Προϊόντα Υπηρεσίες
210 99 40 000 Δωρεάν μεταφορά για αγορές άνω των 349€ Έως 60 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα €πιστροφή Eurobank

Οι λύσεις ηλεκτρικής θέρμανσης που θα σε ζεστάνουν!

Οι λύσεις ηλεκτρικής θέρμανσης που θα σε ζεστάνουν!

Τα βασικά πλεονεκτήματα της ηλεκτρικής θέρμανσης είναι η εύκολη τοποθέτηση, η φορητότητα και η μεγάλη ποικιλία επιλογών σε ανταγωνιστικές τιμές.

Γιατί να την επιλέξεις;

  • Δεν υπάρχει ανάγκη αποθήκευσης καυσίμου.
  • Ο εξοπλισμός συνήθως καταλαμβάνει μικρό ωφέλιμο χώρο.
  • Τα ηλεκτρικά σώματα συντηρούνται εύκολα.

Και τώρα, αφού έμαθες για ποιους λόγους να επιλέξεις την ηλεκτρική θέρμανση, ήρθε η ώρα να επιλέξεις ποια κατηγορία ταιριάζει στις ανάγκες σου.

Κλιματιστικά

Η αγορά ενός κλιματιστικού κοστίζει περισσότερο από τις σόμπες και τα καλοριφέρ, αλλά θα κάνει ταχύτερη απόσβεση λόγω της χρήσης χειμώνα-καλοκαίρι. Τα κλιματιστικά προσφέρουν μία οικονομική επιλογή θέρμανσης, αρκεί να επιλέξεις ένα μοντέλο inverter, ενεργειακής κλάσης (Α+ και άνω), που παρέχει πολύ μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι επιλέγοντας ένα κλιματιστικό τύπου inventer, μπορείς να εξοικονομήσεις έως και 30% στην κατανάλωση του ηλεκτρικού ρεύματος, σε σχέση με ένα συμβατικό. Αυτό γίνεται εφικτό γιατί προσαρμόζει κάθε στιγμή την ισχύ της απόδοσής του στις ανάγκες και τη θερμοκρασία του χώρου. Έτσι, απαιτείται λιγότερη ενέργεια για να διατηρηθεί η θερμοκρασία στα επιθυμητά επίπεδα.

Βρες το κλιματιστικό που σου ταιριάζει εδώ

Φορητά κλιματιστικά

Τα φορητά κλιματιστικά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ζεστάνουν αποτελεσματικά μικρούς χώρους και έχουν το πλεονέκτημα ότι δεν χρειάζονται εγκατάσταση. Μπορούν να μεταφέρονται από δωμάτιο σε δωμάτιο και να αξιοποιηθούν όλη τη χρονιά ώστε να γίνει απόσβεση της αγοράς τους.

Κονβέκτορες

Οι κονβέκτορες θερμαίνουν τον αέρα μέσω ηλεκτρικής αντίστασης και τον διανέμουν ομοιόμορφα στον χώρο. Έχουν compact μέγεθος, είναι ιδιαίτερα οικονομικοί, έχουν μικρό βάρος και είναι εύκολοι στη μεταφορά. Επιπλέον, είναι αθόρυβοι, έχουν άμεση απόδοση και ηλεκτρονικά συστήματα, όπως θερμοστάτες και wifi για τη ρύθμιση της θερμοκρασίας ακόμα και εξ αποστάσεως.

Θερμοπομποί & Πάνελ

Στον τομέα της ηλεκτρικής θέρμανσης, τα θερμαντικά πάνελ είναι η καλύτερη επιλογή για χώρους με πολλά τετραγωνικά ή ψηλοτάβανα δωμάτια. Παράγουν θερμότητα κυρίως θερμαίνοντας τον αέρα που έρχεται σε επαφή με αυτά αλλά και με ακτινοβολία, γεγονός που τα κάνει πιο αποδοτικά.

Καλοριφέρ λαδιού

Τα καλοριφέρ λαδιού περιέχουν ένα ειδικό λάδι, το οποίο θερμαίνεται μέσω αντιστάσεων και με τη σειρά του θερμαίνει τις επιφάνειες του καλοριφέρ, ζεσταίνοντας τον αέρα του χώρου. Είναι κατάλληλα για μικρούς χώρους, αθόρυβα και σχετικά οικονομικά, καθώς δεν έχουν απώλειες. Διαθέτουν χρονοδιακόπτες, τηλεχειρισμό, ειδικό σχεδιασμό για γρήγορη εκπομπή θερμότητας, ροδάκια για εύκολη μεταφορά, προστασία από ανατροπή και ασφάλεια για προστασία από βραχυκυκλώματα.

Αερόθερμα

Τα αερόθερμα είναι η πιο compact και οικονομική ηλεκτρική συσκευή θέρμανσης. Διαθέτουν αντιστάσεις για τη θέρμανση του αέρα και ανεμιστήρα για την κυκλοφορία του. Είναι ιδανικά για μικρά δωμάτια και διαθέσιμα σε αναβαθμισμένες εκδόσεις, με τη χρήση νέων τεχνολογιών και είναι πιο αθόρυβα και ασφαλή. Διαθέτουν χρονοδιακόπτη για τη ρύθμιση της λειτουργίας, ώστε να προγραμματίζεις τη λειτουργία τους και να επιστρέφεις σε ένα ζεστό σπίτι. Ένα ακόμη πλεονέκτημα είναι η ύπαρξη θερμοστάτη για την ακριβή ρύθμιση της θερμοκρασίας.

Θερμάστρες χαλαζία

Οι θερμάστρες χαλαζία είναι η πιο δημοφιλής επιλογή για τη θέρμανση ενός δωματίου. Η λειτουργία τους βασίζεται σε αντιστάσεις που πυρακτώνονται και μεταφέρουν τη θερμότητα στο περιβάλλον. Στο μπροστινό μέρος υπάρχει ένα πλέγμα που εμποδίζει την επαφή, ενώ η υπόλοιπη κατασκευή δεν θερμαίνεται από αυτές. Τα περισσότερα μοντέλα έχουν έναν διακόπτη ασφαλείας που σταματά την λειτουργία τους, αν ανατραπούν.

Τώρα που έμαθες τα πάντα για την ηλεκτρική θέρμανση, μπορείς να κάνεις τη σωστή επιλογή και να απολαύσεις ένα τέλειο ζέσταμα!

 
Κάντε τις πληρωμές σας με:
VISA MasterCard DINNERS Maestro Bank Upon delivery Iris
Ασφαλείς αγορές με:
Visa MasterCard

Best Workplaces
Best Workplaces Europe
superbrand Green Brand Awards 2023
Επίλεξε κατάστημα παραλαβής
ή επίλεξε ένα κατάστημα εξυπηρέτησης: