Ο Απρίλης έχει άρωμα Άνοιξης και είναι η ιδανική στιγμή να προσθέσεις μια Θαμνώδη Τριανταφυλλιά στον χώρο σου, που θα προσφέρει χρώμα αλλά και ένα γλυκό άρωμα.


Πότισμα:

Άνοιξη/Καλοκαίρι: 1 με 2 φορές / εβδομάδα

Φθινόπωρο/Χειμώνας: 1 φορά / εβδομάδα

Έχει ανάγκη για άμεση έκθεση στο ηλιακό φως.

Δες εδώ

Μύρισε Άνοιξη!

Για εσένα, που είσαι έμπειρος κηπουρός και σου αρέσει να φροντίζεις πιο απαιτητικά φυτά, διάλεξε μια Θαμνώδη Τριανταφυλλιά. Παρά τις μεγάλες απαιτήσεις που έχει, είναι ανθεκτική και ιδανική για κάθε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο.

Γνώρισέ τη!

Κατάγεται από την Ευρώπη και την Κεντρική Ασία ενώ χαρακτηρίζεται από διάφορα μεγέθη ανθών και χρωμάτων.

Ήξερες ότι...

Η Θαμνώδης Τριανταφυλλιά είναι γνωστή για τις ευεργετικές ιδιότητες που έχουν τα μέρη του φυτού όπως τα ροδοπέταλα από τα οποία παράγεται το ροδέλαιο.

Που να την τοποθετήσεις:

Προτίμησε να την τοποθετήσεις σε χώρο με καλό αερισμό αλλά και άμεσο φως. Σημαντικό, επίσης, είναι να επιλέξεις έναν άνετο χώρο και χωρίς εμπόδια, ώστε να μπορέσει να αναπτυχθεί η Θαμνώδης Τριανταφυλλιά. Θυμήσου να προμηθευτείς γλάστρες και κασπώ, για την καλύτερη τοποθέτησή του φυτού σου.

Δες εδώ

Πως να τη φροντίσεις;

Εξασφάλισε την υγιή ανάπτυξη του φυτού σου αφαιρώντας τα ξερά φύλλα αλλά και τα κατεστραμμένα κλαδιά και καλό θα ήταν να κάνεις τακτική λίπανση κατά την ανάπτυξή του. Θυμήσου πως το έδαφος προσφέρει καλή αποστράγγιση και αερισμό. Είναι, επίσης, σημαντικό να χρησιμοποιήσεις τα κατάλληλα βοηθητικά εργαλεία για να φροντίσεις το φυτό σου αλλά και να προστατευτείς από τα αγκάθια του.

Δες εδώ

Μη διστάσεις να προσθέσεις μια Θαμνώδη Τριανταφυλλιά στο χώρο σου, και να τον ανανεώσεις με ένα φυτό που συνδυάζει όμορφο άρωμα και αισθητική.