Παρέχουμε τεχνικές υπηρεσίες για τη δική σας εξυπηρέτηση

Τεχνίτες

Χρειάζεστε τεχνίτες για τοποθέτηση πλακιδίων, υδραυλικές εγκαταστάσεις, συναρμολογήσεις επίπλων, τοποθετήσεις κουζινών, ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, τοποθετήσεις κεραιών ή φωτιστικών, τοποθετήσεις παρκετών και επενδύσεων, τοποθετήσεις κουφωμάτων, μονώσεων ή γυψοσανίδων, περιφράξεις ή πέργκολες κήπων, ή ακόμα και δωρεάν τηλεφωνική παροχή τεχνικών συμβουλών; Εμείς τους έχουμε!

Απευθυνθείτε στην εταιρία ISS για άμεση εξυπηρέτηση στις καλύτερες τιμές ή προμηθευτείτε το ειδικό φυλλάδιο από όλα τα καταστήματά μας.

Ανοιχτή γραμμή πελατών στα τηλέφωνα: 2130-113373 & 2310-026533


Υπηρεσία εγκατάστασης κλιματιστικού

Χρειάζεστε βοήθεια για την τοποθέτηση του κλιματιστκού μας; Απευθυνθείτε στα καταστήματά μας και απολαύστε τις παρακάτω τιμές, με 1 χρόνο εγγύηση:

1 χρόνος εγγύηση Αττική & Θεσ/νίκη* Υπόλοιπη Ελλάδα (εξαιρείται η Αλεξανδρούπολη & η Ξάνθη) **
Για κλιματιστικά από 7.000 – 14.000 BTU €69,90 (με Φ.Π.Α.)*** €79,90 (με Φ.Π.Α.)***
Για κλιματιστικά από 16.000 – 24.000 BTU €79,90 (με Φ.Π.Α.)*** €89,90 (με Φ.Π.Α.)***
* Κάλυψη όλης της Αττικής, που ορίζεται από τις περιοχές Λαυρίου – Καπανδριτίου – Μεγάρων, και όλου του Ν.Θεσ/νίκης.
** Κάλυψη εντός των πόλεων που εδρεύουν τα καταστήματά μας.
*** Στις τιμές εγκατάστασης
  • Περιλαμβάνεται: Μήκος σωληνώσεων μέχρι 3μ, βάση στήριξης εξωτ.μονάδας, ARMAFLEX, σωλήνας αποχέτευσης εσωτερ.μονάδας, ταινίες και παρελκόμενα στήριξης, καθαρισμός του χώρου και απομάκρυνση συσκευασιών, επίδειξη λειτουργίας και συμβουλές σωστής χρήσης.
  • Δεν περιλαμβάνεται: Τοποθέτηση σε ύψος που να απαιτεί σκαλωσιά ή ανυψωτικό μηχανισμό, τρύπημα τζαμιών ή πέτρινων τοίχων, κρέμασμα των εξωτ.μονάδων από την οροφή, οποιουδήποτε είδους ηλεκτρολογική εγκατάσταση ή επέμβαση σε φέροντα στοιχεία οικοδομών όπως κολώνες ή τοιχία. Μεταφορικά για παροχή της υπηρεσίας εκτός των ορίων που αναφέρονται παραπάνω.

Υπηρεσία Τοποθέτησης Ανεμιστήρα οροφής

Χρειάζεστε βοήθεια για την τοποθέτηση ανεμιστήρα οροφής; Τεχνική εξυπηρέτηση ISS Facility Services.
Aνοιχτή γραμμή πελατών στα τηλέφωνα: 2130 113373 & 2310 026533.

*Η τιμή ισχύει για αποστάσεις ακτίνας 15km από τα καταστήματα Praktiker (για τις υπόλοιπες περιοχές υπάρχει επιπλέον χρέωση), αναφέρεται σε καινούρια προϊόντα (αρχική τοποθέτηση, χωρίς μετατροπές), αποτελεί καθαρό κόστος εργασίας (χωρίς ΦΠΑ) στο οποίο δεν περιλαμβάνονται υλικά, αναλώσιμα, κλπ και διαμορφώνεται ανάλογα με την ποσότητα.

Κοπή Ξυλείας

Μπορείτε να κόψετε στις διαστάσεις που επιθυμείτε τα ακόλουθα προϊόντα: Ράφια, Πάγκους, Καπάκια Γραφείων, Ορθοστάτες, Μελαμίνες, Κόντρα Πλακέ, Σμαλτίνη, MDF. Επίσης μπορείτε να ανοίξετε υποδοχές για μεντεσέδες σε οποιοδήποτε πορτάκι της επιλογής σας. Η Υπηρεσία Κοπή Ξυλείας δεν διατίθεται στα καταστήματα Καλαμάτας, Βόλου, Ξάνθης & Αλεξανδρούπολης.

Ρέλιασμα Μοκετών

Διαλέξτε τη μοκέτα* που επιθυμείτε, στο χρώμα και τη διάσταση που θέλετε, και παραλάβετέ τη ρελιασμένη με χαμηλή χρέωση!

* Η υπηρεσία δεν παρέχεται σε όλες τις μοκέτες. Ρωτήστε μας!

Χρωμοσυνθέσεις

Με το σύστημα ανάμιξης χρωμάτων επιλέγετε και συνθέτετε κάθε επιθυμητή απόχρωση. Δώστε νέα όψη στους χώρους του σπιτιού σας ομορφαίνοντάς τους με χρώματα εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης που θα συνθέσετε μόνοι σας!

Δοκιμές Εργαλείων

Δίνεται η δυνατότητα δοκιμής οποιουδήποτε ηλεκτρικού εργαλείου αγοράσετε. Ρωτήστε στις πληροφορίες των καταστημάτων μας.

Συναρμολόγηση ποδηλάτου

Τα ποδήλατά μας παραδίδονται απευθείας συναρμολογημένα από εμάς ή μερικώς συναρμολογημένα, αν απαιτείται για την προστασία τους κατά τη μεταφορά. Η τελική συναρμολόγηση, ο έλεγχος και η ρύθμιση των ποδηλάτων γίνεται πριν την πώληση και χωρίς χρέωση, από εξειδικευμένους συνεργάτες μας που εγγυώνται την καλή λειτουργία του ποδηλάτου σας. Όλα τα ποδήλατα καλύπτονται από τεχνική υποστήριξη/ έλεγχο για 2 έτη *.

* Εκτός των εξαρτημάτων που είναι αναλώσιμα.