Νέα & Δελτία τύπου

Μάθετε τα νέα μας, σε χρονολογική σειρά, μέσα σε κάθε χρονιά!


Νέα & Δελτία τύπου 2020

 • 17
  ΜΑΡ
  Αναστέλλεται η λειτουργία των καταστημάτων Praktiker (COVID-19)

  Αγαπητοί μας πελάτες,

  Μοιραζόμαστε μαζί σας τις ίδιες αγωνίες για την πρωτόγνωρη και συνεχώς μεταβαλλόμενη κατάσταση που βιώνει η χώρα μας και, όπως σε κάθε οικογένεια, έτσι και στην Praktiker Hellas θέσαμε ως αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα και αυτονόητη υποχρέωση την ασφάλεια όλων των συνανθρώπων μας, για τον περιορισμό εξάπλωσης της νόσου COVID-19.

  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αναστέλλεται η λειτουργία των καταστημάτων μας πανελλαδικά, από την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 και μέχρι νεωτέρας.

  Σας παρακαλούμε να ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ και εμείς θα βρισκόμαστε δίπλα σας για τις ανάγκες του σπιτιού σας, μέσω του e-shop www.praktiker.gr και τηλεφωνικά, ώστε να λαμβάνετε με ασφάλεια τις παραγγελίες σας. Επιπλέον, έχουμε εξασφαλίσει τη δυνατότητα online παροχής των υπηρεσιών Garden & Interior Experts.
  Για τις τηλ.παραγγελίες και οτιδήποτε χρειαστείτε σχετικά με τις online αγορές, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα τηλέφωνα 800 100 1122 (από σταθερό) και 211 100 1122 (από σταθερό ή κινητό), Δευτέρα - Παρασκευή: 07:00-21:00 & Σάββατο 08:00-18:00, καθώς και στο e-mail eshop@praktiker.gr.

  Για κάθε άλλη πληροφορία, είμαστε εδώ για εσάς στα ίδια τηλέφωνα και στο e-mail info@praktiker.gr.

  Να είστε βέβαιοι ότι παρακολουθούμε με υψηλό αίσθημα ευθύνης όλες τις εξελίξεις και τις ενημερώσεις των Αρμόδιων Αρχών, ακολουθώντας πιστά από την πρώτη στιγμή κάθε δυνατό μέτρο προστασίας, όπως ενδεικτικά:
  •Για όλες τις ομάδες μας, τόσο στα κεντρικά γραφεία όσο και στα καταστήματα και το e-shop μας, τηρούνται όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα προστασίας (γάντια, μάσκες, αντισηπτικά, κ.λπ).
  •Έχουμε εντατικοποιήσει την καθαριότητα όλων των χώρων εργασίας.
  •Είναι διαθέσιμος, για κάθε ανάγκη και απορία, ιατρός εργασίας πανελλαδικά.
  •Φροντίζουμε από την πρώτη στιγμή για τη σωστή ενημέρωση σχετικά με τα μέτρα προστασίας.
  •Διαθέτουμε 24ωρη γραμμής ψυχολογικής υποστήριξης για όλους τους εργαζομένους μας & τις οικογένειές τους.

  Πιστεύουμε ότι όλοι ενωμένοι, ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΠΙΤΙ, μπορούμε να ξεπεράσουμε αυτή τη δοκιμασία και να επανέλθουμε σε κανονικότητα το συντομότερο!

  #μένουμεσπίτι #menoumespiti 

  Με σεβασμό,
  Η Ομάδα της Praktiker Hellas

ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΑΣ ΜΕ:
VISA MasterCard DINNERS Maestro American Express Bank Upon delivery Iris
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕ:
Visa MasterCard