Προϊόντα Υπηρεσίες
210 99 40 000 Δωρεάν μεταφορά για αγορές άνω των 349€ Έως 60 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα €πιστροφή Eurobank
Βρέθηκαν 99 προϊόντα
| Προϊόντα ανά σελίδα: 
12 24 48 ΟΛΑ
|
Ταξινόμηση:  
Βρέθηκαν 99 προϊόντα
| Προϊόντα ανά σελίδα: 
12 24 48 ΟΛΑ
|
Ταξινόμηση:  

Συχνές ερωτήσεις

 • Ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να λάβω υπόψη πριν επιλέξω ένα ψαλίδι κλαδέματος;

  Κατά την επιλογή ενός ψαλιδιού κλαδέματος, πρέπει να εστιάσεις σε διάφορα κρίσιμα χαρακτηριστικά. Καταρχάς, να ελέγχεις το μήκος της λεπίδας, το οποίο πρέπει να είναι κατάλληλο για τον τύπο κλαδέματος που θα πραγματοποιήσετε. Επίσης, η αιχμή της λεπίδας, η εργονομία της λαβής και η συνολική κατασκευή είναι σημαντικά για την αποτελεσματικότητα και την άνεση κατά τη χρήση.

 • Ποια είναι η σημασία της σωστής συντήρησης των ψαλιδιών κλαδέματος για την μακροζωία και την απόδοσή τους;

  Η συντήρηση των ψαλιδιών κλαδέματος είναι ουσιώδης για τη μακροζωία και την απόδοσή τους. Μετά από κάθε χρήση, πρέπει να καθαρίζονται προσεκτικά από κατάλοιπα ξύλου και ρητίνης. Επιπλέον, η συνεχής επισκευή της αιχμής είναι απαραίτητη για να διατηρηθεί η ακρίβεια του κοπής. Η προσθήκη γράσου είναι σημαντική για την ομαλή λειτουργία των μερών. Η σωστή συντήρηση εγγυάται όχι μόνο την αποτελεσματικότητα, αλλά και την ασφάλεια κατά τη χρήση.

 • Πώς μπορώ να επιλέξω το κατάλληλο ψαλίδι κλαδέματος για τις ανάγκες μου;

  Η επιλογή του κατάλληλου ψαλιδιού κλαδέματος εξαρτάται από τον τύπο των εργασιών κλαδέματος που θα εκτελέσεις. Για λεπτομερείς και ακριβείς κοπές, ένα ψαλίδι με λεπίδα μικρού μήκους είναι κατάλληλο, ενώ για τα πιο χοντρά κλαδιά, θα προτιμήσεις ένα ψαλίδι με μεγαλύτερη αντοχή και εύρος κοπής. Επίσης, εξετάσε το βάρος και την εργονομία της λαβής για άνετη χρήση που δεν κουράζει.

 • Πώς μπορώ να διασφαλίσω την ασφαλή χρήση του ψαλιδιού κλαδέματος;

  Η ασφαλής χρήση του ψαλιδιού κλαδέματος είναι ουσιώδης για την προστασία του χρήστη. Πρώτα απ' όλα, χρησιμοποιήσε τον κατάλληλο προστατευτικό εξοπλισμό, όπως γάντια και γυαλιά, για να αποφύγετε πιθανούς κινδύνους. Βεβαιώσου πάντα ότι η λεπίδα είναι κομμένη και αιχμηρή, καθώς η ακούσια ακινητοποίηση μπορεί να οδηγήσει σε επικίνδυνες καταστάσεις. Επίσης, κρατήστε την λαβή σε σταθερή θέση και εφαρμόστε την κατάλληλη τεχνική κοπής για αποτελεσματικότερη και ασφαλέστερη χρήση.

Ψαλίδια Κλαδέματος

Στον κόσμο της κηπουρικής και της διαμόρφωσης των φυτών, τα ψαλίδια κλαδεμάτος είναι το απόλυτο εργαλείο που αναδεικνύει την τέχνη του ακριβού κλαδέματος. Στο Praktiker, δίνουμε την αφοσίωσή μας στην παροχή μιας εξαιρετικής συλλογής ψαλιδιών κλαδεμάτος, σχεδιασμένων για να προσφέρουν ακρίβεια και ευκολία σε κάθε χρήση.

Ακρίβεια σε Κάθε Κίνηση: Τα Ψαλίδια μας Καθορίζουν τα Πρότυπα

Κάθε ψαλίδι κλαδεμάτος στη συλλογή μας είναι επιλεγμένο για την ακρίβεια του κλαδέματος. Με καμπυλωτές λεπίδες και εργονομικά σχεδιασμένες λαβές, αυτά τα ψαλίδια είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν την ιδανική ισορροπία μεταξύ άνεσης και απόδοσης. Ο εργονομικός σχεδιασμός των ψαλιδιών μας εξασφαλίζει μια φυσική και άνετη χρήση, ενώ παράλληλα επιτρέπει την ακριβή εφαρμογή της δύναμης. Κάθε κίνηση γίνεται με σκοπό την απόλυτη απόδοση.

Ανακάλυψε ακόμη και άλλα εργαλεία χειρός για τον κήπο όπως τσεκούρια, φτυάρια, σκαλιστήρια, τσουγκράνες, τσάπες - αξίνες και πολλά ακόμη στο praktiker.gr.

Κάντε τις πληρωμές σας με:
VISA MasterCard DINNERS Maestro Bank Upon delivery Iris
Ασφαλείς αγορές με:
Visa MasterCard

Best Workplaces
Best Workplaces Europe
superbrand Green Brand Awards 2023
Επίλεξε κατάστημα παραλαβής
ή επίλεξε ένα κατάστημα εξυπηρέτησης: