Το Καλάθι μου!

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Μπορείτε να πλοηγηθείτε στον κατάλογο προϊόντων και να προσθέσετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.

ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Για τα διαθέσιμα είδη, ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται μεταξύ 4-10 εργάσιμων ημερών, ανάλογα με τον τρόπο παράδοσης (courier/μεταφορική) και τον προορισμό. Αν η παραγγελία σας περιλαμβάνει είδος διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας σε προμηθευτή μας, προστίθεται ο χρόνος που απαιτείται για να παραληφθεί στην αποθήκη μας (αναφέρεται στη σελίδα του προϊόντος). Η παραγγελία σας θα ετοιμαστεί όταν είναι όλα τα είδη διαθέσιμα στην αποθήκη μας. Δείτε αναλυτικές πληροφορίες εδώ.

Σε περίπτωση πληρωμής με κατάθεση σε τράπεζα, σας ενημερώνουμε ότι η επεξεργασία της παραγγελίας θα ξεκινήσει μετά την επιβεβαίωση κατάθεσης και ο χρόνος παράδοσης υπολογίζεται από τότε. Η επεξεργασία των καταθέσεων γίνεται καθημερινά εκτός Κυριακών και Αργιών. Εάν δεν έχει επιβεβαιωθεί η κατάθεση εντός 5 εργάσιμων ημερών, η παραγγελία θα διαγράφεται.

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΚΟΣΤΗ

Τα μεταφορικά κόστη δεν ισχύουν για αποστολές πολύ μεγάλου όγκου (πχ. 1 φορτηγάκι/αποστολή, ή 2 παλέτες). Στην περίπτωση αυτή, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περαιτέρω συνεννόηση. Για τη μεταφορά μεγάλων αντικειμένων (πχ. γυψοσανίδες (>10 τμχ), ξύλινα σπιτάκια, δομικά υλικά, πλακάκια κλπ), όπου είναι πιθανό να χρειαστεί γερανός ή ανυψωτικό, η Praktiker Hellas μπορεί να χρεώσει κατά περίπτωση.


ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΑΣ ΜΕ    VISA MasterCard DINNERS Maestro American Express Bank Upon delivery MyBank