Ηλιακοί Θερμοσίφωνες

ΦΙΛΤΡΑ
Εύρος Τιμής
€ -
969€
1849€
MAPKA
Τύπος
Κατηγορία ηλιακού
Ιδανικός για άτομα
Εγκατάσταση
Αριθμός συλλεκτών
ΒΡΕΘΗΚΑΝ 25 ΠΡΟΪΟΝΤΑ
| ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΝΑ ΣΕΛΙΔΑ: 
12 24 48 ΟΛΑ
|
ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ:  
ΒΡΕΘΗΚΑΝ 25 ΠΡΟΪΟΝΤΑ
| ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΝΑ ΣΕΛΙΔΑ: 
12 24 48 ΟΛΑ
|
ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ:  

Ηλιακοί Θερμοσίφωνες

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες αποτελούν μια οικολογική και οικονομική λύση για τη θέρμανση του νερού σε κατοικίες και επιχειρήσεις. Λειτουργούν με τη χρήση της ηλιακής ενέργειας, μετατρέποντας την ηλιακή ακτινοβολία σε θερμική ενέργεια για τη θέρμανση του νερού. Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες είναι εύκολοι στη συντήρηση και έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Επίσης, μειώνουν την ενεργειακή εξάρτηση από τις παραδοσιακές μεθόδους θέρμανσης νερού, με αποτέλεσμα τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και του κόστους.

Επιπλέον, η εγκατάσταση ηλιακών θερμοσίφωνων μπορεί να βελτιώσει την αξία της ακίνητης περιουσίας και να προσφέρει μια περιβαλλοντικά φιλική λύση στους κατοίκους. Επιπλέον, οι ηλιακοί θερμοσίφωνες δεν εκπέμπουν επιβλαβή αέρια θερμοκηπίου κατά τη διάρκεια της λειτουργίας τους, καθιστώντας τους πιο βιώσιμους και καλύτερους για την υγεία μας και το περιβάλλον μας.

Στην Praktiker, θα βρεις μία μεγάλη γκάμα από υψηλής ποιότητας ηλιακούς θερμοσίφωνες σε προσιτές τιμές, και πολλές επιλογές πληρωμών για εύκολη αγορά και εγκατάσταση αυτών των συστημάτων στον χώρο σου.

Συνολικά, οι ηλιακοί θερμοσίφωνες αποτελούν μια αποδοτική και βιώσιμη επιλογή για τη θέρμανση του νερού και το περιβάλλον, καθώς και μια καλή επένδυση για το μέλλον.

Ανακάλυψε την πλούσια συλλογή μας από ηλιακούς θερμοσίφωνες. Βρες τον ηλιακό θερμοσίφωνα που χρειάζεσαι σε μοναδική τιμή. Δες τα προϊόντα μας!

Κάντε τις πληρωμές σας με:
VISA MasterCard DINNERS Maestro Bank Upon delivery Iris
Ασφαλείς αγορές με:
Visa MasterCard

Best Workplaces
Best Workplaces Europe
superbrand Green Brand Awards 2023
Επίλεξε κατάστημα παραλαβής
ή επίλεξε ένα κατάστημα εξυπηρέτησης: