ΒΡΕΘΗΚΑΝ 2638 ΠΡΟΪΟΝΤΑ
| ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΝΑ ΣΕΛΙΔΑ: 
12 24 48
|
ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ:  
ΒΡΕΘΗΚΑΝ 2638 ΠΡΟΪΟΝΤΑ
| ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΝΑ ΣΕΛΙΔΑ: 
12 24 48
|
ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ:  

Κηπουρική

Βασικές ερωτήσεις:

 1. Κάθε πότε να ποτίζω τα λουλούδια μου;
  Κάθε φυτό έχει τις δικές του ανάγκες και θα πρέπει να μάθουμε ποιες είναι αυτές. Ανάλογα με την εποχή, τη θερμοκρασία, τη θέση το κάθε φυτό χρειάζεται την ανάλογη ποσότητα νερού. Το είδος επίσης θα μας καθοδηγήσει στις ανάγκες για πότισμα. Οι κάκτοι και τα παχύφυτα χρειάζονται λίγο νερό, ενώ άλλα είδη έχουν μεγάλες απαιτήσεις σε νερό. Επίσης, το χώμα που έχουμε φυτέψει και η ικανότητά του να συγκρατεί νερό θα μας οδηγήσει να φτιάξουμε το κατάλληλο πρόγραμμα ποτίσματος.
 2. Πώς πρέπει να ποτίζω τα φυτά μου;
  Το νερό πρέπει να πέφτει με ήπιο τρόπο κοντά στη ρίζα του φυτού. Η διάρκειά του είναι τέτοια μέχρι το φυτό να "ξεδιψάσει" και αυτό θα φανεί από το αν λιμνάζει το νερό. Η στράγγιση επίσης είναι πολύ σημαντική, καθώς υπερβολική συσσώρευση νερού μπορεί να σαπίσει τις ρίζες του φυτού. Επιπλέον, το πότισμα πρέπει να γίνεται τέτοια ώρα ώστε το φυτό να αξιοποιεί το νερό. Έτσι, πρέπει να αποφεύγονται οι ώρες με υψηλές θερμοκρασίες ή έντονο αέρα.
 3. Πόσο συχνά να ποτίζω τα φυτά μου;
  Τους ζεστούς μήνες το πότισμα πρέπει να είναι συχνό καθώς το φυτό έχει να αντιμετωπίσει τις υψηλές θερμοκρασίες και την έλλειψη υγρασίας. Καλό είναι να καταβρέχουμε τα φύλλα για να δροσίζεται το φυτό. Άλλα και τους χειμερινούς μήνες το πότισμα πρέπει να συνεχίζεται πιο αραιά. Ο δυνατός και παγωμένος αέρας του χειμώνα μπορεί να προκαλέσει, επίσης, προβλήματα έλλειψης νερού.
 4. Τι φώς χρειάζεται το φυτό;
  Το κάθε είδος φυτού έχει τις δικές του ανάγκες φωτοπεριόδου. Έναν γενικό κανόνα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε είναι ότι τα φυτά εσωτερικού χώρου θέλουν σκιά ή ημισκιά, οι θάμνοι χρειάζονται ηλιόλουστες θέσεις φύτευσης έως ημισκιερές (τα οξύφυλλα), τα δέντρα χρειάζονται ηλιόλουστες θέσεις φύτευσης, ενώ τα πολυετή και εποχιακά ανθόφυτα χρειάζονται ηλιόλουστες θέσεις φύτευσης έως ημισκιερές.

Κάντε τις πληρωμές σας με:
VISA MasterCard DINNERS Maestro Bank Upon delivery Iris
Ασφαλείς αγορές με:
Visa MasterCard

Best Workplaces
Best Workplaces Europe
superbrand
Επίλεξε κατάστημα παραλαβής
ή επίλεξε ένα κατάστημα εξυπηρέτησης: