Όροι προγράμματος Δ-όοοση θέλεις

31/08/2020

Δ-όοοση θέλεις σε Ιδιώτες  / Ελεύθερους Επαγγελματίες

Εάν επιθυμείτε χρηματοδότηση για αγορές σας από τα καταστήματα μας >750 €, μπορείτε να αποκτήσετε γρήγορα ό,τι ονειρεύεστε μέσω συνεργασίας μας με συνεργαζόμενη Τράπεζα.
Ελάτε σε ειδικό σημείο σε όλα τα καταστήματα μας ή επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 211 100 1122 και αρμόδιος εργαζόμενος μας θα σας ενημερώσει και θα σας εξυπηρετήσει σε κάθε σας βήμα.

Τι είναι το Δ-όοοση θέλεις;

Πρόκειται για καταναλωτικό δάνειο χωρίς προσημειώσεις,  ή άλλες εξασφαλίσεις που παρέχεται στους πελάτες μας κατόπιν έγκρισης από συνεργαζόμενη Τράπεζα.
Αφορά αγορές ειδών > 750 € οποιασδήποτε κατηγορίας από όλα τα φυσικά καταστήματα μας, με ονομαστική απόδειξη λιανικής (όχι με τιμολόγιο). Επίσης αφορά και αγορές ελεύθερων επαγγελματιών (όχι εταιρειών) με τιμολόγια. Περιλαμβάνονται και υπηρεσίες μεταφοράς.
Το ύψος της χρηματοδότησης φτάνει έως και το 100% της συνολικής αξίας των αγορών.
Έχει σταθερό επιτόκιο 9,3% πλέον εισφοράς 0,6% του Ν128/75.
Η διάρκεια του είναι 6-36 μήνες για αγορές < 3.000 €, 6-48 μήνες για  3.000 < αγορές < 5.000 € και 6-60 μήνες για αγορές > 5.000 €.
Η απάντηση της Τράπεζας στην αίτηση του δανείου γίνεται από 20 λεπτά έως και 24 ώρες.
Με την έγκριση, χρεώνονται 25 € έξοδα δανείου στην 1η δόση ή επιμερίζονται ισόποσα σε όλη τη διάρκεια του.
Το δάνειο εκταμιεύεται ολόκληρο, άμεσα, με την έγκριση του. Οι αγορές των εμπορευμάτων και η έκδοση των παραστατικών ολοκληρώνονται εντός 25 ημερών από την εκταμίευση του δανείου. Μετά το πέρας των 25 ημερών γίνεται νέα αξιολόγηση στοιχείων του δανειολήπτη. Οι δόσεις εξοφλούνται μέσω e-banking, στα καταστήματα της Τράπεζας ή μέσω ειδικής κάρτας που χορηγείται από την Τράπεζα, στα ATM των καταστημάτων.
Σύντομα θα παρέχεται η δυνατότητα προστασίας της δόσης στον δανειολήπτη μέσω ασφαλιστικής κάλυψης του δανείου του με ελάχιστη επιβάρυνση.
Επιστροφές προϊόντων που αφορούν το δάνειο γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών σύμφωνα με την πολιτική της Praktiker με έκδοση πιστωτικού και όχι με επιστροφή μετρητών.
Απαραίτητα δικαιολογητικά είναι η ταυτότητα του αιτούντα, τελευταίο εκκαθαριστικό εφορίας.
Πέραν αυτών η Τράπεζα μπορεί να ζητήσει επιπλέον δικαιολογητικά.

Δ-όοοση θέλεις σε Επιχειρήσεις / Ελεύθερους Επαγγελματίες

Εάν επιθυμείτε χρηματοδότηση για αγορές εξοπλισμού  από 10.000 – 80.000 €, υπάρχει η δυνατότητα παροχής επιχειρηματικού/επαγγελματικού δανείου μέσω συνεργασίας μας με συνεργαζόμενη Τράπεζα.
Επισκεφτείτε οποιοδήποτε κατάστημα μας ή καλέστε μας στο τηλέφωνο 211 1064944
Αρμόδιος εκπρόσωπος της εταιρείας μας για εξυπηρέτηση πελατών B2B θα  επικοινωνήσει μαζί σας και θα σας ενημερώσει σχετικά.

Τι είναι το Δ-όοοση θέλεις;

Πρόκειται για δάνειο επαγγελματικού εξοπλισμού που παρέχεται στους επαγγελματίες και στις επιχειρήσεις πελάτες μας κατόπιν έγκρισης από συνεργαζόμενη Τράπεζα.
Αφορά αγορές 10.000 € – 80.000 € από εταιρείες και ελεύθερους επαγγελματίες σε είδη οποιασδήποτε κατηγορίας από όλα τα φυσικά καταστήματα μας, με τιμολόγιο (όχι με απόδειξη). Περιλαμβάνονται και υπηρεσίες μεταφοράς.
Το ύψος της χρηματοδότησης φτάνει έως και το 80% της καθαρής αξίας των αγορών.
Έχει κυμαινόμενο επιτόκιο 7,5% πλέον εισφοράς 0,6% του Ν128/75.
Η διάρκεια του είναι έως 48 μήνες.
Με την έγκριση, χρεώνονται 200 € έξοδα δανείου τα οποία προεξοφλούνται.
Το δάνειο εκταμιεύεται ολόκληρο, μετά την έκδοση των τιμολογίων που το αφορούν, εντός 30 ημερών από την έγκριση του. Μετά το πέρας των 30 ημερών γίνεται νέα αξιολόγηση στοιχείων του δανειολήπτη.
Οι δόσεις εξοφλούνται μέσω e-banking, στα καταστήματα της Τράπεζας ή μέσω ειδικής κάρτας που χορηγείται από την Τράπεζα, στα ATM των καταστημάτων.
Επιστροφές προϊόντων που αφορούν το δάνειο γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών σύμφωνα με την πολιτική της Praktiker με έκδοση πιστωτικού και όχι με επιστροφή μετρητών.

Επιστροφή στη λίστα
ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΑΣ ΜΕ:
VISA MasterCard DINNERS Maestro American Express Bank Upon delivery Iris
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕ:
Visa MasterCard

Best Workplaces
Best Workplaces Europe
ΕΕΕΠ