Πάγκοι Εργασίας

Για άνετη & εργονομική εργασία. Υπάρχουν σε διάφορα μεγέθη και αποτελούνται από μία επιφάνεια εργασίας υψηλής αντοχής & αποθηκευτικούς χώρους. Ακόμα, έχουν βάση εργαλείων & μέγγενη για τη συγκράτηση των υπό κατεργασία υλικών.

Δισκοπρίονο

Ιδανικό για την κοπή ξύλου. Θεωρείται ο βασιλιάς των εργαλείων κοπής, εφόσον σε βοηθά να κάνεις οριζόντιες (κατά μήκος) κοπές, κάθετες κοπές, πλαγιοκοπές και λοξοτομές. Υπάρχουν ηλεκτρικά δισκοπρίονα και δισκοπρίονα μπαταρίας. Είτε είναι φορητά είτε στερεώνονται σε κάποιο είδος τραπεζιού.

Φαλτσοπρίονο

Προσφέρει γρήγορες, εύκολες και ασφαλείς κοπές. Είναι καλή επιλογή για κοπές σε ξύλο, ενώ ορισμένα φαλτσοπρίονα, με την επιλογή του κατάλληλου δίσκου, μπορούν να επιτύχουν κοπές και σε αλουμίνιο.

Tip: Εάν επιλέξεις φαλτσοπρίονο διπλής εργασίας, μπορείς να το μετατρέψεις σε πριόνι πάγκου και να κάνεις έτσι και διαμήκους κοπές.

Ηλεκτροκόλληση

Κατάλληλη συσκευή για τη μόνιμη συγκόλληση μεταλλικών κομματιών. Ενδείκνυται για την ένωση όμοιων υλικών και για κολλήσεις μικρής έκτασης.

Σκούπα πολλαπλών εφαρμογών

Ιδανική για καθαρισμό υγρών και στερεών υλικών. Μπορεί να συνδεθεί απευθείας με ηλεκτρικά εργαλεία, που παράγουν σκόνη, όπως τα τριβεία, και έτσι απορροφά αποτελεσματικότερα. Διαθέτει και λειτουργία φυσητήρα.

Tip: Προτίμησε σκούπα που σου δίνει τη δυνατότητα συλλογής και υγρών.

Aεροσυμπιεστές

Ο αεροσυμπιεστής ή κομπρεσέρ αέρος είναι μηχανική συσκευή που με τη χρήση κοχλία ή εμβόλων, αυξάνει την πίεση και πυκνότητα σε ένα αέριο και το αποθηκεύει σε μια δεξαμενή, έτσι ώστε να το τροφοδοτήσει με πίεση.

Πλυστικά

Ιδανικά για καθάρισμα εξωτερικού χώρου (έπιπλα κήπου, πλάκες, προσόψεις, αυτοκίνητα κλπ). Με ένα σετ υδραμμοβολής αφαιρείς σκουριά, παλιά χρώματα και επίμονους ρύπους. Με ένα σετ απόφραξης αφαιρείς βουλωμένες σωληνώσεις, αποχετεύσεις, υδρορροές - ακόμη και τουαλέτες.Ό,τι και να έχεις στο νου σου, μπορείς να το κατασκευάσεις. Διάλεξε ανάμεσα σε πάγκους εργασίας, φαλτσοπρίονα, δισκοπρίονα, ηλεκτροκόλληση και αεροσυμπιεστές, πλυστικά και σκούπες πολλαπλών εφαρμογών για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει.

Δες εδώ