Προϊόντα Υπηρεσίες
210 99 40 000 Δωρεάν μεταφορά για αγορές άνω των 349€ Έως 60 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα €πιστροφή Eurobank

Αντλίες

ΦΙΛΤΡΑ
Εύρος Τιμής
€ -
4€
519€
Μάρκα
Είδος
Μεγ. ικανότητα άντλησης
Βρέθηκαν 71 προϊόντα
| Προϊόντα ανά σελίδα: 
12 24 48 ΟΛΑ
|
Ταξινόμηση:  
Βρέθηκαν 71 προϊόντα
| Προϊόντα ανά σελίδα: 
12 24 48 ΟΛΑ
|
Ταξινόμηση:  

Συχνές ερωτήσεις

  • Ποια αντλία νερού είναι κατάλληλη για μένα;

    Η καλύτερη αντλία νερού εξαρτάται από τις συγκεκριμένες ανάγκες σου. Εξέτασε τον τύπο της πηγής νερού που έχεις, το αντλητικό ύψος και τη ροή που χρειάζεσαι, καθώς και το αν πρόκειται να αντλήσεις καθαρό ή ακάθαρτο νερό.

  • Ποια είναι η διαφορά μεταξύ αντλίας επιφανείας και βυθιζόμενης αντλίας;

    Οι αντλίες επιφάνειας τοποθετούνται στην επιφάνεια του εδάφους κοντά στην πηγή του νερού, ενώ οι βυθιζόμενες αντλίες τοποθετούνται απευθείας μέσα στην πηγή του νερού. Οι βυθιζόμενες αντλίες είναι κατάλληλες για βαθύτερες πηγές νερού και για περιπτώσεις όπου ο χώρος στην επιφάνεια είναι περιορισμένος.

Αντλίες

Στα Praktiker, διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα αντλιών νερού από κορυφαίες μάρκες για να ανταποκριθούμε σε κάθε σου ανάγκη. Είτε χρειάζεσαι μία αντλία καθαρού νερού για την άρδευση του κήπου σου, είτε μια αντλία ακάθαρτου νερού για την αποχέτευση του υπογείου σου, οι ειδικοί μας μπορούν να σε βοηθήσουν να επιλέξεις την ιδανική αντλία.

Διαχειρίσου το νερό σου με αποτελεσματικότητα και οικονομία με τις αντλίες της συλλογής μας.
Το νερό είναι απαραίτητο στοιχείο σε κάθε σπίτι και κήπο. Ωστόσο, η πρόσβαση σε αυτό και η διαχείρισή του δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Εδώ έρχονται οι αντλίες νερού, οι οποίες μπορούν να σε βοηθήσουν σε διάφορες εργασίες, από την άρδευση του κήπου σου έως την αποχέτευση των λυμάτων.

Σε τι χρησιμεύει μια αντλία καθαρού νερού:

Οι αντλίες καθαρού νερού είναι σχεδιασμένες για την άντληση νερού πόλης, νερού πηγαδιού ή όμβριων υδάτων. Χρησιμοποιούνται για διάφορες εφαρμογές, όπως:
Άρδευση κήπου: Διατήρησε τον κήπο σου πράσινο και υγιή με μια αντλία καθαρού νερού για την άρδευση των φυτών, του χλοοτάπητα και των δέντρων σου.
Πλύσιμο αυτοκινήτου: Εξοικονόμησε χρήματα και νερό πλένοντας το αυτοκίνητό σου με μια αντλία καθαρού νερού αντί να χρησιμοποιείς πλυντήριο αυτοκινήτων.
Μεταφορά νερού: Μετάφερε νερό από τη μια τοποθεσία στην άλλη, όπως για τη γέμιση μιας πισίνας, λίμνης ή σιντριβανιού στον κήπο σου.
Αύξηση πίεσης νερού: Με μια αντλία νερού μπορείς να αυξήσεις την πίεση του δικτύου σου.


Αντλίες Ακάθαρτου Νερού:

Οι αντλίες ακάθαρτου νερού, σε αντίθεση με τις αντλίες καθαρού νερού, είναι σχεδιασμένες για την άντληση νερού με στερεά σωματίδια ή ίνες. Χρησιμοποιούνται σε διάφορες εφαρμογές όπου το νερό δεν είναι πόσιμο ή περιέχει ακαθαρσίες, όπως:
Αποχέτευση υπογείων: Απομάκρυνε το νερό από πλημμυρισμένα υπόγεια με μια αντλία ακάθαρτου νερού. Αυτές οι αντλίες μπορούν να διαχειριστούν μικρά στερεά σωματίδια, όπως φύλλα και βρωμιά.
Άδειασμα λάκκων: Οι αντλίες ακάθαρτου νερού είναι ιδανικές για την απομάκρυνση του νερού από λάκκους θεμελίωσης, λάκκους ομβριών υδάτων.
Άδειασμα πισίνας: Χρησιμοποίησε μια αντλία ακάθαρτου νερού για να αδειάσεις μια πισίνα που περιέχει φύλλα, βρωμιά ή άλλα μικρά σωματίδια. Ωστόσο, για τις πισίνες με πολύ λεπτό φίλτρο, μπορεί να χρειαστείς μια αντλία καθαρού νερού για το τελικό ξέπλυμα.
Άδειασμα σιφονιών: Οι βυθιζόμενες αντλίες ακάθαρτου νερού είναι χρήσιμες για την απομάκρυνση του νερού από φραγμένα σιφόνια μπάνιου ή κουζίνας.

Επιλογή της Σωστής Αντλίας Νερού:

Πριν αγοράσεις την αντλία νερού, είτε καθαρού είτε ακάθαρτου, θα χρειαστεί να λάβεις υπόψη τα ακόλουθα κριτήρια:
Τύπος πηγής νερού: Διάλεξε μια αντλία κατάλληλη για την πηγή του νερού σου, είτε πρόκειται για πηγάδι, γεώτρηση, δεξαμενή, υπόγειο ή σιφόνι.
Αντλητική ικανότητα: Εξέτασε το αντλητικό ύψος (πόσο ψηλά μπορεί να ανεβάσει το νερό η αντλία) και τη ροή (πόσο νερό μπορεί να αντλήσει ανά μονάδα χρόνου) που χρειάζεσαι για τις εφαρμογές σου.
Μέγεθος στερεών σωματιδίων (μόνο για αντλίες ακάθαρτου νερού): Βεβαιώσου ότι η αντλία ακάθαρτου νερού που επιλέγεις μπορεί να διαχειριστεί το μέγεθος των στερεών σωματιδίων που υπάρχουν στο νερό που θέλεις να αντλήσεις.
Ισχύς: Η ισχύς της αντλίας επηρεάζει το αντλητικό ύψος και τη ροή. Διάλεξε μια αντλία με αρκετή ισχύ για τις ανάγκες σου.
Τύπος αντλίας: Επίλεξε τον κατάλληλο τύπο αντλίας ανάλογα με την πηγή του νερού και τις εφαρμογές σου. Οι διαθέσιμοι τύποι περιλαμβάνουν επιφανειακές αντλίες, βυθιζόμενες αντλίες, περιφερειακές αντλίες και ανυψωτικές αντλίες.

Κάντε τις πληρωμές σας με:
VISA MasterCard DINNERS Maestro Bank Upon delivery Iris
Ασφαλείς αγορές με:
Visa MasterCard

Best Workplaces
Best Workplaces Europe
superbrand Green Brand Awards 2023
Επίλεξε κατάστημα παραλαβής
ή επίλεξε ένα κατάστημα εξυπηρέτησης: