Η Καθαρά Δευτέρα είναι προ των πυλών. Ξεκίνα την προετοιμασία για ένα δημιουργικό τριήμερο με αυτά τα 5 tips!


1. Road Trip

Απόλαυσε τον ανοιχτό δρόμο! Άλλωστε, το τριήμερο προσφέρεται για εξορμήσεις. Πρώτα, όμως, πρέπει να βεβαιωθείς πως το αυτοκίνητό σου είναι έτοιμο για την διαδρομή. Προμηθεύσου με αξεσουάρ άνεσης και προστασίας, εξόπλισέ το με όλα τα απαραίτητα και καλά ταξίδια! Βρες εδώ ό,τι χρειάζεσαι για τον δρόμο.

2. Πικ-νικ στην εξοχή

Καθαρά Δευτέρα χωρίς καθαρό αέρα δεν γίνεται. Στρώσε την κουβέρτα, βγάλε τον ταραμά και απόλαυσε την φύση. Γιατί λίγο πράσινο ανοίγει την όρεξη και σου προσφέρει ένα καταφύγιο γαλήνης.

3. Σαρακοστιανό τραπέζι

Αν δεν το έχεις με τον χαρταετό, μπορείς να στήσεις το τραπέζι στην άνεση του σπιτιού σου. Έτσι, θα απολαύσεις σπιτικές γεύσεις παρέα με τους αγαπημένους σου και θα τους εντυπωσιάσεις με τις μαγειρικές σου ικανότητες.

4. A little adventure

Αν για εσένα η Καθαρά Δευτέρα είναι συνώνυμο της περιπέτειας, ξεκίνα το πετάλι. Άλλωστε, μία βόλτα με το ποδήλατο θα σου αλλάξει την διάθεση και θα σε βοηθήσει να αλλάξεις παραστάσεις.

5. Alone Time

Ας μην ξεχνάμε πως είναι τριήμερο. Αν θέλεις να αποφορτιστείς από την εβδομάδα που πέρασε, δεν χρειάζεσαι πολλά. Δημιούργησε την δική σου cozy γωνία και απόλαυσε τον ζεστό καφέ σου παρέα με το αγαπημένο σου βιβλίο.


Όπως και αν θέλεις να περάσεις την Καθαρά Δευτέρα, φρόντισε να το διασκεδάσεις με την ψυχή σου. Και καλά κούλουμα!