Αυτή η βεράντα πρέπει να καλύπτει τις ανάγκες όλων των μελών της οικογένειας και ιδίως των παιδιών. Τα πλακάκια έχουν καλυφθεί από συνθετικό χλοοτάπητα για ομορφιά αλλά και για να παίζουν με ασφάλεια τα παιδιά, αποφεύγοντας τραυματισμούς. Η μητέρα έχει τη δυνατότητα να καλλιεργεί βότανα, λαχανικά αλλά και φρούτα δικής της παραγωγής. Τέλος, ο μπαμπάς θα μπορεί να χαίρεται τη βεράντα ψήνοντας στο bbq και έτσι να είναι όλοι ευτυχισμένοι! Το καλοκαίρι φυσικά μία μικρή τεχνητή πισίνα θα είναι το ιδανικό δώρο για τα παιδιά και όχι μόνο.

Μάκης Τσόκας

Ενδεικτικά προϊόντα & φυτά:

  • Παραδοσιακές πήλινες γλάστρες και ζαρντινιέρες, τεχνητός χλοοτάπητας, μπάρμπεκιου.
  • Λεμονιά, πορτοκαλιά, κουμκουάτ, βότανα (ρίγανη, θυμάρι, δενδρολίβανο, λεβάντα, μέντα, δυόσμο), γαρδένια, δάφνη Απόλλωνα, καλλιστήμονας.

Μάκης Τσόκας

Ο Μάκης γεννήθηκε στην Ηλιούπολη. Σπούδασε στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και πραγματοποίησε την πρακτική του άσκηση στο Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο, με αντικείμενο την έρευνα για διάγνωση ασθενειών, ζωικών εχθρών και ζιζανίων των φυτών κι επειδή η εκπαίδευση δε σταματά ποτέ, συνεχίζει με Μεταπτυχιακό στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο με θέμα το περιβάλλον.