Η δεύτερη Κυριακή του Μαΐου είναι αφιερωμένη σε όλες τις μητέρες του κόσμου, που μας φροντίζουν όσο κανείς άλλος και δείχνουν την αγάπη τους με κάθε τρόπο.

Πέρασε όμορφες στιγμές μαζί της και κάνε αυτήν την ημέρα μοναδική με ξεχωριστές εμπειρίες και δώρα που θα λατρέψει!

Ανάλογα με τα ενδιαφέροντά της, διάλεξε το κατάλληλο δώρο για εκείνη.


Η Επίμονη Κηπουρός

Αγαπάει τα λουλούδια και κάθε φορά που βγαίνει έξω, επιστρέφει με μία καινούρια γλάστρα αγκαλιά. Χάρισέ της το αγαπημένο της λουλούδι και άσε την να σε μυήσει στην τέχνη της κηπουρικής.

Δες εδώ

Η Coffee Lover

Είναι λάτρης του καφέ και γνωρίζει τα πάντα για τα χαρμάνια, αλλά και τα μυστικά του τέλειου αφρού. Με μια κούπα καφέ συζητάς μαζί της για ώρες και βρίσκεις λύσεις σε όλα σου τα θέματα. Βρες την καφετιέρα που της ταιριάζει και άσε τα αρώματα να σας συνεπάρουν.

Δες εδώ

Η Naturalist

Η φύση είναι το δεύτερό της σπίτι. Της αρέσουν οι βόλτες και πού την χάνεις, πού την βρίσκεις, είναι πάνω σε ένα ποδήλατο. Ανακάλυψε αυτό που της ταιριάζει και ξεκινήστε τις εξορμήσεις παρέα.

Δες εδώ

Η Camper

Της αρέσουν οι εξορμήσεις και με την πρώτη ευκαιρία απολαμβάνει την ελευθερία του camping στη θάλασσα ή στο βουνό. Εξερευνήστε μαζί τον επόμενο προορισμό και φρόντισε για όλο τον εξοπλισμό της.

Δες εδώ

Η Designάτη

Η διακόσμηση του χώρου είναι το πάθος της και υιοθετεί πρώτη όλες τις νέες τάσεις που κυκλοφορούν. Πρόσθεσε τη δική σου πινελιά, που θα συμπληρώσει τη διακόσμηση του σπιτιού, με μια κορνίζα γεμάτη αναμνήσεις ή ένα ρολόι για να μετράει τις στιγμές που περνάτε μαζί.

Δες εδώ

Η κάθε μαμά είναι μοναδική. Δείξε πως την σκέφτεσαι και βρες το δώρο που της ταιριάζει.