Ανανέωσε τον χώρο σου με πατητή τσιμεντοκονία!

Ανανέωσε τον χώρο σου με πατητή τσιμεντοκονία!

Ακόμα κι αν δεν ξέρεις τι ακριβώς είναι η πατητή τσιμεντοκονία, σίγουρα θα την έχεις συναντήσει κάπου, αφού είναι ένα από τα πιο παραδοσιακά ελληνικά υλικά δόμησης και διακόσμησης. Η πατητή τσιμεντοκονία αποτελείται από σκόνη η οποία αναμειγνύεται με νερό και εφαρμόζεται σε όποια επιφάνεια μπορείς να φανταστείς, λύνοντάς σου τα χέρια και ανοίγοντάς σου νέους δημιουργικούς ορίζοντες. Γι’ αυτό διάβασε παρακάτω και μάθε πώς μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις για να ανανεώσεις τον χώρο σου ανάλογα με το στυλ που προτιμάς.

Φέρε αέρα από Κυκλάδες

Φέρε αέρα από Κυκλάδες

Το λιτό και κομψό κυκλαδίτικο στυλ δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς την πατητή τσιμεντοκονία, αφού εκείνη είναι που το κάνει ξεχωριστό. Οι μονολιθικές κυκλαδίτικες κατασκευές με το λευκό, ενιαίο χρώμα και τη λεία επιφάνεια οφείλουν την αισθητική τους, αλλά και την αντοχή τους, στην πατητή τσιμεντοκονία αφού πέρα από ολόλευκες, παραμένουν αδιάβροχες και ανθεκτικές για πολλά χρόνια. Αν λοιπόν το κυκλαδίτικο στυλ σε εμπνέει και θες να το εντάξεις στη διακόσμησή σου, τότε ξέρεις ποιο είναι το υλικό που θα σε βοηθήσει να το καταφέρεις.

Απογείωσε το βιομηχανικό στυλ διακόσμησης

Απογείωσε το βιομηχανικό στυλ διακόσμησης

Η διαμόρφωση των βιομηχανικών χώρων απογειώνεται με την πατητή τσιμεντοκονία, η οποία δημιουργεί ένα εξαιρετικό βιομηχανικό δάπεδο. H απλότητα και η αυστηρή κομψότητά της συνοδεύουν τέλεια τα μεταλλικά και ξύλινα στοιχεία και ολοκληρώνει το συγκεκριμένο στυλ. Παράλληλα, η πατητή τσιμεντοκονία παρέχει υψηλή δυνατότητα κάλυψης, αφού με τη χρήση εξειδικευμένων ασταριών που αυξάνουν την πρόσφυση, μπορεί να εφαρμοστεί πάνω από οποιοδήποτε υλικό, όπως πλακάκια, τσιμέντο, σοβά και άλλα, ανανεώνοντας τον χώρο και αλλάζοντας τη συνολική του αίσθηση χωρίς μεγάλο κόστος.

Φτιάξε ένα μίνιμαλ αριστούργημα

Φτιάξε ένα μίνιμαλ αριστούργημα

Αν η απλότητα του μινιμαλιστικού στυλ διακόσμησης σε εκφράζει, τότε σίγουρα θα πρέπει να έχεις την πατητή τσιμεντοκονία στα υπόψη σου. Δώσε συνέχεια σε νεροχύτες, νιπτήρες και εσοχές και κάλυψε μεγάλα ενιαία έπιπλα, όπως πάσο, για να δώσεις ενιαίο και λιτό ύφος στην κουζίνα σου. Βέβαια η αδιαβροχοποίηση και η ευκολία καθαρισμού που προσφέρει η τσιμεντοκονία είναι δύο χαρακτηριστικά που την κάνουν ιδανική για εφαρμογή και σε μπάνια. Παράλληλα, αν θες να συνεχίσεις με μινιμαλιστικό ύφος και στο υπόλοιπο σπίτι, μπορείς να δημιουργήσεις ένα «χτιστό» κρεβάτι για να απογειώσεις τη μινιμαλιστική αισθητική του υπνοδωματίου σου.

Δώσε στυλ ρουστίκ

Δώσε στυλ ρουστίκ

Η πατητή τσιμεντοκονία είναι το ιδανικό υλικό για να συνοδέψεις και να αναδείξεις την παραδοσιακή διακόσμηση, αφού μπορεί να εφαρμοστεί σε όποιον χώρο ή επιφάνεια θες και να συνδυαστεί με πολλά χρώματα και διακοσμητικά patterns. Χρησιμοποίησέ τη σε παστέλ αποχρώσεις για να δώσεις συνέχεια ή αντίστοιχα για να «σπάσεις» συνεχείς ξύλινες και πέτρινες επιφάνειες και εφάρμοσέ τη σε μέρη που βρέχονται ή απαιτούν συχνό καθάρισμα όπως σε μπαλκόνια και άλλους εξωτερικούς χώρους, για να κάνεις τη ζωή σου ευκολότερη, καθώς η πατητή τσιμεντοκονία είναι και υδροαπωθητική.

Γενικότερα, η προσαρμοστικότητα της πατητής τσιμεντοκονίας είναι και το μεγαλύτερο προσόν της, αφού στην κυριολεξία είναι ένας διακοσμητικός καμβάς που μπορεί να δώσει συνοχή σε κάθε χώρο, συμπληρώνοντας οποιοδήποτε στυλ. Η διαχρονικότητά του και η αντοχή του, κάνουν αυτό το υλικό μία εξαιρετική επιλογή για οποιοδήποτε χώρο, οπότε την επόμενη φορά που θα θες να ανανεώσεις το σπίτι σου απλά άσε την έμπνευσή σου να σε οδηγήσει για να το κάνεις μοναδικό.

 
Κάντε τις πληρωμές σας με:
VISA MasterCard DINNERS Maestro Bank Upon delivery Iris
Ασφαλείς αγορές με:
Visa MasterCard

Best Workplaces
Best Workplaces Europe
superbrand Green Brand Awards 2023

Επίλεξε κατάστημα παραλαβής

Συμπλήρωσε τον ΤΚ

ή επίλεξε ένα κατάστημα εξυπηρέτησης: