Πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή της Eurobank - Αφυγραντήρες

21/11/2022

Πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή της Eurobank - Αφυγραντήρες

 

Όροι & Προϋποθέσεις:
1. Η ενέργεια 20% €πιστροφή ισχύει αποκλειστικά για αγορές αφυγραντήρων που θα πραγματοποιηθούν στα φυσικά καταστήματα Praktiker, στο online κατάστημα www.praktiker.gr ή τηλεφωνικά, στον τηλεφωνικό αριθμό 2109940000, κατά το χρονικό διάστημα από 21/11/2022 έως και 30/11/2022 ή έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με χρήση πιστωτικών και χρεωστικών καρτών Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης κατόχων καρτών Eurobank €πιστροφή (εφεξής «το Πρόγραμμα») (εφεξής «η Ενέργεια»).
2. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να πραγματοποιηθεί η παραγγελία και η πληρωμή των προϊόντων από 21/11 έως και 30/11/2022, με τη χρήση πιστωτικών & χρεωστικών καρτών Eurobank που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.
3. Στις αγορές σας επί της αξίας αγοράς αφυγραντήρων είτε από τα φυσικά καταστήματα Praktiker είτε από το online κατάστημα www.praktiker.gr ή τηλεφωνικά, στον τηλεφωνικό αριθμό 2109940000, κατά το χρονικό διάστημα ισχύος της παρούσας ενέργειας με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα €πιστροφή κερδίζετε 1% €πιστροφή. Tα επιπλέον ευρώ €πιστροφή που κερδίζετε και που αντιστοιχούν στο 19%, θα πιστωθούν σε κάρτα σας που συμμετέχει στο πρόγραμμα €πιστροφή μέχρι και τις 15.01.2023.
4. Η ενέργεια 20% €πιστροφή δεν ισχύει:
• όταν η χρέωση γίνεται μερικά ή σε περισσότερες από μία κάρτες Eurobank, δηλαδή αν το συνολικό ποσό του προϊόντος δεν εξοφληθεί εξ’ ολοκλήρου με μία κάρτα Eurobank,
• όταν πραγματοποιείται παράλληλα με την αγορά αφυγραντήρα και εξαργύρωση των διαθέσιμων ευρώ €πιστροφή,
• σε συνδυασμό με τη χρήση εκπτωτικών καρτών/κουπονιών ή οποιασδήποτε άλλης έκπτωσης,
• για αγορές χονδρικής που πραγματοποιούνται με μειωμένο ή μηδενικό Φ.Π.Α., • για αγορές μέσω paypal, με δόσεις μέσω του προγράμματος δόσεων “ Δ-ΟΣΗ ΘΕΛΕΙΣ”, με χρήση της υπηρεσίας IRIS ή αντικαταβολής με μετρητά.
6. Τα ευρώ €πιστροφή που κερδίζετε στο πλαίσιο της Ενέργειας αντιστοιχούν στο 20% επί της αξίας αγοράς αφυγραντήρων, σύμφωνα με τα ανωτέρω ειδικότερα προβλεπόμενα, και μπορείτε να τα εξαργυρώσετε σε επόμενες αγορές σας σε οποιαδήποτε συνεργαζόμενη με το πρόγραμμα επιβράβευσης κατόχων καρτών Eurobank €πιστροφή επιχείρηση χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε κάρτα σας Eurobank συμμετέχει στο Πρόγραμμα.
7. Στις υπόλοιπες αγορές σας στα καταστήματα Praktiker, στο www.praktiker.gr και τηλεφωνικά στον τηλεφωνικό αριθμό 2109940000 με κάρτες Eurobank, που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, κερδίζετε 1% €πιστροφή.

Επιστροφή στη λίστα
Κάντε τις πληρωμές σας με:
VISA MasterCard DINNERS Maestro Bank Upon delivery Iris
Ασφαλείς αγορές με:
Visa MasterCard

Best Workplaces
Best Workplaces Europe
superbrand

Επίλεξε κατάστημα παραλαβής:

ή επίλεξε ένα κατάστημα εξυπηρέτησης: