Προϊόντα Υπηρεσίες
210 99 40 000 Δωρεάν μεταφορά για αγορές άνω των 349€ Έως 60 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα €πιστροφή Eurobank

Όροι ενέργειας Praktiker 10% €πιστροφή

01/04/2024

Όροι και προϋποθέσεις προωθητικής ενέργειας Praktiker 10% €πιστροφή

 

  1. Η ενέργεια 10% €πιστροφή (εφεξής «η Ενέργεια») ισχύει αποκλειστικά για αγορές αξίας άνω των 299€ ανά συναλλαγή, που θα πραγματοποιηθούν στα φυσικά καταστήματα Praktiker, στο online κατάστημα praktiker.gr ή τηλεφωνικά, στον τηλεφωνικό αριθμό 2109940000, κατά το χρονικό διάστημα από 01/04/2024 έως και 14/04/2024, ή έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με χρήση χρεωστικών και πιστωτικών καρτών Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης κατόχων καρτών Eurobank €πιστροφή (εφεξής «το Πρόγραμμα»)

2. Για τις αγορές που πραγματοποιούνται στα φυσικά καταστήματα Praktiker κατά το χρονικό διάστημα ισχύος της Ενέργειας, με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα η απόδοση του 10% €πιστροφή γίνεται άμεσα κατά την ολοκλήρωση της συναλλαγής σας.

 

  1. Tα ευρώ €πιστροφή που κερδίζετε στο πλαίσιο της Ενέργειας, και που αντιστοιχούν σε ποσοστό 10%, σε περίπτωση αγοράς από το ηλεκτρονικό κατάστημα praktiker.gr  ή τηλεφωνικά στον τηλεφωνικό αριθμό 210 99 40 000 θα πιστωθούν σε κάρτα σας που συμμετέχει στο πρόγραμμα €πιστροφή όταν ολοκληρωθεί η τιμολόγηση τους από τα Praktiker και το αργότερο έως τις 04/05/2024.

 

  1. Η ενέργεια 10% €πιστροφή δεν ισχύει:

 

  • όταν η χρέωση γίνεται μερικά ή σε περισσότερες από μία κάρτες Eurobank, δηλαδή αν η συνολική αξία της συναλλαγής δεν εξοφληθεί εξ’ ολοκλήρου με μία κάρτα Eurobank

 

  • όταν πραγματοποιείται παράλληλα με την αγορά και εξαργύρωση των διαθέσιμων ευρώ €πιστροφή

 

  • σε συνδυασμό με τη χρήση εκπτωτικών καρτών/κουπονιών ή οποιασδήποτε άλλης έκπτωσης, εκτός από τυχόν μείωση τιμής που προσφέρεται από τα Praktiker στο πλαίσιο προσφορών, η οποία αναγράφεται ευκρινώς ως τελική τιμή προσφοράς με διακριτή διαγραφή της αρχικής τιμής

 

  • για αγορές μέσω paypal, με δόσεις μέσω του προγράμματος δόσεων “ Δ-ΟΣΗ ΘΕΛΕΙΣ”, με χρήση της υπηρεσίας IRIS ή αντικαταβολής με μετρητά

 

5. Τα ευρώ €πιστροφή που κερδίζετε στο πλαίσιο της Ενέργειας αντιστοιχούν συνολικά στο 10% της αξίας της συναλλαγής αξίας € 299 και άνω, σύμφωνα με τα ανωτέρω ειδικότερα προβλεπόμενα, και μπορείτε να τα εξαργυρώσετε σε επόμενες αγορές σας σε οποιαδήποτε συνεργαζόμενη με το πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή επιχείρηση, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε κάρτα σας Eurobank συμμετέχει στο Πρόγραμμα.

6. Στις υπόλοιπες αγορές σας στα καταστήματα Praktiker, στο praktiker.gr και τηλεφωνικά στον τηλεφωνικό αριθμό 2109940000 με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, κερδίζετε 1% €πιστροφή.

Επιστροφή στη λίστα
Κάντε τις πληρωμές σας με:
VISA MasterCard DINNERS Maestro Bank Upon delivery Iris
Ασφαλείς αγορές με:
Visa MasterCard

Best Workplaces
Best Workplaces Europe
superbrand Green Brand Awards 2023
Επίλεξε κατάστημα παραλαβής
ή επίλεξε ένα κατάστημα εξυπηρέτησης: