Το ποδήλατο είναι ένας οικονομικός και οικολογικός τρόπος μετακίνησης μέσα στην πόλη, αλλά και ο πιο διασκεδαστικός. Ο κόσμος γίνεται ακόμα πιο όμορφος πάνω σε δύο ρόδες, ιδιαίτερα όταν μοιράζεσαι την διαδρομή με τους αγαπημένους σου.


Αλλά πρώτα θα χρειαστεί να βρεις το ποδήλατο που σου ταιριάζει για όλες σου τις εξορμήσεις.


Ποδήλατο πόλης

Αν δεν είσαι της φύσης αλλά ψάχνεις για έναν εναλλακτικό τρόπο μετακίνησης, τότε διάλεξε ένα ποδήλατο πόλης. Τα ποδήλατα πόλης είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να μπορείς να τα μεταφέρεις με ευκολία καθώς έχουν ελαφρύ σκελετό και ειδικά σχεδιασμένες ρόδες. Αλλά αν θέλεις και μεγαλύτερη άνεση για την μετακίνησή σου στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, μπορείς να προτιμήσεις ένα με σπαστό σκελετό.

Βρες όλα τα ποδήλατα πόλης εδώ

Mountain Bikes

Αν για εσένα το ποδήλατο είναι συνώνυμο με την περιπέτεια, επίλεξε ένα mountain bike. Έτσι, θα έχεις την ελευθερία να εξερευνήσεις όλες τις off-road εμπειρίες, καθώς τα mountain bikes είναι εξοπλισμένα με λάστιχα, σκελετό και τιμόνι που στόχος για τις πιο δύσκολες διαδρομές.

Βρες όλα τα Mountain Bikes εδώ

Ποδήλατα για τους μικρούς εξερευνητές

Το πετάλι θέλει και καλή παρέα. Μαθαίνοντας στα παιδιά ποδήλατο, είναι ένας φανταστικός τρόπος να τους εισάγεις στον κόσμο της περιπέτειας. Άλλωστε, όταν κάνεις ποδήλατο μαζί με την οικογένειά σου, μπορείς να νοιώσεις και πάλι παιδί.

Βρες όλα τα παιδικά ποδήλατα εδώ.

Και φυσικά μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ!


Ξεκίνα το πετάλι και έφυγες για καινούριες περιπέτειες!