αποτελεσμάτων οικονομικού έτους 2016 με αύξηση στον κύκλο εργασιών

  • 6,2% αύξηση στον κύκλο εργασιών της εταιρίας, με βελτιωμένα αποτελέσματα
  • Επέκταση του δικτύου με νέο κατάστημα στη Ρόδο                                                                        
  • Μηδενικός τραπεζικός δανεισμός της εταιρίας με 8,7 εκατ. ταμειακά διαθέσιμα                   
  • 7,7% αύξηση του προσωπικού για το 2016

  H Praktiker Hellas, το Νo.1 Δίκτυο καταστημάτων DIY & Home Improvement στην Ελλάδα, κατέγραψε καλές επιδόσεις για το οικονομικό έτος 2016, διατηρώντας ένα πανελλαδικό δίκτυο 15 καταστημάτων, ένα ταχέως αναπτυσσόμενο e-shop, εξειδικευμένο τμήμα B2B και μία δυνατή ομάδα περισσότερων από 1.400 εργαζομένων, επιβεβαιώνοντας παράλληλα τη σταθερή πορεία που καταγράφει η εταιρία στην ελληνική αγορά εν μέσω του δύσκολου οικονομικού περιβάλλοντος.

  Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία κατέγραψε αύξηση στον κύκλο εργασιών της κατά 6,2% για το 2016, κλείνοντας το Οικονομικό Έτος στα €177,5 εκατ., έναντι των €167,1 εκατ. της χρήσης 2015. Επιπλέον, τα κέρδη προ φόρων (ΕΒΤ) ανήλθαν στα €4,2 εκατ. έναντι των €3 εκατ. το 2015. Αύξηση παρουσιάστηκε και στα ίδια κεφάλαια τα οποία το 2016 ανήλθαν στα €12,2 εκατ. από τα €8,1 εκατ. του οικονομικού έτους 2015.

  Τα θετικά αυτά οικονομικά μεγέθη, σε συνδυασμό με την αποτελεσματική διαχείριση της εταιρίας, όπως ο έλεγχος στα κόστη και στις δαπάνες και η στρατηγική για τη βελτιστοποίηση των αποθεμάτων, είχαν ως αποτέλεσμα η εταιρία να διατηρεί τον τραπεζικό της δανεισμό σε μηδενικά επίπεδα και €8,7 εκατ. ταμειακά διαθέσιμα, που της επιτρέπουν να  αυτοχρηματοδοτεί τις επενδύσεις της. 

  Η Praktiker Hellas, προσανατολισμένη στο αναπτυξιακό της πλάνο, συνέχισε την επένδυση στην ανάπτυξη του δικτύου της με ένα επιπλέον κατάστημα το οποίο εγκαινιάστηκε τον Ιούλιο του 2016, στο νησί της Ρόδου. Η συγκεκριμένη επένδυση είναι μία από τις σημαντικότερες που περιλαμβάνονται στο σύνολο των Καθαρών Επενδύσεων που πραγματοποιήθηκαν κατά το Οικονομικό Έτος 2016 οι οποίες κινήθηκαν στα €2,4 εκατ.

  Απόλυτα συνδεδεμένο με την επιτυχή πορεία της Praktiker Hellas είναι το ανθρώπινο δυναμικό της, το οποίο μέσα από την καθημερινή του προσπάθεια και αφοσίωση αποτελεί σταθερό παράγοντα για την ενδυνάμωσή της και την επίτευξη των στόχων της στην πορεία των χρόνων. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2016, η Εταιρία αύξησε το ποσοστό των εργαζόμενων της κατά 7,7%, συγκριτικά με το 2015, απασχολώντας 100 εργαζόμενους περισσότερους σε σχέση με το προηγούμενο οικονομικό έτος. Η αύξηση αυτή οφείλεται τόσο στη στελέχωση του νέου καταστήματος της εταιρίας στη Ρόδο, όσο και στην ενίσχυση των άλλων καταστημάτων και των κεντρικών της γραφείων. Αντίστοιχα, το κόστος μισθοδοσίας αυξήθηκε κατά 7,8%, καθώς η εταιρία κατέβαλε σε μισθούς και εργοδοτικές εισφορές €26,4 εκατ., ενώ για την προηγούμενη χρήση είχε καταβάλει €24,5 εκατ. αντίστοιχα.

  Σχολιάζοντας τα οικονομικά αποτελέσματα της Praktiker Hellas, ο Γιάννης Σελαλμαζίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, δήλωσε σχετικά: «Παρά το ευμετάβλητο οικονομικό περιβάλλον, το 2016 ολοκληρώθηκε με την επίτευξη θετικών οικονομικών μεγεθών και υψηλής ρευστότητας για την εταιρία μας. Η οικονομική μας ευρωστία μας προσφέρει ασφάλεια και προοπτική για το μέλλον, καθώς και τη δυνατότητα να εξελίξουμε το αναπτυξιακό μας πλάνο, το οποίο είναι πιο ώριμο από ποτέ. Θα συνεχίσουμε δυναμικά να διευρύνουμε το δίκτυο μας καθώς, μετά το άνοιγμα του καταστήματος στη Ρόδο, προγραμματίζουμε νέο άνοιγμα τόσο εντός του 2018, όσο και το 2019. Παράλληλα, θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στην ανάπτυξη και εκπαίδευση της ομάδας μας, διατηρώντας σταθερές τις αξίες της Praktiker Hellas και με προτεραιότητα την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, μέσα από τη δημιουργία μοναδικής αγοραστικής εμπειρίας και την πρόσφορά ποιοτικών προϊόντων & υπηρεσιών σε ανταγωνιστικές τιμές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του».

 • 19
  ΟΚΤ
  Ανακοίνωση Νικητών Διαγωνισμού Εθνικής Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών

  Στα πλαίσια του Διαγωνισμού Εθνικής Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών της Praktiker Hellas, αναδείχθηκαν οι νικητές, που κερδίζουν από μία δωροεπιταγή 100€ ο καθένας.

  Σχετικό αρχείο:

 • 10
  ΟΚΤ
  Ανακοίνωση Νικητών Διαγωνισμού ''Σπίτι Είναι''

  Στα πλαίσια του Διαγωνισμού Σπίτι είναι της Praktiker Hellas, αναδείχθηκαν οι νικητές, έπειτα από κλήρωση.

  Σχετικό αρχείο:

 • 9
  ΟΚΤ
  Απολογισμός Εθνικής Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών 2017

  H Praktiker Hellas, το Νo.1 Δίκτυο καταστημάτων DIY & Home Improvement στην Ελλάδα, συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών, στην οποία έλαβαν συνολικά συμμετοχή 72 εταιρείες πανελλαδικά και 60 χώρες παγκοσμίως.

  Η Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών πραγματοποιήθηκε την εβδομάδα 2-7 Οκτωβρίου 2017, με την υποστήριξη του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ). Η εταιρία, προσηλωμένη στην άριστη εξυπηρέτηση των 6 εκατομμυρίων πελατών που υποδέχεται στα καταστήματά της κάθε χρόνο, συνεχίζει να επενδύει στη διαρκή αναβάθμιση και στους ανθρώπους της, μέσα από μια σειρά πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει, τόσο αυτόνομα, όσο και ως μέλος του ΕΙΕΠ.

  Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, τουλάχιστον 180.000 πελάτες επισκέφθηκαν τα καταστήματα Praktiker και έζησαν μια μοναδική εμπειρία, με δημιουργικά σεμινάρια, επιδείξεις, δωρεάν μεταφορά & ειδικές τιμές σε τεχνικές υπηρεσίες, διαγωνισμούς και πολλές προσφορές και εκπλήξεις. Παράλληλα, πάνω από 20.000 ήταν οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό αξιολόγησης εξυπηρέτησης που διοργάνωσαν τα Praktiker, ο οποίος ανέδειξε 75 τυχερούς νικητές σε όλη την Ελλάδα, χαρίζοντάς τους δωροεπιταγές αξίας 100 ευρώ. Μέσα από αυτή την αξιολόγηση, σε συνδυασμό με επισκέψεις mystery shopping στα καταστήματα, καθώς και μέσω έρευνας ικανοποίησης πελατών, η Praktiker Hellas  ανέδειξε τα κορυφαία στην εξυπηρέτηση καταστήματά της. Τα Praktiker Ρόδου, Praktiker Ηρακλείου Κρήτης και Praktiker Ταύρου ξεχώρισαν ως τα great service stores για φέτος, ενώ συνολικά, η Praktiker Hellas κατά την εβδομάδα 2-7 Οκτωβρίου 2017σημείωσε Μέσο Όρο Ικανοποίησης που άγγιξε το 97,5%!

  Παράλληλα, στο πλαίσιο του θεσμού, η Praktiker Hellas διοργάνωσε για τους εργαζομένους της μια σειρά από διασκεδαστικές δράσεις, γεμάτες όμορφες εκπλήξεις. Μάλιστα, η εβδομάδα ολοκληρώθηκε για εκείνους μοναδικά, αφού είχαν την ευκαιρία να υποδεχθούν τα αγαπημένα τους πρόσωπα στον χώρο εργασίας τους σε μια αξέχαστη, διαδραστική γιορτή, με πλούσια δώρα, το ‘Family Day’, όπου συμμετείχαν και διασκέδασαν πάνω από 2.500 εργαζόμενοι και συγγενείς τους! Σκοπός της εταιρίας, άλλωστε, είναι οι άνθρωποί της να αισθάνονται πιο περήφανοι  κάθε μέρα που αποτελούν μέλη της οικογένειας της Praktiker Hellas και μιας ομάδας που διαρκώς προχωρά και εξελίσσεται.

  Επιπροσθέτως, με αφετηρία αυτή την εβδομάδα, σε εξέλιξη βρίσκεται και η «Ημέρα Καταστήματος» κατά την οποία όλοι ανεξαιρέτως οι εργαζόμενοι των κεντρικών γραφείων της Praktiker Hellas, συμπεριλαμβανομένης και της διοίκησης της εταιρίας, εργάζονται για μία μέρα στο καταστήματα Praktiker της επιλογής τους, ζώντας και οι ίδιοι την εμπειρία της απευθείας επικοινωνίας & της άμεσης εξυπηρέτησης των πελατών.  

  Στη φετινή διοργάνωση και για πρώτη φορά, η εταιρία διεύρυνε τους εορτασμούς και στο δίκτυο των προμηθευτών της, βραβεύοντας τους κορυφαίους συνεργάτες της στην εξυπηρέτηση, ανάμεσα από 400 εταιρίες. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο αυτό βραβεύθηκαν οι εταιρείες:

  -ISOMAT ABEE
  -ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ-ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΕ
  -VECHRO A.E.
  -ΒΙΒΕΧΡΩΜ ΑΕ
  -EMIL LUX GmbH & Co. KG
  -ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΣΤΡΩΜΑΤΟΠΟΙΙΑ ΑΒΕΕ

  Ο κ. Γιάννης Μποζοβίτης, Διευθυντής Πωλήσεων & Ανθρώπινου Δυναμικού της Praktiker Hellas, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και υπερήφανοι για μια ακόμα επιτυχή συμμετοχή στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών, έναν καταξιωμένο θεσμό στην Ελλάδα και διεθνώς, κατά τη διάρκεια της οποίας διοργανώσαμε μια σειρά πρωτότυπων δράσεων για τους καταναλωτές, για τους εργαζόμενους, αλλά και για τους συνεργάτες μας. Για εμάς κάθε εβδομάδα, κάθε ημέρα είναι ξεχωριστή, αφού φροντίζουμε κάθε φορά που ένας καταναλωτής μας επισκέπτεται, να έχει μια άψογη εμπειρία αγορών και εξυπηρέτησης. Και καθώς γνωρίζουμε ότι η δύναμή μας βρίσκεται στους ανθρώπους μας, συνεχίζουμε να επενδύουμε σε αυτούς, στη διαρκή εκπαίδευση και εξέλιξή τους, στην όλο και καλύτερη εργασιακή τους καθημερινότητα. Θα συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε, με αφοσίωση στους ανθρώπους μας και προσήλωση στον στόχο μας να προσφέρουμε κορυφαία εξυπηρέτηση, σε όλο και περισσότερους πελάτες που επισκέπτονται το e-shop μας και το δίκτυο των καταστημάτων μας πανελλαδικά».

 • 1
  ΟΚΤ
  Συμμετέχουμε στην Παγκόσμια Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών

  H Praktiker Hellas, το Νo.1 Δίκτυο καταστημάτων DIY & Home Improvement στην Ελλάδα, συμμετέχει θεσμικά για μια ακόμη χρονιά στην Παγκόσμια Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών που πραγματοποιείται την εβδομάδα 2-7 Οκτωβρίου 2017, με την υποστήριξη του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ).

  Η εταιρία, έχοντας πάντα στο επίκεντρο την ουσιαστική και ποιοτική εξυπηρέτηση των χιλιάδων πελατών που εξυπηρετεί καθημερινά, επενδύει σταθερά στη συνεχή αναβάθμισή της, μέσα από έρευνες, εκπαίδευση και ποικίλες πρωτοβουλίες, τόσο αυτόνομα όσο και ως μέλος του ΕΙΕΠ, από το οποίο αποκομίζει πλούσια γνώση από best practices και όλες τις τάσεις γύρω από την εξυπηρέτηση, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών.

  Στη φετινή Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών, 02-07/10, η εταιρία μας καλεί όλους να ζήσουμε την εμπειρία Praktiker και να γιορτάσουμε μαζί με δημιουργικά σεμινάρια, επιδείξεις, δωρεάν μεταφορά & ειδικές τιμές σε τεχνικές υπηρεσίες, διαγωνισμούς και πολλές προσφορές και εκπλήξεις.

  Παράλληλα, οργανώνει για τους εργαζομένους της μια σειρά από δράσεις & εσωτερικό διαγωνισμό ανάδειξης των κορυφαίων καταστημάτων της στην εξυπηρέτηση με στόχο να αισθανθούν ακόμη πιο υπερήφανοι ως μέλη μιας δυναμικής ομάδας που συνεχώς εξελίσσεται. Ενώ, στο κλείσιμο της εβδομάδας οι εργαζόμενοι θα υποδεχθούν τους δικούς τους ανθρώπους στους χώρους εργασίας τους, σε μια αποκλειστική διαδραστική γιορτή, με δώρα και εκπλήξεις για όλους, που ονομάζεται ‘Family Day’. 

  Τέλος, η εταιρία, για πρώτη φορά, περιλαμβάνει και τους προμηθευτές στους εορτασμούς, οργανώνοντας τελετή βράβευσης για τους κορυφαίους της συνεργάτες στην εξυπηρέτηση.

  Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο της δέσμευσής της για τη συνεχή αναβάθμιση της εξυπηρέτησης, η Praktiker Hellas: 

  • Αφουγκράζεται καθημερινά τις ανάγκες των πελατών της, μέσα από συνεχείς έρευνες, παρουσιάζοντας παράλληλα σταθερή εξέλιξη στους δείκτες ικανοποίησης πελατών
  • Αυξάνει συνεχώς τις ώρες εκπαίδευσής των εργαζομένων της
  • Έχει δημιουργήσει στα καταστήματά της μια Εξειδικευμένη Ομάδα Εξυπηρέτησης, έτοιμη να ανταποκριθεί σε κάθε ανάγκη του σύγχρονου πελάτη
  • Διοργανώνει βιωματικά σεμινάρια μέσω της αποκλειστικής και εξειδικευμένης πλατφόρμας Praktiker Academy (ακαδημία talent management & training), για τη δημιουργία εμπειριών που καλλιεργούν το ενδιαφέρον και ενισχύουν την ικανότητα κάθε εργαζόμενου για παροχή ποιοτικής εξυπηρέτησης προς τους πελάτες
  • Καλλιεργεί ένα ευχάριστο και θετικό εργασιακό κλίμα που βασίζεται στην καθημερινή και ουσιαστική εσωτερική επικοινωνία, αυξάνοντας με σταθερούς ρυθμούς την ικανοποίηση των εργαζομένων από την εργασία τους
  • Αναπτύσσει τη σχέση της με τους προμηθευτές της, εκπαιδεύοντας παράλληλα σε θέματα εξυπηρέτησης πελατών και τους εκπροσώπους merchandiser.

  Ο κ. Γιάννης Μποζοβίτης, Διευθυντής Πωλήσεων & Ανθρώπινου Δυναμικού της Praktiker Hellas, δήλωσε σχετικά: «Η συμμετοχή της Praktiker Hellas στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών, ένα καταξιωμένο θεσμό στην Ελλάδα και διεθνώς, είναι μια ακόμη απόδειξη της δέσμευσης της εταιρίας για την παροχή σταθερής και ποιοτικής εξυπηρέτησης των πελατών μας σε όλη την Ελλάδα. Ο συνδυασμός θεωρητικής γνώσης και βιωματικής εμπειρίας για τη διαρκή εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού μας, θα αποτελέσει τον άξονα βάσει του οποίου οι υπηρεσίες εξυπηρέτησης της Praktiker θα συνεχίσουν να παρουσιάζουν βελτίωση, κάνοντας χαρούμενους όλο και περισσότερους πελάτες, καθημερινά.

 • 27
  ΣΕΠ
  Ανακοίνωση Νικητών Διαγωνισμού ''Σπίτι-Φοιτητές'' σε συνεργασία με το xe.gr

  Στα πλαίσια του διαγωνισμού Σπίτι-Φοιτητές της Praktiker Hellas σε συνεργασία με το xe.gr, αναδείχθηκαν οι 3 νικητές. 

  Τα ονόματα των νικητών είναι:

  ΜΑΡΙΟΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ

  ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ

  ΜΑΡΙΑ ΜΩΡΑΛΗ


  Τα ονόματα των νικητών του Διαγωνισμού σε συνεργασία με την Conous, είναι:

  ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΝΑ

  ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ ΔΕΡΒΟΥ

  ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΔΑΛΙΑΝΙΔΟΥ

  ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΚΑΛΑΚΟΣ

  ΒΕΡΑ ΤΣΕΡΤΣΒΑΤΖΕ

 • 11
  ΣΕΠ
  Ανακοίνωση Νικητών Διαγωνισμού “Αγόρασε Online & Κέρδισε!”

  Στα πλαίσια του διαγωνισμού ‘’Αγόρασε Online & Κέρδισε!’’ της Praktiker Hellas, ανακοινώνουμε παρακάτω ανά εβδομάδα τους νικητές που κερδίζουν από μία δωροεπιταγή αξίας 250€.

  Τα ονόματα των νικητών είναι:

  Ημερομηνία Κλήρωσης 08/09:  Ελένη Σκλαβουνάκη

  Ημερομηνία Κλήρωσης 15/09:  Ελένη Πλέσσα

  Ημερομηνία Κλήρωσης 22/09:  Βασίλης Βισκαδουράκης

  Ημερομηνία Κλήρωσης 02/10:  Δήμητρα Παλιούρα

 • 6
  ΣΕΠ
  Κατάλογος Σπιτιού 2017 - Τι σημαίνει για σένα σπίτι;

  Νέα εποχή, νέοι στόχοι, νέες επιθυμίες. Στα Praktiker, κάθε νέα αρχή είναι μια ακόμα ευκαιρία για να χαμογελάσεις και να σχεδιάσεις ένα νέο ξεκίνημα, γεμάτο από μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, ηρεμίας και απόλαυσης που θα τις ζήσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, στο δικό σου σπίτι.

  Κάθισε αναπαυτικά στον καναπέ σου, ξεφύλλισε τον Κατάλογο Σπιτιού Praktiker και εμπνεύσου από τα εκατοντάδες χρηστικά και πρωτότυπα προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να συνθέσεις αυτό που σημαίνει για σένα τέλειο σπίτι. Η δημιουργική έμπνευση, οι πρωτότυπες ιδέες και οι ξεχωριστές deco προτάσεις για να φτιάξεις το απόλυτο ‘’σπιτικό σκηνικό’’, απέχουν όσο και …το κατάστημα Praktiker που βρίσκεται πιο κοντά σου ή με ένα click από το praktiker.gr. 

  Στα Praktiker, θα βρεις ό,τι ονειρεύεσαι για να φτιάξεις το δικό σου τέλειο σπίτι, είτε μένεις σε αυτό για χρόνια, είτε νιώθεις απλά την ανάγκη να το ανανεώσεις ή ακόμα και αν είσαι φοιτητής, με περιορισμένο budget. Αρκεί να βάλεις σε προτεραιότητα τις ανάγκες σου και να απευθυνθείς στους ειδικούς συνεργάτες που είναι στη διάθεσή σου σε κάθε κατάστημα, σε όλη την Ελλάδα καθώς και να απολαύσεις  το ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών που προσφέρεται πανελλαδικά.

  Μπορείς να ξεκινήσεις από τα βασικά δωμάτια του σπιτιού, εκεί όπου περνάς τον περισσότερο χρόνο, όπως για παράδειγμα η κουζίνα σου, το σημείο που συγκεντρώνεται όλη η οικογένεια. Το καθιστικό είναι επίσης ένα εξίσου σημαντικό δωμάτιο, με πολλές ‘’χρήσεις’’ σε ένα σπίτι: από φιλικές και όχι μόνο συγκεντρώσεις για TV και παιχνίδια, μέχρι και το τέλειο spot για μια Κυριακάτικη σιέστα! Για κάθε ξεχωριστό για σένα χώρο, ανακάλυψε τα πιο εμπνευσμένα είδη διακόσμησης και δημιούργησε μία ζεστή ατμόσφαιρα, ιδανική για κάθε περίσταση. 

  Να θυμάσαι επίσης πως ο φωτισμός, συνολικά, αποτελεί ένα πολύ σημαντικό στοιχείο και καλύπτει αισθητικές και λειτουργικές ανάγκες, είτε αφορά ένα χώρο χαλάρωσης, όπως το υπνοδωμάτιο ή ένα χώρο για δουλειά και μελέτη, όπως το γραφείο. Στα Praktiker θα ανακαλύψεις τις ιδανικές λύσεις για το φωτιστικό που θα καλύψει τις δικές σου ανάγκες.

  Εάν τελικά μια ανακαίνιση, μια αλλαγή ή ακόμα και απλά το να αλλάξεις περιβάλλον είναι αυτό που χρειάζεσαι, αλλά ακόμα και αν είσαι νέος φοιτητής, σε μια νέα πόλη, τα επόμενα βήματα για να βρεθείς και να τακτοποιηθείς γρήγορά και εύκολα στο νέο σου χώρο, είναι απλά! Τα Praktiker προσφέρουν μεγάλη ποικιλία από είδη μετακόμισης και αποθήκευσης που θα κάνουν όλη τη διαδικασία …παιχνιδάκι! Όλες οι διαθέσιμες υπηρεσίες που συμφέρουν (μέχρι και 11/11/2017) είναι στο …χέρι σου: από δωρεάν μεταφορά για αγορές άνω των €199, έως 24 Άτοκες Δόσεις για αγορές από €50 και άνω και παραγγελία online, τηλεφωνικά ή σε ένα από τα 15 καταστήματα του δικτύου, μέχρι και συναρμολόγηση των νέων σας επίπλων (από €39 για 1-3 έπιπλα και €49 για 4-6 έπιπλα).

  Αν πάλι έχεις ανάγκη από …full έμπνευση, συντονίσου εδώ, αλλά και στην ενότητα «tips & ideas» που εμπλουτίζεται διαρκώς με νέες ιδές, για να «σου λύσει τα χέρια». 

  Ειδικές Προσφορές & Ενέργειες, μόνο στα Praktiker

  • Εάν είσαι έτοιμος να απαντήσεις στην ερώτηση «τι σημαίνει για σένα σπίτι» και θέλεις να έχεις την ευκαιρία, είτε να κερδίσεις και να δεις την απάντηση σου σε …κάδρο, είτε να είσαι ο μεγάλος νικητής της Praktiker Δωροεπιταγής, αξίας €3.000, μπες σήμερα στο spitieinai.gr, για να παίξεις, να εμπνευστείς και να διεκδικήσεις!

  • Διαγωνισμός για δωροεπιταγές €250 στις online αγορές σου! Στο Praktiker.gr, με κάθε αγορά από το e-shop, μπαίνεις στην κλήρωση και κάθε εβδομάδα διεκδικείς μία Δωροεπιταγή αξίας €250. Ο διαγωνισμός ισχύει για όλο τον Σεπτέμβριο!

  Και αν είσαι φοιτητής 

  • και συνδρομητής CU, μπορείς να διεκδικήσεις μία Δωροεπιταγή αξίας €50, σε κάθε αγορά συνολικής αξίας €300 και άνω. Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 30 Νοεμβρίου.

  • και συμμετέχεις στο φετινό foodiversity του efood.gr, θα έχεις τη δυνατότητα να κερδίσεις το φοιτητικό σου σπίτι, με δωροεπιταγές αξίας €1.000 από τα Praktiker. Περισσότερες πληροφορίες, εδώ.

  • θα βρεις όλες τις απαραίτητες συσκευές για το νέο σου σπίτι, με 5 χρόνια εγγύηση και 24 άτοκες δόσεις! Με λευκές συσκευές, όπως ψυγείο, κουζίνα και πλυντήριο από €199, θα εξοπλιστείς για να είσαι «έτοιμος για όλα»!

  Σπίτι είναι εκεί που μπορώ να χαλαρώσω!
  #Praktiker #SpitiEinai

 • 20
  ΙΟΥΛ
  Ανακοίνωση Νικητών Διαγωνισμού Αυτοκινήτου - Μηχανής σε συνεργασία με το xe.gr

  Στα πλαίσια του διαγωνισμού αυτοκινήτου - μηχανής της Praktiker Hellas σε συνεργασία με το xe.gr, αναδείχθηκαν οι 2 νικητές.

  Τα ονόματα των νικητών και τα δώρα είναι:

  Χρήστος Σταυρινούδης - αξεσουάρ μηχανής

  Αχιλλέας Θεμελής - αξεσουάρ αυτοκινήτου

 • 28
  ΙΟΥΝ
  Ανακοίνωση Νικητών Διαγωνισμού Ανακαίνισης σε συνεργασία με το xe.gr


  ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ PRAKTIKER - xe.gr

  Στα πλαίσια του διαγωνισμού ανακαίνισης της Praktiker Hellas σε συνεργασία με το xe.gr, αναδείχθηκαν οι 5 νικητές που κερδίζουν από μία δωροεπιταγή Praktiker αξίας 100€ για είδη ανακαίνισης.

  Τα ονόματα των νικητών είναι:

  Κατερίνα Μαρούλη

  Βασιλική Σκευοφύλαξ

  Ιωάννης Αράπης

  Ηλίας Βούλκος

  Λευτέρης Τσολιάς

 • 19
  ΙΟΥΝ
  Ανακοίνωση Νικητών Μεγάλου Διαγωνισμού Praktiker


  ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ PRAKTIKER 

  Στα πλαίσια των εγκαινίων του ανακαινισμένου καταστήματός μας Praktiker Ταύρου, πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος διαγωνισμός Praktiker και έπειτα από κλήρωση, αναδείχθηκαν οι νικητές οι οποίοι κερδίζουν διάφορα δώρα!

  Τα ονόματα των νικητών και τα δώρα που τους αντιστοιχούν είναι:


  ΟΝΟΜΑ  ΕΠΙΘΕΤΟ ΔΩΡΟ
  ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ κλιμαστικό morris 24.00 BTU
  ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΟΓΙΑΝΝΗΣ TV LG 55''
  DIMITRIOS ANDRONIS σετ κήπου WICKER
  Minas Lomvardos σετ καναπέδων IREM
  ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΟΥ σετ ηλεκτρικών εργαλείων stanley
  ΕΛΕΝΗ ΑΓΓΕΛΑΔΑΚΗ TV 32'' F&U
  Αλέξης Χατζηιωαννίδης εργαλείο dremel 3000
  ΕΥΜΟΡΦΙΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ εργαλείο dremel 3000
  ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΑΛΕΚΑΣ εργαλείο dremel 3000
  Κυπραιου Ειρηνη εργαλείο dremel 3000
  ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΙΓΙΝΙΤΗΣ 50 € δωροεπιταγή
  Ευτυχία Δρακακάκη 50 € δωροεπιταγή
  αστερης κρικωνης 50 € δωροεπιταγή
  Javad Shadmanesh 50 € δωροεπιταγή
  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΡΥΜΑΛΙΤΗΣ 50 € δωροεπιταγή
  Παναγιώτης Λέκκας 50 € δωροεπιταγή
  ΙΡΜΙΝΑ ΓΚΟΡΣΚΑ 50 € δωροεπιταγή
  Απόστολος Γραβάνης 50 € δωροεπιταγή
  ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΤΟΥΜΑΣ 50 € δωροεπιταγή
  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΥΡΟΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ 50 € δωροεπιταγή
  ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ 50 € δωροεπιταγή
  MANOS VATHIS 50 € δωροεπιταγή
  ΘΕΌΔΩΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 50 € δωροεπιταγή
  ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΠΑΞΙΝΟΣ 50 € δωροεπιταγή
  ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΡΙΤΣΙΝΗΣ 50 € δωροεπιταγή
  ΕΛΕΝΗ ΑΓΓΕΛΑΔΑΚΗ 50 € δωροεπιταγή
  Spyros Nikolaou 50 € δωροεπιταγή
  ΣΠΥΡΟΣ ΠΕΝΤΖΟΥΡΗΣ 50 € δωροεπιταγή
  ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΤΖΑΓΚΑΡΑΚΗ 50 € δωροεπιταγή
  Ραμη Αλ Σαγιεντ Αλ Λαχαμ 50 € δωροεπιταγή
  panagiotis Kapetanakis 50 € δωροεπιταγή
  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΗΓΙΑΚΗΣ 50 € δωροεπιταγή
  ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΦΑΤΟΥΡΟΣ 50 € δωροεπιταγή
  ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ 50 € δωροεπιταγή
  ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΝΙΑΚΗΣ 50 € δωροεπιταγή
  ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΒΑΡΒΑΚΗΣ 50 € δωροεπιταγή
  ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΑΣΑΛΟΣ 50 € δωροεπιταγή
  ΝΙΚΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ 50 € δωροεπιταγή
  ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΑΚΗΣ 50 € δωροεπιταγή
  ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΓΩΝΗΣ 50 € δωροεπιταγή
  Κωνσταντίνος Σπήλιος 50 € δωροεπιταγή
  ΝΑΤΑΣΑ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ 50 € δωροεπιταγή
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ 50 € δωροεπιταγή
  ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΖΥΓΟΥΡΗ 50 € δωροεπιταγή
  Νικόλαος Δάρας 50 € δωροεπιταγή
  Χαράλαμπος Αγγελίδης 50 € δωροεπιταγή
  Πέλλα Μακροδημήτρη 50 € δωροεπιταγή
  ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ 50 € δωροεπιταγή
  Vasileios Mantzaris 50 € δωροεπιταγή
  ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΧΑΓΙΑΣ 50 € δωροεπιταγή
  ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ 50 € δωροεπιταγή
  ΜΙΧΑΗΛ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ 50 € δωροεπιταγή
  Σπυρος Κατσιμιλης 50 € δωροεπιταγή
  ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΠΙΤΣΙΚΑΛΗΣ 50 € δωροεπιταγή
  Viktoriya Apostolidi 50 € δωροεπιταγή
  ΛΟΥΙΖΑ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ 50 € δωροεπιταγή
  ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ 50 € δωροεπιταγή
  Αουρελιαν Παουνεσκου 50 € δωροεπιταγή
  ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΧΑΤΖΟΥΔΗΣ 50 € δωροεπιταγή
  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΕΛΜΙΓΚΕΡΗ 50 € δωροεπιταγή
  ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ΖΑΦΕΙΡΗ 50 € δωροεπιταγή
  ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΕΤΣΗΣ 50 € δωροεπιταγή
  Γεώργιος Λάμπος 50 € δωροεπιταγή
  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΥΛΑΚΟΣ 50 € δωροεπιταγή
  ΒΙΚΥ ΚΟΝΣΟΛΑΚΗ 50 € δωροεπιταγή
  Γεωργία Καραπετουδη 50 € δωροεπιταγή
  κλεοπατρα Στρογγυλη 50 € δωροεπιταγή
  Καλλλιοπη Παντελιδακη 50 € δωροεπιταγή
  NIKOLAOS DOULKAS 50 € δωροεπιταγή
  Πελαγία Κοτσωνη 50 € δωροεπιταγή
  Σταυρούλα Μπακιρτζή 50 € δωροεπιταγή
  Κατερινα Κουση 50 € δωροεπιταγή
  Έφη Χαρσίου 50 € δωροεπιταγή
  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ 50 € δωροεπιταγή
  ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΛΛΗ 50 € δωροεπιταγή
  Γιωργος Σωτηροπουλος 50 € δωροεπιταγή
  Αδαμάντιος Χρήστος Αϊδίνης 50 € δωροεπιταγή
  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΥΡΤΗΣ 50 € δωροεπιταγή
  Γεώργιος Ανδρεάδης 50 € δωροεπιταγή
  ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ 50 € δωροεπιταγή
  Αλφονσο Βλαχος 50 € δωροεπιταγή
  Θεόδωρος Φωτόπουλος 50 € δωροεπιταγή
  αποστολος πουλακης 50 € δωροεπιταγή
  Δημητριος Δαμδημοπουλος 50 € δωροεπιταγή
  Χρυσουλα ΠΑΡΡΗ 50 € δωροεπιταγή
  Stylianos Trikourakis 50 € δωροεπιταγή
  ΑΡΗΣ ΦΡΕΣΚΑΚΗΣ 50 € δωροεπιταγή
  ΑΝΝΑ ΑΧΛΑΔΙΩΤΗ 50 € δωροεπιταγή
  ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΛΕΞΑΚΗΣ 50 € δωροεπιταγή
  Ειρήνη Αναστασοπουλου 50 € δωροεπιταγή
  Ουρανία Μελιτά 50 € δωροεπιταγή
  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΝΤΑΣ 50 € δωροεπιταγή
  χριστινα καραδημα 50 € δωροεπιταγή
  ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ 50 € δωροεπιταγή
  ΦΩΤΙΟΣ ΦΛΙΑΤΟΥΡΑΣ 50 € δωροεπιταγή
  Ζωηρά Φερλε 50 € δωροεπιταγή
  Θεοδώρα Μπαμπαλή 50 € δωροεπιταγή
  Tatiana Pascal 50 € δωροεπιταγή
  ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΣΙΚΝΗ 50 € δωροεπιταγή
  ΜΠΑΚΑΛΗ ΒΕΡΌΝΙΚΑ 50 € δωροεπιταγή
  Lilia Roscan 50 € δωροεπιταγή
  Νικολαος Μπουρναβέας 50 € δωροεπιταγή
  ΔΕΣΠΟΤΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 50 € δωροεπιταγή
  Αννα Μακρυγιαννάκη 50 € δωροεπιταγή
  ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 50 € δωροεπιταγή
  ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 50 € δωροεπιταγή
  Ναπολέων Καραγιαννόπουλος 50 € δωροεπιταγή
  ΚΑΝΕΛΑ ΣΚΑΡΠΑ 50 € δωροεπιταγή
  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΟΥΡΕΛΗΣ 50 € δωροεπιταγή
  Ταξιάρχης Φέκας 50 € δωροεπιταγή

 • 15
  ΙΟΥΝ
  Ανακοίνωση Νικητών Διαγωνισμού «Επικές Πόζες»


  ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ PRAKTIKER «ΕΠΙΚΕΣ ΠΟΖΕΣ»

  Στα πλαίσια των εγκαινίων του ανακαινισμένου καταστήματός μας Praktiker Ταύρου, πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός «Επικές Πόζες» και έπειτα από κλήρωση, αναδείχθηκαν οι 20 νικητές οι οποίοι κερδίζουν από μια δωροεπιταγή αξίας 100 ευρώ, την οποία μπορούν να εξαργυρώσουν αποκλειστικά στο Praktiker Ταύρου.

  Τα ονόματα των νικητών είναι:
  1. Alexopoulouchristine
  2. Nkannas
  3. Kwstasalexopoulos
  4. Georgioskonstantaras
  5. Mariachaviara
  6. Αικατερίνη Ακληρου
  7. Iraklis Alexandrou
  8. Nikos Didimopoulos
  9. antreas_dermitzakis
  10. Stella Dantis
  11. Vasilis Peppas
  12. Μαρίνα Αζμανίδου
  13. Michael Kazakos
  14. Αναστασια Ολντασι Γκικα
  15. Litsa Lavantsioti
  16. Μαργαριτα Σαρδανη
  17. Elli Roubati
  18. Μαρακι Τζαν.
  19. fotinibarbagianni
  20. Stella Loufardaki
  Οι νικητές μπορούν να στείλουν inbox μήνυμα στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook Praktiker Hellas για να ενημερωθούν για την παραλαβή του δώρου τους.

 • 8
  ΙΟΥΝ
  Κατάλογος Ανακαίνισης 2017

  Ανακαίνιση είναι να αλλάζεις διάθεση!
  Κατάλογος Ανακαίνισης από τα Praktiker με προτάσεις που θα σας ενθουσιάσουν.

  Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι κοντά και η ανάγκη για ανανέωση είναι ήδη εδώ! Ο Κατάλογος Ανακαίνισης των Praktiker είναι γεμάτος ιδέες που θα εμπνεύσουν για τις πιο πρωτότυπες και δημιουργικές αλλαγές.

  Με ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών και μεγάλη ποικιλία προϊόντων, τα Praktiker είναι ο πλέον κατάλληλος προορισμός για να βρει κανείς ό,τι χρειάζεται και να ξεκινήσει μικρά ή μεγάλα project ανακαίνισης.

  Επωφεληθείτε από τη μοναδική υπηρεσία ανάμιξης χρωμάτων και δημιουργήστε με τη βοήθεια της ομάδας μας τη δική σας απόχρωση για να δώσετε χρώμα στο σπίτι σας όπως ακριβώς το έχετε ονειρευτεί! Διαλέξτε την αγαπημένη σας, ανάμεσα από τα νέα χρώματα Praktiker «MEGAtrends» αλλά και τις νέες βαφόμενες ταπετσαρίες για να «ντύσετε» τους τοίχους σας και να δημιουργήσετε την ιδανική ατμόσφαιρα. 

  Με τα ειδικά βερνίκια αλλά και τα νέα επισκευαστικά χρώματα που εφαρμόζονται σε κάθε επιφάνεια, ανανεώστε τα πλακάκια της κουζίνας και του μπάνιου σας και κάντε τα παλιά σας έπιπλα να μοιάζουν σαν καινούργια!

  Για τους πιο τολμηρούς που θέλουν να κάνουν «ριζικές» αλλαγές, τα Praktiker προσφέρουν αμέτρητα είδη οικοδομής, πλακάκια, ξυλεία, επενδύσεις τοίχου, πατώματα – laminate, κόλλες, γυψοσανίδες, καθώς και τη διευρυμένη γκάμα με νέες λύσεις προϊόντων στεγάνωσης ταράτσας.  

  Αν λοιπόν ονειρεύεστε μια άμεση αλλαγή που θα σας αλλάξει τη διάθεση, τα Praktiker είναι κοντά σας για να σας συμβουλεύσουν και να σας δώσουν ιδέες και tips για να αλλάξετε διάθεση! 

  Στα Praktiker, έχετε τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε μεγάλη γκάμα ετοιμοπαράδοτων ειδών, τόσο στα 15 καταστήματα πανελλαδικά, όσο και online, καθώς και τη δυνατότητα αποπληρωμής σε 24 άτοκες δόσεις, με αγορές από 50€ και άνω.

  Ότι κι αν αποφασίσετε να αλλάξετε αυτό το καλοκαίρι, τα Praktiker είναι εδώ για να σας βοηθήσουν, να σας συμβουλέψουν και να σας εμπνεύσουν γιατί «Ανακαίνιση είναι να αλλάζεις διάθεση!»

  #Praktiker #Anakainisi #AllakseDiathesi

 • 4
  ΙΟΥΝ
  Στα Praktiker θα ανακαλύψεις ό,τι χρειάζεσαι για το καλοκαίρι σου!

  Παιχνίδια στην άμμο, μακροβούτια στο νερό, βραδιές στην παραλία. Καλοκαιρινές στιγμές και αξέχαστες αναμνήσεις, όλα μια ανάσα μακριά! Έχεις επιλέξει το νησί, έχεις «κλείσει» την άδεια, έχεις βρει την παρέα. Όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσεις τις φετινές διακοπές σου. Μια βόλτα από τα Praktiker λίγο πριν φύγεις, θα «γεμίσει» με χρώμα τις αποσκευές σου και θα σε προετοιμάσει κατάλληλα για καλοκαίρι με τα όλα του! 

  ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ
  Μετρούσες τα παγωτά και τις βουτιές στη θάλασσα όταν ήσουν παιδί; Τα πρωτότυπα φουσκωτά σε σχήμα εξωτικού φλαμίνγκο, παγωτού ή καλοκαιρινού φρούτου, θα σου χαρίσουν αμέτρητες ώρες παιχνιδιού στη θάλασσα και θα δώσουν μια ακόμα νότα ξεγνοιασιάς αυτό το καλοκαίρι. 
                                   
  CAMPING ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ
  Οργανωμένο ή ελεύθερο, στο νησί ή κάπου αλλού. Αυτό το καλοκαίρι θα απολαύσεις την ανεκτίμητη αίσθηση ελευθερίας που σου προσφέρει το camping και θα αποκτήσεις ακόμα και την τελευταία στιγμή, όλα τα απαραίτητα, από τα Praktiker. 

  Σκηνές για όλες τις απαιτήσεις και πρωτότυπος εξοπλισμός για να περάσεις ευχάριστα και ξεκούραστα, όπου κι αν βρεθείς.

  Δεν έχεις ξαναστήσει σκηνή; Κανένα πρόβλημα! Για θέματα camping και ό,τι χρειάζεσαι για το καλοκαίρι σου στο praktiker.gr θα ανακαλύψεις τα απόλυτα tips

  ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
  Αν τελικά οι διακοπές δεν είναι στο πρόγραμμα για φέτος, να είσαι σίγουρος πως η δροσιά δε θα σε εγκαταλείψει! Στα Praktiker θα ανακαλύψεις μια ποικιλία κλιματιστικών και ανεμιστήρων που θα μετατρέψει το χώρο σου σε απόλυτη όαση για αυτό το καλοκαίρι. 

  Τα βήματα είναι απλά: Επιλέγεις online ή σε κάποιο κατάστημα το είδος του εξοπλισμού που σε ενδιαφέρει και μπορείς να ζητήσεις την υποστήριξη των Praktiker για τοποθέτηση άμεσα και εύκολα του νέου σου κλιματιστικού ή του ανεμιστήρα σου.

  Επιλογές πολλές και προτάσεις διαθέσιμες για κάθε ανάγκη και επιθυμία:

  o Ανεμιστήρες Επιτραπέζιοι & Δαπέδου, με Ορθοστάτη ή χωρίς

  o Ανεμιστήρες Οροφής (ακόμα και με χειμερινή λειτουργία)

  o Ανεμιστήρες με υδρονέφωση καθώς και 

  o Επιτοίχια (νέα Singer & Inventor) και Φορητά Κλιματιστικά
   
  Ότι χρειαστείς, είναι στη διάθεσή σου, μέχρι να πεις … #Praktiker


  Ότι και αν κάνεις τελικά, ένα είναι σίγουρο.
  Με τη σωστή παρέα, όπου και αν βρεθείς, θα περάσεις καλά!

  ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

 • 1
  ΙΟΥΝ
  Νέα Εποχή για το Praktiker Ταύρου

  Η Praktiker Hellas γιορτάζει το νέο concept, την ανανεωμένη εικόνα & την αναβαθμισμένη αγοραστική εμπειρία του ανακαινισμένου καταστήματος, σε ένα ξεχωριστό δεκαήμερο γεμάτο διασκεδαστικές δράσεις, διαγωνισμούς και μεγάλες προσφορές!

  Μια νέα εποχή ξεκινά για το κατάστημα Praktiker στον Ταύρο που υποδέχεται πλέον τους επισκέπτες του με ανανεωμένη εικόνα, εφαρμόζοντας ένα νέο concept, σχεδιαστικά, αισθητικά και λειτουργικά, μετά από τη μεγαλύτερη επένδυση ανακατασκευής που έχει υλοποιήσει η Εταιρεία η οποία ξεπερνά τα 2 εκατομμύρια. 

  Το νέο concept περιλαμβάνει σημαντικές δημιουργικές παρεμβάσεις και αλλαγές, όπως τα shop in shops επαγγελματικών Εργαλείων, το Color Studio Praktiker που συγκεντρώνει όλες τις λύσεις χρωμάτων με την υπηρεσία ‘ανάμιξη χρωμάτων’, το ολοκαίνουριο τμήμα  «PRAKTIKER D?E?C?O», ένα ξεχωριστό χώρο παρουσίασης νέας μοναδικής συλλογής προϊόντων διακόσμησης για το σπίτι και το αναβαθμισμένο Κέντρο Πατωμάτων. Επιπλέον, εμπλουτίστηκε περαιτέρω η γκάμα προϊόντων του καταστήματος με νέες κατηγορίες, ενώ εφαρμόστηκε νέα στρατηγική στην παρουσίαση των εμπορευμάτων συνολικά, σημειώθηκαν τεχνικές παρεμβάσεις σε δάπεδα, αναβάθμιση φωτισμού με εφαρμογή τεχνολογίας LED, εγκαταστάθηκαν νέα ράφια και μοντέρνα info desks, για την ευχάριστη πλοήγηση και εξυπηρέτηση των πελατών. Τέλος, εφαρμόστηκε νέα ολόφρεσκη σήμανση, σύμφωνα με τη νέα εταιρική ταυτότητα της Praktiker.

  Το κατάστημα του Ταύρου είναι το 2ο χρονικά κατάστημα της εταιρίας στη χώρα, λειτουργεί από το 1993 και φιλοξενεί τα κεντρικά της γραφεία. H ανακαίνιση, πραγματοποιήθηκε εντός 5 μηνών, χρόνο-ρεκόρ για το μέγεθος και το βαθμό των αλλαγών, με τη δυναμική υποστήριξη συνεργατών και εργαζομένων και ενώ το κατάστημα λειτουργούσε κανονικά.

  Με μεγάλο ενθουσιασμό, η Praktiker γιορτάζει αυτή την ανανέωση με πελάτες, συνεργάτες και εργαζόμενους σε ένα ξεχωριστό δεκαήμερο γεμάτο από μουσική, κεράσματα, διασκεδαστικές δράσεις, διαγωνισμούς και μεγάλες προσφορές! Από τις 2 έως και τις 10 Ιουνίου, οι επισκέπτες του καταστήματος μπορούν να συμμετέχουν σε:
  • Phygital δράσεις με συμμετοχή σε κλήρωση για 20 δωροεπιταγές αξίας €100
  •  Μεγάλο Διαγωνισμό για μεγάλα δώρα σπιτιού & 100 Δώρο-Επιταγές αξίας €50 (για αγορές άνω των €30, με συμμετοχή σε κλήρωση)
  • Επιδείξεις προϊόντων, με ιδέες & συμβουλές για εποχικές εργασίες 
  •  DJ Set, Live Ραδιοφωνικές εκπομπές από το κατάστημα & εορταστικά κεράσματα 
  Η νέα εποχή για το Praktiker Ταύρου είναι εδώ και αυτή είναι μόνο η αρχή για την καθολική ανανέωση του δικτύου της Praktiker σε όλη την Ελλάδα.

  #GiortiniAnakainisi

 • 2
  ΜΑΗ
  Κατάλογος Κήπου 2017

  Κάθε εποχή του χρόνου έχει τα δικά της στοιχεία και χαρακτηριστικά που την κάνουν μοναδική και ιδανική για δραστηριότητες εντός και εκτός σπιτιού που θα σας ενθουσιάσουν και θα σας ενεργοποιήσουν. Η Άνοιξη είναι η πιο κατάλληλη περίοδος για ολοκληρωτική ανανέωση. Η διάθεση αλλάζει, η επιθυμία για αλλαγές γίνεται όλο και πιο έντονη και η φαντασία απελευθερώνεται δημιουργικά.

  Όπως κάθε χρόνο, τα Praktiker εμπνέονται από την Άνοιξη και σας συμβουλεύουν με ιδέες, προτάσεις και tips που θα προσφέρουν την απόλυτη ανανέωση στον κήπο & τη βεράντα σας. Κάποιες από τις οποίες μάλιστα, θα τις μοιραστούν στη φετινή διοργάνωση «ημέρα κήπου» στο Praktiker Μεταμόρφωσης (Τατοΐου 14).

  Το Σάββατο, 6 Μαΐου, από τις 11:00 μέχρι τις 19:00, όσοι επισκεφθούν το κατάστημα, θα απολαύσουν, στον «όμορφο κήπο» του καταστήματος, συμμετοχικές δράσεις, περιπάτους, πολλά παιχνίδια, ακόμη και πολλές προσφορές σε είδη κήπου & bbq. Οι δράσεις θα είναι παράλληλες και θα περιλαμβάνουν:

  oΔιακόσμηση κήπου & μπαλκονιού: Θα γεμίσετε με ιδέες, λύσεις και έξυπνα tips για τη διακόσμηση του εξωτερικού σας χώρου από τους διακοσμητές Praktiker
   
  oΚηπουρική: Γεωπόνοι θα προσφέρουν συμβουλές για όλα τα φυτά και τα λουλούδια, ενώ παράλληλα θα δείχνουν πως γίνεται η εργασία μεταφύτευσης, αλλά και άλλες απλές εργασίες του κήπου, στην πράξη

  oΠαιδικά παιχνίδια: Το κλασικό παιχνίδι twister, ένα τεράστιο jenga, face painting αλλά και μπαλονοκατασκευές θα περιμένουν τους μικρούς φίλους για να περάσουν διασκεδαστικές στιγμές 

  oBBQ: Ο αγαπημένος food blogger / chef Τάσος Αντωνίου (mamapeinaogr), 12:30 - 15:30, θα δίνει συμβουλές για το σωστό ψήσιμο, ετοιμάζοντας BBQ κεράσματα!

  Η «ημέρα κήπου» θα εμπνεύσει όσους συμμετέχουν να προχωρήσουν στις αλλαγές που πάντα ονειρεύονται για τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού τους. Για όσους ωστόσο δε καταφέρουν να παρευρεθούν, ο νέος Κατάλογος Κήπου των Praktiker, μέσα από τις 132 σελίδες του, προσφέρει ήδη αμέτρητες επιλογές προϊόντων που θα τους μεταμορφώσουν, ενώ έως 10 Μαΐου στα καταστήματα Praktiker & το praktiker.gr ισχύει -30% σε όλα τα έπιπλα κήπου & τα εργαλεία Lux.

  Σε όλα τα καταστήματα Praktiker στην Ελλάδα, το No1 προορισμό για είδη κήπου και βεράντας, αλλά και στο praktiker.gr, θα ανακαλύψετε ό,τι χρειάζεστε για να εξοπλίσετε πλήρως τον αγαπημένο σας χώρο και να δημιουργήσετε μόνοι σας ό,τι έχετε φανταστεί.

  Αναδείξτε το ταλέντο σας στην κηπουρική, μέσα από την ευρεία γκάμα και τα νέα σχέδια από γλάστρες, χώματα, λιπάσματα, φυτά και σπόρους, λύσεις για γκαζόν και ό,τι άλλο είναι απαραίτητο για να δημιουργήσετε τον ιδανικό για εσάς κήπο. Επίσης, με επιλογές σε εργαλεία χειρός, μηχανήματα κήπου, πλυστικά και εξοπλισμό ποτίσματος, θα ζωντανέψετε τον κήπο σας εύκολα και οικονομικά. 

  Κάντε το σπίτι σας τον απόλυτο προορισμό για χαλάρωση και απολαυστικά ανοιξιάτικα βράδια, με την ανανεωμένη γκάμα επίπλων κήπου, φωτιστικών και διακοσμητικών, ειδών σκίασης & αποθήκευσης. Επιλέξτε τη νέα σας ψησταριά, ανάμεσα από μια γκάμα επιλογών (κάρβουνου & υγραερίου), καθώς και χρηστικά BBQ αξεσουάρ και γίνετε αυτή τη χρονιά ο «καλύτερος ψήστης».

  Ακολουθείστε για όλα τα tip και τις συμβουλές των ειδικών Praktiker!

  Οι αγορές σας θα γίνουν ακόμα πιο εύκολες, με τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων, το εύρος τιμών και τα δωρεάν μεταφορικά για αγορές σε είδη κήπου & ψησταριές από €199 που προσφέρουν τα Praktiker, έως και τις 27 Μαΐου! Επισκεφθείτε σήμερα ένα από τα 15 καταστήματα πανελλαδικά, το praktiker.gr ή και την επίσημη σελίδα της Praktiker στο Facebook και ανακαλύψτε ακόμα περισσότερα. 

  #Praktiker #GardenDay

 • 26
  ΑΠΡ
  Ανακοίνωση Νικητή Διαγωνισμού σε συνεργασία με τη BLACK+DECKER


  ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ PRAKTIKER – BLACK+DECKER


  Στα πλαίσια του διαγωνισμού της Praktiker Hellas σε συνεργασία με τη BLACK+DECKER, έπειτα από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε, αναδείχθηκε ο νικητής, ο οποίος θα ταξιδέψει στη Βαρκελώνη και θα παρακολουθήσει ένα αγώνα στο γήπεδο της FC BARCELONA!

  Το όνομα του νικητή είναι:

  • Δημήτριος Ζιρίνογλου

 • 12
  ΑΠΡ
  Κατάλογος Ποδήλατο 2017

  Για όσους «το ποδήλατο είναι ο δικός τους τρόπος να ξεφεύγουν», αυτή την άνοιξη τα Praktiker είναι ο απόλυτος προορισμός για να απογειώσετε, με άνεση και ασφάλεια, τις ποδηλατικές στιγμές σας.

  Διασκεδαστικές Στιγμές στην «Ημέρα Ποδηλάτου»
  Η «Ημέρα Ποδηλάτου» που πραγματοποιήθηκε στα Praktiker του Ελληνικού, της Μεταμόρφωσης, της Θεσσαλονίκης και του Ηρακλείου Κρήτης (1/4/17) και στα Praktiker Αγ. Βαρβάρας και της Πάτρας (8/4/17), συγκέντρωσε πολλούς μικρούς και μεγάλους φίλους που συμμετείχαν με ενθουσιασμό σε διαδραστικά παιχνίδια και διασκεδαστικές ποδηλατοδρομίες, ενημερωτικά σεμινάρια και άλλες ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, διεκδικώντας παράλληλα ένα ποδήλατο δώρο.

  Τα πάντα για τους μικρούς ποδηλάτες                                                                                             
  Μεγάλη συλλογή από παιδικά ποδήλατα για όλες τις ηλικίες, αυτοκινούμενα οχήματα-παιχνίδια και scooter και ποικιλία σε είδη αξεσουάρ για το λιλιπούτειο αναβάτη και το ποδήλατό του, θα προσφέρουν στους μικρούς “easy riders” της ζωής σας στιγμές χαράς, με ασφάλεια. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες των Praktiker είναι στη διάθεσή σας σε κάθε κατάστημα και θα σας βοηθήσουν με  ιδέες και λύσεις  να επιλέξετε το σωστό ποδήλατο και όλα τα απαραίτητα, όπως κράνη, γάντια, επιγονατίδες, φώτα, αλυσίδες, κλειδαριές ασφαλείας κτλ. για τις μελλοντικές βόλτες τους.

  Ό,τι χρειάζεται κάθε ποδηλατόφιλος 
  Τα Praktiker διαθέτουν περισσότερα από 120 ποδήλατα και πάνω από 400 αξεσουάρ, διαθέσιμα σε 15 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, αλλά και online στο praktiker.gr. Η ανανεωμένη γκάμα ποδηλάτων τους περιλαμβάνει κορυφαίες και διεθνώς αναγνωρισμένες σειρές ποδηλάτων Mountain (MTB), City, Trekking και Full Suspension, νέες ξεχωριστές σειρές όπως τα Fat Bikes, τα Folding Bikes, τα Racing Bikes και τα E-bikes, αλλά και τις own-brand σειρές Everest και Everest Pro που δημιουργήθηκαν ειδικά για τα Praktiker, σε συνεργασία με την Εταιρεία Μανιατόπουλος. 
  Οι φίλοι της high tech τεχνολογίας θα ανακαλύψουν ποικιλία εξοπλισμού, από ηλεκτρονικά κοντέρ, φορητά ηχεία και power banks, μέχρι action cameras. Έως 13/05/2017, με την αγορά κάθε ποδηλάτου αξίας €249 και άνω, τα Praktiker προσφέρουν ΔΩΡΟ μια Action Camera αξίας €49,99 (περισσότερες πληροφορίες εδώ). 

  Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για ποδηλατικές σειρές, αξεσουάρ, προϊόντα περιποίησης και ασφάλειας, καθώς και για πρότυπα tips και ιδέες για τη συντήρηση και τη σωστή χρήση του αγαπημένου σας μεταφορικού μέσου, αυτή την άνοιξη τα Praktiker είναι στη διάθεσή σας για να καλύψουν κάθε σας ανάγκη και θα σας βοηθήσουν να απολαύσετε αξέχαστες ποδηλατάδες!

  Επισκέψου σήμερα τα Praktiker, αν το «Ποδήλατο είναι ο δικός σου τρόπος να ξεφεύγεις»!

 • 9
  ΜΑΡ
  Κατάλογος Εργαλείων 2017

  Με 340 ηλεκτρικά εργαλεία, 1.000 αξεσουάρ ηλεκτρικών εργαλείων, 1.500 εργαλεία χειρός και εργαλειοθήκες που μπορούν να καλύψουν κάθε σου ανάγκη, στις καλύτερες τιμές, τα Praktiker, το Νο 1 δίκτυο καταστημάτων για εργαλεία στην Ελλάδα, υποδέχονται την Άνοιξη, την εποχή που ξεκινάει η ανανέωση!

  Για σένα που αγαπάς τις κατασκευές και τις επισκευές αλλά και για σένα που επιθυμείς να γνωρίσεις τη μαγεία του DIY, απελευθέρωσε τη φαντασία σου και αξιοποίησε τις επιλογές εργαλείων των Praktiker που είναι ό,τι χρειάζεσαι για να φτιάχνεις αυτά που έχεις σχεδιάσει.

  Με 2 απλά βήματα ανακαλύπτεις στα Praktiker όλες τις κορυφαίες μάρκες εργαλείων και επιλέγεις αυτά που θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις ό,τι φαντάζεσαι:

  Βήμα 1ο - Ρίξε μια ματιά στο www.praktiker.gr ή επισκέψου ένα κατάστημα Praktiker.
  Βήμα 2ο - Εξοπλίσου με τα απαραίτητα εργαλεία & ξεκίνα να δημιουργείς τις δικές σου κατασκευές!

  Γιατί στα Praktiker μπορείς να βρεις:
   
  • Ευρεία γκάμα εργαλείων χειρός για μικρές ή μεγάλες εργασίες: Εργαλεία από το μέλλον για να μετράς τις αποστάσεις, τις διαστάσεις και το ύψος με laser ακριβείας, να κάνεις την ευθυγράμμιση απλή και γρήγορη ή να δεις στο εσωτερικό οποιουδήποτε εξοπλισμού, χωρίς να αφαιρέσεις τίποτα. Συνδυάζοντάς τα με τη μεγάλη ποικιλία εργαλείων όπως μέτρα, αλφάδια, καρφωτικά, μπορείς να κάνεις μικρά θαύματα, σε όποια κατασκευή ή επισκευή έχεις φανταστεί.

  • Μεγάλη ποικιλία ηλεκτρικών εργαλείων για κάθε κατασκευή: Επαναφορτιζόμενα κατσαβίδια, δράπανα ή ηλεκτρικά δισκοπρίονα και παλμικά τριβεία, τροχοί και ειδικά πολυεργαλεία, μεγάλων brands όπως Bosch, Dremel, Black+Decker, Makita αλλά και Lux,  (αποκλειστικό brand της Praktiker), που φημίζονται για την ασυναγώνιστη σχέση ποιότητας τιμής τους. Στα Praktiker θα βρεις όλα τα χρήσιμα εργαλεία για να δημιουργήσεις το δικό σου μικρό ή μεγάλο εργαστήριο.

  Επιπλέον, στο praktiker.gr μπορείς να βρεις έξυπνα tips & ιδέες εργαλείων, που σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία των εργαζομένων της Praktiker, αλλά και της εξειδικευμένης ομάδας υποστήριξης που διαθέτει, σε καθοδηγούν στην αγορά των πιο κατάλληλων εργαλείων αλλά και στη σωστή χρήση τους.

  Σε όλα τα καταστήματα Praktiker μπορείς να αξιοποιήσεις την Υπηρεσία «Δοκιμής Εργαλείων» για να εντοπίσεις όχι μόνον το καλύτερο εργαλείο αλλά και αυτό που σου ταιριάζει.

  Κάτι μοναδικό για εσάς, μόνο στα Praktiker:

  Τα Praktiker σε συνεργασία με την Black+Decker, δημιούργησαν ένα ιδιαίτερο διαγωνισμό! Με την αγορά επιλεγμένων προϊόντων BLACK + DECKER αποκλειστικά από  τα καταστήματα Praktiker, μπαίνετε σε κλήρωση για να ταξιδέψετε στη Βαρκελώνη και να παρακολουθήσετε έναν αγώνα στο γήπεδο της FC Barcelona, αλλά και να κερδίσετε αυθεντικά αναμνηστικά της ομάδας!

  Για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα της Praktiker, μείνε συντονισμένος στο praktiker.gr & στη σελίδα Praktiker Hellas στο Facebook

 • 8
  ΜΑΡ
  Συνεργασία Praktiker Hellas και Office Line για την υλοποίηση του έργου Disaster Recovery Replication

  Η Office Line, εταιρεία που εξειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής, ανέλαβε την υλοποίηση του έργου Disaster Recovery Replication στην Praktiker Hellas. Το αντικείμενο του έργου είναι η προμήθεια και εγκατάσταση του λογισμικού Veeam Backup Enterprise plus σε VMWare περιβάλλον και η παροχή υπηρεσιών για την υλοποίηση του Disaster Recovery Replication σε υποδομές του πελάτη. 

  Με την ανωτέρω λύση, η Praktiker Hellas εφαρμόζει μία αξιόπιστη Disaster Recovery λύση που εξασφαλίζει την επάρκεια της IT υποδομής της σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, ενώ παράλληλα θα έχει διαθέσιμα -σε πραγματικό χρόνο- τα δεδομένα της, μαζί με τους critical servers με δυνατότητα πλήρους ανάκτησης σε περίπτωση οποιασδήποτε φυσικής καταστροφής.
  Ο κ.Αλκιβιάδης Μανάρης, CIO της Praktiker Hellas, δήλωσε σχετικά για τη συνεργασία: «Η διασφάλιση της ακεραιότητας και προσπελασιμότητας των δεδομένων μας σε συνθήκες εκτός κανονικότητας, αποτελεί μια κρίσιμη πρόκληση για την επιχειρηματική συνέχεια (business continuity) της εταιρείας μας. Στην Praktiker Hellas η πρόνοια για Disaster Recovery στις ΙΤ υποδομές μας ήταν ένα επιτακτικό ζητούμενο, το οποίο καλύφθηκε πλήρως με τις λύσεις και την τεχνογνωσία της Office Line. Η διασφάλιση της αξιοπιστίας και της φερεγγυότητας των υπηρεσιών της Praktiker ήταν και παραμένουν βασικός σκοπός μας. Στόχος μας είναι η συνεργασία αυτή, καθώς και κάθε ενέργεια για την τεχνολογική αναβάθμιση των συστημάτων μας στο μέλλον, να διευρυνθεί και να ενισχυθεί περαιτέρω».

  Ο κ. Παναγιώτης Κουρής, CEO της Office Line AE, ανέφερε σχετικά: «Η Praktiker Hellas μας εμπιστεύτηκε ένα πολύ σημαντικό της asset, τα εταιρικά δεδομένα της. Με τη λύση Veeam που εφαρμόζουμε, εξασφαλίζουμε την απρόσκοπτη λειτουργία της ΙΤ υποδομής της και τη διασφάλιση των δεδομένων της σε κάθε συνθήκη, ακόμα και  σε περιπτώσεις φυσικής καταστροφής ή άλλης έκτακτης ανάγκης. Πρόκειται για ένα έργο που διευρύνει την εγκατεστημένη βάση μας σε Disaster Recovery υποδομές κι ευχαριστούμε την Praktiker Hellas για την εμπιστοσύνη της».

 • 6
  ΦΕΒ
  Νέος B2B Κατάλογος Προϊόντων


  ΝΕΟΣ B2B ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

  Η Praktiker Hellas, με στόχο να καλύψει στο μέγιστο βαθμό κάθε σύγχρονη επαγγελματική ανάγκη, δημιούργησε την B2B υπηρεσία Praktiker Business, που υποστηρίζεται από εξειδικευμένο τμήμα εξυπηρέτησης το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά σε επιχειρήσεις, λαμβάνοντας υπόψη τα ειδικά χαρακτηριστικά και τις απαιτήσεις τους. Πρόσφατα μάλιστα δημιουργήθηκε ένας κατάλογος περισσότερων από 80 σελίδων, με 1.300 κωδικούς από διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων, αντιπροσωπευτικών της μεγάλης γκάμας >45.000 που είναι στη διάθεση των επιχειρήσεων.
  Οι προσωποποιημένες παροχές Praktiker Business, ανταποκρίνονται στις διαφορετικές απαιτήσεις των επιχειρήσεων όλων των κλάδων και ειδικά αυτών που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό. Συγκεκριμένα, το 50% του κύκλου εργασιών της υπηρεσίας αφορά σήμερα τον κλάδο HO.RE.CA., έναν από τους πιο σημαντικούς και ενεργούς κλάδους στη χώρα μας. Στο πλαίσιο της δραστηριότητάς της, η ομάδα Praktiker Business αναζητεί και συνεργάζεται στενά με νέους προμηθευτές, εμπλουτίζοντας σταθερά την προσφερόμενη γκάμα, με σκοπό να ανταποκρίνεται σε κάθε ξεχωριστή ανάγκη. 

  Η ομάδα Praktiker Business αποτελείται από 8 έμπειρα στελέχη, στη διάθεση κάθε επιχείρησης 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, παρέχοντας χρήσιμες ιδέες, προτάσεις και συμβουλές εξυπηρέτησης. Η συγκεκριμένη ομάδα, στο πλαίσιο της διαρκούς εκπαίδευσής της σε θέματα πωλήσεων και προϊόντων, ενημερώνεται συστηματικά για τις σύγχρονες τάσεις στο χώρο, προσφέροντας ολοένα και πιο αναβαθμισμένες λύσεις και προτάσεις που καλύπτουν κάθε ανάγκη. Οι σύμβουλοί της δημιουργούν ουσιαστικές σχέσεις εμπιστοσύνης με κάθε επιχείρηση, μέσα από μια σειρά μοναδικών προνομίων: 
  • Πανελλαδικό δίκτυο καταστημάτων
  • Άμεση & προσωποποιημένη εξυπηρέτηση με αφοσιωμένους σε κάθε επιχείρηση συνεργάτες
  • Περισσότερα από 45.000 ετοιμοπαράδοτα προϊόντα και δυνατότητα ειδικών παραγγελιών
  • Προσαρμοσμένες τιμές σε όλη τη γκάμα προϊόντων και ανταγωνιστικούς όρους συνεργασίας
  • Διαρκή ετοιμότητα και ανεύρεση λύσεων, ακόμα και στα πιο απαιτητικά ζητούμενα  
  • Αναλυτική ενημέρωση και δυνατότητα σύγκρισης προϊόντων
  • Άμεση πληροφόρηση αποθεμάτων
  Δηλώνετε το ενδιαφέρον σας συμπληρώνοντας μια απλή ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας, και επικοινωνεί μαζί σας o «προσωπικός σας σύμβουλος», για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα επόμενα βήματα της συνεργασίας.

  Με την υπηρεσία Praktiker Business αποδεικνύεται στην πράξη ότι τα Praktiker είναι πολλά περισσότερα από ένα κατάστημα. 

  Διερευνήστε σήμερα την ποικιλία επαγγελματικών προτάσεων και λύσεων στο νέο κατάλογο και επικοινωνήστε με το τμήμα Praktiker Business για την εξατομικευμένη εξυπηρέτησης της δικής σας επιχείρησης.

Κάντε τις πληρωμές σας με:
VISA MasterCard DINNERS Maestro Bank Upon delivery Iris
Ασφαλείς αγορές με:
Visa MasterCard

Best Workplaces
Best Workplaces Europe
superbrand

Επίλεξε κατάστημα παραλαβής:

ή επίλεξε ένα κατάστημα εξυπηρέτησης: