20% €πιστροφή σε στρώματα και κρεβάτια

13/03/2023

Όροι και προϋποθέσεις προωθητικής ενέργειας: 20% €πιστροφή σε στρώματα και κρεβάτια

 1. Η ενέργεια 20% €πιστροφή (εφεξής «η Ενέργεια») ισχύει αποκλειστικά για αγορές κρεβατιών ή/και στρωμάτων, που θα πραγματοποιηθούν στα φυσικά καταστήματα Praktiker, online στο praktiker.gr ή τηλεφωνικά στον τηλεφωνικό αριθμό 210 9940000, κατά το χρονικό διάστημα από 13.03.2023 έως και 26.03.2023 ή έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με χρήση χρεωστικών και πιστωτικών καρτών Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης κατόχων καρτών Eurobank €πιστροφή (εφεξής «το Πρόγραμμα»).
 1. Κατά την αγορά των κρεβατιών ή/και στρωμάτων, είτε από τα φυσικά καταστήματα Praktiker είτε online στο στο praktiker.gr ή τηλεφωνικά στον τηλεφωνικό αριθμό 210 9940000, κατά το χρονικό διάστημα ισχύος της Ενέργειας, με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, κερδίζετε 1% €πιστροφή (σύμφωνα με τους όρους του Προγράμματος). Tα επιπλέον ευρώ €πιστροφή που κερδίζετε στο πλαίσιο της Ενέργειας, και που αντιστοιχούν σε ποσοστό 19%, θα πιστωθούν σε κάρτα σας που συμμετέχει στο Πρόγραμμα μέχρι και τις 28.04.2023.
 2. Η Ενέργεια (20% €πιστροφή) δεν ισχύει:
  • Όταν η χρέωση γίνεται μερικά ή σε περισσότερες από μία κάρτες Eurobank, δηλαδή αν το συνολικό ποσό του προϊόντος δεν εξοφληθεί εξ ολοκλήρου με μία κάρτα Eurobank που μετέχει στο Πρόγραμμα.
  • Όταν πραγματοποιείται παράλληλα με την αγορά κρεβατιών ή/και στρωμάτων και εξαργύρωση των διαθέσιμων ευρώ €πιστροφή.
  • Σε συνδυασμό με τη χρήση εκπτωτικών καρτών/κουπονιών ή οποιασδήποτε άλλης έκπτωσης.
  • Για αγορές χονδρικής που πραγματοποιούνται με μειωμένο ή μηδενικό Φ.Π.Α.
  • Για αγορές μέσω paypal, με δόσεις μέσω του προγράμματος δόσεων «Δ-ΟΣΗ ΘΕΛΕΙΣ», με χρήση της υπηρεσίας IRIS ή αντικαταβολής με μετρητά.
 1. Τα ευρώ €πιστροφή που κερδίζετε στο πλαίσιο της Ενέργειας αντιστοιχούν συνολικά στο 20% επί της αξίας αγοράς των κρεβατιών ή/και στρωμάτων, σύμφωνα με τα ανωτέρω ειδικότερα προβλεπόμενα, και μπορείτε να τα εξαργυρώσετε σε επόμενες αγορές σας σε οποιαδήποτε συνεργαζόμενη με το πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή επιχείρηση, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε κάρτα σας Eurobank συμμετέχει στο Πρόγραμμα.
 2. Στις υπόλοιπες αγορές σας στα καταστήματα Praktiker, στο praktiker.gr και τηλεφωνικά στον τηλεφωνικό αριθμό 2109940000 με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα κερδίζετε 1% €πιστροφή.
Επιστροφή στη λίστα
Κάντε τις πληρωμές σας με:
VISA MasterCard DINNERS Maestro Bank Upon delivery Iris
Ασφαλείς αγορές με:
Visa MasterCard

Best Workplaces
Best Workplaces Europe
superbrand
Επίλεξε κατάστημα παραλαβής
ή επίλεξε ένα κατάστημα εξυπηρέτησης: