Καταστήματα
1.
Κάψε τη σούβλα, αφού πρώτα την αλείψεις με λίγο λεμόνι και λάδι.
2.
Δέσε το αρνάκι με διχάλες σε τουλάχιστον 3 σημεία στην σπονδυλική του.
3.
Δέσε τα ποδαράκια σταυρωτά πάνω στη σούβλα, με διχάλα ή σύρμα.
4.
Ρίξε το αλάτι και το πιπέρι που επιθυμείς στο εσωτερικό της κοιλιάς.
5.
Με μια χοντρή βελόνα και σπάγκο, ράψε την κοιλιά του, κλείνοντάς την εντελώς.
6.
Σκέπασε το αρνάκι ή το κατσικάκι με ένα βαμβακερό ύφασμα ή σεντόνι μέχρι την ώρα του ψησίματος
Ψησταριά Κάρβουνου
Ψησταριά Υγραέριου
Ηλεκτρική Ψησταριά
Πασχαλινή διακόσμηση για μπαλκόνι ή κήπο
Πασχαλινό art de la table!
Οδηγός για το τέλειο σούβλισμα
Πώς θα σουβλίσω το αρνί μου;
Για να σουβλίσεις το αρνί σου, πρέπει πρώτα να το προετοιμάσεις επιλέγοντας τα αγαπημένα σου μπαχαρικά για μαρινάρισμα, στη συνέχεια να το τοποθετήσεις στη σούβλα και να το ψήσεις σε χαμηλή φωτιά, περιστρέφοντάς το τακτικά μέχρι να ψηθεί ομοιόμορφα.
Τι υλικά χρειάζομαι για το σούβλισμα του αρνιού;
Θα χρειαστείς μια σούβλα, ξύλα ή κάρβουνα για τη φωτιά, μπαχαρικά για μαρινάρισμα, αλουμινόχαρτο, και εργαλεία ψησίματος.
Υπάρχουν συμβουλές ψησίματος για το αρνί μου;
Ναι, κάποιες συμβουλές είναι να ελέγχεις συχνά τη θερμοκρασία της φωτιάς, να μαρινάρεις το αρνί για να πάρει περισσότερη γεύση, και να αφήσεις αρκετό κενό χώρο ανάμεσα στο κάρβουνο και το αρνί για ομοιόμορφο ψήσιμο.
Γιατί σουβλίζουμε αρνί την Κυριακή του Πάσχα;
Η παράδοση του σουβλίσματος αρνιού την Κυριακή του Πάσχα πηγάζει από τις αρχαίες εβραϊκές και χριστιανικές παραδόσεις, συμβολίζοντας τη νίκη της ζωής επί του θανάτου.
Υπάρχουν ειδικές προσφορές σε σούβλες για το Πάσχα;
Βρες όλες τις σχετικές προσφορές σε σούβλες & αξεσουάρ εδώ.
Πώς να διαλέξω την κατάλληλη ψησταριά;
Κατά την επιλογή ψησταριάς, θα πρέπει να λάβεις υπόψη το πλήθος των καλεσμένων, τον χώρο σου και τον τύπο ψησίματος που προτιμάς (σούβλισμα, ψήσιμο σε ψησταριά, κλπ.). Επίλεξε μια ψησταριά υψηλής ποιότητας που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου.
Praktiker Hellas S.A. © 2025 - All Rights Reserved. Όροι Χρήσης | Προστασία Προσωπικών Δεδομένων | Cookies
Powered and designed: Information Systems Impact S.A.
Παρακαλώ περιμένετε...