Δώσε το δικό σου Ραντεβού με τα Praktiker και βρες τον νέο σου ηλιακό θερμοσίφωνα.


Γιατί να διαλέξεις έναν ηλιακό θερμοσίφωνα:

  • Εξοικονομείς χρήματα. Με την δύναμη της ηλιακής ενέργειας, θα μπορέσεις να έχεις εξοικονόμηση από τον μηνιαίο λογαριασμό του ρεύματος.
  • Είναι μια «πράσινη» επιλογή. Επιλέγοντας έναν ηλιακό θερμοσίφωνα, συμβάλεις στην προστασία του περιβάλλοντος χρησιμοποιώντας μία ανανεώσιμη πηγή ενέργειας.
  • Δεν χρειάζεται συχνή συντήρηση. Έτσι, θα μπορείς να τον διατηρήσεις για πολύ καιρό και να απολαμβάνεις τα πλεονεκτήματα του ηλιακού.
  • Έχει μεγάλη διάρκεια ζωής και θα τον διατηρήσεις για πολύ καιρό ακόμα.

Με ποιο κριτήριο να διαλέξω τον καινούριο μου ηλιακό θερμοσίφωνα;

Αυτό που πρέπει να σκεφτείς είναι η χρήση που σκοπεύεις να κάνεις με τον ηλιακό σου. Η μέση κατανάλωση ζεστού νερού ανά άτομο είναι περίπου 40 λίτρα.

Για παράδειγμα μια τετραμελής οικογένεια, με μέση κατανάλωση σε ζεστό νερό, μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της με έναν ηλιακό θερμοσίφωνα χωρητικότητας 160 λίτρων ή λίγο μεγαλύτερο.

5 + 1 λόγοι να επιλέξεις τα Praktiker

1. Σου προσφέρουμε πολλές επιλογές & πλήρη ενημέρωση για να επιλέξεις. Στα καταστήματά μας, θα ενημερωθείς για τα προϊόντα που υπάρχουν και τα πλεονεκτήματα τους, έτσι ώστε να επιλέξεις αυτόν που καλύπτει τις δικές σου ανάγκες αλλά και της οικογένειάς σου..

2. Σου προσφέρουμε τη δυνατότητα να παραλάβεις τον ηλιακό κατευθείαν στο σπίτι σου. Έτσι, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να προγραμματίσεις την ώρα που σε βολεύει για να παραλάβεις την καινούρια σου συσκευή.

3. Δεν χρειάζεται να ψάχνεσαι για να τον τοποθετήσεις το νέο ηλιακό σου θερμοσίφωνα. Θα αναλάβουμε εμείς την εγκατάσταση του ηλιακού θερμοσίφωνα, ενώ η ομάδα μας θα σου προτείνει λύσεις που ταιριάζουν για τον δικό σου χώρο.

4. Σε περίπτωση που χρειάζεσαι απεγκατάσταση του θερμοσίφωνα σου, η ειδική ομάδα των τεχνικών μας θα είναι εκεί για να σε βοηθήσουν σε κάθε βήμα και θα απεγκαταστήσουν τον παλιό σου θερμοσίφωνα εύκολα και γρήγορα.

5. Γιατί έχεις επιλογές ανακύκλωσης του παλιού ηλεκτρικού σου θερμοσίφωνα συνεισφέροντας στην προστασία του περιβάλλοντος. Μπορείς να φέρεις την συσκευή σου κατευθείαν σε ένα από τα καταστήματά μας και να επωφεληθείς από τους κάδους ανακύκλωσης ή μπορούμε να έρθουμε εμείς στον χώρο σου και να παραλάβουμε τον παλιό σου ηλεκτρικό θερμοσίφωνα.


Γιατί θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι μόνο με μία επίσκεψη στην One Stop Shop επιλογή και στους ηλιακούς θερμοσίφωνες!


Δες περισσότερα εδώ για το πρόγραμμα Ανακυκλώνω-Αλλάζω Θερμοσίφωνα!


Ξεκίνα την αναζήτηση του ιδανικού ηλιακού θερμοσίφωνα εδώ.


Τα ‘παμε, τα συμφωνήσαμε, σε ένα μόνο ραντεβού στο κοντινό σου κατάστημα Praktiker ή στο 210 99 40 000.