Η κύρια φάση της μετακόμισης... η ώρα του πακεταρίσματος! Λίγη προσοχή, ώστε να εξασφαλίσουμε ασφάλεια στη μεταφορά των αγαπημένων μας πραγμάτων στο νέο μας χώρο, και η απαραίτητη μεθοδικότητα, είναι τα στοιχεία εκείνα που θα κάνουν πιο εύκολη και ευχάριστη τη διαδικασία. Έτσι, η επιτυχία του πακεταρίσματος είναι σίγουρη! Πάμε να δούμε συμβουλές, λίστα-λίστα για τη σωστή προετοιμασία και την καλή οργάνωσή μας!


Βασικές συμβουλές για επιτυχημένο πακετάρισμα

Εδώ θα δούμε μερικές συμβουλές για την επιτυχία του πακεταρίσματος που θα πρέπει να έχουμε κατά νου πριν καλά-καλά πιάσουμε δουλειά:

Λίστα Βασικών συμβουλών

Τα υλικά πακεταρίσματος

Το καλό πακετάρισμα θέλει και τα ανάλογα υλικά όμως. Δείτε τι προμήθειες θα πρέπει να εξασφαλίσετε για να είστε εκ των προτέρων καλά εξοπλισμένοι και να μη σας λείψει τίποτα.

Λίστα Υλικών

Για την ολοκλήρωση του πακεταρίσματος θα χρειαστείτε και μερικές ετικέτες για την τοποθέτησή τους στην κάθε κούτα σας. Εδώ μπορείτε να εκτυπώσετε ενδεικτικές ετικέτες και να τις έχετε στη διάθεσή σας για να καθαρο-γράψετε τα στοιχεία περιεχομένου κάθε κούτας.

Ετικέτες

Πακετάροντας σωστά μια κούτα

Και αφού είμαστε έτοιμοι, με όλα τα απαραίτητα υλικά, ήρθε η ώρα της δράσης. Πολλές κούτες έτοιμες για γέμισμα! Πως το κάνουμε όμως αυτό… σωστά; Δείτε λοιπόν!

Βήματα πακεταρίσματος

Πακετάρισμα οικιακού εξοπλισμού

Μερικά από τα είδη που λαμβάνουν τον περισσότερο χώρο στις κούτες μας και το σπίτι μας γενικότερα, είναι ο οικιακός εξοπλισμός. Να μερική βοήθεια για την καλύτερη διαχείριση του οικιακού εξοπλισμού.

Λίστα Οικιακού εξοπλισμού

Πακετάρισμα ειδών κουζίνας

Τι να πει κανείς για τα κουζινικά είδη; Θα συμφωνήσουμε όλοι ότι τα κουζινικά πολύ θα θέλαμε να μας τα ετοιμάσει κάποιος άλλος χωρίς εμείς να ασχοληθούμε καθόλου! Το ακόλουθο χέρι βοηθείας όμως θα μας λύσει «τα χέρια»!

Λίστα Ειδών Κουζίνας

Πακετάροντας τα χρήσιμα είδη της πρώτης μέρας-νύκτας

Τελευταία, αλλά πολύ σημαντική, είναι η προετοιμασία μιας κούτας για την πρώτη μέρα-νύκτα της μετακόμισης. Τα είδη που θα τοποθετήσετε σε αυτή είναι εκείνα που θα καλύψουν τις πρώτες σας ανάγκες στο νέο σας χώρο. Βεβαιωθείτε, λοιπόν, ότι δε θα σας λείψει τίποτα!

Λίστα πρώτης μέρας-νύκτας