Τώρα ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ για όλες τις Online Αγορές! 00 απομένουν!

We Love DIY

Η ανανεωμένη ομάδα «We love DIY» by Praktiker, σας καλωσορίζει κάθε Σάββατο στις δωρεάν δραστηριότητες που πραγματοποιούνται σε όλο το δίκτυο των καταστημάτων μας! Περάστε δημιουργικά το χρόνο σας με παρουσιάσεις και σεμινάρια, μαθαίνοντας πώς να κάνετε μόνοι σας διάφορες εργασίες στο σπίτι. Και το δεύτερο Σάββατο κάθε μήνα φτιάξτε μοναδικές DIY κατασκευές στα δωρεάν workshops που ετοιμάζουμε για σας!

To workshop του μήνα!

 To workshop του μήνα!

Τσιμεντένιο βάζο!

Σάββατο 8/6, 11:00-13:00

Κατασκεύασε ένα πρωτότυπο τσιμεντένιο βάζο με χρήση κονιάματος RAPICRET της ISOMAT που στεγνώνει αμέσως και χρωμάτισε το όπως σου αρέσει!

ΚΛΕΙΣΕ ΘΕΣΗ ΣΤΟ WORKSHOP
We Love DIY: Διακοσμητικός δίσκος με πλακάκι!
To workshop του μήνα!

 Οι παρουσιάσεις του μήνα

Για τις παρουσιάσεις δεν είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Εύκολη τοποθέτηση πατωμάτων

Σάββατο 1/6, 11:00-13:00

Έλα κι εσύ να μάθεις πως τοποθετούμε εύκολα πατώματα Laminate και LVT, με μεγάλη διάρκεια ζωής, και γίνε εσύ ο Μάστορας στο σπίτι σου!

Νέο πλακάκι χωρίς ταλαιπωρία!

Σάββατο 15/6, 11:00-13:00

Ανανέωσε το σπίτι σου, αλλάζοντας τα πλακάκια στο μπάνιο και την κουζίνα. Ποιος είναι ο πιο εύκολος, γρήγορος τρόπος και χωρίς να χρειάζεσαι μάστορα; Τοποθετώντας τα νέα πάνω στα παλιά, με χρήση χαλαζιακού ασταριού!

Τοίχοι με φαντασία!

Σάββατο 22/6, 11:00-13:00

Βάψε τον τοίχο σου με μοντέρνα και πρωτότυπα pattern, και μάθε μαζί μας διάφορες τεχνοτροπίες για να δώσεις χρώμα στο σπίτι σου!

Χρώματα στο σπίτι!

Σάββατο 29/6, 11:00-13:00

Θέλεις να ξέρεις πότε να φυτεύεις και πώς να συντηρείς τα ανθοφόρα φυτά στο σπίτι σου όλο το χρόνο; Με εμάς θα μάθεις πολλά tips για να διατηρήσεις χρωματιστό τον κήπο και το μπαλκόνι στο σπίτι σου όλο το χρόνο!

ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΑΣ ΜΕ:
VISA MasterCard DINNERS Maestro American Express Bank Upon delivery MyBank
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕ:
Visa MasterCard