Είμαστε
μαζί σας

Συμμετέχουμε ενεργά στην υποστήριξη
των δικαιούχων του προγράμματος
«Αρωγή Πυρόπληκτων»

Όλοι εμείς στην Praktiker Hellas, βρισκόμαστε στο πλευρό της πολιτείας και των συνανθρώπων μας που χρειάζονται τη στήριξή μας σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών, από την πρώτη στιγμή για την κάλυψη άμεσων αναγκών, καθώς και την επόμενη μέρα, για τη στήριξή τους με δράσεις και πρωτοβουλίες που διευκολύνουν τη ζωή τους.

Ειδικότερα για τους συνανθρώπους μας που δοκιμάστηκαν την περίοδο των πυρκαγιών το καλοκαίρι του 2021, ετοιμάσαμε ένα πρόγραμμα παροχών, ώστε να μπορούν άμεσα και με τον πιο απλό τρόπο, να αποκαταστήσουν την οικοσκευή τους και να ζουν και πάλι όμορφα στο σπίτι τους.

Παροχές σε όσους έχουν ανάγκη

Είμαστε δίπλα σας, με ειδικές τιμές σε προϊόντα και υπηρεσίες μας:

  • Από -15% έως -20%

    στις κατηγορίες προϊόντων για αποκατάσταση οικοσκευής:

    Έπιπλα, Χαλιά, Ηλεκτρικές και Ηλεκτρονικές συσκευές, Είδη Θέρμανσης, Οικιακά Είδη, Είδη Φωτισμού, Είδη Κουζίνας, Είδη Διακόσμησης, Υφάσματα, Αξεσουάρ & Έπιπλα Μπάνιου.

  • -50% στο πακέτο Απομακρυσμένης Υπηρεσίας (web design) Interior Experts

    Μάθε περισσότερα >

Για περισσότερες πληροφορίες και υποστήριξη από την εξειδικευμένη ομάδα μας, παρακαλούμε επισκεφθείτε ένα από τα 16 καταστήματά μας πανελλαδικά ή επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 800 100 1122 (μόνο από σταθερό) ή 211 100 1122 (από σταθερό ή κινητό).

Βρείτε το κοντινότερο σε εσάς κατάστημα

Εδώ >

* Οι παροχές δεν ισχύουν για ηλεκτρονικές αγορές από το praktiker.gr. ** Προϋπόθεση για την αξιοποίηση των παραπάνω παροχών από τους δικαιούχους, είναι η επίδειξη Α) του Δελτίου Επανελέγχου της Γενικής Διεύθυνσης Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών (ΓΔΑΕΦΚ) και Β) πιστοποιητικού ταυτοπροσωπίας (πχ. ταυτότητα, διαβατήριο, κ.λπ). *** Οι παροχές ισχύουν έως και 31 Δεκεμβρίου 2021.


Ενεργή συμετοχή σε όσα έχουν σημασία

Από τον Αύγουστο έως και σήμερα…

1

Βρεθήκαμε δίπλα σε Αττική, Εύβοια και Πελοπόννησο, με είδη πρώτης ανάγκης για τη στήριξη των εργασιών των Κοινοτήτων και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καθώς και τη φιλοξενία των κατοίκων, με γεννήτριες, φορητά και ηλεκτρικά ψυγεία, τέντες, κρεβάτια και στρώματα.

Ευχαριστούμε θερμά τους συνεργάτες μας:

2

Σε συνεργασία με τη STIHL γίναμε ανάδοχοι εξοπλισμού αξίας €110.000, υποστηρίζοντας όλες τις ανάγκες του Πυροσβεστικού Σώματος, του Υπ. Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, σε αλυσοπρίονα (175 αλυσοπρίονα με όλα τα παρελκόμενά τους).

Από κοινού δωρεά με τη

3

Συμμετείχαμε περήφανα στο πρόγραμμα «Ζωγραφίζοντας σχολικά κτίρια» στις πυρόπληκτες περιοχές, με στόχο της βοήθεια της σχολικής κοινότητας με χρώματα, αισιοδοξία και ελπίδα, για την υλοποίηση μεγάλης δημόσιας τοιχογραφίας από την ομάδα UrbanAct στο δημοτικό σχολείο Μαντουδίου Ευβοίας.

Σε συνεργασία με τη

… και συνεχίζουμε!

ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΑΣ ΜΕ:
VISA MasterCard DINNERS Maestro American Express Bank Upon delivery Iris
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕ:
Visa MasterCard

Best Workplaces
Best Workplaces Europe
superbrand

Επίλεξε κατάστημα παραλαβής:

Συμπλήρωσε τον ΤΚ

ή επίλεξε ένα κατάστημα εξυπηρέτησης: