Η σύγχρονη ελληνική βεράντα είναι μοντέρνα, με πολλά μεσογειακά φυτά, γεμάτη άρωμα και χρώμα. Συνδυάζει το ξύλο με το πράσινο και έτσι κάνει πιο όμορφο και ζεστό το χώρο.
Έχει δέντρα, θάμνους, αναρριχώμενα και αρωματικά...δηλαδή φυτά για όλα τα γούστα και για κάθε ελληνικό σπίτι!

Γιάννης Παναγιωτόπουλος, Σωτήρης Βρεττός, Μάκης Τσόκας

Ενδεικτικά προϊόντα & φυτά:

  • Περίφραξη από ξύλινο πηχάκι, ξύλινα πλακίδια, καφασωτά, συνθετικός χλοοτάπητας, γλάστρες Lechuza.
  • Ελιά, φωτίνια, βιβούρνο λουσίντουμ, τούγια, ελαίαγνος, ρυγχόσπερμο, πυξάρι, ρίγανη, λεβάντα, δενδρολίβανο, βασιλικός, πετούνια, κατηφές.

Γιάννης Παναγιωτόπουλος

Ο Γιάννης μεγάλωσε στην Πάτρα και σπούδασε στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Η καλλιτεχνική του φύση, αλλά και η μεγάλη του όρεξη για δημιουργία τον έκαναν να απορρίψει πολλούς κλασικούς τομείς της γεωπονίας και να ασχοληθεί με το αρχιτεκτονικό κομμάτι της επιστήμης αυτής.

 

Σωτήρης Βρεττός

Ο Σωτήρης μεγάλωσε στη Θήβα, όπου από μικρός βοηθούσε τον πατέρα του στα κτήματα και ονειρευόταν να γίνει «γιατρός των λουλουδιών». Σπούδασε στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών όπου ανακάλυψε ότι η αρχιτεκτονική κήπων είναι η ζωή του. Με την ολοκλήρωση των σπουδών του ιδρύει τη δική του εταιρεία σχεδίασης και κατασκευής εξωτερικών χωρών την οποία διατηρεί μέχρι σήμερα.

 

Μάκης Τσόκας

Ο Μάκης γεννήθηκε στην Ηλιούπολη. Σπούδασε στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και πραγματοποίησε την πρακτική του άσκηση στο Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο, με αντικείμενο την έρευνα για διάγνωση ασθενειών, ζωικών εχθρών και ζιζανίων των φυτών κι επειδή η εκπαίδευση δε σταματά ποτέ, συνεχίζει με Μεταπτυχιακό στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο με θέμα το περιβάλλον.