4 Χρόνια Εγγύηση σε όλα τα Συστήματα Σιδερώματος

03/08/2023

Η Braun προσφέρει 2 επιπλέον χρόνια εγγύησης, σε όλα τα Συστήματα Σιδερώματος.

Για να επωφεληθείτε από την παροχή επέκτασης εγγύησης από 2 σε 4 χρόνια θα πρέπει να πληροίτε τους παρακάτω όρους:

Nα έχετε αγοράσει ένα σύστημα σιδερώματος Braun από τα επίσημα συνεργαζόμενα καταστήματα ή sites ανά την Ελλάδα, της εταιρείας De’Longhi Kenwood Hellas. Η απόδειξη θα σας ζητηθεί σε περίπτωση επικοινωνίας με το service. Το service διατηρεί το δικαίωμα να ελέγξει εάν η αγορά έχει γίνει από επίσημο συνεργαζόμενο κατάστημα.

Να έχετε κάνει την αγορά σας μέσα στο χρονικό διάστημα που ορίζει η ενέργεια δηλαδή από 01/07/2023 έως 31/12/2023.

Να έχετε την απόδειξη αγοράς. Προσοχή: κατά την επικοινωνία σας με το service σε περίπτωση βλάβης θα σας ζητηθεί η αντίστοιχη απόδειξη αγοράς και θα τηρηθούν όσα ορίζει και το κείμενο της 2ετούς εγγύησης.

Να έχετε κάνει εγγραφή στη φόρμα που υποδεικνύεται στη σελίδα μας.
https://www.braunhousehold.com/el-gr/register

Να κάνετε χρήση της επέκτασης σε περιπτώσεις βλαβών όπως ακριβώς ορίζει και το κείμενο της διετούς εγγύησης που περιλαμβάνεται μέσα στη συσκευασία της συσκευής:

 

Εγγύηση 
Σας ευχαριστούμε για την αγορά και την εμπιστοσύνη στο σήμα μας. Το παρόν προϊόν καλύπτεται από εγγύηση που συμμορφώνεται με κάθε νομοθεσία αναφορικά με την εγγύηση καταναλωτικών αγαθών και δικαιωμάτων των καταναλωτών εν ισχύ στη χώρα αγοράς του προϊόντος. Εάν το προϊόν σας δεν συμμορφώνεται με την περιγραφή πώλησης, εάν παρουσιάζει ελαττώματα ή δυσλειτουργίες, δεν είναι κατάλληλο για το σκοπό για τον οποίο προορίζεται ή δεν έχει τα χαρακτηριστικά ή τις επιδόσεις που αναφέρονται ή που είναι εύλογα αναμενόμενες, μπορείτε (i) να απευθύνεστε στο σημείο πώλησης του προϊόντος ή (ii) να επικοινωνήσετε απευθείας με την Εξυπηρέτηση Πελατών που είναι αρμόδια για τους τρόπους που αναφέρονται στο παρόν φυλλάδιο ή εναλλακτικά (iii) να παραδώσετε το προϊόν στο εξουσιοδοτημένο Κέντρο Τεχνικής Υποστήριξης. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εξουσιοδοτημένα Κέντρα Τεχνικής Υποστήριξης στην ιστοσελίδα www.braunhousehold.com/el-gr, ή στην ειδική ιστοσελίδα της χώρας κατοικίας σας, ώστε να μπορέσετε να βρείτε το πλησιέστερο κέντρο. Με εκτίμηση, Η ομάδα εξυπηρέτησης μετά την πώληση των οικιακών συσκευών Braun


Η εγγύηση δεν εφαρμόζεται σε περιπτώσεις κακής χρήσης και που έχουν γίνει με υπαιτιότητα του χρήστη π.χ. αμέλεια αφαλάτωσης.

Επιστροφή στη λίστα
Κάντε τις πληρωμές σας με:
VISA MasterCard DINNERS Maestro Bank Upon delivery Iris
Ασφαλείς αγορές με:
Visa MasterCard

Best Workplaces
Best Workplaces Europe
superbrand Green Brand Awards 2023
Επίλεξε κατάστημα παραλαβής
ή επίλεξε ένα κατάστημα εξυπηρέτησης: