Το μεγάλο πλεονέκτημα των πλυστικών μηχανημάτων είναι η υψηλή πίεση του νερού, αφού μας απαλλάσσει μια για πάντα από το τρίψιμο και κάνει όλες τις δύσκολες δουλειές παιχνιδάκι. Γνωρίζουμε όμως τι είναι, πως λειτουργούν και ποια είναι τα βασικά πλεονεκτήματα τους; Ας λύσουμε μία – μία όλες τις απορίες μας...

Είναι προτιμότερο να καθαρίζουμε με υψηλή πίεση;

Όσοι έχουμε κήπο και έχουμε δοκιμάσει να καθαρίσουμε τις λιθόστρωτες επιφάνειες με τη βοήθεια ενός απλού λάστιχου, έχουμε καταλάβει τα περιορισμένα όρια της καθαριστικής του δύναμης. Όσοι έχουμε «σχέση αγάπης» με το αυτοκίνητο μας και το καθαρίζουμε μόνοι μας, έχουμε αντιληφθεί ότι με τη χρήση απλού λάστιχου δεν μπορούμε να έχουμε τόσο εύκολα το αποτέλεσμα που επιθυμούμε. Οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι ακόμα και η επίμονη βρωμιά δεν αντιστέκεται στην υψηλή πίεση ενός πλυστικού μηχανήματος!

Αν και οι χρήσεις είναι πράγματι πολλές, ας ξεχωρίσουμε μια για να ανακαλύψουμε μέσω βίντεο τις δυνατότητες ενός πλυστικού μηχανήματος υψηλής πίεσης. Στο βίντεο που ακολουθεί παρακολουθούμε τον καθαρισμό εξωτερικών δαπέδων με τη βοήθεια ενός πλυστικού :