Υπνοδωμάτιο σημαίνει χαλάρωση, αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Γνωρίζατε, όμως ότι το ρομαντικό στιλ, μπορεί να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την αίσθηση ηρεμίας και ξεκούρασης; Αποχρώσεις του ροζ συνδυάζονται όμορφα με γήινους τόνους και δημιουργούν αρμονικό και ήρεμο αποτέλεσμα. Αφράτα μαξιλάρια και πλούσια σεντόνια και σκεπάσματα, έχουν τον κύριο λόγο για άνετο ύπνο.

Ας δούμε πώς θα μετατρέψουμε το υπνοδωμάτιο στον χώρο που θα μας ξεκουράζει και θα μας γεμίζει ενέργεια... ρομαντικά!

Δημιουργήστε αίσθηση πολυτέλειας και ρομαντισμού στον τοίχο πίσω από το κρεβάτι βήμα-βήμα:

Κεντράρετε το κεφαλάρι του νέου σας κρεβατιού στο τοιχίο που επιθυμείτε να δημιουργήσετε την κατασκευή! Προτιμήστε υφασμάτινο κεφαλάρι για πιο cozy διάθεση.

Βάψτε το σύνολο του τοιχίου στην απόχρωση της επιλογής σας. Προτείνουμε παλ αποχρώσεις σε σατινέ υφή.

Χαράξτε τα «παράθυρα» μέσα στα οποία θα τοποθετήσετε την ταπετσαρία σας τα οποία και θα καδράρουν το κεφαλάρι και τα κομοδίνα σας!

Τοποθετήστε προσεκτικά μέσα στα «παράθυρα» την ταπετσαρία που επιλέξατε. Μια ήπιων τόνων φλοράλ ταπετσαρία θα δώσει το ύφος του ρομαντισμού χωρίς να κουράσει.

Αφού στεγνώσει καλά η ταπετσαρία σας προμηθευτείτε και τοποθετήστε με ειδική κόλλα αφρολέξ πιχάκια που θα έχετε ήδη βάψει στο ίδιο χρώμα με τον τοίχο!

Κουμπώστε κεφαλάρι και κομοδίνα! Αντί για τα συμβατικά επιτραπέζια φωτιστικά προτιμήστε να κρεμάσετε από την οροφή σας κρυστάλλινα φωτιστικά για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Μην ξεχάσετε τα κουβερλί, τις μαλακές βαμβακερές κουβέρτες και τα πολλά μαξιλάρια σε διάφορα σχήματα και μοτίβα - αλλά σε συγγενείς αποχρώσεις - για να ολοκληρωθεί το ρομαντικό ύφος του χώρου.

Το νέο σας υπνοδωμάτιο είναι έτοιμο! Όνειρα γλυκά!


Τα προϊόντα της παραπάνω σύνθεσης: