Ο κήπος σου είναι το κατάλληλο μέρος ξεκούρασης τις ηλιόλουστες μέρες και ένας τρόπος για να το απολαύσεις σωστά είναι, όταν είναι οργανωμένο. Διάβασε μερικά tips αποθήκευσης για τον κήπο αλλά και τη βεράντα σου, που θα κάνουν την οργάνωση απλή και γρήγορη.


Κήπος

Το βασικό πλεονέκτημα του κήπου είναι η μεγάλη άνεση χώρου, καθώς δεν σε περιορίζει στο μέγεθος των επίπλων. Φρόντισε να διαλέξεις έπιπλα αποθήκευσης, που είναι ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες και μπορούν να προστατεύσουν τα αντικείμενά σου από τον ήλιο, τη βροχή και την υγρασία.

1. Διάφορα έπιπλα αποθήκευσης

Έξυπνος τρόπος αποθήκευσης είναι η επιλογή επίπλων πολλαπλών χρήσεων, όπως ένα παγκάκι/μπαούλο, το οποίο διαθέτει εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο και έτσι μπορείς με αυτόν τον τρόπο, να διακοσμήσεις, να οργανώσεις τον χώρο σου αλλά και να το μεταφέρεις με ευκολία.

Δες εδώ

2. Ντουλάπα

Διάλεξε μια ντουλάπα, για μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο και πιο οργανωμένο, κλασική λύση για κάθε κήπο, καθώς διαθέτει ράφια, τα οποία σε βοηθούν να κατηγοριοποιήσεις τα αντικείμενά σου ακόμα πιο εύκολα.

Δες εδώ

3. Σπιτάκι Κήπου

Ιδανικά για την αποθήκευση μεγάλων αντικειμένων είναι τα σπιτάκια κήπου, όπως και για την τακτοποίηση ειδών κήπου και εργαλείων. Χάρη στην ανθεκτική κατασκευή τους διατηρούνται ασφαλή τα αντικείμενά σου. Προτίμησε, επιπλέον, να προσθέσεις κουτιά αποθήκευσης για να σε βοηθήσουν στην κατηγοριοποίηση του εξοπλισμού σου.

Δες εδώ

Βεράντα

Μπορείς να αξιοποιήσεις σωστά την βεράντα σου, ακόμη και αν έχεις περιορισμένο χώρο, για να γίνει και ο χώρος χαλάρωσης σου αλλά και λειτουργική περιοχή αποθήκευσης.

1. Ντουλάπα

Διάλεξε μια ντουλάπα μικρού μεγέθους, η οποία είναι εξίσου άνετη στην οργάνωση και στην αποθήκευση. Αξιοποίησε το πάνω μέρος της ντουλάπας για να τοποθετήσεις, κουτιά αποθήκευσης ή άλλα αντικείμενα, όπως γλάστρες, για να τη διακοσμήσεις.

Δες εδώ

2. Ράφια

Τοποθέτησε ράφια στους τοίχους για να αποθηκεύσεις τα αντικείμενά σου και όχι μόνο, καθώς μπορούν και να λειτουργήσουν και ως σημεία διακόσμησης.

Δες εδώ

3. Κουτιά αποθήκευσης

Τα κουτιά αποθήκευσης είναι μια εύκολη λύση, για να αποθηκεύσεις τα αντικείμενά σου, τοποθετώντας τα κουτιά σε διάφορες γωνίες της βεράντας σου.

Δες εδώ

Όποιες και να είναι οι διαστάσεις του χώρου σου, θα βρεις αντικείμενα αποθήκευσης, που θα κάνουν την καθημερινότητά σου πιο εύκολη.