Ρομαντισμός. Μία έμφυτη οπτική σκοπιά στα πράγματα, όπου όλα μπορούν να είναι όμορφα και ερωτικά, αρκεί να διαθέτουν τον κατάλληλο φωτισμό, την κατάλληλη αισθητική και το κατάλληλο χρώμα!

Συγκεντρώσαμε λοιπόν τις καλύτερες προτάσεις για να «μεταμορφώσεις» το χώρο σου σε αυτό ακριβώς που σε εκφράζει. Ο ρομαντισμός άλλωστε σημαίνει έκφραση των συναισθημάτων και αυτό ακριβώς είναι που θες να κάνεις το φοιτητικό σου σπίτι να αποπνέει.

Μπορείς να το καταφέρεις πανεύκολα ακολουθώντας τα εξής tips:

Παστέλ Χρώματα

Τα παστέλ χρώματα στη διακόσμηση του χώρου σου μπορούν να αποδώσουν ιδανικά τη συγκεκριμένη διάθεση. Για την ακρίβεια ιδανικές αποχρώσεις είναι το μπεζ, το βεραμάν, το λιλά, το σομόν, το baby pink, το powder pink, το baby blue, το σιελ, το lime και γενικώς όλες οι αποχρώσεις σε απαλούς τόνους. Μπορείς είτε να επιλέξεις να βάψεις τους τοίχους σου σε τέτοια χρώματα, είτε να τα ενσωματώσεις ως επιλογές χρωμάτων στα βασικά στοιχεία της διακόσμησής σου, επιλέγοντας χρηστικά αντικείμενα και διακοσμητικά σε αυτά τα χρώματα όπως π.χ σε μαξιλάρια, σε κορνίζες, σε κεριά, σε κουρτίνες, σε χαλιά, σε κουβερλί, σε ριχτάρια, σε τραπεζομάντηλα, κλπ.