Υπηρεσία Ανακαίνισης Conous - Περιγραφή

Στην Praktiker, στόχος μας είναι να υποστηρίζουμε συνεχώς τους πελάτες μας σε κάθε τους ανάγκη που αφορά στη δημιουργία ή την ανανέωση του προσωπικού τους χώρου. Γι’ αυτό δημιουργήσαμε μια νέα πρωτοποριακή Υπηρεσία Ανακαίνισης, η οποία παρέχει ευελιξία λύσεων για οικονομικούς τρόπους ανακαίνισης ή/και κατασκευής κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, ξεκινώντας από την Αττική.

Τι είναι;

Πρόκειται για μια υπηρεσία μελέτης & κατασκευής χώρων, προνομιακής εξυπηρέτησης & ανταγωνιστικών τιμών, από την Praktiker, σε αποκλειστική συνεργασία με την εταιρία σχεδιασμού/ αρχιτεκτονικής μελέτης και κατασκευής χώρων CONOUS constructions.

Τι περιλαμβάνει;

  • Κουπόνι Διακοσμητικής Μελέτης μόνο με 99€!

    Ειδικό κουπόνι για υπηρεσίες πλήρους μελέτης εσωτερικών χώρων μόνο με 99€, για τους ιδιώτες που αναζητούν ειδικούς για διακοσμητική μελέτη κατοικίας αλλά και τους επαγγελματίες που σχεδιάζουν τη δημιουργία ή την ανανέωση των χώρων τους (έως 200τμ).

    Μάθετε περισσότερα

  • Πρόγραμμα Ανακαίνισης

    Κατασκευάστε ή ανακαινίστε την κατοικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο με το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανακαίνισης και αποκτήστε, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και χωρίς κλήρωση, το καινούργιο σας μπάνιο από τα καταστήματα Praktiker ή Δωροεπιταγές Praktiker.

    Μάθετε περισσότερα

Λίγα λόγια για την Conous constructions

Η CONOUS constructions, με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο των κατασκευών, δραστηριοποιείται επιτυχημένα στην κατασκευή και ανακαίνιση κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.

Με μια εξειδικευμένη και ευέλικτη ομάδα αποτελούμενη από μηχανικούς, σχεδιαστές, διακοσμητές εσωτερικών χώρων, μαρκετίστες, εργοδηγούς και με τη συνδρομή έμπειρων στον τομέα των κατασκευών συνεργείων και συνεργατών αναλαμβάνει να ικανοποιήσει και τις πιο απαιτητικές ανάγκες του σύγχρονου ιδιώτη ή/και επιχειρηματία, με γνώμονα την ποιότητα και τις πιο ανταγωνιστικές τιμές / προσφορές στην Ελληνική αγορά.

Για ακόμη περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, παρακαλούμε καλέστε στο 2108994494 ή επισκεφθείτε το www.conous.gr ή συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας και θα έρθει σύντομα σε επαφή μαζί σας ειδικός της εταιρίας CONOUS constructions .