Πρόγραμμα Εξοικονομώ – Αυτονομώ

Η Praktiker συμμετέχει δυναμικά στο νέο Πρόγραμμα «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ – ΑΥΤΟΝΟΜΩ», αποτελώντας one-stop-shop επιλογή, καθώς σας υποστηρίζει ολοκληρωμένα. Εξασφαλίζουμε για εσάς ένα πλήρες πακέτο προϊόντων, προτείνοντάς σας ποικιλία ειδών και σε συνεργασία με εξειδικευμένους επαγγελματίες για την υλοποίηση των παρεμβάσεων και την υποβολή του φακέλου ολοκλήρωσης του έργου σας.

Εσείς μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Praktiker για την υλοποίηση των παρεμβάσεων του φακέλου σας όταν λάβετε την Απόφαση υπαγωγής. Στην περίπτωση αυτή συμπληρώστε την φόρμα.


Γιατί να επιλέξετε την Praktiker

Διαθέτουμε τα προϊόντα που απαιτούνται από τις προδιαγραφές του προγράμματος με δυνατότητα επιλογών μάρκας, για κάθε κατηγορία παρέμβασης του προγράμματος. Οι διαθέσιμες επιλογές περιλαμβάνουν προϊόντα υψηλής ενεργειακής απόδοσης, εξαιρετικής αντοχής και αισθητικής όπως:

  • Κουφώματα θερμοδιακοπής Αλουμινίου, κουφώματα PVC με ενεργειακούς υαλοπίνακες.
  • Υλικά θερμομονώσεων, στεγανώσεων και λοιπά κατάλληλα δομικά υλικά για την άρτια ολοκλήρωση των εργασιών στην τοιχοποιία, pilotis, δώμα, στέγη (πχ επισκευαστικά, σοβάδες, χρώματα, υλικά τελικής επικάλυψης, κ.λπ).
  • Συστήματα θέρμανσης / κλιματισμού για κάθε απαίτηση (π.χ. αντλίες θερμότητας, λέβητες αερίου, ενεργειακά τζάκια, διαιρούμενες κλιματιστικές μονάδες τύπου split, κ.λπ).
  • Συστήματα παροχής Ζεστού Νερού Χρήσης (ΖΝΧ) με ή χωρίς ηλιακή υποβοήθηση (π.χ. ηλιακοί θερμοσίφωνες, ηλιοθερμικά συστήματα βεβιασμένης κυκλοφορίας, αντλίες θερμότητας ΖΝΧ).
  • Λαμπτήρες LED, Έξυπνοι αυτοματισμοί εξοικονόμησης ενέργειας και διαχείρισης της λειτουργίας της κατοικίας σας (Είδη Smart Home)

Συνεργαζόμαστε με έμπειρους εργολάβους για την υλοποίηση των εργασιών, ενεργειακούς επιθεωρητές και σύμβουλους έργου για την ομαλή ολοκλήρωση των διαδικασιών που απαιτεί το Πρόγραμμα.

Επίσης με τη συνεργασία της Eurobank η χρηματοδότηση του Προγράμματος γίνεται ακόμα πιο εύκολη προσφέροντας ταχύτητα και ευελιξία στην αξιολόγηση του δανείου ανάλογα με τις ανάγκες και τις δυνατότητες του ενδιαφερόμενου.


Τρόποι επικοινωνίας

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για τις δυνατότητες συνεργασίας με την Praktiker Hellas μπορείτε να επικοινωνείτε με τους ακόλουθους τρόπους:

Τηλεφωνικά στο 211 1064944

Μέσω φόρμας επικοινωνίας στο praktiker.gr

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΦΟΡΜΑ ΕΔΩ
ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΑΣ ΜΕ:
VISA MasterCard DINNERS Maestro American Express Bank Upon delivery Iris
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕ:
Visa MasterCard

Best Workplaces
Best Workplaces Europe
ΕΕΕΠ