Είδη στο καλάθι αγορών

Mapei Kerastile G2 Κόλλα Πλακιδίων Λευκή 25kg C2 TE

Κωδικός προϊόντος: 401793
9 ,90
0 ,40 /kg

Mapei Kerastile G2

Η Kerastile G2 Κόλλα για κεραμικά πλακίδια με βάση το τσιμέντο, υψηλών επιδόσεων, χωρίς κατακόρυφη ολίσθηση, με παρατεταμένο χρόνο εφαρμογής (πάχος κόλλας έως 15 mm). Χρησιμοποιείται για συγκόλληση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους κεραμικών πλακιδίων και ψηφίδων όλων των τύπων, σε δάπεδα, τοίχους και ταβάνια.

Απεικονίζεται η κόλλα πλακιδίων κάτω από ένα πλακίδιο.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Η Kerastile G2 είναι μία λευκή σκόνη που αποτελείται από τσιμέντο, λεπτόκοκκα διαβαθμισμένα αδρανή, συνθετικές ρητίνες και ειδικά πρόσμικτα σύμφωνα με σύνθεση που αναπτύχθηκε στα Εργαστήρια Έρευνας και Ανάπτυξης της Mapei. Όταν αναμειγνύεται με νερό επιτυγχάνεται ένα κονίαμα με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

  • Εύκολα εργάσιμο.
  • Υψηλά θιξοτροπικό: η Kerastile G2 μπορεί να εφαρμοστεί σε κατακόρυφη επιφάνεια χωρίς να ολισθαίνει ή να επιτρέπει στα πλακίδια να ολισθαίνουν, ακόμα και για βαριά πλακίδια.
  • Τέλεια πρόσφυση σε όλα τα υλικά που συνήθως χρησιμοποιούνται στην κατασκευή.
  • Σκληραίνεται χωρίς αισθητή συρρίκνωση.
  • Παρατεταμένος ανοιχτός χρόνος εφαρμογής.

Προετοιμασία του υποστρώματος

Όλα τα υποστρώματα πάνω στα οποία θα εφαρμοστεί η Kerastile G2 πρέπει να είναι επίπεδα, με καλές μηχανικές αντοχές, χωρίς την παρουσία χαλαρών υλικών, γράσου, ελαίων, βαφών, κεριών κ.λπ. Τα τσιμεντοειδή υποστρώματα δεν πρέπει να υπόκεινται σε συρρίκνωση μετά την τοποθέτηση των κεραμικών πλακιδίων γι’ αυτό κατά την διάρκεια της άνοιξης και του καλοκαιριού τα επιχρίσματα θα πρέπει να μένουν για να τραβήξουν τουλάχιστον μία εβδομάδα για κάθε cm πάχους και οι τσιμεντοκονίες για τουλάχιστον 28 ημέρες. Διάβρεξε με νερό τις επιφάνειες όπου έχουν θερμανθεί από την έκθεση στον ήλιο για να κρυώσουν.

Απεικονίζεται άτομο να χρησιμοποιεί την κόλλα για να κολλήσει ένα πλακίδιο.

Προετοιμασία του μείγματος

Ανάμειξε την Kerastile G2 με καθαρό νερό έως ότου επιτευχθεί ένας ομοιογενής, χωρίς σβώλους πολτός. Άφησε το μείγμα να κατακαθίσει περίπου για 5 λεπτά και ανακάτεψε ξανά. Χρησιμοποίησε 26-28 μέρη νερού για κάθε 100 μέρη κατά βάρος της Kerastile G2, το οποίο είναι ίσο με 6.5-7 λίτρα νερού για κάθε 25 kg σκόνης. Αναμειγνύοντας με αυτό τον τρόπο η Kerastile G2 έχει χρόνο ζωής στο δοχείο περίπου 4 ώρες.

Τύπος Κόλλας:

Εικονίδιο

C2

Ενισχυμένη τσιμεντοειδής. Κατάλληλη για τοποθέτηση πλακιδίων σε δάπεδα και τοίχους εσωτερικών και εξωτερικών χώρων (συνίσταται και για μπάνια και κουζίνες).

Εικονίδιο

T

Κατάλληλη για μεγαλύτερη σταθερότητα τη στιγμή της τοποθέτησης.

Εικονίδιο

E

Με ανοιχτό χρόνο επικόλλησης.