Ένα οργανωμένο και δημιουργικά διακοσμημένο γραφείο, είναι το απόλυτο σημείο για τις ώρες διαβάσματος μετά το σχολείο ή τη σχολή. Τι χρειάζεται όμως; Φαντασία και φρέσκιες ιδέες! Επιλέξτε λειτουργικούς αποθηκευτικούς χώρους για να τακτοποιηθούν σωστά βιβλία και σημειώσεις και δώστε χρώμα με όμορφα διακοσμητικά και γραφική ύλη.

Ας δούμε προτάσεις διακόσμησης του γραφείου για να γίνει το διάβασμα πιο ευχάριστο από ποτέ!

Φτιάξτε τον καμβά που θα οργανώσει τις υποχρεώσεις σας και θα διακοσμήσει το γραφείο σας βήμα-βήμα:

Βάψτε σε σκούρο χρώμα το τοιχίο πίσω από την κατασκευή για πιο έντονο και ζωντανό εφέ!

Προμηθευτείτε φύλλα OSB σε φάρδος σχεδόν μιάμιση φορά μεγαλύτερο από αυτό του γραφείου που θα χρησιμοποιήσετε και «δέστε» τα μεταξύ τους με λεπτά οριζόντια καδρόνια.

Στηρίξτε καλά με βίδες το OSB στο βαμμένο τοιχίο και τοποθετήστε μπροστά το νέο σας γραφείο!

Ο καμβάς για τις δημιουργίες σας είναι έτοιμος!

Τοποθετήστε πάνω του με καρφάκια ή πινέζες, κάδρα, το ημερολόγιο σας, φωτογραφίες με φίλους από τις καλοκαιρινές διακοπές, το εισιτήριο από εκείνη την υπέροχη ταινία που είδατε πρόσφατα ή ακόμα και τα εργαλεία των σπουδών ή της καλλιτεχνικής σας ενασχόλησης (μέτρο, χάρακες, ψαλίδια κλπ).

Προσθέστε διακοσμητικά στοιχεία σε έντονα χρώματα (κόκκινο κάδο, μπλε βάζα, μεγάλα κάδρα) για να κάνετε την κατασκευή σας πιο ενδιαφέρουσα!

Μπορείτε εύκολα και οποιαδήποτε στιγμή να αλλάζετε διάθεση και αφίσες στο νέο σας καμβά ΟSB χωρίς να μένουν σημάδια από πρόκες και πινέζες!

Απολαύστε τη νέα σας δημιουργία και γεμίστε την αναμνήσεις από τη νέα σας σχολική χρονιά!


Τα προϊόντα της παραπάνω σύνθεσης: