Προϊόντα Υπηρεσίες
210 99 40 000 Δωρεάν μεταφορά για αγορές άνω των 449€ Έως 60 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα €πιστροφή Eurobank

Προστασία περιβάλλοντος

Μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε στην προστασία του περιβάλλοντος…δείτε πως!


Ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών

Συμμετέχετε και εσείς στην ανακύκλωση των ηλεκτρικών συσκευών σας. Η Praktiker προσφέρει σε όλα τα καταστήματά της ειδικούς κάδους στους οποίους μπορείτε να πετάξετε τις ηλεκτρικές συσκευές σας, βοηθώντας στην εξοικονόμηση ενέργειας και φυσικών πόρων για ένα πιο πράσινο πλανήτη!


Ανακύκλωση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών εργαλείων

Η συμβολή σας στην ανακύκλωση και την επίτευξη των περιβαλλοντικών στόχων είναι καθοριστική! Σε όλο το δίκτυο των καταστημάτων μας διαθέτουμε τα κατάλληλα μέσα συλλογής, όπως κάδους και container για την προσωρινή αποθήκευση εργαλείων μικρού και μεγάλου όγκου αντίστοιχα, ενισχύοντας την κοινωνική συνείδηση για ένα βιώσιμο περιβάλλον. Στην περίπτωση όπου το ηλεκτρικό ή ηλεκτρονικό σας εργαλείο διαθέτει μπαταρία που μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί, απορρίπτετε την μπαταρία του στους ειδικούς Κάδους Ανακύκλωσης Μπαταριών.


Ανακύκλωση μπαταριών

Συμβάλετε και εσείς ενεργά στο ειδικό Πρόγραμμα Ανακύκλωσης Μπαταριών. Οι ειδικοί Κάδοι Ανακύκλωσης Μπαταριών που βρίσκονται σε όλα τα καταστήματα PRAKTIKER, σας προσφέρουν τη δυνατότητα να απαλλαγείτε από τις τελειωμένες μπαταρίες που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία και το περιβάλλον και να προστατέψετε ότι πολυτιμότερο: την ίδια τη ζωή!


Ανακύκλωση λαμπτήρων

Συνεισφέρετε σημαντικά στην Ανακύκλωση λαμπτήρων προσκομίζοντας όλους τους παλιούς σας ακέραιους λαμπτήρες εκκένωσης αερίων (όχι τους λαμπτήρες πυρακτώσεως & αλογόνου). Απλά, τους τοποθετείτε προσεκτικά, χωρίς τη συσκευασία τους, στους ειδικούς κάδους που παρέχονται στα καταστήματα Praktiker, και όχι σε κοινούς κάδους απορριμμάτων.

Κάντε τις πληρωμές σας με:
VISA MasterCard DINNERS Maestro Bank Upon delivery Iris
Ασφαλείς αγορές με:
Visa MasterCard

superbrand Green Brand Awards 2023
Επίλεξε κατάστημα παραλαβής
ή επίλεξε ένα κατάστημα εξυπηρέτησης: