Τα μονοπάτια της αλλαγής
Η Νταϊάνα και ο Χριστόφορος είναι ένα κλασικό ζευγάρι δισεκατομμυριούχων, που η ζωή τους δεν διαφέρει σε τίποτα από τη ζωή εκατοντάδων άλλων δισεκατομμυριούχων που ζουν ανάμεσά μας. Ξαφνικά όμως, όλα αλλάζουν στην καθημερινότητά τους. Το σπίτι τους δεν είναι πια όπως ήταν. Υπεύθυνα για την εκπληκτική αυτή αλλαγή… είναι τα Praktiker! Το ζευγάρι όμως, δυσκολεύεται να πιστέψει ότι κι όμως, τα Praktiker έχουν φέρει τα πάνω-κάτω κι έτσι… όλα ανατρέπονται!

Επεισόδιο 4: Το κρεβάτι της... ανανέωσης

Ένα σοβαρό αεροπορικό ατύχημα καθηλώνει τον Χριστόφορο στο κρεβάτι και η Νταϊάνα τρομάζει να τον αναγνωρίσει! Δεν είναι όμως μόνο ο Χριστόφορος που δεν αναγνωρίζει...

Play episode 04

Επεισόδιο 3: Το Σαλόνι των ανατροπών

Ο Χριστόφορος ανακαλύπτει μέσα στο ίδιο του το σαλόνι ότι η Νταϊάνα διεκδικεί τον Όμιλο επιχειρήσεών του. Το μεγαλύτερο σοκ όμως, το παθαίνει με μία άλλη ανακάλυψη...

Play episode 03

Επεισόδιο 2: Μπάνιο από διαμάντια

Η Νταϊάνα και ο Χριστόφορος συμπληρώνουν δέκα χρόνια γάμου. Και όπως πάντα, ο Χριστόφορος το ξέχασε. Η Νταϊάνα όμως το θυμάται… και ετοιμάζει στον Χριστόφορο μια έκπληξη που θα του μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη!

Play episode 02

Επεισόδιο 1: Ο κήπος της αμαρτίας

Ο Χριστόφορος ανακαλύπτει την παράνομη σχέση της Νταϊάνας. Εκείνη όμως… θα ανακαλύψει κάτι άλλο, ακόμα πιο σημαντικό. Μετά από αυτή την ηλιόλουστη μέρα δίπλα στην πισίνα… όλα θα ανατραπούν σε αυτόν τον κήπο!

Play episode 01
Για τον Facebook διαγωνισμό «ΣΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ» ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις
ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΑΣ ΜΕ:
VISA MasterCard DINNERS Maestro American Express Bank Upon delivery Iris
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕ:
Visa MasterCard