Νέα & Δελτία τύπου

Μάθετε τα νέα μας, σε χρονολογική σειρά, μέσα σε κάθε χρονιά!


Νέα & Δελτία τύπου 2020

 • 29
  ΙΟΥΛ
  Από 29/07, υποχρεωτική η χρήση μάσκας στα καταστήματα


  Αγαπητοί μας πελάτες,

  Σας ενημερώνουμε ότι από την Τετάρτη, 29 Ιουλίου, για την είσοδό σας και κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στα καταστήματα λιανικής όπως τα καταστήματά μας, είναι υποχρεωτική η χρήση ατομικής μάσκας. Σε αντίθετη περίπτωση, οι αρμόδιες αρχές σε ενδεχόμενο έλεγχό τους θα επιβάλλουν πρόστιμο αξίας €150/ άτομο.

  Σας παρακαλούμε για την προσαρμογή σας στα νέα δεδομένα και σας διαβεβαιώνουμε ότι συνεχίζουμε από μέρους μας να λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής & προστασίας και να παρακολουθούμε με υψηλό αίσθημα ευθύνης κάθε εξέλιξη και ενημέρωση από τις αρμόδιες αρχές, ώστε να μένετε τόσο εσείς ασφαλείς κατά τη διάρκεια των αγορών σας, όσο και οι εργαζόμενοί μας που σας εξυπηρετούν καθημερινά.

  Είμαστε μαζί σε αυτή την αμοιβαία προσπάθεια.

  Σας ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά, για την υπομονή, την κατανόηση και την εμπιστοσύνη σας.

  #menoumeasfaleis

  Με σεβασμό,
  Η Ομάδα της Praktiker Hellas

 • 14
  ΜΑΗ
  Η νέα καμπάνια της Praktiker Hellas είναι στον αέρα για να μας «αλλάξει» τη διάθεση!

  Η Praktiker Hellas, το Νo.1 Δίκτυο καταστημάτων DIY και Home Improvement στην Ελλάδα, κάνει την ανατροπή μέσα από μια νέα καμπάνια με κεντρικό μήνυμα «Praktiker: Αλλάζει το Σπίτι», που μας «αλλάζει» τη διάθεση!

  Η καμπάνια αποτελείται από τρεις ταινίες που αφορούν στον κήπο, το μπάνιο και την ανακαίνιση και αναδεικνύουν με αέρα fashion αισθητικής, τη νέα, ανανεωμένη συλλογή της Praktiker, που μιλά από μόνη της και μας καλεί να ανανεωθούμε κι εμείς με τη σειρά μας.

  Μέσα από γρήγορες εναλλαγές πλάνων, μεταφερόμαστε σε «ονειρεμένους» χώρους, όπου πρωταγωνιστές είναι τα αντικείμενα, τα έπιπλα κήπου, τα αξεσουάρ μπάνιου, τα χρώματα, τα εργαλεία και οι ιδέες της Praktiker, που αλλάζουν όχι μόνο το σπίτι, αλλά και τη διάθεση, τώρα που ίσως το έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ. Άλλωστε το καλοκαίρι είναι η ιδανική περίοδος για την προετοιμασία του κήπου ή της βεράντας, καθώς και για την ανακαίνιση και το βάψιμο κάθε χώρου και η Praktiker είναι στη διάθεσή μας μέσα από τα 16 καταστήματά της και το praktiker.gr.

  Την καμπάνια επιμελήθηκε δημιουργικά η SOLID HAVAS, ενώ την παραγωγή υπογράφει η MAGIKON.

 • 7
  ΜΑΗ
  Από 11 Μαΐου, ανταμώνουμε και πάλι στα καταστήματά μας, ασφαλώς.


  Αγαπητοί μας πελάτες,

  Από την πρώτη στιγμή αυτής της περιόδου, θέσαμε ως αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα και αυτονόητη υποχρέωσή μας την ασφάλεια όλων μας. Συνεχίζουμε να λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής & προστασίας και να παρακολουθούμε με υψηλό αίσθημα ευθύνης κάθε εξέλιξη και ενημέρωση από τις Αρμόδιες Αρχές, ώστε να #menoumeasfaleis, τόσο εσείς όσο και οι εργαζόμενοί μας.

  Από τις 11 Μαΐου, σας εξυπηρετούμε και πάλι μέσω των φυσικών καταστημάτων μας, έχοντας προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και επιστρέφοντας μαζί όσο πιο ομαλά στη νέα μας καθημερινότητα.

  Στη συνέχεια, μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα μέτρα που λαμβάνουμε, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία μας:


  Ασφαλής λειτουργία καταστημάτων

  > Νέο ωράριο καταστημάτων

  Όλα τα καταστήματά μας πανελλαδικά, θα βρίσκονται σε λειτουργία και πάλι από τις 11 Μαΐου, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας: Δευτ. - Παρ. 08:30 – 21:00 & Σάβ. 08:00 – 20:00

  (με κάθε επιφύλαξη, δεδομένων των συνεχών εξελίξεων και ενημερώσεων από τις αρμόδιες αρχές)

  > Προϊόντα & υπηρεσίες

  Στα καταστήματα Praktiker βρίσκονται στη διάθεσή σας τα προϊόντα μας από κάθε κατηγορία, όπως και οι υπηρεσίες μας Garden, Interior & Clima Experts.

  Για τις τηλ.παραγγελίες σας και οτιδήποτε χρειαστείτε σχετικά με τις online αγορές σας, συνεχίζετε να επικοινωνείτε μαζί μας στα τηλέφωνα 800 100 1122 (από σταθερό) και 211 100 1122 (από σταθερό ή κινητό), καθώς και στο e-mail eshop@praktiker.gr.

  > Μέτρα ασφαλείας

  Έχουμε λάβει όλα τα προβλεπόμενα από τις αρχές μέτρα για την ασφαλή σας εξυπηρέτηση:
  •    καθαρίζουμε εντατικά όλους τους χώρους εξυπηρέτησης
  •    παρέχουμε αντισηπτικά υγρά σε διάφορα σημεία των καταστημάτων
  •    διασφαλίζουμε την τήρηση αποστάσεων ασφαλείας, με ειδικές διαγραμμίσεις & με φροντίδα από τις ομάδες εξυπηρέτησης
  •    έχουν τοποθετηθεί προστατευτικά plexiglass στα ταμεία και τις πληροφορίες
  •    όλη η ομάδα εξυπηρέτησης είναι εφοδιασμένη με μέσα ατομικής προστασίας


  Ασφαλής εργασία ομάδας Praktiker

  Η ασφαλής εργασία των ανθρώπων μας είναι αυτονόητη προτεραιότητά μας και τηρούμε συνεχώς όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα για την προστασία τους:
  •    βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία για τη σωστή τους ενημέρωση
  •    φροντίζουμε για την εντατική καθαριότητα όλων των χώρων εργασίας
  •    παρέχουμε όλα τα απαραίτητα είδη ατομικής προστασίας, τόσο στα κεντρικά μας γραφεία όσο και στα καταστήματα
  •    διασφαλίζουμε τις αποστάσεις ασφαλείας για κάθε θέση εργασίας
  •    είναι διαθέσιμος ιατρός εργασίας, για κάθε ανάγκη και απορία, πανελλαδικά
  •    διαθέτουμε 24ωρη γραμμής ψυχολογικής υποστήριξης για τους ίδιους και τις οικογένειές τους (η χρήση της γραμμής έχει αυξηθεί σημαντικά: ποσοστό >40%)
  •    παραμένουν σε ισχύ πρακτικές τηλεργασίας και τηλεκπαίδευσης
  •    όλες οι συναντήσεις έχουν αντικατασταθεί με τηλεδιασκέψεις


  Είμαστε μαζί σε αυτή την αμοιβαία προσπάθεια και σας καλούμε να λαμβάνετε και εσείς όλα τα απαραίτητα μέτρα ατομικής υγιεινής & προστασίας, σύμφωνα με τις συστάσεις του ΕΟΔΥ.

  Σας ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά, για την υπομονή, την κατανόηση και την εμπιστοσύνη σας.

  #menoumeasfaleis


  Με σεβασμό,
  Η Ομάδα της Praktiker Hellas

 • 10
  ΑΠΡ
  #Easterhugs από το «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

  "Αυτό το Πάσχα Χαμογελάω στη σκέψη ότι Αγκαλιάζω τη μαμά μου, τον παππού μου, τον φίλο μου"

  Υποστηρίζουμε σταθερά, με κάθε τρόπο, το σημαντικό έργο του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Έτσι και σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία που όλοι βιώνουμε και με αφορμή τις γιορτές του Πάσχα, που θα είναι διαφορετικές για όλους μας, επιπλέον της άμεσης στήριξης προς τον Σύλλογο, σας καλούμε όλους να συμμετέχουμε στη ζεστή πρωτοβουλία #Easterhugs, "αγκαλιάζοντας" όλους τους αγαπημένους μας, που αν και δεν είναι κοντά μας σε αυτές τις γιορτές, είναι στην καρδιά μας.

  Παρακαλούμε δείτε την αναλυτική πρόσκληση από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», για συμμετοχή στο #Easterhugs:

  Φέτος το Πάσχα που όλα είναι διαφορετικά, είμαστε μακριά από τους αγαπημένους μας, αλλά δεν είμαστε μόνοι. Μπορούμε όλοι να στείλουμε την πιο ζεστή αγκαλιά σε όσους μας λείπουν.

  «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ζητά την υποστήριξη όλων για να συνεχίσει το απαραίτητο έργο του, μέσω της ενέργειας: «Αυτό το Πάσχα Χαμογελάω στη σκέψη ότι Αγκαλιάζω…».

  Από 10/4 έως και 26/4 καλούμε όλους εσάς να στείλετε SMS στο 19810* συμπληρώνοντας τη φράση: «Αυτό το Πάσχα Χαμογελάω στη σκέψη ότι Αγκαλιάζω…». και να μοιραστείτε μαζί μας, ποιον θέλετε να αγκαλιάσετε το Πάσχα.

  Τα μηνύματά σας θα αναρτώνται στο https://bit.ly/EasterHugs2020, ώστε να μοιραστούμε όλοι μία ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ, να γίνουμε άλλος ένας κρίκος σε αυτή την αλυσίδα και να στηρίξουμε «Το Χαμόγελο του Παιδιού», που σήμερα μας χρειάζεται όλους!

  #EasterHugs

  *Χρέωση 2,48€ πλέον τέλους συνδρομητών κινητής βάσει λογαριασμού. Οι χρεώσεις είναι επιπλέον του μηνιαίου παγίου ή πακέτων χρόνου ομιλίας.

 • 9
  ΑΠΡ
  Δωρεά εξοπλισμού & προϊόντων στο Νοσοκομείο Σωτηρία και ενίσχυση των δομών φιλοξενίας του Δήμου Αθηναίων


  Η Praktiker Hellas, τις δύσκολες αυτές στιγμές που διανύει η χώρα μας, με αίσθημα συλλογικής ευθύνης και κοινωνικής αλληλεγγύης, έχει αναλάβει σειρά δράσεων με σκοπό την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας καθώς και των δομών του Δήμου Αθηναίων, που φιλοξενούν συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

  Συγκεκριμένα, η Praktiker προσέφερε κρεβάτια για την ξεκούραση των γιατρών στην 4η Πνευμονολογική Κλινική του Νοσοκομείου Σωτηρία, καθώς και ψεκαστήρες για τις ανάγκες απολύμανσης του Φαρμακείου του Νοσοκομείου. Παράλληλα, εξόπλισε με κρεβάτια τις νέες δομές φροντίδας και φιλοξενίας αστέγων του Δήμου Αθηναίων.

  Η Praktiker Hellas, από την πρώτη στιγμή συνεισφέρει με τα μέσα που διαθέτει, με στόχο την έμπρακτη φροντίδα συνανθρώπων μας σε ανάγκη, ανταποκρινόμενη με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο στην πρωτόγνωρη αυτή συγκυρία που όλοι βιώνουμε.

 • 17
  ΜΑΡ
  Αναστέλλεται η λειτουργία των καταστημάτων Praktiker (COVID-19)

  Αγαπητοί μας πελάτες,

  Μοιραζόμαστε μαζί σας τις ίδιες αγωνίες για την πρωτόγνωρη και συνεχώς μεταβαλλόμενη κατάσταση που βιώνει η χώρα μας και, όπως σε κάθε οικογένεια, έτσι και στην Praktiker Hellas θέσαμε ως αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα και αυτονόητη υποχρέωση την ασφάλεια όλων των συνανθρώπων μας, για τον περιορισμό εξάπλωσης της νόσου COVID-19.

  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αναστέλλεται η λειτουργία των καταστημάτων μας πανελλαδικά, από την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 και μέχρι νεωτέρας.

  Σας παρακαλούμε να ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ και εμείς θα βρισκόμαστε δίπλα σας για τις ανάγκες του σπιτιού σας, μέσω του e-shop www.praktiker.gr και τηλεφωνικά, ώστε να λαμβάνετε με ασφάλεια τις παραγγελίες σας. Επιπλέον, έχουμε εξασφαλίσει τη δυνατότητα online παροχής των υπηρεσιών Garden & Interior Experts.
  Για τις τηλ.παραγγελίες και οτιδήποτε χρειαστείτε σχετικά με τις online αγορές, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα τηλέφωνα 800 100 1122 (από σταθερό) και 211 100 1122 (από σταθερό ή κινητό), Δευτέρα - Παρασκευή: 07:00-21:00 & Σάββατο 08:00-18:00, καθώς και στο e-mail eshop@praktiker.gr.

  Για κάθε άλλη πληροφορία, είμαστε εδώ για εσάς στα ίδια τηλέφωνα και στο e-mail info@praktiker.gr.

  Να είστε βέβαιοι ότι παρακολουθούμε με υψηλό αίσθημα ευθύνης όλες τις εξελίξεις και τις ενημερώσεις των Αρμόδιων Αρχών, ακολουθώντας πιστά από την πρώτη στιγμή κάθε δυνατό μέτρο προστασίας, όπως ενδεικτικά:
  •Για όλες τις ομάδες μας, τόσο στα κεντρικά γραφεία όσο και στα καταστήματα και το e-shop μας, τηρούνται όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα προστασίας (γάντια, μάσκες, αντισηπτικά, κ.λπ).
  •Έχουμε εντατικοποιήσει την καθαριότητα όλων των χώρων εργασίας.
  •Είναι διαθέσιμος, για κάθε ανάγκη και απορία, ιατρός εργασίας πανελλαδικά.
  •Φροντίζουμε από την πρώτη στιγμή για τη σωστή ενημέρωση σχετικά με τα μέτρα προστασίας.
  •Διαθέτουμε 24ωρη γραμμής ψυχολογικής υποστήριξης για όλους τους εργαζομένους μας & τις οικογένειές τους.

  Πιστεύουμε ότι όλοι ενωμένοι, ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΠΙΤΙ, μπορούμε να ξεπεράσουμε αυτή τη δοκιμασία και να επανέλθουμε σε κανονικότητα το συντομότερο!

  #μένουμεσπίτι #menoumespiti 

  Με σεβασμό,
  Η Ομάδα της Praktiker Hellas

ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΑΣ ΜΕ:
VISA MasterCard DINNERS Maestro American Express Bank Upon delivery Iris
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕ:
Visa MasterCard