Ονειρεύεστε ένα σαλόνι που να σας ταξιδεύει; Γήινες αποχρώσεις στα έπιπλα και ξεκάθαρες γραμμές, δένουν αρμονικά με φυτά και πράσινα αξεσουάρ, δημιουργώντας τον αέρα απόδρασης που αναζητούν τα… ανήσυχα πνεύματα!

Για να δημιουργήσετε το ιδανικό σαλόνι για ταξιδιώτες, αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη!

Φτιάξτε έναν ξύλινο τοίχο με αέρα εξοχής βήμα-βήμα:

Προμηθευτείτε απλές άβαφες τάβλες ραμποτέ και κόψτε τες στο επιθυμητό ύψος ανάλογα με του ύψος του σαλονιού σας! Η κατασκευή σας μπορεί να φτάνει μέχρι το ταβάνι ή να είναι και πιο κοντή λειτουργώντας σαν παραβάν!

Τοποθετήστε τις τάβλες κάθετες στο δάπεδο τη μία δίπλα στην άλλη χωρίς κενά μεταξύ τους.

Καρφώστε 2 με 3 απλά καδρόνια οριζόντια πάνω στις κάθετες τάβλες για να τις «δέσετε» μεταξύ τους.

Σηκώστε με προσοχή τις τάβλες και βιδώστε τες με γωνίες στο πάτωμα και στον τοίχο με τα καδρόνια στήριξης στην πίσω πλευρά! Αν επιθυμείτε, στο κενό που δημιουργείται μεταξύ τοίχου και κατασκευής εξαιτίας των καδρονιών στήριξης μπορείτε να τοποθετήσετε λεντοταινία σε θερμό χρώμα για πιο εντυπωσιακό εφέ!

Βάψτε το νέο σας ξύλινο τοιχίο με ειδικό ξυλόχρωμα, ώστε να φαίνονται τα νερά της ξυλείας και μετά τη βαφή! Προτείνουμε μια λαδί ματ απόχρωση που παραπέμπει σε γαλλική αγροικία και ξεκουράζει!

Καρφώστε στο νέο σας τοιχίο κάδρα με γκραβούρες που απεικονίζουν ζώα του δάσους ή φυτά και βότανα.

Ψάθινα κασπώ με βότανα και φυτά θα ζωντανέψουν τον χώρο σας και θα φέρουν την εξοχή στο σαλόνι σας.

Μην ξεχάσετε να στρώσετε ένα ρατάν χαλί με πολλές μαξιλάρες πάνω του στο χρώμα του τοιχίου σας. Μάλλινα ριχτάρια και ξύλινα διακοσμητικά σε παλ αποχρώσεις θα ολοκληρώσουν την ανάλαφρη διάθεση στο νέο σας σαλόνι και θα το κάνουν πιο φιλόξενο!


Τα προϊόντα της παραπάνω σύνθεσης:

Γωνιακός καναπές ΜΟΤΙΟΝ
Δείτε περισσότερους καναπέδες

Σετ ριχτάρια 2 τεμ. OLGA
Δείτε περισσότερα ριχτάρια