Τεχνική εξυπηρέτηση

Δείτε τις τεχνικές υπηρεσίες από τις οποίες μπορείτε να επωφεληθείτε στα Praktiker.


Υπηρεσία εγκατάστασης κλιματιστικού

Χρειάζεστε βοήθεια για την τοποθέτηση του κλιματιστκού μας; Απευθυνθείτε στα καταστήματά μας και απολαύστε τις παρακάτω τιμές, με 1 χρόνο εγγύηση:

1 χρόνος εγγύηση

Αττική & Θεσ/νίκη*

Για κλιματιστικά από 7.000 - 15.000 BTU

€69,90 (με Φ.Π.Α.)**

Για κλιματιστικά από 16.000 - 24.000 BTU

€79,90 (με Φ.Π.Α.)**

Παροχή υπηρεσίας εντός 3 εργασίμων ημερών από την ημέρα παράδοσης του κλιματιστικού.

* Κάλυψη όλης της Αττικής, και όλου του Ν.Θεσ/νίκης. Εξαιρούνται τα νησιά.

** Στις τιμές εγκατάστασης:

  • Περιλαμβάνεται: μήκος σωληνώσεων μέχρι 3μ, μήκος καλωδίωσης μέχρι 3 μέτρα, βάση στήριξης εξωτ.μονάδας, ARMAFLEX, σωλήνας αποχέτευσης εσωτερ.μονάδας, ταινίες και παρελκόμενα στήριξης, καθαρισμός του χώρου και απομάκρυνση συσκευασιών, επίδειξη λειτουργίας και συμβουλές σωστής χρήσης, εγγύηση ενός (1) έτους από τον εργολάβο, για την εργασία εγκατάστασης.
  • Δεν περιλαμβάνεται: Τοποθέτηση σε ύψος που να απαιτεί σκαλωσιά ή ανυψωτικό μηχανισμό, τρύπημα τζαμιών ή πέτρινων τοίχων, κρέμασμα των εξωτ.μονάδων από την οροφή, οποιουδήποτε είδους ηλεκτρολογική εγκατάσταση ή επέμβαση σε φέροντα στοιχεία οικοδομών όπως κολώνες ή τοιχία. Μεταφορικά των συνεργείων εκτός των οριζόμενων ορίων. Το κόστος των μεταφορικών των συνεργείων θα ορίζεται κατόπιν συμφωνίας του πελάτη με τον εργολάβο. Ο πελάτης θα πληρώνει αυτό το ποσό απευθείας στον εργολάβο.

Για την υπόλοιπη Ελλάδα μπορείτε να απευθύνεστε στα κατά τόπους καταστήματά μας.
Στην Αλεξανδρούπολη προσωρινά δεν διατίθεται η Υπηρεσία Εγκατάστασης Κλιματιστικού.


Νέες Υπηρεσίες για την Αττική

Στα καταστήματα της Αττικής, υπάρχουν διαθέσιμες και οι παρακάτω υπηρεσίες:

Υπηρεσίες

Τιμή Πώλησης (με Φ.Π.Α)*

Υπηρεσία Εγκατάστασης Κλιματιστικού Express*

€9.99

Υπηρεσία Απεγκατάστασης Κλιματιστικού***

€19.99

Υπηρεσία Εγκατάστασης Κλιματιστικού Multi** & ***

Η χρέωση είναι ανάλογα με τις εσωτερικές μονάδες που τοποθετούνται.

Υπηρεσία Συντήρησης Κλιματιστικού*** & ****

€19.99

Υπηρεσία Συντήρησης Κλιματιστικού (2τμχ)*** & ****

€34.99

Υπηρεσία Συντήρησης Κλιματιστικού (3τμχ)*** & ****

€44.99

* Η υπηρεσία εγκατάστασης express πραγματοποιείται την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την παράδοση του κλιματιστικού και ισχύει μόνο για περιοχές εντός του νομού Αττικής, οι οποίες βρίσκονται σε απόσταση 10 χιλιομέτρων από τα καταστήματα praktiker, ανεξάρτητα από το κατάστημα αγοράς του κλιματιστικού. Εξαιρούνται τα νησιά.

** Για την εγκατάσταση κλιματιστικών multi η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα με τον αριθμό και το είδος των εσωτερικών μονάδων.

*** Παροχή υπηρεσίας εντός 3 εργασίμων ημερών από την ημέρα αγοράς της υπηρεσίας. Η υπηρεσία ισχύει μόνο για τις περιοχές εντός του νομού Αττικής, εξαιρούνται τα νησιά.

**** Στην τιμή της συντήρησης περιλαμβάνεται:

  • καθαρισμός φίλτρων & αεραγωγών
  • έλεγχος FREON του ψυκτικού κυκλώματος
  • έλεγχος ασφάλειας κλιματιστικής μονάδας
  • έλεγχος ηλεκτρολογικού κυκλώματος και εξαρτημάτων
  • έλεγχος ηλεκτρονικού κυκλώματος και εξαρτημάτων
  • καθαρισμός εσωτερικής & εξωτερικής μονάδας.

Τεχνίτες

Χρειάζεστε τεχνίτες για τοποθέτηση πλακιδίων, υδραυλικές εγκαταστάσεις, συναρμολογήσεις επίπλων, τοποθετήσεις κουζινών, ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, τοποθετήσεις κεραιών ή φωτιστικών, τοποθετήσεις παρκετών και επενδύσεων, τοποθετήσεις κουφωμάτων, μονώσεων ή γυψοσανίδων, περιφράξεις ή πέργκολες κήπων, ή ακόμα και δωρεάν τηλεφωνική παροχή τεχνικών συμβουλών; Εμείς τους έχουμε!

Απευθυνθείτε στην εταιρία ISS για άμεση εξυπηρέτηση στις καλύτερες τιμές ή προμηθευτείτε το ειδικό φυλλάδιο από όλα τα καταστήματά μας.

Ανοιχτή γραμμή πελατών στα τηλέφωνα: 2130-113373 & 2310-026533

*Το συγκεκριμένο τηλέφωνο δεν αφορά την Υπηρεσία Εγκατάστασης Κλιματιστικού.


Υπηρεσία Τοποθέτησης Ανεμιστήρα οροφής

Χρειάζεστε βοήθεια για την τοποθέτηση ανεμιστήρα οροφής; Τεχνική εξυπηρέτηση ISS Facility Services.
Aνοιχτή γραμμή πελατών στα τηλέφωνα: 2130 113373 & 2310 026533.

*Η τιμή ισχύει για αποστάσεις ακτίνας 15km από τα καταστήματα Praktiker (για τις υπόλοιπες περιοχές υπάρχει επιπλέον χρέωση), αναφέρεται σε καινούρια προϊόντα (αρχική τοποθέτηση, χωρίς μετατροπές), αποτελεί καθαρό κόστος εργασίας (χωρίς ΦΠΑ) στο οποίο δεν περιλαμβάνονται υλικά, αναλώσιμα, κλπ και διαμορφώνεται ανάλογα με την ποσότητα.


Κοπή Ξυλείας

Μπορείτε να κόψετε στις διαστάσεις που επιθυμείτε τα ακόλουθα προϊόντα: Ράφια, Πάγκους, Καπάκια Γραφείων, Ορθοστάτες, Μελαμίνες, Κόντρα Πλακέ, Σμαλτίνη, MDF. Επίσης μπορείτε να ανοίξετε υποδοχές για μεντεσέδες σε οποιοδήποτε πορτάκι της επιλογής σας. Η ελάχιστη διάσταση κοπής για λόγους ασφαλείας, είναι 15 cm. Η Υπηρεσία Κοπή Ξυλείας δεν διατίθεται στα καταστήματα Ρόδου, Καλαμάτας, Βόλου, Ξάνθης & Αλεξανδρούπολης.


Ρέλιασμα Μοκετών

Διαλέξτε τη μοκέτα* που επιθυμείτε, στο χρώμα και τη διάσταση που θέλετε, και παραλάβετέ τη ρελιασμένη με χαμηλή χρέωση!

*Η υπηρεσία δεν παρέχεται σε όλες τις μοκέτες. Ρωτήστε μας!


Χρωμοσυνθέσεις

Με το σύστημα ανάμιξης χρωμάτων επιλέγετε και συνθέτετε κάθε επιθυμητή απόχρωση. Δώστε νέα όψη στους χώρους του σπιτιού σας ομορφαίνοντάς τους με χρώματα εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης που θα συνθέσετε μόνοι σας!


Δοκιμές Εργαλείων

Δίνεται η δυνατότητα δοκιμής οποιουδήποτε ηλεκτρικού εργαλείου αγοράσετε. Ρωτήστε στις πληροφορίες των καταστημάτων μας.


Συναρμολόγηση ποδηλάτου

Τα ποδήλατά μας παραδίδονται απευθείας συναρμολογημένα από εμάς ή μερικώς συναρμολογημένα, αν απαιτείται για την προστασία τους κατά τη μεταφορά. Η τελική συναρμολόγηση, ο έλεγχος και η ρύθμιση των ποδηλάτων γίνεται πριν την πώληση και χωρίς χρέωση, από εξειδικευμένους συνεργάτες μας που εγγυώνται την καλή λειτουργία του ποδηλάτου σας. Όλα τα ποδήλατα καλύπτονται από τεχνική υποστήριξη/ έλεγχο για 2 έτη*.

*Εκτός των εξαρτημάτων που είναι αναλώσιμα.

ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΑΣ ΜΕ:
VISA MasterCard DINNERS Maestro American Express Bank Upon delivery MyBank
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕ:
Visa MasterCard