Έξυπνος φωτισμός: μία έξυπνη επιλογή!

Έξυπνος φωτισμός: μία έξυπνη επιλογή!

Το έξυπνο φως αφορά πολλά περισσότερα από τον απλό φωτισμό του σπιτιού σου! Μπορεί να μεταμορφώσει την καθημερινότητά σου, να ενισχύσει την ατμόσφαιρα κάθε δωματίου, να απογειώσει τη διακόσμηση και να σε κάνει να να νιώθεις πιο άνετα και οικεία στο σπίτι σου.

Ψυχαγωγία στο σπίτι στο επόμενο Level

Συγχρόνισε τα φώτα με τη μουσική, τις ταινίες και τα games και ζήσε μία συναρπαστική εμπειρία διασκέδασης στο σπίτι.

Νιώσε μεγαλύτερη ασφάλεια

Αξιοποίησε λειτουργίες ελέγχου όταν φεύγεις από το σπίτι και αυτόματες ρυθμίσεις για να σε κάνουν να νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια, ακόμα κι όταν δεν είσαι εκεί.

Απόλαυσε την απόλυτη εμπειρία ύπνου

Χρησιμοποίησε ρυθμίσεις φωτισμού για να σε βοηθήσουν να ξυπνήσεις με την αίσθηση ανατολής του ήλιου αλλά και να κοιμηθείς πιο ήρεμα και εύκολα τη νύχτα.

Έξυπνα φώτα στα μέτρα σου

Philips Hue

Οι έξυπνοι λαμπτήρες Philips Hue σου προσφέρουν τον απόλυτο έλεγχο του φωτισμού του σπιτιού σου, είτε μέσω Bluetooth ή μέσω της γέφυρας Hue Bridge. Επίλεξε τον φωτισμό που σου ταιριάζει από το βασικό λευκό έως τον χρωματιστό φωτισμό LED και βίωσε μία εξατομικευμένη εμπειρία. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αποφασίσεις σε τι mood είσαι!

Wiz

Οι έξυπνοι λαμπτήρες WiZ είναι η τέλεια λύση αν θέλεις να φτιάξεις ένα οικοσύστημα φωτισμού που συνδέεται με WiFi. Σου προσφέρει απόλυτη άνεση, ευελιξία και ευκολία, ρυθμίζοντάς τους (με την κατάλληλη εφαρμογή που θα κατεβάσεις στο κινητό σου) ώστε να ανάβουν ή να σβήνουν τις ώρες που θέλεις.

Επίλεξε τον φωτισμό που ταιριάζει απόλυτα όχι μόνο με το σπίτι σου, αλλά και με την προσωπικότητά σου και ζήσε μία συναρπαστική καθημερινότητα!

 
ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΑΣ ΜΕ:
VISA MasterCard DINNERS Maestro American Express Bank Upon delivery Iris
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕ:
Visa MasterCard

Best Workplaces
Best Workplaces Europe
superbrand

ή επίλεξε ένα κατάστημα εξυπηρέτησης