Σήτα, ο ισχυρότερος αντίπαλος των κουνουπιών!

Σήτα, ο ισχυρότερος αντίπαλος των κουνουπιών!

Το καλοκαίρι έφτασε και μαζί του έφερε τις ηλιόλουστες μέρες, τις βουτιές στη θάλασσα, τα πεντανόστιμα παγωτά και… τα κουνούπια! Δεν αντέχεις να ακούς το συνεχόμενο ζζζζζ όταν κοιμάσαι και να γεμίζεις μικρά αλλά ενοχλητικά τσιμπηματάκια; Τότε ήρθε η στιγμή να πάρεις τα μέτρα σου!

Η πιο απλή άμυνα ενάντια στην επίθεση των κουνουπιών, είναι οι σήτες! Γνώρισε τις κατηγορίες τους και βρες το είδος που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες.

Σταθερές σήτες σε πλαίσιο

Σταθερές σήτες σε πλαίσιο

Τα πλαίσια για σήτες κατασκευάζονται από ελαφρά και πολύ γερά προφίλ αλουμινίου. Διατίθενται σαν κατασκευαστικά σετ σε διάφορα μεγέθη αλλά και κατόπιν παραγγελίας στις διαστάσεις του παραθύρου σου. Τα προφίλ κόβονται εύκολα με το σιδηροπρίονο, ώστε να προσαρμοστούν στις διαστάσεις του ανοίγματος και συναρμολογούνται με γωνιακούς συνδετήρες και με το πλέγμα από fiberglass τεντωμένο ανάμεσά τους. Το σύστημα αυτό επιτρέπει διάφορους τρόπους τοποθέτησης: μπορείς να εγκαταστήσεις μόνιμα το πλαίσιο με τη σήτα, να το τοποθετήσεις σαν ανεξάρτητο αφαιρούμενο φύλλο ή και να το κάνεις να ανοιγοκλείνει κανονικά με μεντεσέδες.

Σήτες κάθετης κίνησης

Σταθερές σήτες σε πλαίσιο

Οι σήτες κάθετης κίνησης κατασκευάζονται κατά παραγγελία στα μέτρα του παραθύρου σου αλλά διατίθενται και σε κιτ έτοιμων διαστάσεων. Το πλέγμα τυλίγεται σε ρολό μέσα σε λεπτή κασέτα και με τη βοήθεια μηχανισμού επιτρέπει το ομαλό άνοιγμα και κλείσιμο του ρολού. Το μαύρο πλέγμα από fiberglass, με πλαστική επένδυση, κινείται μέσω μιας αλυσίδας κομμένης σε ράγα στο δάπεδο.

Πλισέ σήτες

Πλισέ σήτες

Μπορούν να εγκατασταθούν στην εσοχή του ανοίγματος ή και μπροστά από αυτό. Κινούνται σε ράγες πάνω και κάτω, σε μονή ή διπλή διάταξη.

Δίφυλλες σήτες - ανοιγόμενες/συρόμενες

Δίφυλλες σήτες - ανοιγόμενες/συρόμενες

Αυτά τα θυρόφυλλα για μπαλκόνια και βεράντες κατασκευάζονται από ειδικά διαμορφωμένα αλουμινένια προφίλ και την εγκατάστασή τους αναλαμβάνει κατά κανόνα κάποιος ειδικός. Το πλέγμα από fiberglass είναι σταθερά τεντωμένο και προστατευμένο περιμετρικά, χάρη στην κατάλληλα σχεδιασμένη διατομή των προφίλ, ενώ στο κάτω μέρος υπάρχει και ένα είδος σοβατεπί. Τα πλαίσια μοντάρονται στην εσοχή του τοίχου χωνευτά και μπορούν να αφαιρεθούν σχετικά εύκολα.

Αυτοκόλλητες σήτες

Αυτοκόλλητες σήτες

Τη σήτα με αυτοκόλλητη ταινία μπορείς να την κολλήσεις περιμετρικά στην κάσα του παραθύρου και να στερεώσεις το πλέγμα. Το πολυεστερικό υλικό κόβεται κατά μήκος και κατά πλάτος και προσαρμόζεται στο παράθυρο.

Διάλεξε τον τύπο σήτας που ταιριάζει στο σπίτι σου και προστάτεψε εσένα και τους αγαπημένους σου από τους ανεπιθύμητους επισκέπτες!

 
ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΑΣ ΜΕ:
VISA MasterCard DINNERS Maestro American Express Bank Upon delivery Iris
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕ:
Visa MasterCard

Best Workplaces
Best Workplaces Europe
ΕΕΕΠ