Τεχνική εξυπηρέτηση

Δείτε τις τεχνικές υπηρεσίες από τις οποίες μπορείτε να επωφεληθείτε στα Praktiker.


Υπηρεσία εγκατάστασης κλιματιστικού

Clima Experts

Χρειάζεστε βοήθεια για την τοποθέτηση του κλιματιστικού; Απευθυνθείτε στα καταστήματά μας και απολαύστε τις παρακάτω τιμές, με 1 χρόνο εγγύηση:

1 χρόνος εγγύηση

Λιανική Τιμή με ΦΠΑ

Για κλιματιστικά από 7.000 - 15.000 BTU

από €79,90*

Για κλιματιστικά από 16.000 - 24.000 BTU

από €89,90*

Οι υπηρεσίες παρέχονται για κλιματιστικά που έχουν αγοραστεί από τα καταστήματα της Praktiker Hellas.

Οι υπηρεσίες παρέχονται εντός του νομού όπου λειτουργεί κατάστημα Praktiker και έως 15 χλμ από το κατάστημα.

Οι υπηρεσίες παρέχονται εντός 3 εργασίμων ημερών από την ημέρα α) παράδοσης της κλιματιστικής συσκευής από την PRAKTIKER, στον χώρο εγκατάστασης κατόπιν υπόδειξης του πελάτη ή β) μεταφοράς της κλιματιστικής συσκευής στον χώρο εγκατάστασης από τον πελάτη με ιδία μέσα. Σε περιόδους αιχμής, οι χρόνοι ανταπόκρισης ενδέχεται να διαφοροποιηθούν.

* Στις τιμές εγκατάστασης:

  • Περιλαμβάνεται: μήκος σωληνώσεων μέχρι 3μ, μήκος καλωδίωσης μέχρι 3 μέτρα, βάση στήριξης εξωτ.μονάδας, ARMAFLEX, σωλήνας αποχέτευσης εσωτερ.μονάδας, ταινίες και παρελκόμενα στήριξης, καθαρισμός του χώρου και απομάκρυνση συσκευασιών, επίδειξη λειτουργίας και συμβουλές σωστής χρήσης, εγγύηση ενός (1) έτους από τον εργολάβο, για την εργασία εγκατάστασης.
  • Δεν περιλαμβάνεται: Τοποθέτηση σε ύψος που να απαιτεί σκαλωσιά ή ανυψωτικό μηχανισμό, τρύπημα τζαμιών ή πέτρινων τοίχων, κρέμασμα των εξωτ.μονάδων από την οροφή, οποιουδήποτε είδους ηλεκτρολογική εγκατάσταση ή επέμβαση σε φέροντα στοιχεία οικοδομών όπως κολώνες ή τοιχία, καθαρισμός προεγκατεστημένων σωληνώσεων.

*Ο ισχύον τιμοκατάλογος διαφοροποιείται ανά νομό παροχής της υπηρεσίας.

Πρόσθετες Υπηρεσίες

Στα καταστήματά μας, υπάρχουν διαθέσιμες και οι παρακάτω υπηρεσίες:

Υπηρεσίες

Αττική

Ανακύκλωση Παλαιού Κλιματιστικού*

Δωρεάν

Υπηρεσία Εγκατάστασης Κλιματιστικού Express

€9.90 (με Φ.Π.Α.)

Υπηρεσία Απεγκατάστασης Κλιματιστικού

€19.90 (με Φ.Π.Α.)

Υπηρεσία Συντήρησης Κλιματιστικού

€19.90 (με Φ.Π.Α.)

Υπηρεσία Συντήρησης Κλιματιστικού (2τμχ)

€34.90 (με Φ.Π.Α.)

Υπηρεσία Συντήρησης Κλιματιστικού (3τμχ)

€44.90 (με Φ.Π.Α.)

Οι υπηρεσίες εγκατάστασης κλιματιστικού παρέχονται για κλιματιστικά που έχουν αγοραστεί από τα καταστήματα της Praktiker Hellas.

Οι παραπάνω υπηρεσίες ισχύουν στους νομούς όπου υπάρχει κατάστημα Praktiker και για αποστάσεις έως 15 χλμ από το κατάστημα.

Οι υπηρεσίες παρέχονται εντός 3 εργασίμων ημερών από την ημέρα αγοράς της υπηρεσίας. Εξαιρείται η υπηρεσία εγκατάστασης express η οποία πραγματοποιείται την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την παράδοση του κλιματιστικού. Σε περιόδους υψηλής ζήτησης, η υπηρεσία διατίθεται κατόπιν διαθεσιμότητας των τεχνικών.

Η υπηρεσία express και η απεγκατάσταση ισχύει με την προϋπόθεση αγοράς υπηρεσίας εγκατάστασης. Η εκτέλεση των υπηρεσιών προϋποθέτει την ταυτόχρονη εκτέλεση των υπηρεσιών στον ίδιο χώρο.

Η υπηρεσία συντήρησης παρέχεται σε περιοχές εντός των νομών όπου υπάρχει κατάστημα Praktiker και για αποστάσεις έως 15 χλμ από το κατάστημα. Για αποστάσεις πέρα των 15 χλμ. - υπολογιζόμενη από το κοντινότερο κατάστημα Praktiker - πληρώνονται στον εγκαταστάτη έξοδα μετακίνησης 1€ / χλμ.

Στις τιμές συντήρησης:

  • Περιλαμβάνεται: καθαρισμός φίλτρων & αεραγωγών, έλεγχος FREON του ψυκτικού κυκλώματος, έλεγχος ασφάλειας κλιματιστικής μονάδας, έλεγχος ηλεκτρολογικού κυκλώματος και εξαρτημάτων, έλεγχος ηλεκτρονικού κυκλώματος και εξαρτημάτων, καθαρισμός εσωτερικής & εξωτερικής μονάδας.
  • Δεν περιλαμβάνεται: Επισκευή τυχόν βλαβών της κλιματιστικής συσκευής, Αναπλήρωση του FREON. Η αναπλήρωση του FREON μπορεί να πραγματοποιηθεί από τον Τεχνικό κατόπιν επιπλέον κόστους, το οποίο επιβαρύνεται αποκλειστικά ο πελάτης.

*Με την απεγκατάσταση του παλαιού κλιματιστικού, αναλαμβάνουμε δωρεάν τη συλλογή του και την ασφαλή ανακύκλωσή του. Έτσι, επιτυγχάνεται η εξοικονόμηση ενέργειας και η προστασία του περιβάλλοντος.


Κοπή Ξυλείας

Μπορείτε να κόψετε στις διαστάσεις που επιθυμείτε τα ακόλουθα προϊόντα: Ράφια, Πάγκους, Καπάκια Γραφείων, Ορθοστάτες, Μελαμίνες, Κόντρα Πλακέ, Σμαλτίνη, MDF. Επίσης μπορείτε να ανοίξετε υποδοχές για μεντεσέδες σε οποιοδήποτε πορτάκι της επιλογής σας. Η ελάχιστη διάσταση κοπής για λόγους ασφαλείας, είναι 15 cm. Η κάθε κοπή έχει χρέωση 2€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Η Υπηρεσία Κοπή Ξυλείας δεν διατίθεται στα καταστήματα Ρόδου, Καλαμάτας, Βόλου, Ξάνθης & Αλεξανδρούπολης.


Ρέλιασμα Μοκετών

Διαλέξτε τη μοκέτα* που επιθυμείτε, στο χρώμα και τη διάσταση που θέλετε, και παραλάβετέ τη ρελιασμένη με χαμηλή χρέωση!

*Η υπηρεσία δεν παρέχεται σε όλες τις μοκέτες. Ρωτήστε μας!


Χρωμοσυνθέσεις

Με το σύστημα ανάμιξης χρωμάτων επιλέγετε και συνθέτετε κάθε επιθυμητή απόχρωση. Δώστε νέα όψη στους χώρους του σπιτιού σας ομορφαίνοντάς τους με χρώματα εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης που θα συνθέσετε μόνοι σας!


Δοκιμές Εργαλείων

Δίνεται η δυνατότητα δοκιμής οποιουδήποτε ηλεκτρικού εργαλείου αγοράσετε. Ρωτήστε στις πληροφορίες των καταστημάτων μας.


Συναρμολόγηση ποδηλάτου

Τα ποδήλατά μας παραδίδονται απευθείας συναρμολογημένα από εμάς ή μερικώς συναρμολογημένα, αν απαιτείται για την προστασία τους κατά τη μεταφορά. Η τελική συναρμολόγηση, ο έλεγχος και η ρύθμιση των ποδηλάτων γίνεται πριν την πώληση και χωρίς χρέωση, από εξειδικευμένους συνεργάτες μας που εγγυώνται την καλή λειτουργία του ποδηλάτου σας. Όλα τα ποδήλατα καλύπτονται από τεχνική υποστήριξη/ έλεγχο για 2 έτη*.

*Εκτός των εξαρτημάτων που είναι αναλώσιμα.


Τεχνίτες

Χρειάζεστε τεχνίτες για τοποθέτηση πλακιδίων, υδραυλικές εγκαταστάσεις, συναρμολογήσεις επίπλων, τοποθετήσεις κουζινών, ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, τοποθετήσεις κεραιών ή φωτιστικών, τοποθετήσεις παρκετών και επενδύσεων, τοποθετήσεις κουφωμάτων, μονώσεων ή γυψοσανίδων, περιφράξεις ή πέργκολες κήπων, ή ακόμα και δωρεάν τηλεφωνική παροχή τεχνικών συμβουλών; Εμείς τους έχουμε!

Καταστήματα Αττικής: Απευθυνθείτε στην εταιρία My Constructor για άμεση εξυπηρέτηση στις καλύτερες τιμές ή προμηθευτείτε το ειδικό φυλλάδιο από τα καταστήματά μας.

Ανοιχτή γραμμή πελατών στο τηλέφωνο: 210 300 29 23

Ωράριο: Καθημερινές 9:00 – 21:30 Σάββατο & Κυριακή 9:30 – 18:00

*Το συγκεκριμένο τηλέφωνο δεν αφορά την Υπηρεσία Εγκατάστασης Κλιματιστικού.

Καταστήματα Περιφέρειας: Απευθυνθείτε στα τηλέφωνα επικοινωνίας του καταστήματος επιλογής σας ή προμηθευτείτε το ειδικό φυλλάδιο από τα καταστήματά μας.

ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΑΣ ΜΕ:
VISA MasterCard DINNERS Maestro American Express Bank Upon delivery Iris
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕ:
Visa MasterCard

Best Workplaces
Best Workplaces Europe
ΕΕΕΠ