ΦΙΛΜ ΥΠΕΡΥΘΡΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ HEAT PLUS CARPET HP800S
(Κωδ. 337497)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Υποστηρίζονται άτοκες δόσειςΈως 24 άτοκες δόσεις x 16.63€
 

ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ

ΣΕΙΡΑ HEAT PLUS CARPET αποτελείται απο 3 προϊόντα:

  • ΦΙΛΜ ΥΠΕΡΥΘΡΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ HEAT PLUS CARPET HP1080T
  • ΦΙΛΜ ΥΠΕΡΥΘΡΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ HEAT PLUS CARPET HP1150B

Δείτε όλη τη σειρά

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
Φιλμ υπέρυθρης θέρμανσης Heat Plus Carpet HP800S, ιδανικό για χαλιά διαστάσεων 160x230 cm.

H Ενδοδαπέδια Υπέρυθρη Θέρμανση της Heat Plus εξασφαλίζει μοναδική ποιότητα θέρμανσης στο χώρο με χαμηλό κόστος λειτουργίας.
Η Ενδοδαπέδια Θέρμανση της Heat Plus, λειτουργεί με παροχικό ρεύμα 230/1/50 το οποίο τροφοδοτεί το Φιλμ Υπέρυθρης Θέρμανσης Heat Plus.
Η επιθυμητή θερμοκρασία μπορεί να ρυθμιστεί,  με την χρήση θερμοστάτη ανάλογα τον τύπο του φιλμ, μετατρέποντας το δάπεδο σε στοιχείο εκπομπής θερμότητας.      

Yψηλή απόδοση
Άμεση και σταθερή απόδοση θερμότητας ανεξαρτήτων καιρικών συνθηκών. Η θερμότητα κατανέμεται στο χώρο με τον πιο αποτελεσματικό και ομοιόμορφο τρόπο από κάτω προς τα πάνω. Το Φιλμ Υπέρυθρης Θέρμανσης της Heat Plus κατανέμεται σε όλη την επιφάνεια του δαπέδου, με αποτέλεσμα η θερμότητα να μεταφέρεται ομοιόμορφα στο χώρο.Η επιθυμητή θερμοκρασία δαπέδου επιτυγχάνεται εντός 5’ λεπτών λειτουργίας, άρα γίνεται κατανοητό ότι δεν υπάρχει αδράνεια στο σύστημα.

Οικονομία
Με την Ενδοδαπέδια Υπέρυθρη Θέρμανση Heat Plus, έχετε έως 54% χαμηλότερο κόστος κατανάλωσης από το κόστος της χρήσης του κλασσικού συστήματος θέρμανσης(σώματα & λέβητας/καυστήρας), με κατανάλωση πετρελαίου.

Καταπολέμηση Υγρασίας
Με την τοποθέτηση του Φιλμ Υπέρυθρης Θέρμανσης Heat Plus, θα απαλλαχτείτε από υγρασία αφού χαρακτηριστικό της υπέρυθρης είναι ότι θερμαίνει τα δομικά στοιχεία του χώρου σας, όχι μόνο επιφανειακά, αλλά και εσωτερικά, εξαλείφοντας την παγιδευμένη υγρασία από το εσωτερικό των τοίχων ενώ ταυτόχρονα ο αέρας διατηρείτε με τα φυσιολογικά ποσοστά υγρασίας.

Λειτουργικότητα
Η Ενδοδαπέδια Υπέρυθρη Θέρμανση Heat Plus, δεν είναι ορατή, δεν καταλαμβάνει χώρο και δεν αλλοιώνει την αισθητική του χώρου. Μπορεί να τοποθετηθεί επίσης εκτός του δομημένου δαπέδου, κάτω από μοκέτες & χαλιά, σε τοίχους, σε panels με διαστάσεις που επιθυμεί ο χρήστης, πίσω από καθρέφτες, σε κεραμοσκεπές, σε ντουλάπες και σε άλλες έξυπνες εφαρμογές.

Γρήγορη εγκατάσταση
Απαιτείται λίγος χρόνος για να πραγματοποιηθεί η εγκατάσταση των Φιλμ της Heat Plus, είτε πρόκειται για τοποθέτηση, κάτω από ξύλινα πλωτά δάπεδα, πλακίδια, γρανίτες, μοκέτες και χαλιά, είτε για άλλη τοποθέτηση.

Επιπλέον στοιχεία

  • Ισχύς: 792 Watt.
  • Heat Plus All Coated premium θερμικό φίλμ 0,8mm: 3,30 m2.
  • Μόνωση Heat Plus IM-030 πάχους 3mm: 3,70 m2.
  • Θερμοστάτης UTH 160.
  • Καλώδιο παροχής: 5 m.
  • Με φις και πλαστικό κανάλι δαπέδου.
  • Ιδανικό για χώρους: 9,5 m2.

Downloads