Προϊόντα Υπηρεσίες
210 99 40 000 Δωρεάν μεταφορά για αγορές άνω των 349€ Έως 60 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα €πιστροφή Eurobank
ΒΡΕΘΗΚΑΝ 13 ΠΡΟΪΟΝΤΑ
| ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΝΑ ΣΕΛΙΔΑ: 
12 24 48 ΟΛΑ
|
ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ:  
ΒΡΕΘΗΚΑΝ 13 ΠΡΟΪΟΝΤΑ
| ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΝΑ ΣΕΛΙΔΑ: 
12 24 48 ΟΛΑ
|
ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ:  

Συχνές ερωτήσεις

 • Πώς λειτουργούν οι σκούπες ρομπότ;

  Οι σκούπες ρομπότ λειτουργούν με τη χρήση αισθητήρων, καμερών και ειδικών αλγορίθμων πλοήγησης. Οι αισθητήρες τους ανιχνεύουν τα εμπόδια και τον χώρο, ενώ οι κάμερες τους καταγράφουν το περιβάλλον. Αυτές οι πληροφορίες επιτρέπουν στις σκούπες ρομπότ να πλοηγηθούν σε όλο τον χώρο, να ανιχνεύσουν τη σκόνη και τα υπολείμματα και να καθαρίσουν αυτόματα τον χώρο σου.

 • Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της χρήσης σκούπας ρομπότ;

  Η χρήση σκούπας ρομπότ προσφέρει εξοικονόμηση χρόνου και ενέργειας, καθώς αναλαμβάνει τον καθαρισμό χωρίς την ανάγκη χειροκίνητης επέμβασης. Επιπλέον, η σκούπα ρομπότ φθάνει σε δύσκολα προσβάσιμα μέρη, καθαρίζοντας κάθε γωνία του σπιτιού. Είναι ιδανική για όσους δεν έχουν πολύ χρόνο για τον καθαρισμό του σπιτιού τους.

 • Ποιες είναι οι βασικές διαφορές μεταξύ διαφόρων μοντέλων σκουπών ρομπότ;

  Οι διαφορές μεταξύ των μοντέλων σκουπών ρομπότ περιλαμβάνουν την ισχύ, τη διάρκεια της μπαταρίας, την χωρητικότητα συλλογής σκόνης, την τεχνολογία και τις πρόσθετες λειτουργίες. Επιλέγοντας το κατάλληλο μοντέλο, μπορείς να προσαρμόσεις τη σκούπα ρομπότ στις ανάγκες σου.

 • Είναι ασφαλή να χρησιμοποιείται σκούπα ρομπότ στο σπίτι μου;

  Ναι, οι σκούπες ρομπότ είναι ασφαλείς για τη χρήση στο σπίτι. Οι αισθητήρες τους ανιχνεύουν τα εμπόδια και τα αποφεύγουν, μειώνοντας τον κίνδυνο ατυχημάτων. Είναι κατασκευασμένες με ασφαλή υλικά και σχεδιασμένες για να εξυπηρετούν την ασφάλεια των χρηστών.

 • Ποια είναι η διάρκεια ζωής μιας σκούπας ρομπότ;

  Η διάρκεια ζωής μιας σκούπας ρομπότ εξαρτάται από την χρήση, τη συντήρηση και την ποιότητα του μοντέλου. Καλή συντήρηση και αντικατάσταση ανταλλακτικών μπορούν να επεκτείνουν τη διάρκεια ζωής. Συνήθως, μια καλή σκούπα ρομπότ διαρκεί πολλά χρόνια.

 • Ποια είναι η σχέση μεταξύ της τιμής και της απόδοσης στις σκούπες ρομπότ;

  Η τιμή της σκούπας ρομπότ συνδέεται συνήθως με την απόδοση και τις επιπλέον λειτουργίες. Συνήθως, ακριβότερα μοντέλα προσφέρουν υψηλότερη ισχύ, μεγαλύτερη αυτονομία μπαταρίας και προηγμένες τεχνολογίες. Ωστόσο, υπάρχουν και πολλές προσιτές επιλογές με καλή απόδοση.

Σκούπες Ρομπότ

Ανακάλυψε στα καταστήματα Praktiker μεγάλη ποικιλία από σκούπες όπως ηλεκτρικές σκούπες, σκούπες stick, σκούπες υγρών στερεών, πλυντικές σκούπες, επαναφορτιζόμενα σκουπάκια, ατμοκαθαριστές και σκούπες ρομπότ!

Στα καταστήματα Praktiker σου προσφέρουμε ηλεκτρικές συσκευές και σκούπες υψηλής ποιότητας στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Οι σκούπες ρομπότ στα Praktiker συνδυάζουν την έξυπνη νοημοσύνη, την ανθεκτικότητα και την αποτελεσματικότητα για να παρέχουν στο σπίτι σου τη φροντίδα που αξίζεις. Καλωσόρισε έναν σύντροφο που θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις τον χώρο σου καθαρό και άνετο, για να απολαμβάνεις κάθε στιγμή της ημέρας!

Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου και επέλεξε σκούπα ρομπότ για να καθαρίζεις το σπίτι σου αποτελεσματικά και εύκολα!

Κάντε τις πληρωμές σας με:
VISA MasterCard DINNERS Maestro Bank Upon delivery Iris
Ασφαλείς αγορές με:
Visa MasterCard

Best Workplaces
Best Workplaces Europe
superbrand Green Brand Awards 2023
Επίλεξε κατάστημα παραλαβής
ή επίλεξε ένα κατάστημα εξυπηρέτησης: