Γιατί μέσα από πολύ απλές επιλογές και πράξεις, μπορείς να αλλάξεις την ποιότητα της ζωής μας και κατ’ επέκταση στο περιβάλλον μας!

Ανακάλυψε τρόπους με τους οποίους μπορείς να βοηθήσεις και άλλαξε τις συνήθειες της καθημερινότητάς σου για να αλλάξεις την πόλη!


Κράτα Ενέργεια!

H διατήρηση των φυσικών μας πόρων είναι ζήτημα όλων μας. Χρησιμοποιώντας λιγότερη ενέργεια εξοικονομούμε χρήματα αλλά και βοηθάμε το περιβάλλον.

Γι’ αυτό διάλεξε συσκευές καινούριας τεχνολογίας που θα σε βοηθήσουν να μειώσεις το ενεργειακό σου αντίκτυπο ενώ θα σου μειώσουν το κόστος λειτουργίας τους.

Διάλεξε την συσκευή χαμηλότερης ενεργειακής κατανάλωσης που σου ταιριάζει και βοήθησε και εσύ στην μείωση της κατανάλωσης ενέργειας.

Μην σπαταλάς το νερό!

Το νερό είναι πηγή ζωής. Γι’ αυτό και πρέπει να το διατηρήσουμε.

Κάνοντας μικρές έξυπνες αλλαγές μπορείς να μειώσεις την καθημερινή σου κατανάλωση νερού και να συμβάλεις και εσύ στην εξοικονόμησή του.

Άλλωστε μόνο το 15% της κατανάλωσης αφορά πόσιμο νερό. Γι’ αυτό λειτούργησε πράσινα και ανακάλυψε προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να εξοικονομήσεις νερό.

Γίνε γκουρού της Ανακύκλωσης!

Βάλε την ανακύκλωση στην ζωή σου!

Άλλωστε η ανακύκλωση βοηθάει στο να μειωθεί η εξόρυξη μη ανανεώσιμων φυσικών πόρων, να αποτραπεί η ρύπανση του περιβάλλοντος και να διαφυλαχθεί ο ορυκτός πλούτος για ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

Επίσης, αν επιλέγεις προϊόντα από ανακυκλωμένα υλικά θα έχεις και επιπλέον όφελος στο κόστος καθώς συνήθως βρίσκονται σε ποιο προσιτές τιμές.

Πάρ'το Ηλεκτρικά!

Η μεταφορά σου μπορεί να γίνει και οικολογική και οικονομική. Άλλωστε, η ηλεκτροκίνηση είναι μια εναλλακτική και οικονομική λύση μετακίνησης που συμβάλλει στη μείωση παραγωγής CO2 και άλλων επιβλαβών ρύπων.

Αλλά επιλέγοντας ένα ηλεκτρικό ποδήλατο, η καθημερινή σου διαδρομή γίνεται ακόμα πιο διασκεδαστική.

Γέμισε με πράσινο την ζωή σου!

Ένα φυτό μπορεί να σου αλλάξει την διάθεση αλλά και να ομορφύνει τον χώρο σου.

Φυτεύοντας τα αγαπημένα σου φυτά στο μπαλκόνι ή στον κήπο σου, βοηθάς να αλλάξει ολόκληρο το τοπίο της πόλης ενώ βοηθάς και στην μείωση της θερμοκρασίας του αέρα συμβάλλοντας στην καταπολέμηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη.


Μάθε περισσότερα για το πως μπορείς να λειτουργήσεις πιο πράσινα για να μας βοηθήσεις να τηρήσουμε την περιβαλλοντική μας υπόσχεση και να αλλάξουμε την πόλη!