Είναι γεγονός. Μετακομίζετε! Μετά όμως τι; Σας φαίνονται όλα ένα βουνό από κούτες; Ανεβείτε το με σύμμαχο την οργάνωση και απολαύστε τη θέα. Συγκεντρώσαμε σε λίστες ό,τι θα χρειαστείτε
για να μετακομίσετε με πρόγραμμα και σωστή προετοιμασία, σαν επαγγελματίες, και να μην αφήσετε πίσω τίποτα, εκτός από αναμνήσεις.


Μπείτε από νωρίς στο παιχνίδι:

Για να μην τρέχετε τελευταία στιγμή, αρχίστε από νωρίς με τις πιο χρονοβόρες διαδικασίες. Κατεβάστε την παρακάτω λίστα και κερδίστε κόπο και χρόνο!

Χρονοδιάγραμμα #1

Βλέποντας την τελική ευθεία:

Είσαστε ήδη στη μέση και τώρα είναι που πρέπει να φυλάξετε δυνάμεις για το τέλος. Ο εύκολος δρόμος και εδώ είναι η οργάνωση. Δείτε όλες τις δουλειές που πρέπει να γίνουν πριν την εβδομάδα της μετακόμισης!

Χρονοδιάγραμμα #2

Σηκώστε τα μανίκια:

Φτάσατε λοιπόν στην πιο κρίσιμη περίοδο και την πιο απαιτητική. Τώρα όσο ποτέ πρέπει να είστε προετοιμασμένοι, για να μην έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις. Δείτε τι χρειάζεται να κάνετε λίγο πριν το τέλος!

Χρονοδιάγραμμα #3

Μετακόμιση τώρα!:

Κάθε τέλος και μια καινούργια αρχή, σε ένα νέο σπίτι. Η χαρά είναι μεγάλη και για να μην σας ξεφύγει τίποτα, δείτε τι είναι απαραίτητο να γίνει τη μέρα της μετακόμισης, για να έχετε μια όμορφη και ξέγνοιαστη πρώτη διανυκτέρευση.

Χρονοδιάγραμμα #4