Προϊόντα Υπηρεσίες
210 99 40 000 Δωρεάν μεταφορά για αγορές άνω των 349€ Έως 60 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα €πιστροφή Eurobank
Kipos-Experts

Kipos Experts

Έχεις το έξω, έχουμε τα μέσα!

Με την υπηρεσία Kipos Experts, ό,τι φαντάζεσαι για τη βεράντα, την ταράτσα και τον κήπο σου µπορεί να γίνει πραγματικότητα!


Ποιοι είναι οι Kipos Experts των Praktiker;

Εξειδικευμένοι επαγγελματίες, αρχιτέκτονες τοπίου και γεωπόνοι, που είναι δίπλα σου για να σχεδιάσουν μικρά και μεγάλα έργα για οποιονδήποτε υπαίθριο χώρο.


Προσωπική και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση

Οι Kipos Experts σου προτείνουν λύσεις διαμόρφωσης και διακόσμησης, που μπορούν να καλύψουν τις ξεχωριστές ανάγκες του δικού σου υπαίθριου χώρου.


Η µεγαλύτερη γκάµα ειδών κήπου

Σε έναν ειδικά διαµορφωµένο χώρο µέσα στο κατάστηµα, µπορείς να επιλέξεις ανάµεσα σε εκατοντάδες λύσεις για φυτά, χώµατα, λιπάσµατα, πότισµα, φράχτες, σκίαση, αλλά και έπιπλα, καθώς και φωτισµό εξωτερικού χώρου. Η εξειδίκευση συναντά όλες τις επιλογές στο Νο1 προορισµό για τον κήπο.


Πώς λειτουργεί η Υπηρεσία

Κλείσε ραντεβού με έναν Kipos Expert, σε ένα από τα καταστήματά μας και ξεκίνα!

Στη συνάντησή σας, μπορείς να επιλέξεις τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείς να προχωρήσεις. Ανάλογα με την υπηρεσία που θα επιλέξεις, μπορείς είτε να παρέχεις φωτογραφίες και μετρήσεις, είτε να προγραμματίσεις μία επίσκεψη του Kipos Experts στο χώρο σου, για μέτρηση και αποτύπωση του σημείου σε κάτοψη.

Ο Kipos Expert θα σχεδιάσει τον εξωτερικό σου χώρο και θα σε βοηθήσει να επιλέξεις τα προϊόντα που σου ταιριάζουν. Στη συνέχεια, θα σου παρουσιάσει τις προτάσεις του σε 3D σχέδιο, ενώ θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις τις αλλαγές μέσω εικονικής πραγματικότητας. Επιπλέον, η υπηρεσία συνδυάζεται - εφόσον το επιθυμείς και προς το παρόν σε επιλεγμένα μόνο καταστήματα - με προσφορές από συνεργαζόμενα ειδικά συνεργεία και έμπειρους επαγγελματίες για την υλοποίηση του έργου.

Kipos-Experts

Σχεδίασε τον εξωτερικό χώρο των ονείρων σου µε την Υπηρεσία Kipos Experts!

Οι Υπηρεσίες σχεδιασμού και διαμόρφωσης εξωτερικών χώρων έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν πραγματικές και οικονομικές λύσεις σε όλους. Μπορείς να επιλέξεις μεταξύ των 3 υπηρεσιών, αυτό που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες.

Δες εδώ τις υπηρεσίες Kipos Experts

Kipos Design Express 19€

Ένας Kipos Expert μπορεί να σχεδιάσει το μπαλκόνι και τον μικρό σου κήπο έως 100 τ.μ, κάνοντας το πιο όμορφο και λειτουργικό. Για να πραγματοποιηθεί η μελέτη, θα χρειαστεί να μας παρέχεις μετρήσεις, φωτογραφίες ή/και βίντεο του χώρου σου. Κατά την παρουσίαση θα περιηγηθείς σε 3D περιβάλλον καθώς και μέσω VR γυαλιών στην εικονική πραγματικότητα. Κατόπιν της μελέτης, σου παραδίδει το σχέδιο και την οικονομική προσφορά των προτεινόμενων προϊόντων που έχεις επιλέξει με τη βοήθειά του. Αν αγοράσεις τα προϊόντα της προσφοράς και η αξία τους ξεπερνά τα 249€, τότε σου επιστρέφεται η αξία της υπηρεσίας σε μορφή δωροκάρτας για επόμενη αγορά.

Κλείσε ραντεβού με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο

Kipos Design Full 39€

Ένας Kipos Expert μπορεί να σχεδιάσει τη βεράντα και τον κήπο σου έως 300 τ.μ, κάνοντάς το πιο όμορφο και λειτουργικό. Για να πραγματοποιηθεί η μελέτη, θα χρειαστεί να μας παρέχεις μετρήσεις, φωτογραφίες ή/και βίντεο του χώρου σου. Κατά την παρουσίαση θα περιηγηθείς σε 3D περιβάλλον καθώς και μέσω VR γυαλιών στην εικονική πραγματικότητα. Κατόπιν της μελέτης, σου παραδίδει το σχέδιο και την οικονομική προσφορά των προτεινόμενων προϊόντων που έχεις επιλέξει με τη βοήθειά του. Αν αγοράσεις τα προϊόντα της προσφοράς και η αξία τους ξεπερνά τα 449€, τότε σου επιστρέφεται η αξία της υπηρεσίας σε μορφή δωροκάρτας για επόμενη αγορά.

Κλείσε ραντεβού με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο

Kipos Design Pro 89€

Στην υπηρεσία Kipos Design Pro, o Kipos Expert πραγματοποιεί επίσκεψη στον χώρο σου, για τις απαραίτητες μετρήσεις. Στην επόμενη προκαθορισμένη συνάντηση σου παρουσιάζει την πρόταση του σε 3D σχέδιο και σου δίνεται η δυνατότητα εικονικής περιήγησης στον χώρο με τη χρήση γυαλιών VR. Στη συνέχεια, σου παραδίδει τη συνολική πρόταση, το βίντεο και το σχέδιό σου, καθώς και την προσφορά με τα προϊόντα που έχουν επιλεχθεί.

Αν αγοράσεις τα προϊόντα και η αξία τους ξεπερνά τα 899€ σου επιστρέφεται η αξία της υπηρεσίας σε μορφή δωροκάρτας για επόμενη αγορά.

Η επιμέτρηση που διατίθεται στην υπηρεσία Kipos Design Pro, πραγματοποιείται σε ακτίνα 10χλμ από τα καταστήματα Ελληνικό, Ταύρος, Αγία Βαρβάρα, Μεταμόρφωση, Παλλήνη, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης, Πάτρα.

Στις υπόλοιπες περιοχές η υπηρεσία θα πραγματοποιείται με την παροχή κάτοψης μηχανικού και φωτογραφιών από τον ενδιαφερόμενο.

Κλείσε ραντεβού με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο

Επίλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει

Αξία Υπηρεσίας

Kipos Design Express
19€

Kipos Design Full
39€

Kipos Design Pro
89€

Ύψος αγορών για επιστροφή της αξίας της υπηρεσίας

249€

449€ 899€

Μέγιστος χώρος προς διαμόρφωση

100 τ.μ.

300 τ.μ. -

Επίσκεψη στο χώρο

Σχεδιασμός 3D

Λίστα αγορών και αξία προιόντων

Περιήγηση με VR Glasses

Video

Παράδοση σχεδίου


Τρόποι Επικοινωνίας

Μπορείς να κλείσεις ραντεβού με έναν Kipos Expert εδώ επιλέγοντας το κοντινότερο κατάστημα που σε εξυπηρετεί.

Kipos-Experts
Kipos-Experts
Kipos-Experts
Kipos-Experts
Κάντε τις πληρωμές σας με:
VISA MasterCard DINNERS Maestro Bank Upon delivery Iris
Ασφαλείς αγορές με:
Visa MasterCard

Best Workplaces
Best Workplaces Europe
superbrand Green Brand Awards 2023
Επίλεξε κατάστημα παραλαβής
ή επίλεξε ένα κατάστημα εξυπηρέτησης: