Ζήσε καλύτερα έξω, σπίτι σου!

Ζήσε καλύτερα έξω, σπίτι σου!

Στην Ελλάδα, το ρίχνουμε έξω, ακόμα και στο σπίτι μας! Μας αρέσει να καθόμαστε στο μπαλκόνι μας, να ψήνουμε στον κήπο, να βγάζουμε έξω την τηλεόραση για να δούμε με παρέα αγώνα ή ταινία. Μας αρέσει τόσο πολύ το έξω που το φέρνουμε και… μέσα, με γλάστρες και γλαστράκια στο σαλόνι μας!

Αυτή την πραγματικότητα παρουσιάζει η νέα μας καμπάνια για τη βεράντα, τον κήπο και την ταράτσα, με την οποία ταυτιζόμαστε όλοι μας.

Αφού είμαστε του έξω… Ας ζήσουμε καλύτερα έξω, σπίτι μας!

330/365 (ok, πάνω – κάτω) οι μέρες που έχουμε ηλιοφάνεια στην Ελλάδα. Μετά… πώς να μην είμαστε του έξω; Θα βγούμε έξω, θα κοιμηθούμε έξω, θα δούμε σινεμά έξω, θα γελάσουμε έξω, θα χαρούμε έξω, θα γνωριστούμε έξω, θα παίξουμε έξω (οι μικρότεροι έστω…), θα αγαπήσουμε έξω, και κάπως έτσι είμαστε έξω καρδιά!

Ζούμε καλύτερα έξω, σε κήπους, βεράντες, μπαλκόνια, ταράτσες, και κάνουμε την πόλη ολόκληρη έναν κήπο. Πρασινίζουμε τις βεράντες και τα μπαλκόνια μας με αναρριχόμενα και κρεμαστά φυτά, γεμίζουμε με τα απαραίτητα αξεσουάρ και εργαλεία τη φαρέτρα της νεότερης γενιάς κηπουρών (αυτ@ που γεννήθηκαν στα 2010s), εφοδιαζόμαστε με τα απαραίτητα για να στήσουμε το προσωπικό μας θερινό σινεμά και το ρίχνουμε στο BBQ, για να πάρουμε από εκεί τα εύσημα, όσοι δεν καταφέραμε να περάσουμε στις audition του Master Chef. Ποιο θα είναι το μέρος που θα μας τροφοδοτήσει με όλα όσα χρειαζόμαστε; Ο κήπος της πόλης, ο «Urban Kipos», που φροντίζει για όλα τα παραπάνω με τις σειρές: Vertical Kipos, Kiddo’s Kipos, Cinema Kipos και BBQ Kipos!

Μέσα από την κηπουρική εκτονωνόμαστε, χαλαρώνουμε και συλλέγουμε τη βιταμίνη της χαράς, τη βιταμίνη D. Αφήνουμε τα φυτά να μας μάθουν τι σημαίνει φροντίδα, αγάπη και ανάληψη ευθύνης. Καθώς αναπτύσσονται εκείνα, αναπτύσσεται και η αυτοεκτίμησή μας, είμαστε πια περήφανοι «plant parents». Για τους μικρότερους, η κηπουρική είναι πρόσφορο έδαφος για την ανάπτυξη δημιουργικών παιχνιδιών και περιβαλλοντικά υπεύθυνης συμπεριφοράς, ενώ συγχρόνως ενισχύει το ανοσοποιητικό τους σύστημα.

Ας μην ξεχνάμε όμως, ότι ο δικός μας εξωτερικός χώρος αποτελεί έναν κρίκο σε μία μακροσκελή αλυσίδα! Φροντίζοντας και καλλιεργώντας τα φυτά μας, ενισχύουμε το αστικό πράσινο, ένα μικρό, αλλά σημαντικό ανάχωμα στην πορεία της κλιματικής αλλαγής. Δημιουργούμε τις δικές μας «δεξαμενές οξυγόνου», φυτεύοντας φυτά και στολίζοντας με γλάστρες τις βεράντες και τα μπαλκόνια μας, μειώνουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα, κάνοντας eco-friendly επιλογές, και προστατεύουμε φυτά υπό εξαφάνιση. Μέσα από το «έξω» γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι, φτιάχνοντας έναν καλύτερο κόσμο!

 
Κάντε τις πληρωμές σας με:
VISA MasterCard DINNERS Maestro Bank Upon delivery Iris
Ασφαλείς αγορές με:
Visa MasterCard

Best Workplaces
Best Workplaces Europe
superbrand

Επίλεξε κατάστημα παραλαβής

Συμπλήρωσε τον ΤΚ

ή επίλεξε ένα κατάστημα εξυπηρέτησης: