Προϊόντα Υπηρεσίες
210 99 40 000 Δωρεάν μεταφορά για αγορές άνω των 349€ Έως 60 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα €πιστροφή Eurobank

Νέα & Δελτία τύπου

Μάθετε τα νέα μας, σε χρονολογική σειρά, μέσα σε κάθε χρονιά!


Νέα & Δελτία τύπου 2024

 • 29
  ΦΕΒ
  H Praktiker Hellas συμμετέχει στην έκθεση EXPO CORFU για 1η φορά!

  Η Praktiker Hellas ενισχύει την παρουσία της στην Κέρκυρα, δίνοντας δυναμικό «παρών» στην έκθεση EXPO CORFU 2024, που θα διεξαχθεί στο νέο λιμάνι του νησιού, από τις 2 έως τις 4 Μαρτίου. 

   

  H ομάδα Praktiker Business, θα συναντήσει επαγγελματίες  της εστίασης και του Τουρισμού και θα τους γνωρίσει από κοντά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που καθιστούν τα Praktiker έναν “all inclusive” προορισμό, που ανταποκρίνεται σε κάθε τους ανάγκη.

   

  Με κεντρικό μήνυμα “We mind your business”, τα Praktiker αναλαμβάνουν εξ ολοκλήρου την υλοποίηση επιχειρηματικών λύσεων ανακαίνισης, διακόσμησης και εξοπλισμού εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Μέσα από την καθοδήγηση των B2B έμπειρων συμβούλων της Praktiker, ο επιχειρηματίας θα ανακαλύψει στοχευμένες custom made λύσεις και τους τρόπους με τους οποίους η επιχείρηση του θα γίνει το απόλυτο place to be. Επιλέγοντας έτσι την Praktiker, κάθε επαγγελματίας έχει στο πλευρό του τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη για να πάει την επιχείρησή του στην επόμενη μέρα.

   

  Η συμμετοχή της εταιρείας στην EXPO CORFU 2024 ακολουθεί τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος Praktiker στην Κέρκυρα (και 17ου πανελλαδικά), τον περασμένο Ιανουάριο.

 • 13
  ΦΕΒ
  Υποδεχτήκαμε περισσότερους από 12.000 επισκέπτες στο περίπτερό μας, στην έκθεση HORECA 2024

  Για δεύτερη φορά η Praktiker Hellas συμμετείχε στην HORECA, τη μεγαλύτερη έκθεση  Φιλοξενίας, Τουρισμού και Μαζικής Εστίασης, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν από κοντά την φιλοσοφία της, που εκφράζεται μέσα από το μήνυμα We mind your business”.

   

  H ομάδα Praktiker Business βρέθηκε από τις 9 έως και τις 12 Φεβρουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, παρουσιάζοντας ολοκληρωμένες προτάσεις για τη διαμόρφωση και τον εξοπλισμό υπνοδωματίων, μπάνιων, βεράντας και κήπου, αλλά και εργαλεία και ηλεκτρικές συσκευές.

   

  Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους 20 εξειδικευμένους Β2Β συμβούλους της Praktiker, να ενημερωθούν για όλες τις νέες τάσεις και να σχεδιάσουν μαζί λύσεις ανακαίνισης και διακόσμησης, προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες τους.

   

  Παράλληλα, όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την δυνατότητα να γνωρίσουν και να επεξεργαστούν επώνυμα προϊόντα από την μεγάλη γκάμα που μπορούν να βρουν στα καταστήματα της Praktiker, αλλά και να έρθουν σε επαφή με τις υπηρεσίες της Praktiker (kipos & interior experts).

   

  Επιλέγοντας την Praktiker Hellas, οι επαγγελματίες επιλέγουν τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη της επιχείρησής τους καθώς αποτελεί έναν “all inclusive” προορισμό και ένα One Stop Shop, που θα βρίσκεται ανά πάσα στιγμή στο πλευρό τους, αναλαμβάνοντας εξ ολοκλήρου από την αρχή μέχρι το τέλος την υλοποίηση των σχεδίων τους.

   

 • 6
  ΦΕΒ
  H Praktiker Hellas συμμετέχει στην έκθεση HO.RE.CA. 2024

  Η Praktiker Hellas συμμετέχει για 2η συνεχόμενη χρονιά στη HO.RE.CA, στη μεγαλύτερη εμπορική έκθεση για τους κλάδους της Φιλοξενίας, του Τουρισμού και της Μαζικής Εστίασης με το μήνυμα : “We mind your business”.

  H ομάδα Praktiker Business θα βρίσκεται από τις 9 έως και τις 12 Φεβρουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo (Περίπτερο B12-C13, Hall 2), για να γνωριστεί με τους επαγγελματίες και να σχεδιάσει μαζί τους την αναβάθμιση της επιχείρησής τους.

  Οι επαγγελματίες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις καινοτόμες υπηρεσίες Praktiker, να ενημερωθούν για όλες τις νέες τάσεις και να διαλέξουν ανάμεσα σε περισσότερα από 45.000 ετοιμοπαράδοτα προϊόντα κορυφαίων brands, για την ανακαίνιση, τη διακόσμηση και τον εξοπλισμό εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

  Πιστή στο μότο “we mind your business”, η έμπειρη ομάδα συμβούλων της Praktiker θα είναι έτοιμη να προτείνει ολοκληρωμένες ιδέες και λύσεις προσαρμοσμένες στις μοναδικές ανάγκες κάθε επιχείρησης εστίασης και φιλοξενίας, για τη δημιουργία μοναδικά ελκυστικών προορισμών, αλλά και να παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη για custom made προτάσεις αρχιτεκτονικής ανακαίνισης και διακόσμησης.

  Επιλέγοντας την Praktiker Hellas, οι επαγγελματίες επιλέγουν τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη της επιχείρησής τους καθώς αποτελεί έναν “all inclusive” προορισμό και ένα One Stop Shop, που θα βρίσκεται ανά πάσα στιγμή στο πλευρό τους, αναλαμβάνοντας εξ ολοκλήρου από την αρχή μέχρι το τέλος την υλοποίηση των σχεδίων τους.

 • 24
  ΙΑΝ
  Bράβευση αρχιτεκτονικού διαγωνισμού «Σπίτι Ανοιχτό» - The Challenge

  Ολοκληρώθηκε η βράβευση, του καινοτόμου αρχιτεκτονικού διαγωνισμού «Σπίτι Ανοιχτό» - The Challenge της Praktiker Hellas για τη δημιουργία του 1ου συμπεριληπτικού διαμερίσματος βραχυπρόθεσμης μίσθωσης στην Ελλάδα!


  H Praktiker Hellas πραγματοποίησε χθες σε έναν συμβολικό χώρο, το Myrtillo Café, την 1η απονομή των βραβείων του καινοτόμου αρχιτεκτονικού διαγωνισμού «Σπίτι Ανοιχτό» - The Challenge. Αφορά την πρωτοβουλία της Praktiker Hellas, για την πλήρη αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση ενός αστικού διαμερίσματος, σε συνεργασία με την εταιρεία My Greek Vacations, ώστε να γίνει φιλικότερο και προσβάσιμο προς όλους και να αποτελέσει ένα δυνατό ξεκίνημα προς μια κοινωνία συμπεριληπτική.

  Ο διαγωνισμός «Σπίτι Ανοιχτό» - The Challenge διοργανώθηκε για πρώτη φορά, με όραμα να εμπνεύσει και να ευαισθητοποιήσει τη νέα γενιά στη δημιουργία ενός κόσμου που θα φιλοξενεί όλους τους πολίτες, χωρίς διακρίσεις σε κάθε στάδιο της ζωής τους.

  Οι 3 ομάδες των νέων που τιμήθηκαν φέτος για τις εξαιρετικές μελέτες τους, είναι οι εξής:

  1ος Νικητής:

  Θεόδωρος Τσελεπίδης & Μαρία Δημητρούδη , αρχιτέκτονες μηχανικοί απόφοιτοι Πολυτεχνείου Βερολίνου και Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, όπου κέρδισαν 6.000 ευρώ και ένα ταξίδι στις εγκαταστάσεις της Marazzi στην Ιταλία. Οι νικητές αυτοί θα έχουν μάλιστα τη χαρά να δουν την πρότασή τους να υλοποιείται το επόμενο διάστημα!

  2ος Νικητής:

  Μαρία Αναστασιάδου, Φωτεινή Ηλιοπούλου, Κωνσταντίνα Κουκογιαννίδου, απόφοιτες του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, όπου κέρδισαν 3.000 ευρώ.

  3ος Νικητής:

  Ηλέκτρα Λυκούδη, αρχιτέκτων μηχανικός του πανεπιστημίου Πατρών με μεταπτυχιακές σπουδές στο landscape design στο Πολυτεχνείο του Μιλάνο και Αφροδίτη Μπλαζιάκη, Interior Designer με σπουδές στο Akto Collage, όπου κέρδισαν 1.000 ευρώ.

  Ο κ. Δημήτρης Γαλάνης, Διευθύνων Σύμβουλος της Praktiker Hellas, δήλωσε μεταξύ άλλων: 

  «Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική μέρα, τόσο για την Praktiker Hellas, όσο και για όλο το οικοσύστημα Home Improvement, καθώς έχουμε την 1η βράβευση τριών σπουδαίων έργων για τον αρχιτεκτονικό διαγωνισμό «Σπίτι Ανοιχτό» - The Challenge. Είμαστε πολύ περήφανοι που συμμετείχαν τόσο αξιόλογες προτάσεις από νέους επαγγελματίες. Ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι καθώς η συμπερίληψη και η προσβασιμότητα αποτελούν βασικές μας αρχές. Στην Praktiker Hellas όραμα μας είναι να εμπνεύσουμε τους επαγγελματίες του χώρου, να σχεδιάζουν και να υλοποιούν «σπίτια ανοιχτά» για όλους τους ανθρώπους. Με ή χωρίς αναπηρία, σε όποια ηλικία και σε όποιο στάδιο της ζωής τους κι αν βρίσκονται.  Έχουν τοποθετηθεί οι σωστές βάσεις για να δημιουργηθεί ένας σπουδαίος θεσμός που δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε και να αναπτύξουμε περαιτέρω!»

  Ο κ. Ευάγγελος Αυγουλάς, μέλος της κριτικής επιτροπής -  τυφλός δικηγόρος, Ιδρυτής της ΑΜΚΕ "Με Άλλα Μάτια" και συντονιστής focus group ατόμων με οπτική, κινητική και ακουστική αναπηρία του φορέα δήλωσε:

  «Υποβλήθηκαν συνολικά 34 συμμετοχές για πρώτη φορά στο διαγωνισμό, πράγμα που σημαίνει ότι κερδίσαμε ήδη σαν αναπηρικό κίνημα, 34 ομάδες νέων συμμάχων, στην καθημερινή μάχη που δίνουμε για περισσότερη προσβασιμότητα στο δομημένο περιβάλλον! Με την εντατική μας συνεργασία και υλοποιώντας το ανθρωποκεντρικό, εταιρικό όραμα της Praktiker, τα ανάπηρα άτομα γινόμαστε συνδιαμορφωτές μιας νέας, πιο συμπεριληπτικής  καθημερινότητας και με σημείο αναφοράς ένα "Σπίτι Ανοιχτό" που μας χωρά όλες, όλους και όλα, μετακινούμαστε από το "Εγώ" στο "Εμείς"»

  ο κ. Κωνσταντίνος Γιαννιώτης, μέλος της κριτικής επιτροπής - Αρχιτέκτονας Μηχανικός ΕΜΠ, Μηχανολόγος & Αεροναυπηγός Μηχανικό Π. Πατρών, CLIPP™, Certified Living-in-Place Professional δήλωσε:

  «Η ημέρα αυτή ήταν μια γιορτή για την προσβασιμότητα αλλά και ένα μάθημα για τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να αντιληφθούμε το «Σπίτι Ανοιχτό», ως το Σπίτι όπως θα έπρεπε να είναι. Μας δόθηκε η ευκαιρία να δούμε, να σχολιάσουμε και να αναλύσουμε 8 τελείως διαφορετικές, πρωτότυπες και συνάμα εξαιρετικές αρχιτεκτονικές προτάσεις και λύσεις που αφορούσαν στο ίδιο διαμέρισμα. Όλες τους χειρίστηκαν το χώρο με μια διαφορετική ματιά και ευαισθησία, με επίκεντρο τον άνθρωπο όπως είναι και όχι όπως νομίζουμε ότι είναι. Κοίταξαν με ευθύτητα και ειλικρίνεια την αναπηρία, την αναγνώρισαν, την ανέλυσαν και της έδωσαν υπόσταση, όπως ακριβώς είναι, ξορκίζοντας τα στερεότυπα. Έτσι όσοι ήμασταν παρόντες καταφέραμε να συνδεθούμε μαζί της και να αντιληφθούμε ότι πράγματι ο σχεδιασμός αυτός δεν αφορά τους λίγους ή τους λιγότερο προνομιούχους αλλά ΟΛΟΥΣ ανεξάρτητα από ηλικία, φύλο, σωματική, πνευματική ή διανοητική κατάσταση. Αφορά εμάς τους ίδιους όπως ακριβώς είμαστε…»

  και ο κ. Ηλίας Χάντζος, μέλος της κριτικής επιτροπής - M.Sc. Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π., Sustainability & Business Development Consultant δήλωσε:

  «Η βραδιά της απονομής των βραβείων του αρχιτεκτονικού διαγωνισμού, πρωτοβουλίας της Praktiker, «Σπίτι Ανοιχτό» - The Challenge έχει πολυποίκιλα σημαντικό χαρακτήρα, καθώς αποτελεί ταυτόχρονα: το πρώτο βήμα για τη δημιουργία μιας προσβάσιμης και συμπεριληπτικής κατοικίας βραχυχρόνιας μίσθωσης για κάθε επισκέπτη. Είναι ένα έναυσμα και μια πρώτης τάξεως άσκηση για νέους επιστήμονες/μηχανικούς, ώστε να ασχοληθούν με τον τομέα της Προσβασιμότητας καθώς σχεδόν 70 νέοι επιστήμονες συμμετείχαν δημιουργικά και δυναμικά με τις προτάσεις τους γεμάτες έμπνευση και ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα. Τέλος είναι μια απόδειξη πως με την αρμονική συνεργασία ετερόκλητων κλάδων/ανθρώπων και τον συγκερασμό των δυνάμεων τους, μπορεί να σχεδιαστεί και να υλοποιηθεί ένα ολιστικό πρόγραμμα συμπερίληψης και προσβασιμότητας, με βασικότερο γνώμονα, τον Κάθε άνθρωπο. Συγχαρητήρια, σε διοργανωτές, συμμετέχοντες, υποστηρικτές και κριτές, γι’ αυτή τη γιορτή προσβασιμότητας!»
   
  Λίγα λόγια για το πρόγραμμα:

  Η Praktiker Hellas, το No. 1 ελληνικό δίκτυο καταστημάτων Home Improvement & DIY, υλοποιεί το πρόγραμμα Συμπερίληψης και Προσβασιμότητας «Σπίτι Ανοιχτό» και σε αυτό το πλαίσιο δημιούργησε τον καινοτόμο Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό «Σπίτι Ανοιχτό» - The Challenge! Ο διαγωνισμός, που γίνεται για 1η φορά από μια retail εταιρία στην Ελλάδα, αφορά στην πλήρη αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση ενός αστικού διαμερίσματος που διαχειρίζεται η εταιρία My Greek Vacations, στην περιοχή του Νέου Κόσμου, ώστε αυτό να γίνει φιλικότερο και προσβάσιμο σε ΑμεΑ, άτομα τρίτης ηλικίας, εμποδιζόμενα άτομα και να καλύπτει τις ανάγκες όλων των πιθανών του ενοίκων σε οποιαδήποτε ηλικιακή ομάδα και αν ανήκουν, είτε έχουν κάποια κινητική, οπτική, ακουστική βλάβη είτε όχι. Το σπίτι αφορά βραχυπρόθεσμη μίσθωση για να εξυπηρετήσει όχι λίγους, αλλά πολλούς, δίνοντας έτσι αμέτρητες επιλογές και δυνατότητες.

  Ο διαγωνισμός απευθύνθηκε σε νέους Αρχιτέκτονες, Interior Designers και Πολιτικούς μηχανικούς μέχρι 35 χρονών, αλλά και σε φοιτητές σχολών Αρχιτεκτόνων και Πολιτικών Μηχανικών. Οι υποψήφιοι δημιούργησαν και παρουσίασαν ένα ολοκληρωμένο πλάνο επανασχεδιασμού του συγκεκριμένου διαμερίσματος, με υβριδικές λύσεις και έξυπνες προτάσεις προκειμένου αυτό να είναι έτοιμο για μια ολοκληρωμένη άνευ περιορισμών φιλοξενία. Ένα διαμέρισμα που να πληροί συμπεριληπτικά τις προδιαγραφές για όλους τους ανθρώπους. Το επόμενο διάστημα θα προχωρήσει μάλιστα στην υλοποίηση του διαμερίσματος με τη υποστήριξη των συνεργατών της: Vitex, My Greek Vacations, AΜΚΕ ‘’Με Άλλα Μάτια’’, Ιdeal Standard, KAI Group.

  Συνημμένα θα βρείτε πληροφορίες για:

   

  • Νικητές 1ης ομάδας
  • Νικητές 2ης ομάδας
  • Νικητές 3ης ομάδας

 • 18
  ΙΑΝ
  H Praktiker Hellas ολοκλήρωσε τη ριζική ανακαίνιση των γραφείων της Netsquare

  Την Praktiker Hellas εμπιστεύθηκε η Netsquare για την ολική ανακαίνιση των νέων της γραφείων, στο Αιγάλεω. Τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του έργου ανέλαβε εξ ολοκλήρου η ομάδα Interior Experts των Praktiker, μεταμορφώνοντας έναν χώρο πρώην δημόσιας υπηρεσίας, εμβαδού 365τμ , σε ένα υπερσύγχρονο, λειτουργικό και ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον.

  Η νέα αρχιτεκτονική ακολουθεί την τάση του open space, δημιουργώντας έναν χώρο υψηλής αισθητικής και εργονομίας για τους 32 εργαζόμενους της Netsquare.

  Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στον φωτισμό των γραφείων, ενώ ενσωματώθηκαν και φυσικά στοιχεία, όπως εσωτερικό «πράσινο».

  Οι εργασίες περιλάμβαναν μεταξύ άλλων την αλλαγή της οροφής και των πατωμάτων, την πλήρη ανακαίνιση των κοινόχρηστων χώρων, την προμήθεια νέων επίπλων και την εγκατάσταση νέας ηλεκτρομηχανολογικής υποδομής και νέων συστημάτων αυτοματισμού και κλιματισμού, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και απαιτήσεις μιας εταιρείας με τεχνολογικό DNA.

  Ο διευθύνων σύμβουλος της Netsquare, κ. Γιώργος Σταματούκος, δήλωσε σχετικά: «Η διαδικασία ανακαίνισης των γραφείων της Netsquare από την Praktiker ήταν μια εμπειρία που ξεπέρασε κάθε προσδοκία.  Η συνεργασία μας με την Praktiker χαρακτηρίστηκε από επαγγελματισμό, καινοτομία και αποτελεσματικότητα, αποδεικνύοντας ότι ήταν η ιδανική επιλογή για την υλοποίηση του έργου. Το τελικό αποτέλεσμα μας ενθουσίασε: ένας ζεστός, σύγχρονος και λειτουργικός εργασιακός χώρος, που αντανακλά τη δυναμική και τη φιλοσοφία της NetSquare.  Το νέο μας εργασιακό περιβάλλον έχει ήδη αρχίσει να συμβάλλει θετικά στην παραγωγικότητα και τη γενικότερη ευημερία της ομάδας μας. Eυχαριστούμε την Praktiker για την εξαιρετική συνεργασία και ανυπομονούμε για μελλοντικές συνεργασίες».

  Ο κ. Αντώνης Τραϊφόρος, Β2Β Sales Manager της Praktiker Hellas δήλωσε εκ μέρους της εταιρείας: «Eίμαστε πολύ χαρούμενοι που ολοκληρώσαμε με επιτυχία την ανακαίνιση των γραφείων της Netsquare, αναλαμβάνοντας το έργο end to end, από τον σχεδιασμό έως την τελική υλοποίηση με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας. Δημιουργήσαμε έναν χώρο εργασίας υψηλής αισθητικής  που συγκεράζει τα πρότυπα και τις ειδικές απαιτήσεις ενός σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος, σύμφωνα πάντα με τα βασικά συστατικά της ταυτότητας της επιχείρησης. Ανακαινίσθηκαν όλοι οι χώροι  με σεβασμό προς τις ανάγκες μίας άκρως τεχνολογικής εταιρίας και ο χώρος μεταμορφώθηκε σε πλήρως λειτουργικό και υπερσύγχρονο γραφειακό περιβάλλον».

Κάντε τις πληρωμές σας με:
VISA MasterCard DINNERS Maestro Bank Upon delivery Iris
Ασφαλείς αγορές με:
Visa MasterCard

Best Workplaces
Best Workplaces Europe
superbrand Green Brand Awards 2023
Επίλεξε κατάστημα παραλαβής
ή επίλεξε ένα κατάστημα εξυπηρέτησης: