Νέα & Δελτία τύπου

Μάθετε τα νέα μας, σε χρονολογική σειρά, μέσα σε κάθε χρονιά!


Νέα & Δελτία τύπου 2022

 • 23
  ΜΑΡ
  Praktiker: Φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων στο 100% του δικτύου της

  Η Praktiker Hellas, είναι η 1η εταιρία λιανεμπορίου που προσφέρει στο 100% του δικτύου της σταθμούς φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων, υψηλής ποιότητας και προηγμένης τεχνολογίας. Οι οδηγοί όλης της χώρας, μπορούν πλέον να φορτίζουν εύκολα το ηλεκτροκίνητο όχημά τους σε όλα τα καταστήματα Praktiker.
  Η Praktiker Hellas, έχοντας ξεκινήσει την παροχή φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων από τον Ιανουάριο του 2021, καλύπτοντας μέρος του δικτύου της, ένα χρόνο μετά κάνει πράξη τη δέσμευσή της για διεύρυνση της παροχής αυτής και και κάλυψη από όλα τα σημεία της, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και τη βέλτιστη εμπειρία των καταναλωτών στον κλάδο της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα.
  Όλα τα σημεία διαθέτουν από 2 έως και 4 φορτιστές της Blink Charging Hellas, τελευταίας τεχνολογίας, δημόσιας χρήσης, με ελεύθερη πρόσβαση προς όλους τους επισκέπτες των καταστημάτων της Praktiker, που επιθυμούν να φορτίσουν το όχημά τους κατά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων.
  H Praktiker Hellas επενδύει σε καινοτόμες λύσεις με στόχο την ελαχιστοποίηση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος.  Σε αυτό το πλαίσιο, αναγνωρίζοντας τη σημαντικότητα για την ανάπτυξη και διείσδυση της ηλεκτροκίνησης στη χώρα μας, έχει ήδη ολοκληρώσει την παροχή φορτιστών στο σύνολο του δικτύου της, ενώ το ερχόμενο χρονικό διάστημα θα διευρύνει περαιτέρω αυτή την παροχή, με ακόμα περισσότερους φορτιστές ανά σημείο, ώστε φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές όπως η ηλεκτροκίνηση να ενταχθούν στην καθημερινότητα των πολιτών με μεγαλύτερη άνεση. Ταυτόχρονα, η κίνηση αυτή ευθυγραμμίζεται απόλυτα με τη δέσμευση της εταιρίας να αποτελεί πρωτοπόρο στην περιβαλλοντική υπευθυνότητα, δημιουργώντας προϊόντα και λύσεις για να μπορεί κάθε καταναλωτής να συμβάλλει θετικά στη βελτίωση του κλίματος και την προστασία του περιβάλλοντος.
  Ο Δημήτρης Γαλάνης, Διευθύνων Σύμβουλος της Praktiker Hellas, δήλωσε σχετικά: «Στην Praktiker μέριμνά μας είναι να παίρνουμε καινοτόμες πρωτοβουλίες, φιλικές προς το περιβάλλον, με οικολογικό αποτύπωμα, που εξελίσσουν την υπόσχεσή μας για βιώσιμη ανάπτυξη. Αυτή τη μέριμνα ερχόμαστε και την κάνουμε πράξη με την ολοκλήρωση τοποθέτησης φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων στο 100% του δικτύου μας, μέσω της οποίας ενισχύουμε το ελληνικό δίκτυο ηλεκτρικής φόρτισης, δίνοντας δυνατότητα για άνετη και εύκολη φόρτιση σε περισσότερους οδηγούς πανελλαδικά. Στόχος μας παραμένει η μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και υποστηρίζουμε την προσπάθεια αυτή έμπρακτα συνεχίζοντας και με επιπλέον φορτιστές στα καταστήματά μας το προσεχές χρονικό διάστημα.»
  Περισσότερα στο: https://www.praktiker.gr/ilektrokinisi-oximaton

  Λίγα λόγια για την Praktiker Hellas
  Η Praktiker Hellas, το Νo. 1 Ελληνικό Δίκτυο καταστημάτων Home Improvement & DIY, βρίσκεται στο πλευρό των καταναλωτών στη χώρα μας και τους εκπαιδεύει γύρω από τη φιλοσοφία «Φτιάξ’ το μόνος σου» (Do-it-Yourself) από το 1991. Με μία πορεία 30 χρόνων, έχει εξελίξει το δίκτυό της σε one-stop-shop, για είδη σπιτιού και κήπου, προσφέροντας σε όλους τους πελάτες της αγοραστικές εμπειρίες κορυφής. Με την ομάδα των 1.600 εργαζομένων της, το ταχέως αναπτυσσόμενο e-commerce της, το εξειδικευμένο τμήμα b2b και το πανελλαδικό δίκτυο των 16 καταστημάτων της, εργάζεται καθημερινά για να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και λύσεις με 50.000 προϊόντα σε περισσότερους από 6.000.000 πελάτες ετησίως. Από τον Απρίλιο του 2014, αποτελεί μέλος του κορυφαίου καναδικού ομίλου Fairfax Financial Holdings Limited, ενώ, μέσα από δράσεις με κοινωνικό και περιβαλλοντικό πρόσημο, αναπτύσσει πρωτοβουλίες βιωσιμότητας που συνεισφέρουν ουσιαστικά στην κοινωνία και το περιβάλλον της χώρας μας.

 • 31
  ΙΑΝ
  Πρακτικά θέλουμε εργαλεία από τα Praktiker

  Νέος Κατάλογος Εργαλείων


  Είμαστε δίπλα σας και καλύπτουμε κάθε σας ανάγκη σε εργαλεία, είτε είστε επαγγελματίες είτε ερασιτέχνες μάστορες και λάτρεις του DIY. Στον νέο μας Κατάλογο Εργαλείων, βάζουμε τα εργαλεία… και εσείς μένει να βάλετε τη δημιουργικότητα

  Με 30 χρόνια εξειδίκευσης στα εργαλεία, αλλά και τη μεγαλύτερη γκάμα στην Ελλάδα σε κορυφαία brands, δίνουμε λύσεις σε όλες τις κατηγορίες ‘‘μαστόρων’’, παρέχοντας 3 χρόνια εγγύηση σε όλα τα εργαλεία. Εάν είμαστε επαγγελματίες μάστορες, όποια και αν είναι η ειδικότητα μας, βρίσκουμε ό,τι χρειαζόμαστε για να πραγματοποιούμε με λεπτομέρια και ασφάλεια κάθε τύπο εργασίας: ηλεκτρολογικές, υδραυλικές, οικοδομικές ή ξυλουργικές εργασίες και ελαιοχρωματισμούς. Ενώ για όσους είμαστε ανήσυχοι ερασιτέχνες μάστορες, στα Praktiker βρίσκουμε όλα τα εργαλεία για κάθε DIY κατασκευή και εργασία
  εργαλεία κοπής τα οποία μας κάνουν masters στην κοπή,
  εργαλεία τριψίματος για να λειαίνουμε και την πιο σκληρή επιφάνεια,
  • τα πάντα για το βίδωμα, αλλά και
  πολυεργαλεία και ό,τι άλλο χρειαζόμαστε για κάθε άλλη μικρή ή μεγάλη εργασία.

  Και καθώς η οργάνωση αποτελεί το κλειδί για κάθε επιτυχημένη εργασία, στα Praktiker μπορείτε να ανακαλύπτουμε και τα απαραίτητα είδη για την προστασία μας, για την αποθήκευση των εργαλείων μας, αλλά και εργαλεία μέτρησης

  Έχουμε ετοιμάσει τον απόλυτο οδηγό εργαλείων, με τίτλο ό,τι χρειάζεσαι για ό,τι φαντάζεσαι, όπου συγκεντρώνονται όλα όσα θα χρειαστούμε για επιτυχημένες και ασφαλείς εργασίες, ενώ μοιραζόμαστε μαζί σας χρήσιμα tips και videos κατασκευών και οδηγών αγοράς, παραμένοντας ο σύμμαχος που θα απογειώσει τη δημιουργικότητά σας!

  Μέσα από τα 16 καταστήματά Praktiker σε όλη την Ελλάδα, τηλεφωνικά στο 800 100 1122 (από σταθερό) ή το 211 100 1122 (από σταθερό ή κινητό), αλλά και στο praktiker.gr, βρίσκουμε ό,τι χρειαζόμαστε για ό,τι φανταζόμαστε!

Κάντε τις πληρωμές σας με:
VISA MasterCard DINNERS Maestro Bank Upon delivery Iris
Ασφαλείς αγορές με:
Visa MasterCard

Best Workplaces
Best Workplaces Europe
superbrand
Επίλεξε κατάστημα παραλαβής
ή επίλεξε ένα κατάστημα εξυπηρέτησης: